Iiiiiiiiiiih!!!!!!!! Snart är det 2009!!!


Imorgon är det sista dagen på 2008 och vi ska till Camilla och Nicke på nyårsmiddag! =) Hehehe, vi har inte fått lika många festerbjudanden det här året som förra, vad kan det bero på??? Hahaha! Så är det väl tills alla polare har barn också..;)
Det ska bli jäkligt kul imorgon, Camilla o Nicke bor i Älmnäs, ute på Ekerö. Deras hus är sååå läckert! Dom bor precis vid vattnet med en egen liten brygga, jag antar att det är där vi kommer fyra av alla fyrverkerier! På nedre plan har dom en stor inomhus pool och bastu, NICE!!! Vi blir några stycken! Jag & Tobbe, Annika & Johan, Camilla & Nicke, Anne & Micke och några polare till Nicke. Hmm....frågan är vad jag ska ha på mig....bli väl ett par mammabyxor...suck...kommer fortfarande inte i mina gamla brallor. Men topparna är nog inga problem! O så är det ju bara att piffa upp det hela med nåt ärligt halsband o lite glitter i nyllet, klart!
Jag försökte hitte nåt coolt till Melwin att ha på sig...inte för att han byr sig, men nåt roligt vore ju härligt att hitta, men icke då! Faan, jag ska börja designa barnkläder! Jag o Annika var i Vällingby C idag och letade runt, men alla barnkläder går i mörkbrunt, ljusbrunt, gråblått, mossgrönt, o kanske, om affären e lite galen, lite rött....suck....BOOOORING!!!
Kanske ska sätte lite glitter i hans ansikte också...hehehe...med risken för att han ser ut som en minitransa...stackars barn..

Nu ska jag till Coop och köpa Ben&Jerry glass! Måste passa på att "floffa" lite..På nyårsdan startar nämligen mitt nya hälsosamma liv igen! En ätardag i veckan är det som gäller, steenhårt! Osså  komma igång med träning igen, nu har jag bara gått promenader och kört lite Pilates hemma. Jag tänkte smyga igång med lite styrketräning igen , jag längtar såååå!!! Hemma förstås, mitt SATS kort är fruset ett par månader till. Funderar på att införskaffa hantlar hem, kollade på Stadium idag, en hantel kostade ju för fasen 300 :-...hmmm...dyrt tycker jag, om man inte ska ha fjös hantlar...nope, jag vill ha ett par på minst 5 kg...Tobbe tyckte att jag lika gärna kunde ta ett par vedträn och träna med....man vad fasen, dom väger ju inget, o vi bor ju inte direkt i skogen...

Hej o hå!

Förresten! GRATTIS PAPPA PÅ FÖDELSEDAGEN!!!!!!!
Eh...gammal form....

JULAFTON!!!

Igår firade vi lilljulafton hos Tessan & pappa! Det var sååå mysigt och vi åt så vi nästan sprack! =) Det ä så himla bra att vi har bestämt oss för att fira den 23:e så vi kan ta det lugnt och slippa stressa, som vi annars skulle göra för att hinna vidare.

Idag är det firande hos mamma som gäller med mormor , morfar, Tomas, Lotta, Alexander, Jossan och Annie såklart!

Klockan är 02.30 och vi har precis kommit hem igen. Ett riktigt mysig julfirande blev det! Det var så härligt när alla samlades runt bordet och Tobbe och Melwin var med för första gången! Melwin var go o glad hela kvällen och blev pussad av Annie flera gånger, han hade nästan svårt att sova för att han inte ville missa nåt omkring honom, lilla sötungen! Far och son har likadana skjortor..;)

Julbakning med brudarna!!!

Åh, idag kommer Jossan, Emma, Linn & Mickan hit och ska julbaka! MYYYYYSIGT!!!
Jag o Melwin gick och handlade lite ingredienser så vi e redo att börja när dom kommer.

