En kopp..eh...kropp som vaknat till liv!!!

Fasen vad jag var laddad idag på BabySats passet! Ojojoj, nu börjar kroppen vakna till liv igen o svarar när jag pressar på lite extra! Magen har gått ihop helt o skakar inte som en symaskin som den gjorde för bara nån månad sen! HÄÄÄÄRLIGT!!! Jag la på dubbla vikter plus lite extra på axlar o ben....hehehe...jag var så svettig att folk kollade konstigt på mig...inbillade jag mig iallafall..det är ju liksom ingen som riktigt tar ut sig på dom där passen, men idag bevisade jag motsatsen, tjihooo!

www.menskopp.se

Jag har beställt en menskopp!!! Jag skrev ju igår att den har kommit nu! Hahaha, jag hörde om den för nåt halvår sen på både radio o TV o tyckte det lät konstigt...en liten gummikopp som sitter där inne o samlar upp allt...hmm...jag blev dock lite nyfiken och jag har snackat med folk som älskar den! Den känns inte, man kan bada o träna med den och sova med den, plus att den är bättre för pH värdet..där nere.. Och säg att det funkar grymt bra, fasen vad skönt att slippa köpa tamponger för all framtid! Det kallar jag en härlig gärning för miljön!!! Det vore ju bra! Jag läste att en kvinna förbrukar ca 16 000 tamponger under en livstid...det är en stor jäkla hög det! Hmm, varje ask innhåller 8 tamponger, det är 2 askar per förpackning..som kostar typ 35 spänn..2 askars förbrukning i månaden...gånger 12 =ca 850 spänn om året..men herregud, det betyder att jag betalar ca 34 000 kr i mitt liv på TAMPONGER!!! Då kan det va värt att lägga 300 spänn på en liten Menskopp, hahaha...så himla fult namn! Årets julklapp till alla brudar i familjen..undrar hur man ska rimma på det??? ;) Skämta bara, oroa er inte...hehehe...

Imorgon ska jag o Melwin till Cillan o hälsa på! Sen kl 17 är det middag hos mamma o Micke!

Jessica & Vincent!





Jessica o mysungen Vincent var här idag! Vi gick på promenad en timme och när vi kom hem så käkade vi kycklingsallad och slafsade i oss semlor från gårdagen, sååå jäääkla goooott! Hahaha, va bara garvade, vi åt som att vi hade svultit i 3 månader...att vi inte tröttnar på dom "små" bakverken? För det är ju just det, dom är ju för fasen gigantiska, men jag skulle lätt kunna smälla i mig en till strax efter den första klumpen, hahaha! Hmm..har tänkt att jag kanske har mask eller nåt, en som älskar semlor...i såna fall har den levt i min kropp o frodats i 28 år...det måste bli som en förlossning till om den ska ut...hmm igen..Det är ju liksom inte som att ta ett litet rån till kaffet. Jessica sa det, "man fixar o donar o avslutar med att lägga på locket o pudra det med florsocket, för att microsekunden efter ta av locket o trycka in det i ansiktet...YEAH!!! Stackars Melwin kommar att bajsa mandelmassa snart...hahaha..det känns som att halva min blogg handlat om semlor på sista tiden, hehehe...korrekt..jag kallar mig för "senil bulimiker"..jag vräker i mig men glömmer att spy.
Nej, usch, det ska man inte skoja om...sorry...

 Det finns en härlig liten barnaffär på Ekerö som jag skulle vilja kolla i ...kanske dom har en kam, tänkte köpa en till Jessica...hehehe...jag tror hon förstår vad den ska användas till....puss på dig Vincent! ;) Nästa date hoppas jag att jag kan ta bilen och åka ut till henne i Stenhamra! Kanske nästa vecka, hehehe..hoppas att inte dom tröttnar på oss..;)

Förresten! Jag fick en menskopp i brevlådan idag! Tjihoo, skriver mer om den imorgon, dax att amma o fixa med Melwin!
Hej hopp!!!

Semmeldag och 3 års firande med Toobi!


Idag har jag o Tobbe varit ihop i 3 år! Vi firade det med en trerätters middag hemma som jag har fixat med hela dan!

Meny:

Förrätt:
Sparris med Parmesanost och rostade Pinjenötter

Varmrätt:
Baconinlindad kycklingfile fylld med Basilika, Fetaost och soltorkade tomater
Potatisgratäng och Aioli

Efterrätt:
Semla

Seriöst va! ;)
Melwin satt i sin lilla Babysitter på golvet och tittade på oss när vi vräkte i oss maten....man lagar mat i 5 timmar o käkar upp den på 10 min....hmm....vadå hungriga! =) Samtidigt som  jag o Tobbe firade vår lilla dag så var det presskonferens angående Viktoria o Daniels förlovning. Jag tycker det är härligt att det blir bröllop nästa sommar! Alltså...inte jag o Tobbe...hehehe...

Imorgon kommer Jessica o Vincent till oss! Vi ska gå promenad och käka lunch...o käka semlor..Sen får det fan va nog med semmelsvullandet...imorgon blir det semmelavsked för det här året..hahahaha!

Nu ska jag kolla på "Mästarnas Mästare"!

En dag på stan!

