GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKADE ÄLSKLING!!!

Jag älskar dig


Västerås med brudarna!

Hej hopp. Jag har totalt tappat sugen på att blogga sen vår kamera blev stulen...suck.Jag skriver varje dag men bara raderar skiten och stänger ner för att det låter så tråkigt. Men, men..

Helgen! Oh my god! Den var gryyyyym! Jag, Jessica, Anne, Annika o Camilla drog till Västerås i lördags förmiddag! Vi har planerat resan sen i maj när Annika fick den i 30 års present. Vi stannade över natten och bara njöt av hela helgen! Vi kom dit till kl 11. Då checkade vi in på ett av Sveriges sämsta hotell. Hotell Ta Inn. Det hade man kanske kunnat ana av bara namnet. Hädanefter blir det endast bokningar på välkända hotell säger jag bara. Vi bytte iallafall till First Hotell. Vilken skillnad, bra, bra. Det var så jävla härligt att bara sitta och tjattra som vi kan så bra, käka lunch i lugn och ro, ligga på hotellrummet och garva i sängen medans vi gjorde iordning oss för kvällen med ett glas rose i handen! Suck, vill ha meeeeeeeer sånt i mitt liv! "EnergyBoost!" Vi hade knappast bråttom hem igår så vi strosade omkring på stan och käkade en varsin pizza innan färden gick hem till kidsen igen. Men inte fan kunde jag låta bli att fälla en liten tår när lilla Nöten kom springandes emot mig i hallen ropandes " maaaaammaaaaa!!!" Det var så härligt att krama om både Melwin o Toobi igen, hahaha, som att jag hade varit borta i en vecka!

Tack brudar för att ni är dom ni är! Löööööööööööv U!

Morgonstund har bajs i mun

Igår försov vi oss Nöten o Jag! Vi skulle åka hemifrån 7.45 och vi vaknade 07.25...suck. Han vaknar ju aaaaaaaaaldrig efter 06 typ! Jag fattar inte hur vi hann duscha, fixa frukost, packa kläder, massageväska på bara 30 minuter!!! Idag dock....när vi ska åka hemifrån 10.30....då vaknar vi istället kl 05....tillbaks till trygga rutiner...gäsp!

Till morfar & grandma in plastic!

Idag ska Melwin vara hos morfar medans jag jobbar i Arninge! Han går här hemma och stampar och tjatar om "biiiiiiiiiiiiiil" hela morgonen. Han har bråttom till morfar, Tessan, Linn, Todd, Jeff, Findus, Moa, Mindy, Kapten Lunne, Musse, Rosse, Solis...eh, har jag glömt nån? Mot Skansen! Nu drar vi!

Mina senaste Tradera erövringar!

Molo overall till Tobbe. Hehehe....nä...till Köttkorven!

O så en hederlig gammal Fjällräven Konken Mini

till min lilla älsklings tisdags utflykter!

(Ny förstås!)


Avslutning

Igår hade jag som sagt mina sista pass på Gym&Sim. Det var ca 60 pers på BodyPumpen och sjukt bra drag! Ett härligt sista pass! Efteråt så kom några gamla stammisar fram med tårar i ögonen och frågade om jag inte kunde tänk om! Shit! Jag blev alldeles rörd och vi bara stod där och omfamnade varandra och grät så tårarna sprutade, hahaha, så jävla härligt! Jag gick sen skakis ut till omklädningsrummet för att ladda om, ta en banan och byta om till Box passet. Då kom Rickard (också boxinstruktör på gymmet)in och frågade hur det kändes att köra sista passet. han såg att jag hade bölat och sa att jag inte fick gå ut i salen än. "Nej, vänta 3 minuter till, hehehe." sa han och flinade. Vad hade dom nu hittat på? Han ledde in mig i salen via bakvägen och höll för mina ögon, ledde upp mig på scenen och sa åt mig att öppna ögonen. Framför mig stormar alla deltagare mot mig med gigantiska uppblåsbara boxhandskar i rött o svart och mosar in slag på mig!!! Nån snubbe är fram och fotar och alla tjoar och skrattar! Fan, jag blev så paff så jag började tjuta igen, hahahaha! Vilka underbara människor!!! När stormen var över och alla hade samlat sig så köttade vi ett extra långt 90 min pass med dubla finaler, åhhh, vi hade det så jäkla kul!! Efter så fick jag ett par signerade uppblåsbara boxhandskar som minne, en massa kramar och lyckoönskningar, fan, det var som att jag skulle lämna jordens yta och aldrig mer synas till, hehehe..
Det blev en härlig avslutning och det var med lite sorg i hjärtat som jag åkte därifrån. Men gryyyyyyyymt skönt att från och med nu ha lediga helger!










GRATTIS PÅ DIN 17-ÅRS DAG ÄLSKADE BROR!!!

Hehehe...snyggt Todd!


Sista dagen på Gym&Sim!

Idag ska jag iväg till Vallentuna för att jobba för sista gången.
Känns sååååå jävla skönt!!! Nu har jag jobbat söndagar i över ett år och bara längtar
efter att få känna lugn en lördag kväll.
Förra söndagen så informerade jag alla deltagarna att jag skulle sluta och det var en
hel hög med folk kom fram efter och var ledsna. Känns ju lite härligt...
Hehe.. Jag satt där på scenen och beklagade mig inför alla, att det var så sorgligt
att sluta. För det är ju sorgligt, det är så sjukt roligt att hålla pass där!
Vissa deltagare har varit mina stammisar i över 6 år!
Dom var flugor runt en stor bajskorv. Bajskorven var jag.

Hade mina premiärpass på SATS förra veckan! Jag har fått ett Pilatespass
på tisdagkvällar och ett lunch BP på torsdagar. Skitkul var det!

Nu ska jag kolla upp SL, hur jag ska åka smidigast till Vallentuna kommunalt.
Kunde inte hämta vår bil i förrgår som planerat. Jag o Nöten åkte 2 1/5 timme
kommunalt ut till Färentuna för att hämta bilen efter servicen men det var stängt.
Faan inte sant! Kunde dom inte bara ha sagt det!!!
Vi satt sen i 30 min på busshållplatsen ute i fucking jävla bushen
för att vänta på nästa buss. Tur att Melwin var så nöjd och glad.
Han satt där i vagnen skyddad från regnet och kollade på sin mor som kämpat i stormen. 40 min raksträcka i duggregn o vind som var orkanvarning på!. Han log och såg så nöjd ut så. Tror han tyckte det var lite crazy och busigt. Vi hade det faktiskt ganska kul, tack o lov för lösgodis. På hemvägen så stannade vi en stund hos Jessica i Stenhamra där bussen gjorde ett stopp. Sen fick vi skjuts hem så dagen blev härlig ändå!

Det brukar ta ca 2 timmar till gymmet på söndagar. Suck, sen två timmar tillbaka.
Jag åker hemifrån kl 14 och är hemma igen kl 20.40.
För två timmars jobb...värt det? Nope. Sista dan Carro, sista dan.
Ska kolla om jag kan låna Mia o Philles bil imorgon.
Annars vete fan hur jag ska komma fram med lämning av Melwin och
massagebänk till Solna o tillbaka...to be continued.

Nya konstprojekt!

Mitt nya köks projekt! Att måla av Andy Warhol´s kända tomatsoppa!

Den ska vara stooooor o sitta ovanför köksbordet.

Fint va!

 


Ja ja, jag får snart inspiration igen...går lite uppför nu bara..

.....................................................................................................

RSS 2.0