Hej då! Nu drar vi till Kopparberg över helgen!

 

Några bilder från Linas möhippa!


Drink: Jordgubbsvodka, rabarberlikör och 7Up!

"Johan & Lina" by Lina
"Ser du på Johan som en bajskorv?" Nej, mer som en grankotte"

Påklädning..hehehe...

Uppdrag på väg till tunnelbanan. "Får jag ge dig en puss på kinden?" "Nja, okej, om du måste.." Hahahaha, kul kille!

Uppdrag på tunnelbanan, springa genom vagnen och skrika "Jag är en superkvinna och ska rädda världen!"

Käk på Bröderna Olsson! Vitlöksrestaurang!

Världens största hamburgare! Persiljebuketter all over the place..

Det behövdes...

På väg till Gröne Jägarn, slutdestination!

En snutt ur Melwins dag!


Efter frukosten är det dax för sanering...eftersom hela ungen är nerkladdad med smetig mat så är det bara att fylla vasken och bada ett tag. Äh, skit i badet, vi tar en repa upp på diskbänken istället

Lite posering..

Dagen går och vi ska bara byte blöja lite snabbt innan nya kläder åker på. Oops, live bajsar på köksbordet...plus en liten fontänpiss ner på golvet också....skönt utan blöja...hahahaha.

Seg deg

Ja, så känns den här dan. Rooooligt! Jag har helt enkelt vaknat på fel sida. Just nu sitter jag i kö till fucking Försäkringskassan. Jag har fått alldeles för lite utbetalt den här månaden. Dom e faan efterblivna på den där förbannade myndigheten. Såååå många ggr som jag har ringt o fått dubbelchecka saker och krånglat hit o dit fast det vart deras fel. Inte en käft har nånsin bett om ursäkt för dålig service. Ja, det blir inte nådigt för den stackars sate till handläggare som får med mig att göra idag. Jag känner för att köra ett stenhårt boxpass och sparka sönder en tung sandsäck typ. Det skulle sitta finfint! "Du har plats 128 i kön" ...efter 20 min...nice. Det hela krånglet den här gången började med att jag min idiot skulle vara så jävla ärlig och uppge att jag har börjat hålla pass på kvällarna 3 dagar i veckan a´60 min. Då har dom fattat det som att jag inte ska ha nån ersättning alls för dom dagarna! Jaha, hur faan kan man tro det då? Det betyder att jag inte har fått betalt för 11 dagar. Det sjukaste, jag tänkte att en hel dags ersättning är en vanlig 8 timmars dag. Ta då min dagspenning och dela på 8 så drar ni av den lilla åttondelend från min dag. Nononononoooooo, "det funkar inte så" "du får betalt för 3/4 av dagen, det är det minsta du kan dra bort". Jamen vad faan, jag jobbar ju bara en timme på kvällen!!! Inte konstigt att folk myglar med Försäkringskassan... Nej, usch, nu måste jag få avreagera mig nånstans innan mitt huvud brinner upp. "du har plats 74 i kön".....fuck off...

Mysdag med morsorna!

Åh, jag är såååå boostrad av positiv energi från Jessica o Annika som vi träffade idag jag o Nöten!!!
Vi åkte dit redan kl 9 i morse, jag kunde inte hålla mig längre, haha!
Vi satt på verandan och käkade en supergod sallad med kyckling, cashew, haloumi mums. Och sen åt vi morötter med yoghurtdipp till efterrätt...............................................................HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!! Yeah right, nonono, vi smällde ihop chokladbollar med olika strössel, choklad, kokos och laksits.....o så gjorde vi en paj med raberber o äpplen direkt från Jessicas tomt....thank heaven seven eleven... Vi snackade om ALLT, som vanligt, myyyycket viktigt! Medans vi brudar satt o proppade in härligheterna i nyllet så kröp våra små köttkorvar Melwin o Proffessorn omkring i ett litet tåg efter varann och mumsade i sig allt som kom i deras väg som små blad, trådar, hundar....Eros (Jessicas rottis) o Zicko (Stooooor gul sak med en massa tjockt hår...hund alltså) följde deras resa och bjöd på blöta pussar då o då...man vet aldrig om man kanske kan få smaka nåt härligt i småfolkets mungipor.