Kl 10 i förmiddags träffade jag o Melwin Mickan i stan! Vi hade planerat att ta en långpromenad på Djurgården men det var så jäkla moddigt o slirigt så vi gick från Sveavägen till Gamla stan o sen in till Stureplan. Vi käkade god lunch i Sturegallerian. Vi gick och satte oss på den del som tillhör StureCompagniet..hehehe...kändes lite konstigt att stå o byta blöja vid toalettspeglarna där jag för nåt år sen stod och fipplade med läppglanset en utekväll! Tänk om jag hade fått en glimt av dagens bild då! Oh my good, då hade jag dött i en hjärtattack..hahaha!
Vi gick vidare till ett mysigt cafe på Odengatan..det gäller att hitta ställen med bra barnvagnsutrymme o det hade Mickan grymt bra koll på! Jag klämde en fet Semla, gryyymt god...lite tjuvstart med tanke på att Semmeldagen är imorgon...men å andra sidan så har jag väl redan käkat minst 10 semlor sista tiden...hehehehe...

Jag pratade precis med Cillan, min kusin. Hennes förlossning börjar närma sig! Hon är beräknad den 16:e Mars så det kan ju sätta igång när som helst! Spännande!!! Hon känner sig nervös inför vad som komma skall och vill ha lite råd o tips. Jag kan ju bara berätta vad jag upplevde, för alla förlossningar är ju unika. Men jag blir så jävla förbannad på folk som har fött barn och bara ger negativa bilder av förlossningen! Hon skräms ju bara upp, stackarn! Glömmer dom vad dom har fått för besväret??? Var det inte värt det då??? Är det inte helt jävla otroligt att kroppen har skapat ett barn? Det finns sååå mycket människor som inte kan få barn och som försöker och försöker och skulle göra vad som helst för att byta plats med nån som föder! Jag tror det bästa är att bara lite på att kroppen vet vad den gör och att man bara försöker att hänga med och samarbeta..kanske lättare sagt än gjort, men det hjälper inte att höra en massa skit från nån som bara har negativa saker att fömedla...moraltanten har sagt sitt..god natt! ;)

Mysdag med Melwin!


Kl 06.30 ringde Tobbes mobil, det var från vägverket och det var dax för plogning..stackarn..även om han vill ut o jobba så är det jäkligt skönt att bara vara hemma o slappa på söndagar.
Melwin var go o glad kexchoklad som vanligt så vi låg o mös ett tag innan vi båda somnade om till kl 09, sköönt!
Han somnade kl 19.30 igår och vaknade av hunger först kl 03.30! Rekord, 8 timmar! Som en stor kille!
Vi ligger fortfarande o slöar i sängen, jag ska gå o göra iordning lite frulle o käka i här, smul, smul..=) 

Jag tror vi ska försöka ta oss ut på en promenad idag, om det inte kommer världens snöbyar, då fortsätter vi vår mysdag inne!

Veckan kommer att bli lugn, lite BabySats på tisdag o torsdag, förhoppningsvis träffa Jessica nån dag o några promenader. Därför har jag tänkt prova på lite nya middagsrecept som veckans projekt! Annars är det så lätt att man kör på med sina vanliga gamla rätter, det blir trist efter ett tag. Jag har sparat recept i flera år men är jäkligt dålig på att testa dom, så idag ska jag damma pärmen!

Jag håller på att läsa den sista Stieg Larsson boken, "Luftslottet som sprängdes", den är lika jäkla bra som de andra två. "Män som hatar kvinnor" har snart premiär på bio, den kommer att va grymt bra, Mikael Nyqvist spelar huvudrollen, han e så jäkla bra skådis och kommer att passa perfekt! Det är tydligen bara den första filmen som kommer att gå på bio, de andra två som också är färdiginspelade släpps på DVD...undrar varför..

Nu är det dax för frukost...kl 10.30...brunch....=)...mys mys!

STEP!!! ÄNTLIGEN!!!



Tjihooo!!! Kl 11 står jag där redo bakom stepbrädan! Åh, jag ska käka frulle nu o väcka Toobi som är bakis från grabbkvällen på Bronco´s igår...hehehe.. Melwin har haft sin pigga stund som vanligt i morse och nu sover han, förhoppningsvis en timme till. Jag längtar efter att höra basen i högtalarna o känna hur det spritter i kroppen när man sätter koreografin!  Inte för att jag lär orka hänga med som förut, men bara jag får vara med så är jag glad!

Ikväll ska jag kolla på Melodifestivalen, har inte sett nån av delfinalerna..ska laga nåt gott att äta också. Hade planerat att käka KycklingFajitas igår, än en gång inspirerad av Tessan =) Men jag orkade inte börja fixa igår när jag kom hem från MamaMia så det blev makrillmackor...kul mat va... Tobbe var ju ändå iväg och käkade gott och det är inge kul att stå och fixa iordning till sig själv.

Nej, nu måste jag sätta fart! Ska ringa Jossan och höra om jag kan komma över en sväng idag och hämta mina kassar med kläder! Först FRUKOOOOST!!! =) =) =)

Dags för förnedring...

Mamma ringde igår kväll och meddelade att kvällens middag är inställd, åh vad trist!!! Madeleine har fått Kräksjukan! Stackars lilla syster!!! Fyyyy fan för att spy!!! =0

Jag startade fredagen med att böka runt i tvättstugan från 07 i morse...det var det enda tiden som fanns idag. Och vad spelar det för roll, jag har ändå vart vaken sen 05.30 i morse, hääääärligt, vem fan behöver sömn??? Jag måste börja lägga mig tidigare på kvällarna, det är det som är problemet. Vi kollade på en rätt värdelös film igår kväll med Keanu Reaves...(stavas han så?) En science fiction film var det iallafall....inte riktigt i min smak..