Julmiddagen i fredags blev sååå lyckad! Det var så mysigt att träffa alla, och det bästa..Lollo och Pelle ska få barn i Juni!!!!! Tjihoooo!!!!! Vad hääärligt!!!! Då skiljer det bara ca 6 månader mellan deras bebbe o Melwin! Spännande!!!
 Jag väntar också på att få besked från Jenny, hon skulle ha fått barn förra lördagen, så hon går o vankar o väntar! Jenny jobbar som Styrkeinstruktör på Gym&Sim. Nu ringer Jossan, hon ska hämta upp Linn i Vällingby!

Heeeej o hå!

Ojojoj, fasen vad vi har fixat o bakat julgodis! Knäck, choklad med apelsin smak, brända mandlar Rocky Road, mm.mm.

På kvällen kom Annika förbi och fikade! Hon e sååå härlig, vi babblar o babblar, hahaha, Tobbe bara skakar på huvudet! Han undrar alltid hur vi kan snacka i timmar om ingenting, hahaha!

Imorgon e det julklappsinhandling som gäller!

MELWIN 1 MÅNAD!!!

Tänk att det redan har gått en månad sedan Melwin föddes! Tiden går såååå fort, snart tar han väl studenten..hehe..min lilla älskling..
Idag harvi varit i Vällingby C och köpt en gran...iallafall en en, som e typ 2 dm hög =) Jag tänkte köpa en riktig gran först, men sen orkade jag inte köpa till fot, belysning, kulor, mm mm. Men nästa år ska vi absolut ha en gran, när Melwin fattar mer vad vi håller på med. Undrar bara vart man köper riktiga glaskulor till granen? Jag tycker det e så fult med plastkulor, dom glänser inte lika mycket, o så har dom en ful kant runt hela bollen....fuuuuult! ;)

Jag köpte en liten tomtedräkt till Melwin på Åhlens, så jäkla söt, med en lite luva! Han ska ha den imorgon på julmiddagen!

Nu ska vi käka och mysa! Tobbe har satt på en skiva av Cornelis Wresvik, mysmysmys och frid i huset!!!

Julgodis!

På fredag ska vi ha julmiddag här hemma med några kompisar! Alla hjälps åt och tar med sig lite smått och gott. Vi ska stå för skinka, potatis, rödbetssallad o julgodis! Så idag har jag bakat julgodis! Melwin tvärsomnade efter vår promenad, jag satte på radion och han sov i över 3 timmar. Jag tror inte han vill ha det helt tyst omkring sig, sover bättre i lite liv o rörelse!
Så när han hade slocknat så satte jag en jädra fart, man vet ju aldrig när han vaknar igen!
Jag gjorde Citronkola, Rocky Road, favvo godiset..och så gjorde jag pepparkaks deg som ska vila kallt tills imorgon...men det e fusk pepparkakor..såna där som man gör korvar av degen o skär i skivor. Tänkte att jag nog inte kommer att ha lugnet att stå i timmar o stansa ut med formar.

Här är mitt favorit godis!
LEILAS ROCKY ROAD:

600 g mörk 70% choklad
3 dl salta jordnötter
2 nävar mini Marsmallows
1 dl Pistagenötter
2 påsar Dumlekola

1. Smält chokladen sakta i vattenbad.
2. Blanda ner resten av ingredienserna i chokladen.
3. Häll"smeten" i en form.
4. Lå stelna i kylen och dela sedan i små rutor efter smak!
Nu ska jag nalla lite på pepparkaks degen...hehehe...farligt gott..men jag lovar att spara lite så det blir några färdiga kakor också..;)

Kan det komma lite jäkla snö snart!!!

Tänkte gå en långpromenad idag....suck....no thanks, inte i det här vädret...regn o grått! Det finns inga dåliga väder....jodå, det finns det.. Jag längtar tills det e vitt och gnistrande ute! Då kan vi gå på promenader på kvällen också, MYYYYYSIGT!!!

