Jag blir så jävla trött...

Jag sitter och kokar av ilska. Har precis fått ett mail från ett av mina nya massageföretag.
Jag lägger alltid på milersättning på mina fakturor för att täcka utgifterna till och från företaget. Helt logiskt tycker jag. Neheheejdå, inte då. Nu tjafsar dom om det enorma kostnaden på 74 KRONOR VARANNAN MÅNAD. Det går inte för sig minsann, att lägga på det på fakturan. Visst, jag glömde faktiskt att säga till om det när vi kom överens om massagekostnaden och jag bad om ursäkt för det på fakturan. För snäll som jag är så tänkte jag att vi möts på halva vägen, jag drar av milersättningen på nästa faktura och bjuder på kostnaden fram till årsskiftet.

Frågan är..om jag hade jobbat som elektriker och kommit dit o fnulat i nåt gammalt hörn i några timmar..och tagit 800 spänn bara för att komma ut till företaget...då hade det ALDRIG blivit nåt tjafs. Promise! Visst, man hade säkert suckat och stönat för att det var dyrt men snällt betalat. Men jag, jag kommer och kämpar med bänken upp och ner för smala spiraltrappor, ler och är så jävla trevlig, hurtig, masserar, klämmer och knådar på folk så svetten rinner längs med ryggen i ett litet rum utan ventilation. Och så har man mage att komma och klaga på att jag tar ut 18.50 milen utöver massagepriset! Fyyyy faan... Jag skickar en faktura den dan jag sitter där, 40 år gammal med fingrar som är krokiga och knöliga , förtidspensionerad av slitage.

Så, nu har jag avreagerat mig, känns mycket bättre.

Lägger in en bild på Doodod med sin nya mössa...den lille "bowlingryssen"


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MIN ÄLSKLING!!!

 


This Is It

Måste bara gå o se filmen! Premiär den 28:e okt och visas bara i två veckor!

"This is it är framtagen från hundratals timmar av repetitioner och inspelning bakom kulisserna när Michael Jackson förberedde sig för sina 50 konserter i London! Filmen kommer att visa Michaels karriär ur ett helt nytt perspektiv och innehåller intervjuer med några av hans närmaste vänner och samarbetspartners."

LINN! VILL DU HÄNGA MED MIG?




En helg i Kopparberg

Tjuväter vindruvor från fruktskålen..ajabaja Nöten, du kommer att få rännskita!

"Nää! Jag har ingenting i munnen!"

Mys mys med farfar.


Att gå runt på lilla husrutten med farmor och peka på alla prylar..
ett måste när vi kommit upp till landet.

Nöten och kusinen Liam leker med bilarna!


Hanna & Peachie!


Idag var Hanna o lilla Peachie hos oss på lunch och fika! Vi tog en tur upp till centrum och kollade runt lite. Jag var på jakt efter strumpor med gumminoppror under till Nöten, hittade två par och ett par fula mockasiner..bra att ha...men kan dom inte tillverkas i lite roligare färger än mossgrönt o marinblått.

Jag hade gjort två härliga cupcakes till oss. Såååå goda blev dom.

Vispar marängsmeten till toppingen.

Stelnar i kylen. Lite ojämna blev dom...stress..stress.

Färdigt! Chokladdoppade och mumsiga!!!

NU DRAR VI TILL KOPPARBERG ÖVER HELGEN, BYE, BYE!

Älskade unge


"Nu när ingen ser så kan man pilla ostört på farsans helig förstärkare" Tror han ja!

Dagen startade kl 06 då Nöten vaknade efter en hel natts sömn.
Han är så härlig när han vaknar. Han ropar "EEEEEIIIOOOO" från sitt rum och när jag
kommer in för att hämta honom så står han och tittar förväntansfullt mot
dörren med sina små händer hårt knutna runt räcket på spjälsängen.
Hela hans nylle lyser upp och han skrattar och ropar glatt när jag lyfter upp honom!
Sen börjar han genast att kasta sig runt i famnen och peka på allt han ser
runtomkring sig "Titta, titta!" Kan morgonen börja bättre???

Idag ska vi till jobbet och käka lunch och ha lite möte.
Det ska bli kul att träffa brudarna,jag är ju liksom allid
ensam där nuförtiden när jag jobbar på söndagar o sena torsdagkvällar.
Får inte glömma Köttkorvens Antilop. (matstolen)
Annars blir det svårt att käka i lugn & ro..