Kl 15.30 idag så ska jag o Melwin till Kista, MamaMia..jag ska sätta in en kopparspiral...åh, vad jag längtar!!! Ett sånt härligt fredagsnöje!!! =( =( =( Att gynunderökas är det värsta jag vet!!! (lite överdriver kanske..)Men det är så grymt förnedrande!!! Folk säger att efter man fått barn så blir man så härdad att man inte bryr sig om vem man fläker upp sig för, rota på bara...NO, NO, NOOOOOOOOOO!!!!! För det första så går man fram till stolen med kläder på endast överkroppen, hur snyggt är det? Sen ska man lägga sig i den där hemska stolen, så kommer standard kommentaren "och så kan du komma fram lite med stjärten" usch, så känner man hur det där jävla pappret prasslar under rumpan o liksom fastnar lite i huden! Sen hissas stolen upp så att barnmorskan har ens underliv i ansiktet...hoppas jag inte luktar, ser jag normal ut där nere? klick så åker strålkastaren på...Nästa kommentar" jag tar lite glidslem här på spateln" åååhhhhhh, I hate it! När undersökningen ääääntligen är över och man konststerar att det faktiskt inte var så farligt, dom gör ju det här hela dagarna, jo då, då ska man kliva ner från den förbannade stolen! Än en gång fastnar pappret lite fint, prassel, prassel, sen ska man gå o klä på sig så man vänder sig med bara skinkor mot barnmorskan, HAHAHAHA!!! Så jäkla fult!!! Går man för snabbt så dallrar fanskapet så där härligt, går man sakta så befinner man sig i den fiiiiiina positionen för länge....suck...ibland önskar jag att jag var man.. Jag, Jessica o Annika diskuterade det här i onsdags. Alla verkar ycka samma sak! På film så byter man alltid om till en liten sjukhusrock, det skulle va bra! Jag ska ta på mig en lång kofta idag, så jag iallafall slipper en del av förnedringen, hahaha!

Nu ska jag ner i tvättstugan igen! Jag har börjat tvätta med härligt doftande skjöljmedel igen...nej, nej, nej...hur tantigt lät inte det där, HAHAHAHAHAHAHAHA!!!! Jaja, skit samma...när Melwin föddes så sa så många att man absolut inte skulle tvätta barnkläder i parfymerat tvätt o skjöljmedel pga allergier  o skit. Jag håller verkligen med! Så jag köpte miljömärkt, utan fosfater, parfymer, konserveringsmedel o sånt. men det luktar ju för fasen inte rent! Jag borrar in nyllet i de nytvättade handdukarna, o det luktar gammal salva, bläää! Så nu anser jag att jag kan börja tvätta mina o Tobbes kläder o handdukar i lite "luktagott", Melwins kläder, handdukar o sängkläder fortsätter jag att tvätta milt såklart! Så, nu har jag tantat av mig för idag också...hehehe..

Hej o hå!!!

Mina älsklingar!!! Puss!!!

Barnvagnsbio!


Jessica frågade om vi inte skulle ta o gå på Barnvagnsbio nån dag! Det går varannan onsdag i Vällingby C kl 11! Allt med barnen är tillåtet, såsom amning, blöjbyten mm. Kul ju! Jag gick in på SF:s sida och kollade upp hur det gick till. synd att filmerna går så sällan bara! Nästa tillfälle är onsdag om 2 veckor o då har jag naturligtvis bokat Gravidyogaträff, fasen också vad allt krockar! Det låter som att jag har fullt schema hela tiden vilket absolut inte stämmer, men allt krockar som sagt..får vänta tills den 18:e Mars, då Melwin fyller 4 månader! =)

Yoga träffen idag fick jag avboka tyvärr, Tobbe skulle jobba ute på Munsö, vilket betydde att om jag skulle ha bilen så var jag tvungen att skjutsa honom dit o sen åka ut till Vallentuna...suck o stön...det skulle ta alldeles för lång tid..flera timmar i bilen. Och att åka kommunalt orkar jag inte, det skulle ta ca 90 min med alla byten..nej tack..Melwin sov dessutom lite oroligt i natt och var grinig igår kväll efter vaccinationen, så i morse var jag slut som människa...hahaha...jag är ju för fasen inte van vid att han krånglar! ;)

Jag har precis bakat två limpor hälsobröd som står o doftar i ugnen, det var sååå länge sen! Jag improviserade lite hejvilt, rev ner lite morötter, linfrön, hasselnötter mm så vi får se hur det smakar. Tänkte smälla ihop en soppa till det med potatis och ärtor, det borde väl funka? Jag blev inspirerad av Tessans goda ärtsoppa förra fredan!

Nu ska jag pilla lite med Photoshop o se om jag kan fixa nån fin header till bloggen...innan Melwin vaknar...hurru hurru curru calcutta indi ghandi..bye bye!

Buhuhu...vaccination på sin 3 månaders dag...kul..


