VAD FAN HÄNDER?????

Knivdåd på gymnasium i Stockholm
09:22 En man i rånarluva har tagit sig in på ett gymnasium i Vallentuna.
Enligt flera uppgifter ska mannen ha attackerat flera människor.
Minst en person är knivskuren, bekräftar stationsbefälet på polisen i Roslagen till Aftonbladet.
annons:


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN BO!!!

Vår älskade lilla huspolis fyller 2 år idag! Får väl köpa lite räkor till honom ikväll!


God morgon!

I morse vaknade jag till o från från kl 05 tills klockan ringde kl 06. Melwin stökade runt i huset. Vette fasen vad han pysslade med. Gick ut i hallen och frågade vart han höll hus. "jag är här mamma!" hörde jag honom svara 2 meter ifrån mig. Jag tände lampan och möttes av en liten Goloum som satt i en kisspöl i hallen. Han hade varit nere i hallen och hämtat sina älskade fingervantar. Eric Saade har ju vantar ju, säger han.

 

 


Utställning i Eskilstuna

Jag, Toobi, Melwin o Moss åkte iväg kl 8 i morse. Jag var på fest igår och kom hem 03.45... Jaja, Tobbe körde o jag övade på Body Pump koreografin inför releasen imorgon. Melwin hade med sig sin lilla väska med dinosaurier och vi hade en mysig utflykt! Moss fick HP och BIM mot sin syster som vann. Dom hånglade som vanligt så fort dom fick chansen och hade det härligt i Totohallen. Jag köpte ett täcke till honom i lilla shopen. På hemvägen stannade vi på Mc Donald's...blääää. Melwin fock ansiktsmålning och var så glad så! Nu har karlarna somnat i källaren och jag är så jävla trött i bollen så jag storknar men adventsmyset lockar för starkt och jag ska ner i källaren och stöka efter jullådan och pynta lite hemma! Första advent ju!

Omdöme:

Maskulin hanvalp av utmärkt typ. Korrekt valpbett. Kraftigt nosparti. Bra pigment. Bra hals och rygglinje. Välvinklad fram och bak. Bra kors och svansansättning. Pararella vägvinnande rörelser från alla håll. Visas i mycket bra kondition. Välvisad.

Världens härligaste varelse!

Moff moff...

Somnade nästan när ansiktet bytte färg!

Klarrt!


 


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN LILLEBROR!!!

Fan, jag ringde ju och pratade med dig igåt...o så glömde jag säga grattis....bra där Carro.

Lycka till i Globen nu!!! Löööööv you!!!


Brunch med Hemosarna!

Det har blivit några gånger nu. Brunch är så jäkla bra sätt att gå ut o käka och umgås! Söndags förmiddagar kan alla oftast och det är sällan problem hemma att lämna barnen till karlarna. Och så får man äta så mycket man vill, hehehe.

Fan, det är det enda vi gör när vi ses, Fylla Buk AB. Me like!

Radison Strand Hotell. Betyg: 8/10

Tack Anniki, Anne, Camilla o Jessica!!!

 


Kalaaaaaas!!!!

Kl 14 började det ringa på dörren och in störtade 15 mini kids i olika färger och frisyrer! Framdukat på bordet stod glassbomb, minibiskvier, kokoskladdisar, minicupcakes, vaniljbullar och kanelbullar. Alla barn och föräldrar glufsade glatt i sig och Melwin fick massa presenter! Fiskdammen var äntligen här, Melwin har längtat sen i somras! Gissa vem som somnade ovaggad kl 19...

Molly, Tyra, Lova o Melwin.

Alla ska få vara med på fiskdamm!

Smoothie gömde sig i Wilmers lilla påse.

Vincent. Melwins bäääästaste kompis!

Börjar se sliten ut älskling, jobbigt att ha kalas?

 


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKADE UNGE!!!

 

Kl 5.00 gick jag upp o snodde ihop en mysfrukost i vardagsrummet. Vi smög in i hans rum och började sjunga"Ja må han leeeeeva..." "Grattis på födelsedagen älskling!" "IDAG???" ropade han! "Jaaa, idag fyller du år!" Han tittade på oss för att säkerställa att idag verkligen var hans dag och så skyndade han upp ur  sängen och nerför trappen och såg det dukade bordet, tjihooooo! Han fick en stor lastbil, samma som pappa har, med ett flak som gick att tippa. Sitt första riktiga Lego, mys mys. Tatueringar, dinosaurier och ett par jeans. Han var sååååå nöjd!

 

Ikväll kommer feta släkten på Tacomiddag! Ca 35 pers bara...längtar tills jag jobbat klart för idag så jag kan börja rodda med allt! Ska bli så mysigt att ha alla här! Men först ska vi handla glass till alla hos dagmamman, så nu måste vi åka!

 


Tänk så han har längtat!

Nu har han tjatat sen i somras om sin födelsedag. "ja öppna pakeeet, fiska gooodis!" och imorgon är det dax. Vi ska väcka honom och så får han frukost i vardagsrummet med ballonger och paket, mys mys, jag längtar efter att se hans min! Nu ska vi sova så vi orkar rodda ihop frukosten innan den lilla Nöten vaknar...typ 05...hehehe.


Naturhistoriska Riksmuseet!

Melwin kollar på Ice Age 3 varje dag innan middan. Han är helt tokig i dinosaurierna! Så idag drog vi till Naturhistoriska för att kolla skeletten iallafall. Fasen, det var ju så jäkla stort när man var liten men nu kändes det nästan lite pluttigt att gå runt. Melwin var iallafall skitglad och var fascinerad av alla modeller, speciellt en liten gröngul dinosaurie modell som låg o sov ihopkurad med en skyld bredvid sig som sa "Tyst så ni inte väcker mig! Jag har sovit i över en miljon år!" vi stod o glodde på den ett tag när den plötsligt viftade till lite med svansen och drog lite med klorna i marken. Melwin blev stormförtjust och sen satt vi där i 3 timmar (typ..) och inväntade nästa livstecken. Succén var ett faktum!


Egojävlar...

"Hej, hur är läget?" frågar jag. "Njaaa, vaknade med feber och så sjukt ont i halsen i morse. Tänkte avboka min massagetid idag men så känner jag att det bara är bra om förkylningen drar igång så jag blir av med det snabbt" svarar kunden.

Hur fan kan man vara så jävla egoistisk??? "Jag, jag , jaaaaaaaag!"

FUCK OFF!!!



Pojken och hunden


RSS 2.0