Äntligen!

Tjihooooo!!! Nu kan jag äntligen blogga från mobilen! Appen har kommit! Allt som spar tid i vardagen är välkommet!


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKLING!!!

Jag älskar dig


Måste bara redovisa min dag...

05.15. Klockan ringer, väcka Melwin, käka frukost.
06.15. Till SATS o köra BodyPump med Melwin väntandes i receptionen. (efter att ha torkat kiss o bajs från min arbetsstol...Melwins verk)
08.15. Lämna Melwin hos Pernilla.
08.30. Ut med Moss i skogen.
10.00. Massera 3 timmar i Täby.
13.30. Hem o gå ut med Moss, ta med honom i bilen o hämta Melwin. Käkar Thaimat i bilen.
15.00. Till Osteopaten Caroline i Täby, L5 lite snedroterad som jag misstänkte, skönt att få den tillrätta.
16.00. Mamma o Madeleine har behandlingstid efter mig. "Hej hej!"
16.15. Ut till bilen med Melwin och gå ut md Moss en sväng innan vi åker hem.
16.16. Låser in bilnyckeln i bilen i all hast medans Melwin gråter över att hans stövel sitter snett.
16.17. Avslutar en minuts svärande och står som ett jon o bara glor ut i naturen och tänker ut nästa steg.
16.18. Jag, Melwin o Moss går längs med vägen till Din Bil och ska få tag på låssmed. (vägrar ringa Tobbe om hjälp, för stolt..)
16.30. Tar för lång tid med en 2 1/2 åring som tittar på alla blad och träd så jag vänder om och ber mamma ta honom medans jag går själv med Moss. Beslutar oss för att invänta Madeleines behandling så vi kan åka tillsammans.
17.30. Din Bil har stängt kl 17 men jag får tag på en kille som står inne o låser till bilsalongen. Han ringer Assistanskåren. Lösning: bärga bilen till Vällingby. (hur faaaaan det nu kan vara enda lösningen???) Reg.nr? "Ja, jag är osäker, bilen är rätt ny.." Jag chansar=Fel reg.nr. Måste kolla det först. Tackar killen för hjälpen som erbjuder gratis lånebil så jag kan hem o hämta extranyckeln."Tack, men min väska med mobil och nycklar ligger i bilen"
18.00. Tillbaks till bilen, kollar Reg.nr. Inser att jag måste få tag på Tobbe nu som måste åka från jobbet hem o hämta extranyckel. Låna mammas mobil...just det, hon har ingen, låna Madeleines, inte med sig den idag. Låna telefon hos Osteopaten. Kontoret stängt, ingen telefon tillgänglig. Åker till en ThaiKiosk i närheten. Killen i luckan kan varken svenska eller engelska och står som ett frågetecken när jag gestikulerar hej vilt. Fattar till slut och räcker mig sin telefon=låst till Thailand, går inte att ringa på...smart kille... (samma kille som jag i förmiddags köpte lunch av) Åker vidare till ICA och får komma in på deras kontor. Ringer Tobbe som ringer så fort han käkat klart o hämtar nyckel.
18.30. Åker hem till mamma med hund o unge och inväntar Tobbe. Fan, vi har inte ätit på många timmar!
19.30. Möter upp Tobbe i Täby igen, öppnar bilen och åker hem...

Nu sitter jag o Nöten och käkar RisiFrutti och apelsiner. (jag smygäter skickligt en fet Marabou helnöt så Melwin inte ska se. Behöver den starkt nu känner jag.)

Upp med tuppen imorgon, ska gå o sussa kudde nu, just fan,
djuren ska ha mat!



HINNER INGENTING!!!