Imorgon måste jag ta tag i möhippan, boka bord på restaurangen och köpa gottis till brunchen. Jag ringde runt till brudarna igen idag, dom som inte har behagat svara...en hoppar av och resterande två svarar imorgon. Vilket betyder att jag måste ligga ute med pengar som jag inte har råd med...men, men...det blir nog bra...

Möhippeplanering..hmm..

Tobbe o Andreas var på svensexa igår med Johan utklädd som Stålmannen. Han fick brottas, samla in pengar till en benvaxning, köra Painball, grilla mm mm. Det blev tydligen en jäkla lyckad dag! Tobbe släntrade hem vid 04 tiden då jag precis hade ammat Melwin...liiiite sliten...hehehe.
Jag o Erika tycker det är SÅ FÖRJÄÄÄÄÄVLA DÅLIGT av Linas polare o syrra att inte dra ihop en möhippa till Lina så vi slog slag i saken o började planera. Sista inbetalningsdagen på 300 spänn var i fredags och en har betalat. Jag har ingen jävla aning om hur många som kommer....faan, ska det vara så jävla svårt att bara säga om man kan komma eller inte. Jävla, jävla, jävla.. Jag hoppas på att vi blir 6 pers...av 12 tjejer. Jag sitter och skriver en inköpslista till champagnebrunchen som vi ska starta dagen med. Skulle behöva dra till Täby C för att besöka Kalaskompaniet. Där har dom en massa roliga prylar. Ska köpa penissugrör...såååå fula...ett måste för våra drinkar sen på kvällen! Vi ska klä henne i nåt gammalt, nåt nytt, nåt lånat o nåt blått. Fult som stryk ska det va såklart...hehehe. Mer avslöjar jag inte...jag vet att Lina inte läser min blogg, men det skulle ju va själva ffan om hon nosade upp den just den här veckan. ;)

Igår var jag o Nöten i Stenhamra och hjälpte till att fixa iordning en stor lekpark till kidsen! Det är härliga Jessica som har dragit igång detta mastodontprojekt, såklart! Hon e fan otrolig! Två kids, två hundar, hus o tomt, ja, varför inte klämma in "bygga lekplats" också. Det vore ju så trist att bara sitta o ta det lugnt för en gång skull...=) Det var väl ca 20 pers som kom o hjälpte till och dom fortsätter hela dan idag också. Det skulle va gungor, riddarborg, indianbåt o tält, balanspark, basketplan, staket, dämpsand, klätterställning.mm.mm.mm Vi snackar STOOOOR park! Stenhamra kommun ska vara så jävla glada som har Jessica, Ybermamman!

Melwin Charmören


Nya miner för att charma har infunnit sig på Nötens repetoar.


Så fort kameran slås på så åker detta nylle på!


Penntroll???




Helluuuuuuu!

Igår var jag o Melwin hos mamma hela dan. Jossan kom efter kl 13 då hon hade skott färdigt för dan. Vi badade i poolen och Melwin fick inviga sin lilla badring som han älskade! Han for runt och vi snurrade honom hit o dit så vattnet skvätte!
Jag hade BodyPump igen på kvällen och det var bra drag på folket, roooooligt!!!

Idag tar vi det lugnt och bara fixar hemma. Ska laga lite nya pureer och så ska jag försöka hinna sy lite haklappar. Dom som man köper är så jäkla små och glider hit o dit fram o tillbaka så all mat lik förbannat geggas överallt. Jag tänkte ta nån gammal handduk o klippa till stora haklappar med hål för armarna...får se hur det blir...klipp o knåp.