Melwins 3 månadersdag startade kl 05.40...då var Melwin sååå pigg o glad o sjöng så det ekade i sovrummet...vem fasen kan fortsätta sova då? Vi sjöng o lekte till kl 07, då gick vi upp o käkade frukost o städade lite snabbt.
 Annika , Jessica o lille Vincent kom kl 10! Vi tog en promenad i solen och avslutade med lunch i centrum...hehehe...kyckling med Cashewnötter...otippat va! Jessica hade bakat en supergod kladdkaka som vi mumsade i oss när vi kom hem till mig eftre lunchen...hehehe...plus mina chokladbollar o te, yeah! Sen blev det lite bråttom iväg till BVC, åh jag hade kunnat sitta o snacka o mysa med brudarna hur länge som helst...=) Nope, nu skulle vi iväg o vaccineras...kul...

Ojojoj...lilla gubben min....det var inte nådigt så mycket som Melwin skrek efter sin första spruta! Han blev så svettis så det rann bakom öronen och luften fullkomligt gick ur honom...stackars lilla Cashew..när han äntlige lugnade sig vid bröstet så var det dax för den andra sprutan i det andra låret...suck...Jag har faktiskt aaaaldrig sett honom så jäkla arg/ledsen/frustrerad/rädd...ja, hela känsloregistret kom fram...det skar i mitt hjärta att se honom sån! Men det var bara att behålla lugnet och tjoa o trösta som om allt var som vanligt...mmm..pokerface..
När allt var klart så fick vi sitta ifred o amma o mysa lite i lugn o ro, då tog det inte lång tid innan jag fick ett litet sårbart leende igen...åh min älskling!!! Vi gick hem o la oss i sängen o mös länge länge.


Jessica! Tack härliga du för idag, myysigt!!! Hoppas vi kan ses nästa vecka!
Här har du receptet på Parmesanchipsen som är så jäkla goda:

  • Smält 50 g smör & pressa i 2 vitlöksklyftor.
  • Skär Pitabröden i trekanter pch dra isär ovan o underdelen fån varandra. Lägg dom på en plåt med den skrovliga sidan upp. 
  • Pensla bröden med vitlökssmöret.
  • Strö över Permesanost.
  • In i mitten av ugnen i 200 grader till dom är knapriga o gyllenbruna!

MUUUUMS!!!

Nu kom Tobbe hem så nu ska vi mysa hela lilla familjen!



Älskade tumme!

Tobbe har precis dragit till innebandyn, Melwin sover...det betyder ...Carro bakar =) =) =)
Imorgon kommer Annika o Jessica med lilla Vincent! Tjihoooo! Vi ska gå långpromenad...hoppas på hyffsat väder..kanske käkar lite Thai i centrum o fika hos mig..Chokladbollar...hehehe...jag passar på när Tobbe inte ser...hahaha!!!

Idag tog Melwin för första gången tag i en av leksakerna i sitt babygym! Han fokuserade länge och låg med rynkad panna..hahaha...han såg så rolig ut! När han råkade komma åt en av grejerna som dinglade ovanför honom så spratt han till o försökte genast igen! Annars är hans favoritsysselsättning att suga på sin härliga lilla tumme, han e grymt nöjd att den har dykt upp i hans värld! Ibland smaskar han så högt så det ekar i hela lägenheten och han ser helt drog påverkad ut för att han njutar så mycket...hehehe..sötungen..

Jag blir gaaalen!!! Sitter och fixar ett BankID på min dator...suck. Jag har redan fixat ett på jobbdatorn, ett på Tobbes dator, och nu vill jag ha ett på min eftersom de andra två är raderade...Varför ska man behöva spara BankID på datorn??? Helidiotiskt! Det vore mycket bättre om man bara hede en kod som man har på allt annat numera..grrr..Min dator hade inte ett visst program som krävs för att installera säkerhetsprogrammet...jag blir galen...Tobbe bara suckar när jag ber om hjälp...IGEN..;)

Nu ska jag gegga ihop Chokladbollar!!!

Träningsvärk, promenad, vaccination...


Hahahaha, det är inte sant vad man tappar snabbt....styrkan alltså! BodyPumpen igår gick bra och jag tog det himla lugnt med vikterna. tuuuur det! Jag hade 5 kg på knäböjen...hehehe...ca 20 kg skillnad mot för ett år sen, jag skakade efter 2 min och när jag körde marklyft i rygglåten så fortsatte knäna att vibrera, skööönt! Jag ser det som att jag inte kan hamna längre ner än vad jag är nu, jag kan bara bli starkare! Och det känns så härligt att jag är på väg nu!
Tobbe var hemma med Melwin såklart, jag sa att om han börjar krångla o bli tröstlös, så tryck ner honom i vagnen och dra ut o gå, då somnar han på en minut. Men han hade varit glad hela tiden, tills han somnade i babygymmet. Andreas höll dom sällskap och när jag o Erika kom hem så käkade vi lunch och kollade på Saw IV och Saw V..fy faaan vilka vidriga filmer egentligen..nu har vi sett alla fem som kommit ut o man bara sitter o spänner sig och iallafall jag, gömmer mig bakom en kudde..hahaha! Så fort filmen är slut så känner jag hur skinkorna sjunker ner i soffan igen och hur blodet kommer tillbaka till ansiktet...varför utsätter man sig för sånt??? Människan är konstig...