Fan, tiden bara går o går o jag hinner inte ens logga in på bloggen för att skriva...suck. Det har varit sjukt mycket sista veckorna och min energi är på noll. Sån jävla logistik för att få allt att gå ihop med familjepusslet! Men jag har iallafall betämt mig för en sak. Att från och med Oktober, sluta massera hemma!på kvällstid! Jag har jobbat sena kvällar i 10 år nu och jag orkar inte längre. Man står hemma i köket och sneglar på klockan redan vid middagstid medans Melwin och Moss far runt och busar, käkar middag, Melwin säger " mamma inte jobba nu???" Lägga Melwin innan kl 19.30, sen kommer kunder fram till 22 ibland, sen ska Moss ut. Jag vill bara sitta i soffan nån kväll o glo på TV! Om det snöar lika mycket som förra vintern så blir jag ensam med Melwin dygnet runt medans Tobbe plogar E18. Känns så jäääääkla bra att ha bestämt mig nu! Leeeeeediga kvällar here I come!!!

Skönaste rösten!!! My god!!!


TODD! MYNDIG!

Grattis på födelsedagen älskade lillebror!!!

Vi ses på lördag!!!


Ullared 2011

Brudarna Bruders på väg till Uuuuuullared!!!

Eftersom vi är tanter allihopa behövde vi en bensträckare efter 30 mil.

Tjihoooooo!!! Snart framme!!!

YEEEAAAA!!! Annika the BodyPump Master!!!

Väl framme kastade vi oss mot kundvagnarna med

mynt i högsta hugg! IIIIIN!!!

Skål brudar! En middag på Harrys första kvällen!

Favvoköpen: vinterjacka och vaxduk till ugnen...ja! Vi är ju tanter!

Ost & kex, mys mys i livet.

Anne fick en ögonbrynsfärgning...

Anniki fixade håret snyggt...

SURPRICE ANNE!!! Medans hon satt med ögonfransfärg så fixade

vi oss i ordning, bytte om till bikini och öppnade bubbel!

Nu ska vi bada varm tunna och fira Annes födelsedag i efterskott!!!

Visst anade du ingenting Anne, hehehehe...

Fan vad mysigt vi hade det! Vi satt där o mös i över en timme.

Bra jobbat, hahaha! 3 dagar på Gekås...mycket kassar blev det..

Tur att vi fick låna Mickes Tahoe, annars hade vi fått hyra släp på Statoil...

 

Annika, Jessica & Anne, tack för att ni är så jävla härliga HemoBruders!

Längtar redan till nästa roadtrip, vart den nu bär..

Hoppas ni njöt av kvällen hemma...hehehe;)

Jag älskar er!!!


MOT ULLAREEEEEEED!!!!!

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Sån jävla röta!!!

Igår åkte vi till Bromma Zoomarknad för att leta efter midjeväska och lite smått o gott. Både Moss, Tobbe o Melwin var med. När vi åkte därifrån så trängde vi oss ut i fredagsrusningen och for förbi Solvalla. Tobbe åkte i sin lastbil. Då, av en tillfällighet kollar jag i backspegeln. Då, just i denna sekund så ser jag nånting fara av från taket och studsa ner i marken efter bilen. Vad i helvete...min plånbok!!! SHIT POMMES FRITES!!! Jag kollar snabbt i handskfacket och det gapar tomt....FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!! Jahapp, vända om vid nästa avfart och åka tillbaka genom all trafik, stanna mitt på vägen och försöka hitta plånboken. Härligt kl 16 en fredag. Jag åker till Ullared imorgon så jag hade knåpat ihop lite kontanter, mer än vad jag brukar ha på mig....självaste faaaaaan.... Jag åker sakta och spanar med trafiken i röven. DÄR ÄR DEN!!! Jag parkar bilen vid sidan av vägen och just då blir det faktiskt en lucka i trafiken så jag kan hasta över vägen och plocka upp den halvt mosade börsen... Heeelt otroligt nog så är allt kvar i plånboken och det var abara att trycka till den lite så hoppade dragkedjan på plats. En kärring kom farande i en liten rostig Mazda och tutade ilsket. "VAD FAAAn, TROR DU JAG STANNAR HÄR MITT PÅ VÄGEN FÖR ATT JAG TYCKER DET ÄR ROLIGT???" Jag gav henne mina längsta fingrar...moget., hoppade in i bilen och gasade iväg fort så både hund och barn trycktes hårt mot sina säten.

Ibland har man bara en förjävla härlig tur i oturen!!!

RSS 2.0