Den 15:e Augusti så ska vi på bröllop i Köping! Johan o Lina gifter sig! Jag ska se vad jag har för klänningar hemma, hoppas att jag kan ha nån av dom så jag slipper köpa ny. Mamma o Micke ska vara barnvakt i ett dygn...gulp. Det blir nog bra, dom ska på dop på dan så Nöten får föjla med på äventyr...då kanske han sover hela natten sen..I wish.

Nu ska jag kolla hotell i Göteborg för sista gången...det är ju så fullbokat nästa vecka då vi skulle vilja åka ner. Så ska jag leta efter bröllopspresent också. Bye bye! 

God morgon...

Klockan är 06.00 och jag har varit vaken i snart en timme. Melwin vaknade 05.00, pigg o glad...FAAAAAN! Det var fullständigt omöjligt att få honom att somna om, jag försökte med allt som annars brukar funka. Till slut etfer 40 min krångel så gav jag mig, stackars stackars granne. Jag kände för att slita ut lilla Nötens stämband...vilken härlig morsa jag är. Men jag har fått en unge som har ett sånt jävla tryck i stämbanden så man får hörselskador på 3 sekundet när han sätter igång! Faktiskt, hade vi bott i hus så hade jag tagit fighten ett steg till, de kan jag lova, men nu så går det bara inte. Jag vet att våra grannar ovanför oss ska åka till Spanien i två veckor snart, då ska jag börja om från början och stå ut med ett par skrikiga nätter...ÅH, JAG BLIR GALEN!!! Tänk om han bara kunde ta flaskan!!! Då hade det inte varit nåt problem! Nu kan han ta tre skedar gröt på kvällen, sen totalvägra mer, han somnar och jag vet att han kommer att vakna av hunger efter bara tre timmar, för att då ammas, som inte räcker fullt ut längre och så vaknar han igen efter tre timmar. Kan han inte bara fatta att mina pattar inte producerar lika bra längre och käka bättre på kvällen...Nu har vi käkat frukost och badat, mys, mys, Nöten är glad...tacka faan för det...eller mig kanske...

Idag ska vi till BVC, ska bli spännande och se hur mycket han väger o hur lång han har blivit! Ska fråga efter lite bra tips också. Nu ska jag sanera köket från gröt och nektarin och torka badrumsgolvet.

Sköna söndag...

Yeah, vilken härligt crazy rubrik jag kom på idag...=/ Men det stämmer. Jag har lagt Doodod att sova, Tobbe sitter o donar vid datorn, o jag samma sak.
Ska fixa lunch snart, ladda inför BodyPumpen kl 16.
Ska läsa sista delen av boken också, "Snabba Cash", den e jäkligt bra!

Tobbe jobbar den här veckan, sen har han äntligen semester! ÄNTLIGEN!!! Vi har lite planer, blaså ska vi till Kolmården med Erika o Andreas den 30/7! Melwin 'är väl lite i minsta laget för att uppskatta djuren full ut, men jag tror ändå han kommer att ha kul! Jag längtar tills jag får visa honom aporna o delfinerna!
Direkt efter Kolmården så hade vi tänkt att dra ner till Göteborg hela gänget. Men, fasen, det ser mörkt ut med lediga hotell...=( Enligt alla sidor på nätet så är det helt fullbokat, men jag ska ändå ta o ringa runt lite imorgon. Jag tror att de flesta hotellen sparar några lediga rum till gäster som droppar in...hoppas, hoppas. Annars får vi leta efter vandrarhem eller skjuta upp resan till senare.
Sen ska vi en tur upp till Kopparberg några dagar och sen ut till mormor o morfar på Yxlan. Skönt! GRRRIIIILLAAA!

När Tobbe fyllde 30 förra året så fick han ett folkracelopp i present från Live It! Han har bokat det tillsammans med några polare söndan den 9/8 i Norrtälje, det ska bli kul att se! Han fick en Westernridning också, tror inte han har bokat den än..hehehe.  Nä, nu e det lunch som gäller!