Nu ska jag Googla runt och se om det finns nån bra Babysim kurs som startar snart!

VILL HAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!


Cookalong Live hos syster Yster!!!



Jag blir så glad!!! Min älskade lilla syster Yster Jossi skickade precis ett sms.
"Vi kan väl ta o ses hos mig nästa måndag o laga middag till Tinas cookalong?"
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, ROOOOOOOOOOOLIGT!!!!
3 rättar på en timme, lätt som en plätt!
Hoppas brudarna hakar på!

Sitter nu och kollar på "Svanska Hollywoodfruar"...
Jag säger bara en sak...FYYYY FAAAAN för Fru Funking Jävla Anka!
Vilken bitch!!!
"Alltså, jag har betalat 320 000 kronor för den här gräsmattan, då ska den faan inte vara torr nånstans..Jag ska skälla ut min trädgårdsmästare. O kolla här, sniglar som kryper överallt, fyyyy vad ÄCKLIGT, ser ut som bajs! Jag ska samla alla äckliga sniglar och lägga i en hög, så när dom sträcker på sina kroppar så ska jag strö salt på dom så det liksom fräser, HAHAHAHAHA, fy faan vad häftigt...men lite äckligt"
(häxflin och anorektiska axlar som ser ut att poppa ut
från sina ledskålar när hon drar upp dem)
Maria gillar jag däremot! Visst, alla hästarna har rymt till månen för 300 år sen men hon är iallafall inte elak, bara grymt blåst. Det bästa hon vet är svenska bensinmackar. "Då kan man köpa godis där". Eh...okej..

Nu ska jag kolla in vad som ska lagas nästa vecka på Tinas Cookalong, bye bye!

En vanlig söndag nu för tiden..

Upp kl 05.30
Frulle
Packa inför dan
Dra till jobbet kl 09
Massera till kl 15
Body Pump kl 16
Boxning kl 17.15
Hem o mata katterna hos Kerstin
Middag, sallad som Toobi köpt
Natta Nöten
Nu, Idol repris
Snart, god natt!

Rolig info va?

Melwin 10 månader!

Nötens favorit min...

Fasen, jag har tvättid idag, nu på morgonen. Det blir minst 8 maskiner..puh! Så är det fel på ena maskinen så den har inte tvättat rent och sen struntat i skjöljmedlet. Jag blir så jävla förbannad, det luktar inte rent o gott. Nu får jag tvätta om den...9 maskiner...undrar om jag ens hinner det till kl 12.

 

Jaja, annars är det en härlig dag idag! Fredag! Jag o Nöten kanske ska in till stan med Carina, skulle egentligen ha farit in till kl 10, men nu hinner jag inte det. Vi få se hur hennes dag ser ut, det kommer ju fler chanser. Om inte stan så ska vi nog bara ta det lunt och laga en god middag. Jag såg på tinas Cookalong i veckan och blev sugen på hennes fiskrät med oliver och timjan, mums, mums, ska testa den ikväll. Tobbe HATAR oliver...men det kan han pilla bort.

 


Mooooot Stenhamra Skoooogen!

Idag ska jag o Köttkorven till Jessica o Vincent i Stenhamra! Vi ska gå långpromenad och sen dra till Öppna Förskolan så dom små nötterna kan leka runt med nya spännande leksaker. Här hemma är alla leksaker för länge sen uttjatade..tråååååkigt!

Jag väntar med spänning på ett samtal...kanske ska få in ett nytt massageföretag! Vore ju såååå jäkla bra att täcka upp alla måndagarna när Toobi är hemma. Jag vet att både personaln och chefen är intresserade ,men dom är mitt uppe i en flytt så jag fattar att det är fullt upp..väntar och väntar, hoppas, hoppas!

Nu ska jag sanera köket igen med mina heliga disktrasor. Idag har vi makrillfile på golvet och utsmetat i stolen (det luktar ju så ljuvligt också) och hallon smoothie i resten av köket...suck och åter suck. Fan, jag gnuggar o tvättar allt så ofta så vårt barbord i köket har gått från 4 till 1 cm tjockt...typ..hehehe.

Ikväll är det dax för Pilates igen. Jag har beställt en ny skiva, hoppas att den hinner komma tills ikväll!

Eh..skulle man kunna få en sponsor...typ Wettex?

 

 

 

Nu ska jag lägga mig o läsa en bok!
Vänta...ska bara ta bort en nudel som hänger från kökslampan...suck..

