Så här blev det!

Min lilla prins så stilig!


Pensionärsben...

Igår drog jag o Lisa ut på den planerde löprundan kl 19 på kvällen. Jag och Melwin hade kommit hem från Jossans underbara tårtkalas i solen och jag var mätt och trind om magen om man säger så. Bra uppladdning för turen, tja varför inte? Vi bestämde oss för att ta en runda på 7 km och öka på sträckan om ett par veckor. 7 km seglade förbi och ingen av oss var särskilt sliten så vi bestämde oss för att påbörja ett varv till så att vi skulle komma upp till 1 mil! Jag hade min iPhone med mig med den suveräna appen RunKeeper på. Där ser man sträcka, GPS, kmstolpar på rundan, km tid, kalorier, stapeldiagram över rundan, mm mm. När det var 200 meter kvar så la vi in en extra växel och spurtade i mål! Det tog exakt 1.02.50, så jäkla härligt och vi var sååååå nöjda och stolta över oss själva, vi klarade det! I morse när jag vaknade så hade jag en 90 årings knän och höfter, knirr o knak o brak hela förmiddan..hmm...har ju inte kutat asfalt på ett år..men vad fan, känns bättre nu och jag längtar faktiskt till nästa runda, vi hade det så trevligt så!  

Imorgon är jag ledig men ska till Staffan o Nettan i Vallentuna för att måla deras dotter Janes vägg! Ett fönster ska det bli, med en hjord med hästar och en stor häst i förgrunden som stegrar sig. Det ska bli riktigt kul och färger, penslar o vattenpass ligger färdignerpackat i hallen.

På onsdag tar Linn studenten! Det ska bli kul att se henne fara ut i friheten!

På torsdag är det Prins & Prinsessfest hos DagmammeLena med alla kids, hmm, vad fasen ska jag klä ungen i? Förslag?

På lördag ska jag o Toobi in till stan på utbildning. Ett nytt pass som heter Fight Circuit kommer till SATS till hösten. Ett kampsportinspirerat pass med en massa tuffa övningar. Testade passet på SATS inspirationsdan och jag hade träningsvärk i en vecka efter..hehe. Det ska bli kul att köra kursen tillsammans!

På söndag är vi bjudna på pannkaksbrunch hos Johan o Lina i Blackeberg, muuuuums!

Vilken härlig vecka!

Älskade systers dag idag!


Grattis på din 29-års dag min systra mi!
Jag älskar dig!!!

Ensam hemma!

Toobi o Melliwidelli är i Barkarby på maskinexpo och jag är ensam hemma. Dom skulle ha dragit kl 9 så när klockan var över 10 så nästan kastade jag ut dom två kaviarstinkande karlarna! Jag har längtat efter en ensam dag och jag ska upp till Centrum i lugn o ro för att hitta present till Jossan o Johan som ska firas imorgon. Det är en lyx att vara ensam hemma! Att göra det som bara faller en in! Sen börjar jag ju alltid längta efter dom ganska snart men nu behöver jag verkligen få pilla med mitt. Öva in BodyPump programmet, köpa godis (mysigaste!) Hade egentligen tänkt att köra ett Steppass nu på förmiddan men jag vilar istället, ska försöka mig på att kuta en mil imorgon med grannLisa, pust, säkert 10 år sen jag försökte sist, inte kul. Men ska jag orka Tjejmilen i September så måste jag ju testa igen!
Vårt badrum börjar ta riktig form nu! På måndag kommer rörisen o kopplar in toalett, duschblandare o handfat! Tjihooooo vad jag längtar efter att få åka o köpa en tvålpump, hahaha! O handdukar! Vi bestämde oss idag för att hoppa över det där med badkar. Trist men det blir för tight. Svårt att hitta ett snyggt badkar med dom måtten vi är tvungna att ha. Så vi satsar på badkar när vi fixar iordning nere i tvättstugan istället, det blir bra det. (när det nu blir..2098?)

