Hinner aldrig blogga numera...sorry...

........................................................................................................................................

En lång dag till ända.

7 timmars knåd blev det idag. Först på företag sen till Staffan o Nettan.
Det gick lättare än jag trodde i morse.
Kände dock en en liten dos av Reumatism känsla i fingrarna när jag körde hem..hehe..in med händerna i kokhet bilfläkt så släppte det. När jag blir gammal russintant så måste jag nog flytta till ett varmt klimat för att ens kunna röra händerna. Det är därför jag har valt mitt yrke! Smart va! Hahahaha...



Sitter och kollar på semifinalen av EurovisionSong Contest....Sverige kom inte till final..fan vad snopet! Måste vara första gången vi inte är med i tävlingen, då kan man ju skita i den i år då, fan vad skönt.

Jag har längtat som en jäkla galning heeeeela veckan! Imorgon smäller det! Brudarna i Hemoflocken (Annika, Jessica, Anne, Camilla o jag) ska träffas kl 10 hos Jessica i Stenhamra och bara mysa hela dagen lång, käka gott och kackla så stämbanden brister! Hahahaha, faaaan vad nice! Längtar efter er bruders!!!
Kl 18.15 är det dax för oss att burra ner oss i biosalongen för att kolla in SATC II! Tjihooooooooo!!!!

Har bakat Biskvier nu till Camilla. Det enda hon ville ha i present istället för en massa kläder o skit! THAT`S MY GIRL! Frågade om hon önskade sig nåt till Bobo, men hon var snabb med sin önskan. Whatever you say darling!

Nu ska jag dreggla kudde så jag vaknar snabbt till morgon dagen!
Kan man längta mer???

En dag på Skansen!

Det regnade och blåste lite grann, inte så härligt väder direkt. Men vi har haft en sån jäkla härlig dag med Hanna & Peachie på Skansen idag! Vi skrotade runt och spanade efter alla djur, älgar, hästar, grisar, bufflar, apor, omar mm mm. Melwin var nyfiken och kikade fascinerat på alla djur. Och när vi klev in bland aporna så höll han på att krypa ur skinnet för att han blev så glad! Hahaha! Han sprang fram o tillbaks till fönstret och vinkade till alla små apungar som flög hit o dit och hängde och dinglade under sina morsor. Doodod somnade i bilen på en sekund och sov hela vägen hem i köerna. När vi kom hem så burrade vi ihop oss i soffan och sov en timme tillsammans tills Toobi kom hem.

Hanna och Lova


TITTA! OOOOOOJJJJJ!


The moose is loose!


Spanar in bufflarna.


Lunchtime!


Aporna var helt klart det bästa!


Konstiga djur det finns..


Vi avslutade dan med att klappa Snoddas!
Doodod klappade så försiktigt så!

Två svampar...en stor och en liten..


Lilla svampen..

Idag satte jag fast cykelstolen på min nyrenoverade cykel, tryckte på Nöten sin nya hjälm med hajar på och så åkte vi iväg på våran första cykeltur tillsammans! Doodod tyckte det var roligt...men inte lika roligt som att kuta runt överallt i alla lekparker som jag visade honom. Vi satt ca 5 min på cykeln och var i lekparken i en timme. Vi drog omkring där i sanden och klättrade omkring som två mongon med hjälmarna kvar på huvudet. Men vi hade en mysig kväll, så mysig att min älskade lilla köttkorv inte ville gå in när klockan blev 19.30 och det var dax för att sova.

Imorgon ska vi till Skansen med Hanna & Peachie! Tjihooooooooo vad mysigt!!!
Jag har lagt fram och planerat en härlig matsäck. Pannkakor med keso och hallon, kycklinsallad med rostad potatis, smoothie, mackor med ost och skinka, äpplen och bananer i små bitar..mums. Jag hittade vår lilla perfekta kylväska i källaren så nu är det bara att sova så det bli morgon nån jäkla gång!

GRATTIS I EFTERSKOTT MIN ÄLSKADE SYSTER YSTER!!!

Mums, mums, muuuuums...hehehehe...