Melwin 8 månader!


Åh, kameran vill jag ha!


Gröt, minimackor och en iskall smoothie...


Fingra och pilla överallt där man kommer åt, o kommer man inte åt så flyttar man på grejerna eller klättrar över!

Resultat från Jossan

Jag väntar på att höra från Syster Yster från Falsterbo! Hon kom visst 10:a...det var hon nog besviken med. Roger, hennes handledare, hade gett henne fel ritning som saknade vissa detaljer som hon då inte kunnat öva på, faan då vad klantigt! Jag ska se om jag kan få tag på henne idag för att höra vad hon säger. Hoppas att hon ändå är nöjd med sin prestation! Nu vet hon vad som gäller till nästa år!

Våran dag

Gårdagen var den bästa! Doodod sov som en prins hela natten med endast ett uppvaknand kl 03, sov sen sött till 06.30! Tjihooo, sovmorgon!!! Vi gick upp o käkade en mysig frulle för att förberade oss inför att gå ner till badet. Jag o Melwin låg på en filt hela dan och lekte, jag läste när han sov och sen käkade vi lunch tillsammans. Han var så jäkla go o glad hela dan! På kvällen hade jag Body Pump som var lika härligt som alltid. Nu känner jag att kroppen börjar hitta tillbaka till forna styrkan, även om det är en jäkla bit kvar..hehehe.
Idag blir det kanske en tur upp till centrum för att kolla på Stadium och Intersport där jag har presentkort. Kanske hittar nåt fint på rean!  Ja, så ser vår dag ut, intressant va...;)


Autografnörden ...


Jag, mamma o Madeleine satt på ett fik i Täby Centrum idag när Ingemar Stenmark om in med sin fru o barn! Mamma sa att hon aldrig sett honom i verkligheten o berättade om hur det var när hon jobbade på Åhlens och hela varuhuset stannade när han åkte! Ja, man har ju hört om att hela Sverige stannade upp och höll andan... Jag var för liten för att komma ihåg det, han la ju av 1989, då var jag 9 år. "Fasen, det skulle vara kul att få hans autograf" sa mamma. "Jamen, gå dit då" sa jag, men hon vågade inte, ville inte störa. Så jag gick fram till honom och bad om ursäkt för att jag störde och frågade om han hade lust att skriva en autograf! "Visst" mumlade han lite generat och blygt och raffsade ner sitt namn i min kalender. Hans fru blev glad och sa "Vad kul!" Jag gav autografen till mamma sen när vi gick därifrån.

Både jag o Melwin fick jättefina saker idag av min älskade mor! Nöten fick en massa finaT-shirts och jag fick bla muffinsformar med olika tryck på som jag älskar! MYYYYYYYS!!! Tack mamma o Madeleine för en härlig dag!

SM I SMIDE!!!



Klockan är 08.47 och om drygt en timme startar SM i Smide i Falsterbo! Min älskade lilla syster är med!!! Iiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!
Jag tror hon är grymt nervös nu så här innan start! Jag med, hahahaha....usch...Det var visst bara hon och en tjej till i startfältet bland alla karlar...hehehe....VINN NU FÖR FASEN!!!

Snart ska jag o Melwin till Täby Centrum för att träffa mamma o Madeleine! Myyyyyyysigt!!!
Jag har ju några presentkort som jag kanske kan beta av om jag hittar nåt riktigt härligt!



Ung j-vel..


