Tjej Kräftskiva hos Mia!


Laddar för ikväll då jag ska över till grannen med ett tiotal brudar som ska festa utan barn och karlar, baaaara en massa hönskackel och myspys! Längtar!!! Jag har bakat en jättegod räkpaj och kräftorna är tinade, slurp.

Tobbe och Melwin drog iväg till Gärdet i morse med grann papporna Fredrik o Phille! Det är flyguppvisning och jag tror kidsen kommer tycka det är skithäftigt att se! Jag stannade hemma och drog till SATS i lugn o ro för ett Step pass och nu har jag läst lite i en bok som jag snart är klar med. Heliga härliga dag!

Nu ska jag måla naglarna och plöja igenom garderoben för att hitta nåt till ikväll. Jag ska vara så jävla snygg!

Hej hopp!

Inskolning klar!

Veckan som gått och Melwins inskolning har gått så bra så bra! Han verkar trivas som en liten guppy fisk i vattnet med Lena! I går så lämnade jag honom där i två timmar medans dom lekta i parken och käkade lunch. Han bara vinkade när jag åkte och var tok glad hela tiden medans jag var borta. Sååååå skönt! På måndag ska jag lämna honom "på riktigt". Kl 8 kommer vi på morgonen och jag hämtar kl 14. Tvekar inte en sekund på att det kommer att gå bra. Vi har dock märkt att det händer en hel del i hjärnkontoret på den lille köttkorven nu. Han har lite små utbrott och lite oro att somna vissa kvällar. Det går över snabbt oich jag tror vi bara ska låta honom visa hela registret känslor som svallar nu i den lilla kroppen. Min älskade lilla unge som blivit så stor!

En lång dag till "ända"

Puh! Kudde, kudde, kudde! Har precis avslutat min sista massagebehandling för dagen och nu ropar sängen "Hallååååå, men för faan, kom o lägg dig!" 06.20 satt vi i bilen för färd mot Vallentuna. Jag jobbade fram till 11, hämtade Melwin hos morfar igen och satte iväg till Spånga och Lena som väntade med lunch. Andra dagen för inskolning. Det gick bra, men det blev lite knas med Nötens sömn som avbröts lite för tidigt så hans stubin var lite för kort för att han skulle visa sin allra bästa sida. Men, men, glad i hågen var det sen dags att äntligen åka hem kl 16, skönt. Jag var nämligen så jävla skitnödig så hälften vore nog! Jag satt i bilen med en Melwin som bara blev mer o mer trött, hungrig, överstimulerad av alla nya intryck, slutkörd efter en lång dag och kände hur jag började svettas på ryggen. Fan, kan vi aldrig komma hem! Hur kan 2 km kännas som två mil???!!! Parkera bilen, ur med vagn, massagebänk, väskor, ur med ungen..korven kommer...skrik och bråk...stubinen brinner snart av...shit, jag skiter fan på mig! Melwin vägrade åka i vagnen utan skulle prompt gå bakom och skjuta på vagnen. Sakta, saaaaakta, gick vi steg för steg mot vårt hus medans jag blir mer och mer svettig och yr....oh my good. ÄNTLIGEN HEMMA!!! Jag fummlar med den förbannade nyckelknippan och Melwin drar ut på gatan, jag drar in honom i huset när jag hör: "Nämen hej där!" FUCK!!! Jag tvärvänder och ser en av våra grannar komma in på vår tomt med sin son i högsta hugg! Men, det är faan inte sant! KAN JAG FÅ SKITA NÅN JÄVLA GÅNG!!! Hej till grannen och hej till en sprängfylld ändtarm som bångnar åt alla håll. Svetten rinner och jag mår illa. Det här är en granne som liksom aldrig ger sig. Han är så trevlig och härlig, men nu är han pappaledig och har sååååå mycket tid! Jag står och pratat en stund då tack och lov, Tobbe kommer hem på cykeln! Avlösning! " Jag ska bara på toa en snabbis, kolla Melwin!" Jag ler och kutar snabbare än Bolt upp för trappan och sliter av mig brallorna. Faaaaaaan! Det finns inget skönare!!! Kändes som jag skulle se ut som ett russin när jag var klar, niiiiice.