Nä, nu ska jag sätta på mig nyllet o cykla till Centrum! Tiden är dyrbar!
Ikväll ska Toobi på grabbkväll o jag o Melwin ska ha myskväll, häääärlig lördag!!!

Hej igen!

Hinner fasen knappt blogga längre! Dagarna bara svischar förbi men livet är jäkligt harmoniskt nu! Idag har jag jobbet hemma, en ny kund om en gammal stammis.
Höll mitt vanliga BP pass och det märks att folk tränar ute mer nu,
deltagarantalet minskar vecka för vecka.

Min gårdag var allt annat än harmonisk. Det var en sån där dag då jag bara vaknar och tänker att "när kvällen är här och jag ligger i sängen igen, då kan jag andas ut, då har jag fixat det!" Glasmästare var här för att installera spegeln i badrummet på morgonen, skjutsade Melwin till farsan i Vallentuna, masserade 4 timmar i Arninge, hämtade Melwin, skjutsade honom till Lollo, Tobbes moster i Blackeberg, skyndade hem, käkade gröt så det sprätte i hela köket, masserade en timme till, la en kabel innan mitt boxpass på SATS, (ner, kläm, knip av, torka, spola, swisch swosch) hämtade Melwin kl 21.30 , hämtade Tobbe som spelade fotbollsmatch i Åkeshov. Kom hem kl 22.30 efter att ha lämnat av en av grabbarna i laget vid pendeln i Spånga. La Melwin, käkade mackor. Kollade kalendern med trötta ögon, Fuck, trollfest i skogen imorgon! In i förrådet och rotade fram en påse med tyg. Hittade ett brunt tyg i mocka imitation, snodde ihop en trolldräkt med svans och bröstficka (tur att det var det temat) Borstade tänderna och däckade kl 00.40.

I morse när jag lämnade honom hos Lena så hade han röda kinder och näsa med prickar på, sotade ögonbryn, rufsigt hår och sin lilla bruna trolldräkt. Så stolt så stolt han var! Dom stod där utanför Lenas bil alla barnen och kollade in varanadras svansar och fnissade! Sen drog dom till skogen och lekte hela förmiddan. Hade skattjakt där dom fick leta efter en skattkista full med salta pinnar. (äter troll det eller?) Regnet öste ner senare och dom drog hem för att käka lunch inne.

Jag hämtade honom kl 14 och åkte direkt ut till Jessica i Stenhamra där vi käkade en gooooood härlig middag med familjen och Annika o lilla Molly, såååå jävla mysigt en torsdagskväll! Fram för mer sånt! Tobbe kom hem kl 20.15 från jobbet. Han fick ta över melwins nattning som, gått åt helvete då min massagekund väntade i rummet, redo på bänken, oops.  Nu ska jag sooooooooooooooova!!! Imorgon är det kvartalsutbildning igen för BodyPumpen, rooooooligt!!!

Trollfest i skogen!

Dax för avfärd till djupaste trollskogen!

Hej då! Akta svansen!


Melwin 2 1/2 år!

Jag älskar dig min lilla unge så det värker i hjärtat!!!

 


Cruuuuuudi, Cruuuuuuuudi???