I morse så höll jag på att kasta in min mammahandduk i ringen...det liksom brann till i skallen.
Nöten sov bra i natt, men ammades två ggr, kl 24 och kl 03...fuck. Men, men, vi gick upp kl 06.15 och började pyssla o leka i vardagsrummet, go o glad kex choklad. Sen började han bli lite kinkig och jag gjorde iordning frukost, gröt, jordgubbspure och minimackor att pilla med. Fix o don. Jag sätter honom i hans lilla stol bordet och dukar fram allt mumsigt. Haklappen på. Jag ger honom första skeden gröt o han bara skriker rakt ut så mina trummhinnor bångnar. Skulle han ha kunnat snacka vårt språk så hade han sagt "KAN SJÄLV!!! HANDS OFF!!!" Jaha, käka själv då, ungjävel tänkte jag, trött o grinig som jag var. Jag hade ju gjort så fint ju o så får man ett sånt bemötande..;) Han sitter o slaffsar o skvätter gröt o pure o knögglar in små brödbitar i munnen medans hälften tappas på golvet. Han e ju så förjävla söt när han sitter där o meckar i sin lilla värld...lilla älsklingen. Efter 5 min när jag tycker att han kanske borde få i sig lite mer mat o inte bara gegga med allt så tar hans humör en tvärvändning när jag för skeden mot hans mun o han bara skriker rätt ut så hela Kirunagatan måste ha vaknat! Jag försöker att vara psykologisk och lirka o vara rolig "Åååh, mums, mums, vad gott! Mmmmmmm, mumma!" Men no, det var tvärkört o Nöten var illröd i nyllet o hade lessnat totalt. Jahapp, upp med ungen ur stolen...då kommer jag år Bregottpaketet så det landat med ett smack upp o ner på golvet. Orkar inte idag. Melwin har gröt över hela sin kropp och jag tvättar av honom hängandes över diskhon. Dumpar ungen på vardagsrumsgolvet o börjar ta i tu med röran i köket. Hör ett muntert jollrande o ett "dadadadadadada" från Nöten o ser mig över axeln. Där ligger han sprudlande glad o har spytt ner min tröja som ramlat ner på golvet, jag hade hängt fram  den tills idag. Efter 10 min så sov han som en stock i sitt rum...efter amning såklart...fan jag kommer att amma den där ungen tills jag står där med studentskylten år 2027....


 


Fixa Doodos rum!

Sen kl 07 i morse så har jag o Melwin fixat i hans rum. Han sov som en prins i natt, vaknade bara två ggr! Hahaha...bra för att vara under denna period... jag har rensat hela stora hyllan o gjort det lite mysigare. Ska till IKEA nån dag o köpa hylla så han får upp lite av alla prylar på väggen.

Snart drar vi till mamma i Vallentuna. jag kör BodyPump ikväll igen...pust, seg i kroppen sen gårdagens pass. Ska ta av lite vikter på benlåtarna.

Shit, nu drog Nöten nästan ner en lampa från byrån....suck...jag hann precis rädda hans skalle från smällen...mycket nytt att tänka på nu. Bye bye!

Doodod i eget rum!

Jag har precis nattat lille Nöten i "arbetsrummet"! Vi ställde in spjälsängen där iag och möblerade om lite snabbt så det skulle funka. Vi får se hur det går. Det känns nästan lite som ett avsked, att inte vakna upp bredvid Doodod imorgon. Hoppas att natten blir lugn...grannarna har sitt sorum vägg i vägg med hans säng....hehehe...stackarna.

Igår var vi på Norrlandsfest hos Owe o Emma ute på Munsö! Emma fyllde 30 och vi var 40 pers som festade o käkade god Norrlands buffe. (Tobbe fick mitt renkött o älgkorven var ingen hit...men jag e ju inte så tokig i rött kött längre...) Vi åkte hem vid 23.30. Kl 03 så hände det en olycka utanför Owes hus. En bil körde rakt in i ett träd! Två ungdomar satt fulla i bilen, två kids surfade på taket. Det är tydligen nån ny "cool" trend, att i full fart hänga kvar så länge som möjligt. Vid krocken så dog båda två som surfade direkt...De två som satt i bilen fördes till sjukhus med skador...krossat ben o ansiktsskado bla.. Jag pratade med Micke som var på festen igår. Han var på plats vid olyckan och hjälpte till att ta hand om chockade människor. Fy faaan....tänk han som körde. Han har blivit varnad flera gånger förut för att kört rattfull....nu vaknar han upp bakis, med skador..o har dödat två av sina vänner...har han lärt sig nåt nu då??? Stackars sate... Dom har snackat om olyckan på nyheterna idag...fyyyyy...där satt vi o hade det trevligt några timmar innan...