Den här veckan är fullbokad! Idag ska vi gå promenad med Annso o Adam, sen kl 16 ska vi till Hässelby för att "fastställa faderskapet"...fan vad löjligt...vi ska alltså dit och bevisa att Tobbe är far till Melwin...hur ska dom kunna veta att vi talar sanning? Jag kan ju för fasen ta med mig vem som helst! Idiotiskt...snacka om slöseri med resurser...

På onsdag ska Melwin på 3 månaders koll och få sin första vaccination...don´t like..spruta in en massa skit i ungen som är så liten..Visst är det bra att man har kunnat utrota vissa farliga sjukdomar..men att tex vaccinera mot sk"Dagissjukan"...det är fan sjukt!!! Bara för att folk inte kan vara hemma med sina sjuka små barn så ska man vaccinera dom. Jag vägrar iallafall ge den till Melwin, det säger jag bara..
I USA håller man på att utreda om vaccinationer kan ge Autism, vilket många föräldrar hävdar!  I Serige har den debatten vart på tapeten för ett tag sen, men man hävdade att så inte var fallet..hmm...Det enda som man borde göra tycker jag, är att först ta ett blodprov och se om barnet tål vaccinationen, alla tål ju inte Antibiotika eller Penicillin..det kommer kanske hit om 50 år...

På torsdag är det Yoga träff i Vallentuna! det ska bli härligt! O på fredag ska vi mamma o Micke för att käka middag, myyysigt!!!

Oops, nu måste vi dra!

BODYPUMP!!!


TJIHOOOOO!!!!!! ÄNTLIGEN SKA JAG FÅ GÅ IVÄG OCH KÖRA PASS!!!! Erika kommer hit strax innan kl 11, sen drar vi upp till Centrum och kör ett BodyPump pass!!! Eftersom det inte blev nån Step igår så tar jag igen det idag...det värsta är bara...det är ett år sedan jag körde ett BodyPump pass, eftersom jag skadade ryggen innan jag blev gravid. Och jag kommer att få en sån förjävla träningsvärk...hehehe...även om jag inte tar på en enda vikt så kommer jag att vara handikappad heela veckan...I know..det är så BP funkar!

Middagen igår var såååå jäkla rolig!!! Vi kom hem kl 02.30 ca! Supergod mat, åh, Lollo är så grym i köket!!!
Melwin sov nästan hela tiden i deras säng, min härliga lilla unge! Han är så lätt att ha med o charmar alla!!!



Valentines Day!



STOOOORT GRATTIS TESSAN OCH JOHAN PÅ ERA FÖDELSEDAGAR!!!!!


Idag är det alla Hjärtans Dag! Många tycker att det är sjukt att man ska ha en speciell dag i kalendern där man ska  visa den man älskar extra uppskattning. jag tycker det är härligt, för tydligen så behövs det en sån dag! Jag tror att de flesta är dåliga på sånt  i vardan...Det behövs lite ljusglimtar här o där, speciellt när vi har haft en sån förjävla mörk årstid så länge!
Fram för mer vardagsromantik!!!

Ikväll blir det middag hos Lollo o Pelle! Fasen vad kul det ska bli!

Suck...idag kl 11.00 så skulle jag o Erika ÄNTLIGEN ha kört Step pass uppe i Centrum...jag har längtat o längtat i flera månader och idag var det dags...trodde jag...Kjell, Tobbes farsa ville att Tobbe skulle jobba idag...faan...självklart går jobb först men det är sååå typiskt att det blev just idag, han har inte jobbat en lördag på månader...jaja...vad är väl en bal på slottet...;) Jag har redan bokat mig till nästa lördag! =)


JAG ÄLSKAR ER!!!





Fredag den 13:e

Jag o Melwin har verkligen fart runt idag, som jag nämnde igår så har jag haft jag häcken full..hann faktiskt med att storhandla i morse också..bra där.. =) Melwin har vart på bra humör nästan heeela dan, han somnade först nu kl 19...börjar tro att jag har sportdryck i rattarna..;)

Tack Tessan för den goda ärtsoppan och den underbara äppelkakan!!! MUMS!!!

Förlåt, måste bara..Sitter o kollar på Let´s Dance med Tobbe nu....båda vi två retar oss nåt så förjävligt på Kitty!!! Jävla idiot! Att hon inte får åka hem snart, vem röstar på henne??? "alltså, det är ju tur att jag håller på med TV, så jag inte behöver ta åt mig av juryns kritik"...suck..jävla diva...borsta håret...HAHAHAHA, trist ultrasvensson jag låter som...men jag kunde inte låta bli..kanske ska skaffa mig ett härligare fredagsnöje..hehe..


p.s är inte Morgan o Melwin lite lika..hahaha!!! 

Längtar tills imorgon!!!


Åh, imorgon är det fullt ös medvetslös som gäller! =) =) =)
Kl 07 ska jag skjutsa Toobi till Scania där hans lastbil har varit på service, sen ska jag åka till Tessan o pappa o hälsa på, efter det ska jag till Gym&Sim för att lämna lite gravidkläder till Jessica o Nettie! Nettie har tjatat på mig att jag ska baka morotskaka nästa gång jag kommer så det gör jag på morgonen...eh...just det...jag har en lite unge att ta hand om också...;) Det gäller att passa på när jag har bilen ju! Just det...storhandla också...fan vad kul...  =/..äh, jag är nog ensam att handla en fredageftermiddag så det är lugnt....NOT...