Jag har panik. Jag irrar runt och letar efter Tobbe som har dragit iväg utan att säga nåt. Fan, jag ska ju upp på scenen snart! Jag ska sjunga "My heart is refusing me" inför en stor publik! Shit...jag kan ju inte ens sjunga så högt...hur ska det gå??? Folk kommer garva och bua ut mig! Bara jag får tag på Tobbe, han har min mobil och jag måste ringa Swedbank och kolla mitt konto. Hoppas mina fakturor har kommit in idag så jag kan dra till Willys o storhandla som planerat.. "Crudi!? Cruuuuudi!? Cruuuuuuuuudi!?" Jag vaknar helt yr i skallen. Så sjukt trött! "Cruuuuuudi!?" Men vad faan, varför kallar Tobbe mig Crudi för? Kom bara in i stället, stå inte där nere i hallen o gasta! Shit, det är nog plattsättaren som kommer tidigt idag! Vänta här nu....vad ända in i helvete...vad är det som händer denna torsdagsmorgon?! Vart är Melwin? "Cruuuuudi!?" Jag sätter mig upp i sängen och gnuggar mig hårt i ögonen och kollar på klockan som visar 06.45. Ett obehag sköljer över mig när jag inser att SHIT, GRANNEN PHILLE STÅR I HALLEN O ROPAR PÅ MIG, MELWIN E BORTA O JAG E NYVAKEN, NAKEN! "Ja?" ropar jag ner i hallen, försöker att stabilisera rösten som är nyvaken. "God morgon, jag hittade Melwin utanför oss!" "Han e ganska kall, sov du eller, hahaha?" " Jag kommer!" ropade jag tillbaka och nöp mig i kinderna, slängde på mig kläder o störtade ner i hallen. Där stod Melwin iförd endast en tung kissblöja och sina små Foppatofflor och höll Phille i handen. Den lilla köttkorven log pillemariskt och drog sig i håret. "Han stod på våran veranda och Loffe skällde som en galning! (deras hund) När jag öppnade dörren och frågade vad han gjorde här så sa han att han ville köpa glass!" sa han och garvade. Ja, jag kunde inte bli arg så klart, det hela är ju helt stört. I lördags så gick nämligen Melwin med Phille till Konsum när jag skulle göra iordning lunch. Dom kom tillbaks med glass i högsta hugg o Melwin njöt som aldrig förr. Vissa saker kommer dom minsann ihåg, dom små minihomosapiensarna. Phille gick till jobbet och jag låste dörren och satte Melwin på byrån i hallen. "Vad gööööör du?" frågade jag honom. "Ja köpa glaaaaaaaass!" sa han och la huvudet på sned, strök mig över kinden och tittade mig djupt in i ögonen. "Mamma, älska diiii!"
Jaja, Emil i Lönneberga, jag älskar dig också, som en galning.
"Kom så ska du få en macka, vi måste käka frukost."


Grattis på födelsedagen Helli!!!

Min klippa i livet! Vad skulle jag göra utan dig?

Jag älskar dig!!! Vi ses ikväll! Myyyyyys!!!


ANNIKI 31!!!

Grattis på födelsedagen älskade vän!

Vad förjävla tråkigt livet hade varit om vi inte hade

träffats den där Valborg för 5 år sen!



GRATTIS FARFAR & LOTTA PÅ FÖDELSEDAGEN!

Nu ska jag gå o lägga mig. Har suttit i flera timmar och förberett mitt premiärpass Get Fit som är imorgon kl 19.30. Jag är så bra. Har inte satt mig ner ens en minut för att kolla igenom vad fan jag ska göra förens idag. Fullt upp. Nu är iallafall alla papper klara. 6 ark mfullt med övningar och små handritade gubbar som beskriver övningarna. Ska kolla DVD:n imorgon innan passet. Försökte sätta mig ner när jag kom hem från jobbet men Melwin skulle prompt ut o cykla på sin nya cykel som han är så stolt över. Vi cyklade runt runt i hela området i över en timme tills ungen var slut i benen av allt trampande och bromsande. Han är så duktig! Han har blivit så jäkla stor! Jag ser honom cykla nedför gatan med sina små röda Converse skor och sin blåa hjälm stor som en champinjon från rymden. Han når inte ens ner med fötterna till marken, men trampa går bra, träna, träna. Nä, nu ser jag i kors, har sovit som skit i natt, drömt mardrömmar o sånt, inte ofta det händer.. Imorgon ska jag hänga med Jossan till Osteopaten för att vara med när hon försöker vända lilla bebben som ligger med huvudet upp. Inte bra, inte bra när det bara är 3 veckor kvar till pluppet. Ska bli spännande att se hur hon gör dock! Mycket mycket skonsammare än metoden dom gör på sjukhusen iallafall. Hej hopp pillesnopp.

Kram till farfar & Lotta som fyller år idag!

RSS 2.0