Imorgon så ska jag fixa hemmet. Jag ska rensa köksskåpen från "farliga" prylar som Melwin kan komma åt nu när han kan förflytta sig överallt. Ska plocka ut lite skitsaker också, som jag ska sälja på Rosenhills bakluckeloppis nån söndag.

Ajajajaj!

19.30 igår så somnade Melwin efter gröt o amning. Jag tänkte att jag skulle gå o lägga mig tidigt för att sova ikapp lite sömn. Så 22.15 låg jag i sängen, YES vad härligt att somna tidigt! Nonono...då vaknar Nöten upp, superpigg och snackar i en halvtimme. Jag nonchalerar honom o låtsas sova. Hans snack ökar i volym tills han börjar gråta o gny i sin ljuvliga stämma. Så håller han på så, till o från till kl 00.45. Då har jag ammat honom igen, praktiserat 5 minuters metoden...äntligen somnar han! Jag somnar på en gång o  vaknar efter 30 min av Nöten igen...vad i helvete!!! Han vägrar somna om och bara tjuter som en gris så jag ger mig till slut och lägger honom bredvid mig. Vi somnar båda två kl 02.15. Suck. Vaknar 03.03 (jag ansträngde mig för att verkligen komma ihåg tiderna...inte faan vet jag varför) av att han vill ammas igen. Somnar om efter 20 min, helt hjärndöd av sömnbrist. Vaknar med ett ryck 05.40 av en duns och ett skrik! Shit, Melwin har vaknat o kravlat över kanten o trillat ner med huvudet före ner i golvet! FAAAAAAN OCKSÅ, BARA FÖR ATT JAG SLAPPNADE AV EN TIMME O FAKTISKT SOV LITE DJUPT!!! Grrrrrrrrrrrrrrrr..... Både jag o Tobbe blev ju livrädda såklart och kastade oss ner o fiskade upp Doodod som skrev så svetten började rinna. Åh, jag ville bara krama in honom i kroppen! Han lugnade sig och somnade efter ordentlig besiktning. Jag somnar efter att legat och studerat honom ett tag så att allt är ok. PIIIIIIP!!! Då ringer Tobbes jävla mobil i ett härligt alarm. Dags att kliva upp, "good morning sunshine!" Jaja, det är bara att kliva upp o lägga Nöten på vardagsrumsgolvet med alla prylar för annars kravlar han över kanten igen. Summan av det hela är att vår älskade lilla Nöt verkar ha fått en släng av "SUS= schimpansungesyndromet" Han vill vara nära hela nätterna och efter förkylning o värmebölja så har amningen satt fart igen...jag som hade kämpat på med bra nattrutiner, regelbundna målider...jaja. Skit samma, det får väl bara ta sin lilla tid igen.

Nu ska jag ner i tvättstugan...om jag hittar den för mina ögon är igensvullna...hahahaha!
En liten bula börjar träda fram i pannan...min lilla älskling!

En av MJ:s sista låtar..