Fan....jag är så JÄVLA dum i huvudet...suck.. Förlåt mig älskade syster för att jag glömde bort att ringa på din födelsedag!!! Knns som jag vaknade, satte in ett gigantiskt batteri i röven och öste på hela dan tills jag stupade i säng efter två Sex & the City avsnitt och en Ben & Jerry Half Baked.
Ingen ursäkt i världen godkänns, I know.

JAG ÄLSKAR DIG SOM FAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!

PUSS OCH KRAAAAAAAM FRÅN MONGOT!!!

Bada, bada, bada!

Idag åker jag med Doododen till Nacka för att träffa Cillan och lilla Isabelle!
Vi ska dra till badhuset och lattja runt! Myyyyysigt!!!

Nu ska vi ut och dra några repor runt i området.

MålarBobban!

Nu är rummet äntligen grundmålat och det värsta slipdammet borta!
Härligt, härligt! Melwin har toktestat mitt tålamod heeela morgonen och har
knappast slutat nu..suck. Jag målade nederdelen på alla väggar igår kväll när han
somnat så jag skulle kunna måla resten idag med honom runt omkring mig utan att
han kommer åt färgen, smart, smart. Gick bra! Han slet av sin egna blöja och kissade
två gånger på golvet och la en liten klutt bajs i ena hörnet, annars var det harmoni
så jag hann klart. Nu ska vi strax iväg till morfar. Jag ska till Arninge och knåda till
kl 16.30. Efter jobbet så ska jag hämta en cykelstol i Vallentuna som jag köpt på
Blocket för ett tokbra pris! Nu ska jag laga lunch lådor och packa allt inför dan.
Hej o hå!



Melwin och nyfunna grannen Wilhelm (& Bo förstås) leker i Nötens nya lilla hus!

Härliga helg!

Torsdag:
Tar det lugnt i livet och får ett målarryck på kvällen. Målar en tavla till Melwin som jag fnulat på länge,en apa i djungeln! Färdig kl 03...oops, tiden sprang iväg..=0


Fredag:
Fixar på tomten! Toobi kör till tippen med all skit som legat i boden. Blir bjudna på middag hos grannarna, sååååå mysigt! Hemma kl 02.
Nöten myser med katterna som vanligt.


Lördag:
Toobi jobbar så jag o Nöten donar och lullar runt i hela området timme efter timme och snackar med alla härliga grannar och kids. ÄÄÄÄÄÄLSKAR VÅRT LILLA OMRÅDE!!! Mysfilmkväll hos Hellan!

Söndag:
Donar hemma, möblerar om i hallen, köper hobbyfärg till Doodod´s stjärnvägg. Masserar, håller mina älskade pass, nu: Ben&Jerry!

ShettisAgility med Rossemannen!

Måste bara lägga in en film på lillebror Jeff och hans Rosseman! 
Dom kom 3:a! GRATTIS JEFFEN O ROSSEMANNEN! Ni e grymma!!!


Mitt massagerum!


I veckan ska jag kontakt alla kunder och säga att jag bara masserar på Balance4You Juni ut. Känns jättesorgligt och lite tomt men å andra sidan så får jag tillfälle att verkligen göra iordning mitt egna massagerum hemma! Jag kommer inte att annonsera ut att jag knådar hemma, men två av mina favoritkunder har redan sagt att dom absolut kommer att följa med mig vidare vilket känns så jäkla härligt!
Så nu sitter jag och Googlar "massagerumsinredning". Rummet är ju ganska litet men det kommer att bli perfekt med min eldrivna massagebänk och en massa myspys, hyllor, snygga handdukar, ljushållare på väggarna. Hmm....vad ska jag ha för väggfärg...o fondvägg? Funderar på antingen en varm grönblå färg eller biege med guldfondvägg. Ska fnula vidare.