God natt!

Inskolning hos Lena!

Inskolning...det låter så hårt. Så gammaldags. Jaja.

Jag och Melwin kom till Lena idag kl 14. Vi lekte med tågbanan och träffade Lea som är ett år äldre än Doodod. Nästa vecka kommer lilla David som är jämngammal, det blir kul! Hon har två platser till att fylla nu till hösten då två av hennes syskonpar har flyttat plötsligt. Det blir kanon!
Melwin for runt och lekte i lekrummet och pillade på allt som såg spännande ut. Brevbäraren kom och damp ner post  på hallgolvet som Doodod direkt gick och hämtade och gav till Lena. Lite gulligt. Imorgon ska vi komma till lunchen då jag jobbat klart i Djursholm. Det kommer inte att bli några som helst problem att "skola in honom". Han verkar finna sig till rätta snabbt!

Fredag den 13:e

Idag har jag och Melwin varit lediga och bara skrotat omkring hemma. Såååå skönt!
Vi startade dagen med att gå ut på tomten och plocka ner alla mogna äpplen som ska bli äppelmos imorgon. Sen rockade vi loss med kratta och spade i syrenhäcken på framsidan. Den är så jävla ful o vildvuxen och ingen ordning i alls. Jag stod med sekatören och klippte där jag tyckte det skulle klippas och Melwin rotade runt i jorden med en liten kratta. Super Teamet! Han tyckte det var så kul! Tobbe jobbade sent idag och kom hem kl 20. Han hade tagit med sig gräsklipparen från jobbet (Vi har fortfarande ingen egen gräsklippare...) Det har ju växt som en gammal djungen på bara en vecka när vi var borta pga regnet.
Känner mig så huslig så det är inte sant! Så vuxen...så radhusägareaktig...hehehe. Klippte gräset med Melwin på höften kl 20.30 en fredag kväll...suck, det går utför. Snart börjar jag väl klaga på att folk inte trimmar sina häckar ut mot gatan också...det e fan nära...hahaha!

Home again

Vilken underbar vecka vi haft!!! Ville inte åka hem igen! När grindarna sakta öppnades till vårt hus så dog jag en liten stund...av glädje och rysningar! Såååå vackert!!! 30 grader i poolen, 32 i luften, huset kanonfint utrustat med allt som vi behövde för både oss och Melwin, suck, ville inte hem. Melwin var som en fisk i vattnet och tjatade ständigt om att få hoppa från kanten till oss i vattnet, russinhud, russinhud, here I come. Jag o Hellan sprang en runda längs med strandpromenaden varannan morgon, vi åkte till Nice en dag, åkte vespa...ja, bara njöt hela veckan.
Näst sista natten fick vi dock inbrott i vårt lilla hus medans vi sov så vår kamera, VISA kort, 3000 spänn kontanter och Tobbes mobil snoddes. Jag var knäckt...suck, alla våra fina kort som jag ville visa på bloggen, förstora, åh, det var det värsta...jag grät som ett barn av ilska. Men, men, efter ett besök hos polisen så hann vi ta lite bilder med Hellans kamera sista dan, dom får vi om en vecka när dom kommit hem. Lite snörpligt slut men det förstörde absolut inte resan.
Vi måste bara tillbaka nån gång!
Hehehe, när vi kom hem efter att ha hämtat katterna hos Jossan så stod en kund här hemma och väntade på sin massör...oops,
hade glömt att avboka...bara att rivstarta jobb direkt..
Nä, jag orkar inte skriva mer, nytt företag imorgon, måste sova nu!

More to come!

RSS 2.0