Härlig låt av Michael Jackson

Minnes Ceremoni



Jag satt uppe sent igår och kollade på Michael Jacksons Minnesceremoni. Det var sååå jäkla fint! Jag trodde det skulle vara lite jippo aktigt men det var lugnt och värdigt med en massa artister som hade en relation med honom som sjöng och höll tal. Jag satt o snöt ut en liter snor totalt tror jag..hehehe... Hans kista bars in av hans bröder, som alla bar en vit glittrande handske. Det värsta var när Michael Jacksons dotter Paris ville säga några ord i slutet...hon sa att han var en bra pappa och att hon älskade honom ....jättemycket...SNYFT!!! Hoppas att barnen växer upp och blir "normala"...media har ju en tendens att förstöra barns uppväxt med ständiga förföljelser för att få sina vidriga bilder i tidningarna... Usch...
När ceremonin var slut så förstod jag verkligen hur mycket Michael Jacksons musik berör mig. Så jäkla synd bara att han verkar uppskattas mer nu som död än som levande av folk. De flesta av hans fans var ju inte Amerikaner, men nu så hyllar dom honom minsann. Han är med i Guinness Rekordbok för att vara den artist som donerat mest pengar till välgörenhet tex, det snackas det inte om, bara pedofilanklagelserna och alla hans groteska operationer. Jag såg hela filmen om Jackson Five innan ceremonin. Jag hatar farsan...stackars ungar att växa upp med honom...



Ikväll ska jag till Gym&Sim igen för att spä på min härliga värk i låren. Time to BodyPump!
Hoppas det blir tokmycket folk... Nu ska vi till Hanna!

Body Pump premiär!


Igår höll jag Body Pump pass på Gym & Sim igen! Det var 1 1/2 år sen sist, eftersom jag gjorde illa ryggen i februari förra året och sen blev gravid. Jag var nervös innan men så fort musiken satte igång så var det som vanligt igen! Det var lite trista deltagare bara som bara stod där med likgiltiga nyllen..trist. Vad fan tränar folk för, är det inte för att få en rolig stund som dom dessutom betalar dyrt för??? Men, men jag vet att det brukar ta några gånger innan folk vågar börja le tillbaks och mjukna lite så jag körde på på mitt sätt och till sista låten så hade stämningen blivit bättre i salen. Suck...tråkiga jävla svenskar. Jag satte hela kooreografin och hade GRYM mjölksyra i hela kroppen etfer passet. Jag har glömt vilka vikter jag brukar ha och trodde att jag hade halverat på alla låtar...tydligen behövdes det tas av mer. Jag hade nästan svårt att somna igår för att låren var så möra..oops...Det får bli en promenad med vagnen idag för att luckra upp spänningarna. På´t igen imorgon kl 20.00!

Nu är semestern slut...



Jag brer ut en stor mysig filt på vardagsrumsgolvet och lägger ner Melwin där tillsammans med en massa roliga prylar att pilla på. Det kan roa honom i två timmar ibland! Själv tänker jag att jag nu kan få lite tid för mig själv och går in i badrummet för att fixa iordning mig för dagen. Jag filar fötterna, färgar ögonbrynen och borstar håret...så hör jag ett hasande ljud bakom badrumsdörren.. Jag kikar runt hörnet och ser en liten köttkorv på 70 cm, 7.5 kg, blont hår, tindrande ögon och världens störtsa leende på golvet som tittar intensivt på mig! Shit! Min lilla Nöt har kravlat från vardagsrummet till badrummet för första gången! Hahahaha, han var såååå jäkla glad och nöjd med sin bedrift!!! Hela ungen bara lyste! SÖÖÖÖÖÖÖT! Han hade ryckt åt sig lite färdkost på den långa resan också. Ett ruttet blad från blomman på köksgolvet som han höll hårt knutet i sin lilla hand, mums, mums. Jag bar upp honom och kramade om honom och han var såååå stolt! Han sprattlade och fick små glädjeryck i kroppen och tjöt glädjetjut som fortfarande ringer i mina öron, hahaha! Så, nu är det bara att sätta igång med att säkra alla kontakter och dammsuga golven från småplock.
Vår lilla kille har blivit så stor!



Fika!

Mamma, Micke, John, Madeleine, Jossan, Johan, Carin & pappa kom hit idag på födelsedagsfika!