Det är grymt mycket tantvarning på mig känner jag...bakar, fixar o donar...hehehe...fast jag har nog alltid varit lite tant...=)

Idag har Hanna varit här på lunch! Hon ska ha barn i slutet på Juli, början på Augusti!!! Spännande!!!
Vi käkade lunch o gaggade som vanligt, sen gick vi upp en sväng till centrum...efter att ha satt i oss en varsin semla och hemmagjorda Chokladbollar...inga kommentarar...

Så, för att spä på tantigheten:

Här är receptet på världens godaste Chokladbollar!
(25 stooora bollar med pärlsocker eller kokos)

500g smör
15 dl havregryn
2 dl kakao
1 dl starkt kaffe
1 msk vaniljsocker
5 dl socker


Hantverkare....suck...

Jag sitter och väntar på att en ventilations människa ska komma och kolla vår fläkt i köket. det är en obligatorisk besiktning. Han/hon ska komma mellan 07 och 15.."se till att vara hemma" ...vad fan...säg en mer precis tid!!! Jag ska på BabySats, tvätta, storhandla  o Hanna kommer o fikar kl 13! Grrrr, tänk om jag skulle säga så till mina företag " jag kommer och masserar nån gång mellen 08 och 18 på tisdag" Yeah right, jag skulle inte ha ett enda företag kvar...
Jaja, jag drar iallafall iväg drygt en timme till SATS, det vore så jävla typiskt om han/hon kom just då, av alla åtta timmar..

Igår var vi ute på Munsö hos Tobbes föräldrar för att fika lite! Dom har inte sett Melwin på ett tag och dom tyckte att han hade växt jättemycket! =)
Innan på dan så gick jag, obbe o Melwin en långpromenad, det va så mysigt att obbe var ledig och kunde följa med! Jag fick också inviga mina pensionärsbroddar, dom var grymma..;) Tobbe går i ett jädra tempo, men nu hängde jag utan problem med, till skillnad mot för en månad sen då det drog o värkte lite här o där i bäckenet! Sååå skönt att känna att allt är återställt igen! Vi gick i två timmar, sen drog vi förbi centrum på vägen hem o köpte proteinpulver till Tobbe, han ska börja köra igång ordentligt med träningen nu, härligt!

Nu måste jag dra!

Kraaam!

Det går utför...hehehe....


Så! Nu har jag gått med i pensionärernas riksförbund! Jag har nämligen införskaffat ett par skobroddar! Hahaha, jag hade faktiskt såna förut när jag var så grymt hurtig och sprang på vintrarna. Dom e himla bra! =) Känner av höfterna lite grann idag efter gårdagens maratonrunda på is! Jag känner mig jäääätte ung o vital! Hahaha!!!

Vi har precis kommit hem fråm BabySats. Det var fullt med folk som vanligt och ungarna ligger där o kollar upp på sina morsor som om vi var dumma i huvudet! Hahaha, dom undrar ju vad vi pysslar med, stånkar o stönar, hoppar o tjoar!

På lördag är det Alla Hjärtans Dag! Hmm, måste hitta på nåt till min Toobi! Undrar bara vad.. På kvällen är vi bjudna på Alla Hjärtans Dag middag hos Pelle o Lollo! Myyyyysigt! Tessan och Hellans Johan fyller år också!

Nu ska jag käka lunch innan lilla mannen vaknar, sen ska jag nog bara ta det lugnt o kolla på film eller nåt..Melwin vaknade varannan timme i natt o var dödshungrig...suck...vad fan har han fått såna dumma ideer ifrån...;)lilla nöten..




Jag älskar dig, min härliga lilla unge!




Hon gick..och gick...och gick....

Ja, promenaden idag började klockan 10, då jag gick hemifrån för att möta Annso o Adam kl 10.30 i Hässelby. Sen gick vi till vattnet vid Grimsta och tillbaka, tar ca 2 1/2 timme, o hem igen, 30 min....pust! Så slutresultatet blev drygt 3 1/2 timmes promenad! Det var sååå härligt, vädret e ju kanon idag! Jag hade kunnat fortsatt en bit till om jag inte blivit så jäkla hungrig!
Det var himla isigt där vi gick, tog en runda i spåret också, reeen blankis, men det gick bra, ska köpa broddar på skoaffären i veckan.
Imogon är det BabySats igen, jag längtar!
På lördag så ska jag försöka dra iväg med Erika på det första "riktiga"Step passet kl 11! Åh, det vore så jäkla härligt att höra musiken o fara runt o svettas, det blir lite annat än på BabySats där musiken är låg och koreografin är för lätt. Det ska ju vara anpassat för oss nyförlösta och gravida. Jag ska ta det lugnt på lördag i så fall, hålla igen farten ett par veckor till, ta det säkra före det osäkra. Jag vill inte ha en livmoder som skvalpar omkring i trosorna =/!
Det skulle vara bra för Tobbe att ha Melwin för sig själv ett tag också. Då kan han ta en nappflask fight om det skulle krisa..hehehe..

Annso balanserar på sidan av stigen för att inte drutta omkull! Melwin sover gott i vagnen!

Mysiga brudar!!!