Lugn måndag

Efter helgens alla projekt hit o dit så är det underbart att bara få ta det lugnt idag. Kl 13 så ska jag gå en långpromenad med Camilla bara, det ska bli kul! Vi har inte setts på länge, vi lärde känna varandra på BVC då hennes lilla Joulie är några veckor äldre än Melwin. Sen kom det ju fram, att hon dessutom var en av mina lärare på Kostrådgivningsutbildningen på S.A.F.E, världen är liten den..


Loppis vid Roslagsstoppet!

Super Saturday igår var hääääärlig! Mycket folk, bra musik, träningsinspirationen spirade! Jag var lite seg i kroppen idag när jag stod på scenen och pumpade. Men det glömde jag snart bort då det var grymt bra drag på passet, 51 pers! Äntligen böjar folk vakna till liv o våga kötta lite! =)

Idag kl 09.15 var vi på plats vid Roslagsstoppet för bakluckeloppis. Vi var bland de första på plats när vi kom rullandes med tre sprängfyllda bilar, varav två skåpbilar, hahaha! Såååå mycket skit! Vädret var bra och innan vi ens hade fått upp borden så kom det flockar med folk som började slita i grejerna...loppisen startade inte förrän kl 12 egentligen..heheh. Så, vi stod där och sålde o sålde. Jessica fick ihop 2900:-!!! Jag fick ihop 1200:-!!! Ska ringa Annika o Camilla imorgon o höra vad deras resultat blev. Camilla var grymmast, hahaha, hon körde med små gåvor när folk köpte "köp en skål för 5 kr o få en nästrimmer på köpet!" Hahahaha, sååååå skön! Jessica hade bakat ett helt bageri av härligheter och allt sålde slut på 30 min! Jag ska baka till nästa gång...=) Jag var tvungen att dra en timme innan stängning för att skjutsa Melwin till Jossan innan mina pass så jag missade liksom slutspurten.
Sista helgen i September är det dax igen, måste få ihop mer skit! Då kör vi på Täby Galopp. Roooooligt! Annars hade vi ju bara slängt allt eller så hade det legat i nåt gammalt skåp hemma o bara vart i vägen.
Mot Ullared!!!


Jessica & Annikas lilla nätta packning..


Som sagt...vi hann inte ens packa upp prylarna!


Nöten satt o lekte i sin vagn o charmade tanterna som kom förbi. (observara Tobbes "fina" servis i förgrunden...gick för 120 spänn..hahaha!)

GLOBEN HERE I COME!!!

Nu drar jag iväg till Super Saturday!
ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLIGT!!!

SÖMN HELA NATTEN!!!


Förr                             Nu!

TJIHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!

Nöten sov helllllla natten lång!!! Han somnade kl 20 ca hos Jossan när jag höll Pilates pass och vaknade sen hemma kl 05.30 i morse!!! Jag är såååå utvilad och har typ damp nu, har ju inte sovit en hel natts sömn sen den 16 Nov!

Nu ska jag till IKEA med Jessica o Vincent. Ska kanske köpa gåstol till min älskling! (den lilla älsklingen alltså...tror inte Tobbe skulle bli så glad av att få en gåstol i present...hahahahah!)

Jaha, så var det dax igen...

Med nattnings bootcamp alltså för Nöten. Eller, nattningen är inga problem...men att vakna 1- 3 ggr per natt för att bara tönta runt med en bröstvårta i munnen...nonono...noooooooo more, Köttkorven. Hear what your mummu says.
Vi var som sagt på tandinfo igår på BVC. Stenhårt med borstning både morgon och kväll och INGEN MAT PÅ NÄTTERNA!!! Sköterskan kollade dessutom runt i Nötens mun och såg att fyra tänder i överkäken är på gång och en framtand har spruckit igenom. Så, jag bara kör på nu. Natten blev en pärs, men trodde den skulle bli värre. Nöten skrek totalt i 1 1/2 timme ca. När han vaknade sista gången var klockan 04.30...jag tänkte att han skulle få komma upp kl 05.30, för då brukar vi sätta igång vår dag. Han höll på i 30 min och jag glodde stint på klockan...faaan, bli halv 6 nån gång då, så tortyren e över! Men, han somnade om och hela lilla familjen vaknade 07.15! Jag vaknade upp med ett ryck, trodde det var torsdag, faaaan, nu har vi försovit oss! Jag ska ju jobba idag! Speedad o stressad som jag var fumlade jag efter mobilen och ringde farsan i all hast o sa att vi skiter i att komma...
Precis när jag lagt på så vaknade jag upp på riktigt och insåg att det var onsdag,
jag är ledig, har inte bråttom för fem öre....IDIOT!!!
Ringde farsan igen och förklarade läget, hehehehe.
Tobbe däremot fick eld i röven o drog på sig jobb brallorna och lubbade iväg.
Så blir det i skallen efter en tortyr natt med
blicken fixerad vid klockan och en puls på 180...