Glassbomb a la Crudi


Cupcake


Gottis på mitt nya härliga fat!


Melwin o BlingBling..

Martin Holm...R.I.P

            
              
Filmen är tyvärr utan ljud...

Fan, jag fick just veta att Martin Holm tog sitt liv den 24:e Juni. Han tränade på Vallentuna Boxing Camp samtidigt som jag körde där. Det var så jäkla härligt att se hans tekniker och hans enorma kraft i sparkarna speciellt! Han var framgångsrik i K1 och jag väntade på en comeback som jag hört ryktas om. Han hade kunnat gå hut långt som helst.. Jag kände inte honom alls, men han var alltid väldigt trevlig och glad när jag pratade med honom. Man vet aldrig hur människor mår bakom fasaden.
Så synd på en sån jävla bra fighter...

Melliwidelli...


Klara, färdiga, gå!


Axelträning.


Kameran är himla intressant!


Hmm...


Pill, pill...

Blixtar & dunder

Shit vad det brakade loss alldeles nyss! Himlen bara öppnade sig o det började ösregna och dundra åska! Jag kutade in från tvättstugan i full kareta! Lite skönt faktiskt, jag tror att jag bara ska mysa och fixa o dona hemma. Som sagt, tvättid, klistra lite i Melwins album och skriva ut lite nya foton.
Igår kom Hellan, Jossan, Jessica, Anne, Hanna, Charlotte & Annika och firade mig! Hääärligt var det! jag bjöd på vaniljbullar, morotskaka, kladdisar o glassbomb. Riktigt svulleri, nice! Jag fick fina presenter o det var så kul att träffa alla bruders, Tobbe kände sig nog lite ensam som enda killen bland allt jäkla hönskackel, hahaha!
På söndag ska jag ha lite fika för dom i släkten som vill komma. Jag ska kolla ut lite recept på gottis idag.

Melwin har börjat med ett nytt litet trick! Han står ju på alla fyra och gungar hit o dit. Men nu har han tagit det ett steg längre. Han ställer sig på knä och så skjuter han ifrån med fötterna så han far upp med rumpan och knäna lyfter, så står han där o jollrar o gungar med sin söta lilla blöjrumpa hit o dit tills han blir trött i axlarna o sätter i knäna igen. Det ser så jäkla roligt ut! Jessica sa att hennes kille Lucas gjorde så precis innan han började krypa, så jag är beredd, hehehe.
Jag var på Babyland häromdan och köpte pluggar till alla uttag och hörnskydd till borden, det gäller att förbereda sig.

Nu ska jag skriva ut foton! hej o hå!

29 år!

Idag fyller jag år! Det är härligt för då får man bjuda på fika och mysa! Jag är i full gång med att baka bullar och göra glassbomb. Förberadde lite annat igår eftermiddag så jag skulle slippa stå hela dan o koka upp idag. Kl 18 ikväll så kommer lite tjejkompisar över, jag längtar!
Om en timme ska jag o Melwin ner till badet igen och träffa Adam o Annso! Jag badade den lilla Nöten i diskhon i morse för han vaknade med små värmeutslag över hela kroppen stackarn. Det är så grymt varmt i lägenheten o det spelar ingen roll om jag har korsdrag hela dan. Men snart är det 8 månaders kyla igen så jag njuter så länge värmen varar..;)


Igår så träffade jag Annika o hennes syrra Malin o centrum för att käka middag o gå på bio! Det var heeeeeligt att bara lämna Melwin med Tobbe hemma och låta honom lösa nattning o matning! Vi såg "The Proposal" med Sandra Bullock. Den var faktiskt bra! Lite snyft, mycket skratt, lite förutsägbar...som alltid med Amerikanska komedier. Men jag gillar det, man mår bra av att se dom.

Nu ska jag packa iordning skötväskan o filtar o sånt till stranden...får inte glömma mitt nyinköpta parasoll....

RSS 2.0