Idag har Toobi spelat match på Munsö (1-1) medans jag o Melwin var hos Annika o Molly. Anne kom också förbi plus Hanna med sin lilla hundvalp Siri som var så söt så man dog! 15 veckor gammal och pigg o glad med klumpiga små ben och en nos som gick på högvarv. Sniff, sniff, undersöka allt runtomkring. Molly var nöjd över att bara vara hemma idag och börjar bli riktigt med nu! Hon har sin egna lilla vilja och åsikter på sitt lilla vis. Hon älskar sin bärsele, då får man hänga med överallt och se hur morsan plockar och fejar. Och ett par mjölkstinna pattar i ryggen sitter inte heller fel, hehe. SÖÖÖÖÖT! På hemvägen stannade vi och käkade pizza, jag, Melwin, Toobi, Hanna och hennes Peter. Var faktiskt sugen på pizza idag men jag ångrar mig faan alltid efter första tuggan. Det är inte fräscht! Bara en jävla stor deg och ett halvt kilo ost som ligger där i säcken och guppar omkring i 3 år innan det smälter ut i den gamla tarmen, blääääää. Nu ska jag dricka en liter vatten. Blir ju så sjukt törstig efter degäcklet också..hej o hå!

Mia Skäringer


Ibland startar inte dagen som man önskar

Jag drömmer att jag har ett stort sår på ena skinkan som svider och bultar. Vaknar och fingrar under rumpan och hittar fjärkontrollen. Ser ut som jag har en rektangulär krater där nu. Tobbe vaknar inte till sin väckarklocka, men det gör Melwin. Upp med tuppen, tur att det är ljust. Bo & George har tokfnatt och river omkring i mina sovrumsgardiner så det blir långa maskor och trådar som hänger överallt. Jag checkar av hur ryggen mår, vrider försiktigt höfterna hit o dit och den känns mycket bättre idag, skönt. Tar mig försiktigt upp ur sängen, ungefär som en gammal dam på 134 år med reumatism, går in i Melwins rum för att tända upp i akvariet och ge fiskarna mat. Då ser jag att jag glömt Melwins välling pipmugg på golvet....som nu är utskvätt i halva Vällingby...torka, torka.. Jag bannar mig själv för att jag glömmer allt hela jävla tiden. Jävla Alhzeimersidiot. Det måste ju vara bara för att jag har ont i ryggen som jag tänker på det men när jag kommer ner på nedervåningen så ser det fan trickfilmat ut. ALLT ligger på golvet. Servetter som dragits ut ur kökslådan, grillbestick, durkslag, fryspåsar och faan vet allt. Det är typ tomt på alla hyllor och bänkar. Förmodligen ser det ut så här varje morgon, bara att jag inte tänker på det, men idag sliter jag mitt hår och svär långa haranger som knappt får skrivas i text. Och när jag är förbannad så maler jag hela tiden: "Ja, ja, jag vet att jag är en dålig morsa, stackars dig som får umgås med mig hela dagarna" "RÖR INTE!" "Skynda dig Carro, skynda dig, macka till Nöten, koka gröten" "Ja, men det är ju själva helvete att du ska skita på golvet just nu, kattjävel!" "GÅ INTE FRAMFÖR MINA FÖTTER!!!" "BOOOOORT" "Låt mig vara ifred!!!" "RÖÖÖÖÖR INTE!!" "Ja, men självklart, trodde du att du skulle få äta i lugn och ro Carro, är du dum i huvudet" "Nej, nej, torka upp vattnet nu, innan alla går i det."osv. Jag spyr av min egna röst, orkar inte ens med mig själv.

Nu mår jag bättre, tur att jag bloggen så jag får avreagera mig och vara lite martyrisk. Då blir allt bättre sen.
Har precis blivit klar med en av dom bästa böckerna jag läst. "Dyngkåt och hur helig som helst" av Mia Skärlinger. Ni vet hon i Solsidan. Såååååå sjukt genialisk! Hon skriver bla:

"Jag är så jävla trött påsuperdupermorsor, självuppoffring, martyrskap, husfridsknull och falska glättiga fasader. Jag längtar efter verklighet, sårbarhet och magar med hudbristningar. Efter människor som vågar vara sig själva utan djupa klyftor mellan hur dom känner sig och vad de verkligen visar upp. Efter nya Marior som av egen vilja och egenfunnen kåthet vågar be sin Josef om helt egoistiskt sex när lilla Jesusbarnet somnat. Mammor är väl också människor, eller? Sårbara. Svaga. Vilda och ömma. Känslor som kommer och går. Tänk om vi skulle våga vara oss själva för en stund innan vi dör. Tänk om vi skulle fatta hur jävla vackra vi är"


Mia, du är min fucking idol.