Iprenmannen

Igår så satt jag mitt på vardagsrumsgolvet och "satte på min nyllet" innan jag skulle till jobbet. Min nessesär är väldigt intressant för Nöten såklart som förnöjsamt brukar sitta och försiktigt pilla på alla borstar, pincetter, ögonskuggor mm. Jag satt där, fullt upptagen med att pilla på när jag ser i vitögat hur Köttkorven öppnar min knallblåa partyögonskugga med ett poff! HEEEEELA UNGEN TÄCKS AV METLLICBLÅTT PULVER! Hahahahaha, han såg såååå jäkla rolig ut! Jag kunde ju inte bli arg, det var trots allt mitt fel... (Nu skulle jag ha haft kameran...har fortfarande inte hämtat den hos Lina o Johan) Så, Köttkorven satt där på golvet i sin lilla blöja, såååå nöjd md livet, täckt med blå färg, såg ut som Iprenmannen!

Jag har längtat som galning tills idag efter att äntligen få träffa Jessica o Professorn! Jag gick upp och började baka kanelbullar i size "Månen" och gav Melwin frulle. Så får jag ett sms där Jessica säger att hon torkar spya hemma från sin karl och äldste son! Stackars "snyggnylle"!Faaaan då! Vad är det med den här världen? Ska vi aldrig få träffas?! Jaja, nu drar jag till BVC på "tandinformation"...låter väldigt kul. Jag får iallafall träffa Annso o hennes Adam. Det var länge sen så det blir kul! Vi får väl ta o fika upp bullarna efteråt.

Hoppas du inte blir sjuk du med nu Jessica!!! KRAAAAAAAAAAAAM!

Anne Geddes vackra bilder

 

 

 

 

 

 

 



Melwin








Eftersom min kamera fortfarande är hos Johan och Lina så kopierade jag några
bilder från Tessans blogg från förra veckan när pappa var barnvakt.

Knåd & Pump & Box

Snart drar jag till jobbet för att knåda lite, sen e det BodyPump och boxning som står på mitt schema idag! Igår var det möte och buffe på Gym&Sim. Vi stt o tjattrade länge på kvällen och det var så mysigt att träffa alla härliga människor igen! Liten löneökning fick vi också, thank you P-A! Nu längtar jag tills nästa lördag, då är det Super Saturday i Globen för Les Mills!!! TJIHOOOOOOOOO!!! Det kommer att bli grymt! Tänk 500 pers pumpar BodyPump tillsammans, värsta sekten..hehehe. Kul att testa alla andra pass också, som Body Jam, Body Combat, RPM, Body Vive, Body Step mm mm...MYYYYYYYYYYYS!!! Vi får nytt material till nästa BP program och så får man köpa snygga Les Mills kläder också...om man har pengar dvs..


GRATTIS PÅ 16-ÅRS DAGEN LILLEBROR!!!

HOPPAS DU FÅR EN HÄÄÄÄÄRLIG DAG TODD!!!

Jag vill typ mörda världen...

Jag sitter och tittar på TV i lugn och ro och det borde vara så härligt. Samtidigt känner jag att det kokar i hela kroppen och jag vill sparka sönder hela vardagsrummet, krossa TV:n, spöa upp Tobbe så käken ryker, riva mig på låren så blodet sprutar och klippa av mig håret ner i rötterna..hmm....hmm. Jag känner att min puls är högre än vanligt och andningen intensivare. Det värsta, helt utan anledning.

Jag kommer ihåg när jag var tonåring, då kunde jag ofta känna så här. En sån förbannad jävla frustration och kokande känsla i kroppen så jag på allvar var orolig för att jag skulle få hjärnblödning. Jag kommer ihåg en kväll när jag stod i hallen och provade täckbyxor inför skidresan med klassen dan efter. Brallorna passade inte så jag bara skrek rätt ut så våldsamt så det brast i näsan och blodet sprutade.