Fan vad härligt det var att träffa brudarna igår på tjejmiddan!!! Vi åt kyckling Paneng som Annika gjort iordning, supergott! Sen moffade vi semlorna såklart, dom blev jäkligt bra! Vi mådde lite smått illa kan man säga...hehehe...men efter ett tag tog alla en semla till..=)
Det var kul att få träffa lille Vincent, Jessicas son som är en månad gammal. Melwin är ju 1 1/2 månad äldre och det är otroligt vad fort dom växer! Ändå väger Vincent mer än vad Melwin gjorde vid en månads ålder. Vi ska se till att träffas oftare nu med småttingarna.

Nu ska vi upp till centrum för att köpa present till Johnny, vi ska dit på födelsedagsfika vid 16 tiden!

Semmelbakning, promenad, tjejmiddag!



Så ser min dag ut idag! Eftersom vädret är så ljuvligt så drar jag o Melwin på promenad till affären och handlar ingredienser till semmlorna. Det är efterrätten som står på menyn ikväll. Jag ska testa ett nytt recept från Leilas bok, med kardemumma i degen! Det kommer att bli gryyyymt!
Tobbe drog hemifrån kl 8 i morse för att gå på SATS inspirationsdag vid Stadion. Så jag väntar tills han kommer hem i eftermiddag för att få bilen och dra iväg till Annika!

Nu kan Melwin snurra runt från rygg till mage, iallafall när han har lite tur! Så det börjar bli farligt att bara lämna honom som jag brukar på soffan! Jag får börja bulla upp med kuddar som lite stopp. Han tycker att det är jättespännande att se saker från andra perspektiv verkar det som! Han ligger på rygg, vrider hela den lilla knubbiga kroppen bak i en båge, suger tag i fårskinnsfällen med munnen, hostar för att han nästan kvävs för att han stånkar o blir så ivrig o garvar sen nöjt...o ibland fortsätter resan till mage, men det är jäkligt tungt att hålla upp huvudet en längre tid så då bara ligger han där o grymtar som en liten gris tills jag kommer o vänder honom.

Ben&Jerry!




Måste bara lägga in en bild på min favvo glass!


Fasen vad snygg jag är...;)

Nu e jag klippt och stylad! Sååå härligt! Jag o Hanna käkade lunch efter klippningen, hon hade en lång lucka! Vi satt som vanligt o babblade o babblade om allt o ingenting, det är det som är så härligt med Hanna!
Melwin sov som en liten gris i fyra timmar...

Ni skulle ha sett mig på väg till bilen idag...suck. Tobbe tog som sagt bilen till imorse till förrådet, jag skulle ju ta en härlig liten promenad dit. Men min älskade Toobi glömde att ta med sig bilbarnstolen...=( Så där gick jag och kämpade i snömodden, motvind, snöblandat regn och en bilbarnstol på ena axeln.....jag var helt dyngsur när jag kom fram efter 30 min, Melwin skrek, min mascara rann nedför kinderna och när jag startade motorn efter att ha packat in allt och bökat så ser jag att bensinen nästan var slut! Tobbe ringde precis när jag hoppade in i bilen, nära ett nervsammanbrott o hjärnblödning. Han fick ta en del skit, stackarn....förlåt mig min älskling!!!

Men jag e jävligt snygg i håret iallafall...hehehe...


 

Morgonpigg unge...gääääsp...


Melwin har fått in riktigt bra rutiner nu! Han somnar vid 19, 20 tiden på kvällen, till skillnad mot 23 för bara några veckor sedan! Men dessvärre är han så jäkla pigg när Tobbe drar till jobbet vid 6, 6.30! Han under håller sig själv rätt så bra ett tag, men sen vill han ha sällskap och ropar, garvar, testar nya ljud, alltför att väcka morsan.. Men det är så himla härligt att vakna till skratt och ett sött lyckligt nylle, min lilla älskling!
Nu har han tagit sig en liten powernap så jag hinner fixa mig iordning. Vi ska ta en promenad till förrådet i Vinsta där bilen står för att åka till Hanna sen!
Åh, jag älskar att bli klippt(...vem gör inte det..) det är så skönt när man känner kammen pilla bak på ryggen, och håret luktar såå gott när man går därifrån! Även om jag köper exakt samma schampo o balsam så luktar det inte på samma sätt!

Ikväll blir det nog en Ben&Jerry glass, mums, till Let´s Dance. Laddar inför tjejmiddagen imorgon hos Annika! Åh, Jessica o Vincent kommer också! Det ska bli så kul att träffa henne och hennes lilla skrot som föddes för 4 veckor sen!
Det är skönt att inte vara den enda som sitter med spyor på axlarna och tackar nej till vinet...;)
Hej o hå!

P.s Jaja, Nettan o Tessan, jag vet att jag e kinkig när det gäller kyckling...precis som min far, hahaha! Kraaam på er! D.s

Vi lever i en konstig värld...

Vår värld är på många sätt hård och grym. Krig, människor som svälter till döds,hav som förgiftas, djur som utrotas, finanskris, osv, osv. Varje gång jag ser på nyheterna så är det bara elände. Men idag när jag låg i sängen och ammade Melwin och tittade på Morgonsoffan, så firar dom att Barbie fyller 50 år! Antingen så är det helt jävla sjukt att vi firar en dockas födelsedag eller så är det så jäkla härligt mitt i allt annat elände! Jag blev iallafall lite glad när jag såg hur vuxna människor satt och klädde på Barbie hennes små kläder och borstade hennes hår med tindrande ögon! Hahaha, vi kallar oss vuxna och tar svåra beslut i världen samtidigt som vi gråter av glädje när vuxna män sparkar en boll i ett mål! Knäppt eller helt underbart!?