Så var det dax igen...fuck shit..

Sitter på vardagsrumsgolvet och byter blöja på Nöten. Jag reser mig upp för att hämta en ny blöja ur skötväskan när en kniv med enorm kraft trycks rakt in i ryggen. Det bränner, svider, drar, trycker, jag tappar andan och blir yr.
Känner så väl igen känslan och det var två sen sist. Jag hankar mig fram till soffan men hinner inte fram utan svimmar rakt ner i mattan. Jag drömmer att jag hälsar på Camilla och lilla Bobo. Vaknar av att jag hör Melwin andas tungt och ser hans små fötter stå framför mitt ansikte. Vart faan är jag nånstans? Åh, vad skönt, jag drömde bara att ryggen paja igen..eller? Min lilla älskling härmar min andning och kramar om mig med oro i blicken. M m, m m säger han och lägger huvudet mot min axel och pussar blött. Min näsa bränns som faan, jag har bränt den när jag stupade ner med fejan i ryamattan. Skönt. Jag vet fan inte om jag ska skratta eller gråta. Jag skulle ju ta det lugnt efter min senaste behandling hos Osteopaten. En kota var lite ansträngd och hon kände en utmattning i kroppen. Annars var allt rakt och fint."Ta det lugnt ett tag nu" sa hon.  Javisst, jag ska bara massera 8 timmar till och hålla 2 tuffa pass, stå med böjd rygg över spjälsängen hela natten..faan Crudi, jävla dumhuvud. Tur att det är halv vecka så jag inte förlorar så mycket pengar. Ska ringa farsan nu och säga att Melwin inte kommer imorgon. Fick en akuttid hos Caroline imorgon kl 15. Jag känner att det ligger helt snett i bäckenet. Tycker fan riktigt synd om mig själv nu. Jag får det. Ska baka en gigantisk negerboll och trycka i mig. Tröst, tröst.

Vabbar


Har lust att skjuta kattjäveln. Han skiter på golvet varje jävla dag
fast lådan är tok ren. Tror han vill säga åt mig att varva ner..


Idag är jag hemma med en liten pojke som hostar och snorar. På gång redan igår men jag hoppades på att det skulle gå över, men så var inte fallet. Eftersom det är kortvecka för de flesta företag så kan jag inte komma nån annan dag och ta igen massagen så det blir 2000 spänn åt helvete. Men å andra sidan så behövde både jag och Melwin en dag att bara slöa och mysa på, känns som länge sen nu. Klockan är nu 11.10 och vi har precis klivit ner från sovrummet. Frukost i sängen, jag hann läsa några kapitel i en bok och Nöten hasar omkring i ett par för stora fleecebrallor och snackar med allt runtomkring sig. I munnen har han en stor macka med smör och ost. Även om han hostar och har röda ögen så tror jag han njuter lite av lugnet han också.

Överraskningsfest för Hellan!!!

Tjihoooo vad bra det blev i lördags!
Kl17 träffades vi, alla som jag och Johanna dragit ihop, på Fältöversten. Vi hade fixat ihop en massa gottis som vi vet att Hellan älskar, ostbågar, sura godisar, vin, vodka, groggvirke, salta pinnar. Allt för en härlig kväll!
Vi stod utanför hennes dörr en halvtimme senare, 15 pers och plingade på. Hon öppnade och blev såååå glad och förvånad av allas nyllen som sjöng "Ja må hon leva" . Vi stormade in i lägenheten och packade upp allt gott, satte på musik och så dansade vi hela jävla natten. Kl 04.00 åkte vi hem, nöjda, trötta, mys mys. Melwin sov hos morfar och jag och Toobi fick sova till 10! Då var det upp och dra till jobbet efter att först hämta Nöten i Vallentuna. Toobi min älskling var för bakis för att köra...suck...så jag körde i 200 blås till jobbet sen för att hinna till min första kund.
Hann precis. "Hej! Välkommen, Caroline heter jag! Kliv in!"
Stressen i hjärtat lägger sig...