Nu känner jag samma sak igen! Så igår, när jag var på MamaMia för cellprovet så snackade jag och Soheila lite innan om allt möjligt. Så frågade hon om jag kände av humörsvängningar nuförtiden när mensen kommit igång? Oh my good! Faan, är det PMS jag har??? Jag kollade kalendern och såg att det stämde på pricken! Sist när jag o Tobbe hade världens bråk och jag spottade ur mig så hemska saker så jag grät efteråt och bara ville försvinna från planeten...ja..samma sak då..mensen kom efter 2 dagar. Shit, det bästa, nu vet jag vad det handlar om och kanske kan tygla mig bättre. Igår när jag kände att huvudet skulle brinna upp så stack jag ut och kutade i 50 min, det gick såååå jävla bra! Inget ont som inte har nåt gott med sig...hehehe.



Cellprov...tjihoooo...

Behöver jag säga nåt mer...
Jo förresten...jag ska köpa en fet godispåse till mig själv när det är klart..hehehe.

"Pure´making", babysimbokning o BodyPump

Så ser förmiddag ut idag, denna lediga dag.
Igår knådade jag på Spectrogon, full lista med reserver på kö, rooooligt!
Nöten var som vanligt hos morfar o "grandma in plastic". Mys, mys!

Vi gick ju på första steget babysim i vintras, på Södra Agnegatan vid Kungsholms torg. Kursen var väl ok och Melwin njöt och plaskade vilt, men det var fasen inte fräscht i omklädningsrummen, fuktigt och luktade lite surt, bläääää. Sista gången fick vi ta ett diplom på vägen ut som låg i en hög vid receptionen. Vi skulle själva skriva in namnet och sätta ett litet klistermärke i ena hörnan som ett bevis på att steg I var avklarat. Så jävla trist och oengagerat! Så, jag har inte vart så jättepigg på att boka in steg II nu till hösten. Så fick jag höra att Mörby Hälsa har Babysim! Ska kolla deras hemsida idag och boka där istället.
Jag vill så gärna att Nöten ska gå alla steg!


På spisen puttrar tre kastruller, en med kycklingfile och timjan, en med majskolvar och en med potatis och ärtor. Det ska bli en stor sats med pure till Nöten. Så skön att slippa köpa burkar hela tiden. Dom smakar typ likadant, dvs ingenting. Nöten bara trycker ut skiten mellan läpparna så fort det kommer i munnen. Dom kostar ju mellan 8-13 spänn styck också, dyyyrt.

Kl 11.30 ska vi till SATS och träna BodyPump. Det var nästan två månader sen som Melwin var på barnpassningen så vi får se hur det går idag..tvekar inte på att han kommer att ha fullt upp i de 45 min jag är borta.


Ullared, here we come!

Fasen då, jag glömde min heliga kamera på kräftskivan i lördags!
Buhuhuhu! Trååååkigt.
Jag var ju i Vallentuna idag o hälsade på Nettie och Kimpa. Dom bor i Norrgården, mitt gamla neighborhood! Fasaderna var helrenoverade och balkongerna inglasade, sån skillnad mot för typ 7 år sen när jag bodde där.

Nu glor jag på "So you think you can dance" och har precis slurpat i mig ett glas O´boy...inte lika gott med havremjölk dock...=/ Tobbe ska jobba natt på vägverket igen. Jag tror han åker efter nån som skär asfalt...eller nåt?

Imorgon ska jag boka stuga för oss brudar i Ullared! Vi ska sälja prylar på Täby Galopps bakluckeloppis nästnästa helg för att finansiera shoppingresan! Jag har skrapat ihop ca 6 pappkassar fulla med skit som jag bara vill slänga. Tex gamla lampor, porslin, kläder, ljusstakar mm mm. Hoppas på några slantar för allt! Jag längtar så jag fan dör! 6 brudar, mys middag, shopping (julklappar för min del...såååå skönt att ha det klart i Okt!) mysfrukost och hemfärd på söndan! Vi drar den 16:e Okt! Jag, Annika, Jessica, Camilla, Anne o Carro Norsk!
Jag försökte boka online nu, men det var nåt knas med sidan så jag ringer imorgon. Det ska visst starta en dokusåpa från Ullare i höst, hahaha..
då kan man ju spana in sortimentet..

Kl 12 ska jag till Arninge o knåda folk igen, Nöten ska till farsan. Blir bra det!
Hej o hå!


RSS 2.0