Så vi åker o storhandlar istället. Tobbe e hemma idag! Skönt! I natt har Melwin varit grinig, hör inte till vanligheterna. Tror att Tobb har smittat honom med en liten förkylning. Han låter helt täppt när han ammas, stackarn.
Så vi startade dagen med lite Guitar Heroes, det gillade Melwin! Hahaha, han satt helt paralyserad när Tobbe spelade! Hehehe, kanske för att det lät så förjävligt...hehehe. Visst e han söt i Tobbes brillor....

Punka på biljäveln!

Idag åkte jag o Melwin till jobbet i Täby för att träffa Kristina! Det var hon som höll i GravidYoga kursen! Innan vi träffade henne så var vi en snabbis i Täby C för att leta efter en bärsjal...som jag inte hittade tyvärr. Har hört att det ska vara så bra, vi har ju en BabyBjörn, men han är för liten än så länge. Jag tror bara att han skulle glida ner i botten på den som en liten boll.

När jag kom fram till jobbet o hoppade ur bilen så ser jag att ena bakdäcket är helt platt! FAAAAAN!!!!!! Jag har aldrig råkat ut för punktering förut, sååå typiskt när Melwin sitter i sin lilla bilstol o skriker för att han har vaknat o e hungrig! Suck...
Men jag fixade det, fick hjälp med barnvakt av Kristina så jag kunde byta till reservdäcket. Ojojoj, känns som man testas ibland..hehehe.
Men det gick ju bra till slut!

Hej o hå!
 

Hej då älskade Farmor Sonja

Igår begravdes vår älskade farmor Sonja i Täby Kyrka. Det var en jättefin begravning och kyrkan var full med folk som alla älskade henne så mycket! Det var härligt att se! En kvinna sjöng solo till Sonja o Bertils favorit låtar och det var såååå vackert!
När vi i familjen skulle gå fram till kistan för att ta farväl så var bar Tobbe på Melwin så att han fick vara med, det kändes så bra att farmor äntligen fick träffa honom, för det tror jag att hon gjorde, hon är med oss allihopa hela tiden! =)

Jag älskar dig farmor!

Ugg

Hehhe...när jag såg skorna för några år sen så garvade jag bara...fyyy faaaan vad fula dojor!!
Så såg jag dom i affären och testade dom...det var dom skönast jäkla skorna jag nånsin prövat! Perfekta att pulsa omkring i i vinter när jag går mina barnvagns promenader...eh...för det brukar ju bli så mycket snö ....hahaha! Gissa vad dom kostar! 2200 kr!!!!!! Faaaan inte klokt!!!!!

Gick in på Uggs hemsida sida från Australien. www.snugaustraliauggboots.com. Beställer jag dom därifrån så kostar dom ca 850 kr! Lite skillnad!
Får se om jag beställer.....e bra sugen...




2:a Advent!

Helluuu!

Ojojoj....mycket fika blir det..hehehe. Idag var Johan och Lina här och hälsad på! Dom hade med sig munkar och bullar, plus att jag hade bakat kladdkaka igår...mumms! Melwin fick en jättesöt body med stjärnor o röd krage, o ett par små tofflor som såg såg ut som små svampar, hahaha, dom var sååå coola!
Ikväll kommer Johan och Hellan på besök, det ska bli kul!

Jag tänkte slänga ihop en kyckling wok tills dess, det vore ju så gott! Har marinerat kycklingen i morse så den borde ha sugit å sig bra med smak tills nu.

I fredags åkte jag och Melwin till Jossan o Johan o hälsade på! Det var kul att se Neos min när han snosade in i babyliften..=) han har väl aldrig sett en sån liten människa förut.

Nu ska det lagas midddag!

Håll tummarna för att jag vinner budgivningen på ett par Uggis skor på Tradera ikväll..=)

Hej o hå!

RSS 2.0