SURPRICE!!!


Kliv på alla härliga! Nu e det fest!!!


Mys, mys


Skål älskade vän!


Pizza sitter aldrig fel. Heheh...bra kort...eller hur Mickan..hahaha!


Jorå...vi e snart 30 hela bunten..believe it or not..


Mustasch kampen..lite Gunther varning..


SHIT!!! SJUKT LÄSKIG BILD! SEKTLEDARE!!!


Vad säger man.. I LÖÖÖÖV YOU GIRLS!!!


Grabbarna Grus bondade på vanligt vis. Vi brudar:
" Men är det inte bara att trycka på ON?"


Dansgolv som höll på till morgonen!

FAAAAN VAD MYCKET ROLIGARE DET ÄR MED
HEMMAFEST ÄN ATT GÅ PÅ KROGEN!!!








GRATTIS HELLI PÅ 30-ÅRS DAGEN!!!

Vi ses på lördag! Ha en hääääääääääärlig dag älskade vän!!!


Melwin och bindan..


Skulle ha köpt blöjor igår på väg hem från jobbet men tänkte att "äh, vad fasen, jag har några hemma så det räcker tills imorgon".
Så igår kväll såg jag att Tobbe satt på Melwin den sista blöjan, fasen då. jaja, han skiter ju aldrig tidigt på morgonen så jag får dra till Konsum kl 9 när dom öppnat. Men, min älskade lilla köttkorv vaknade med en stor mumsig rackarudi i baken..har han inte gjort på MÅNGA veckor. Hmm....jag rotade lite i alla nessesärer o hittade en gammal binda (inte använd alltså..hehe..) Klistrade in den i ett par för stora kalsonger som han fått av Jeff och så var det frid i huset igen.
4 timmar kvar tills affären öppnar.
Nu sitter han här i sin Antilop och luktar kadaver igen..i en minibinda indränkt av bajs.

God morgon till en härlig onsdag Crudi!

Längtar dock tills ikväll för då ska vi till Anniki hela familjen och fira henne! MYYYYYYSIGT!!! Det kommer att bli en härlig dag!

ANNIKI 30 ÅR IDAG!!!


HAPPY BIRTHDAY TO YOU MY FRIEND!!!
NJUT AV DAGEN SÅ SES VI IKVÄLL!!!


Tuff vecka...

Det blev liksom lite knas den här veckan eftersom det har varit kortveckor med påsk, Valborg och så KristiFlygare nästa vecka. Därför blir det massage alla dagar i veckan förrutom lördag, pust.

När jag kom hem idag, utpumpad med Melwin under armen som inte ville in, så kände jag bara att jag ville till gymmet o kötta ett jävla kötteri pass med Ylva! Vi hade bestämt att träffas och jag längtade som en galning.
BORT, BORT, BORT FRÅN HEM OCH BARN!!!

Nu e jag hemma igen och är så nöjd och glad! Vi körde triceps och ben, Oh my good, har inte kört ben på flera år rejält, men idag så! Rullstol imorgon..hehe.

Nu är det dax för mystisdagkväll med Desperate Housewifes och CougarTown! Bye bye!

Grattis farfar 85 år idag!!!

Vi överraskade honom igår med att träffas allihopa på en endagars kryssning med Rosella. Vi åt god mat och gick på Taxfree, fikade. Melwin var alldeles förundrad över vart vi befann oss och höll utkik efter båtar, vågor, fiskmåsar mm. Det var en mysig dag och alla var nöjda och glada!

Nu ska jag iväg till jobbet. Måste åka kommunalt idag så jag har lite bråttom. Men det ska bli mysigt, då kan jag äntligen läsa ut min bok som jag hållt på med i 6 månader typ..hej o hå!

God buffe som aldrig tog slut, mums, mums!


Morfar och Melwin


Nöten försvinner i bollhavet!


Men det var roooooligt!!!

RSS 2.0