Idag köpte jag kycklingklubbor på Coop. Jag har aldrig tillagat just klubbor, tycker inte om att sitta o gnaga på ben så jag tillagar alltid fileer. Men så tänkte jag ge det en chans, Tobbe gillar det ju. Jag marinerade dom i 3 timmar istället för det angivna, 1 timme. Jag hade dom inne i ugnen i 45 min istället för 30 som det stod på förpackningen. Jag gjorde iordning ris och en god youghurtsås. Tobbe kom hem och maten var klar. Jag sätter mig ner och börjar dra bort skinnet, vilket jag barnsligt nog tycker är vidrigt..hehe. Jag tar loss en bit av köttet och smakar. Kycklinghelvetet smakat absolut ingenting, den är rå intill benet, fettet rinner på tallriken och pricken över i:t, Tobbe skär loss en bit kött och det fasen forsar blod ut ut klubban! FY FAAAN säger jag bara, så jäääävla äckligt (ursäkta språket) nu kommer jag aldrig att tillaga skiten igen, och jag som köpte två paket också.....suck...det är vid såna här tillfällen jag funderar på att bli vegeterian, men jag vet att jag aldrig skulle kunna hålla det. min middag blev två messmörs mackor och tre Mandariner...tjihoooo, det äter ju jag aldrig annars! Oops, jag som just skrev att folk svälter till döds...sorry...nu fick jag dåligt samvete också..

Imorgon ska jag till Hanna och klippa mig! Äntligen!!! Jag klippte och slingade håter i början på Oktober sist. jag tänkte att det var bäst att passa på ifall Melwin hade behagat titta ut lite tidigare än beräknat, så hade jag ju håret fixat, hehehe, om jag bara hade vetat att han skulle komma 45 dagar senare..,) Så nu kommer Hanna tjata på mig igen att inte slarva med inpackningen och att komma oftare och toppa igenom håret. Hehehe, så nu sitter jag med hela kalufsen insmetad i inpackning som jag tänkte sova med i natt, precis som med tandtråden dan innan tandläkaren...;)

God natt!!!


Yogaträff igen!

Om en timme åker jag o Melwin till Täby för att träffa Yogabrudarna igen! Det ska bli härligt! Promenad o lunch!
Kl 16 ska jag hämta Linn på TäbyEnskilda Gymnasium. Jag har bokat en klippning hos Hanna kl 17. Sen åker vi hem till Tessan o pappa för att lämna Linn och vaggan. Full dag, det e bra det!

Hej o hå!


BloggDesign

Nu så! Nu har jag hankat mig fram bland alla koder o mallar, suck.. Sakta men säkert tar min blogg form såsom jag vill ha den! Tobbe har laddat ner Photoshop till mig så idag är det bildredigering och ny Header som gäller!
Det är skitkul! Jag har blivit en datanörd! Men ni skulle se mig, hehehe, just nu sitter jag o fipplar på datorn med en liten minimänniska sparkandes i revbenen. Jag fixar i 3 minuter, jollrar i 2, osv. Hahaha, allt för att hinna med så mycket som möjligt på bloggen! Jag har byggt upp en liten "fåtölj" till Melwin i soffan så han kan vara med mig, stackarn, han fattar inte alls vad fan jag pysslar med!

Men idag måste vi fasen gå en promenad iallafall, det är ju grymt härligt väder! Igår var vi inne hela dan, jag hade haft feber och vart illamående hela kvällen o natten till måndan, vete fasen vad jag hade fått i mig! Det kom på kvällen när brudarna varit här och haft Babyshower! Så igår åt jag typ två leverpastejsmackor , en banan o 3 mandariner på hela dan, inte bra. Konstigt att jag var matt..Vi hoppade över BabySats i morse, känner mig fortfarande lite seg, laddar till på torsdag istället!

Nu ska vi dra ut och knata! Hej o hååå!!!
Längtar tillbaka till Thailand! Pratade med Annika igår, hon och Johan åker den 19:e Mars! Åhhh, MYYYYYS!!!

BABYSHOWER!!!

Igår skulle Jossan komma och fika och sy lite prylar till Smirre, Tobbe hade åkt ut till Munsö för att fixa Fredriks förstärkare. Trodde jag ja....hahaha! Klockan var 15.45 o jag låg i sängen o ammade Melwin när Jossan plingade på. Hon kom in i sovrummet med ett stort flin på läpparna..jag hörde en massa stök o röster i portuppgången, vad faan, har hon tagit med sig Johan och hans syrras barn tänkte jag, o här ligger jag med flottigt hår o patten hängandes..suck, bra timing... Men in kom Linn, Emelie, Hellan, Charlotte, Mickan o Perner!!! Jag blev så jävla paff så jag började böla! Hahaha! Jag hade blivit totallurad av Tobbe, Hellan o Jossan! Nu var det mat, presenter, godis o myyyys som gällde! Fasen vad jag älskar brudarna, dom e bara för härliga!!! Hela kvällen var så mysig, det var ju ett tag sedan vi träffades, i september i Linköping. Från och med nu ska vi fasen försöka träffas oftare!

I LÖÖÖÖÖV YOU GIRLS!!!!!!!!

RSS 2.0