Boandet fortsätter..

Crudi's Smörgåsgurka!


Texten är lång, men snälla, LÄS!

“Efter vaccinationen slutade Magnus att prata och titta oss i ögonen”

21 maj, 2012 By Linda Karlström 6 Comments

Alla vet att vacciner är underbara. Alla bara “vet” att vacciner är ofarliga och skyddar mot sjukdomar. Det är ju den informationen man får. Men hur vet man att det verkligen är sant? Det bara måste vara sant…eller?

Artikeln har tidigare publicerats i Näringsmedicinsk Tidskrift nr 4, 2008. Återpublicering med författarens tillstånd.

Även jag var vaccintroende en gång i tiden – tills min son Magnus blev svårt skadad av vacciner. Födseln var normal och han utvecklades normalt. Vi har honom inspelad på videoband och filmerna visar att han var en social liten kille. Han kunde prata, men efter vaccinationen slutade han. Han slutade titta oss i ögonen och han skrek hela tiden. Något allvarligt hade hänt.
När han var två och ett halvt år började han avvika från barns normala utveckling. Han blev autistisk, inkontinent och berövades sin talförmåga. Som så många andra föräldrar såg jag hur ett friskt barn, som pratade och skrattade, vaccinerades bort. Nu behöver han konstant vård som kommer att kosta skattebetalarna miljoner.

För sent började jag forska i ämnet vacciner och upptäckte till min häpnad att vacciner inte skyddar mot sjukdomar! Ovaccinerade grupper löper mindre risk att insjukna än vaccinerade. Sedan upptäckte jag att vacciner används rutinmässigt i laboratorier for att framkalla hjärnskador hos råttor och att forskare som Mady Hornig framkallar autismliknande beteendestörningar hos råttor med hjälp av just vacciner.

Hur är det möjligt? Vad innehåller vacciner som är så farligt?
Svaret är: 0,01-0,25 % vardera av formaldehyd, kvicksilver (eller ersättningen 6-feno-oxyetanol, ett protoplasmiskt gift), aluminium, färgförtunning, kylarvätska, färgämnen, rengöringsfenoler, lösningsmedel, borax, desinfektionsmedel, natriumglutamat, glycerol, sulfit- och fosfatsammansättningar, polysorbat 80/20, sorbitol, polyribosylribitol, betapropiolakton, amfotericin B – samt andra kemikalier, plus hydrolyserat gelatin, kasein, blod och vävnad från döda djur (till exempel ko, kycklingembryo, apa, får, gris, hund etc.), celler från aborterade människofoster, muterade människovirus, förorenande djurvirus (till exempel sv40, vilket orsakar cancer hos människor), bakterier, bakteriella endotoxiner, antibiotika, jäst samt DNA från djur, bakterier och virus (som när det injiceras kan införliva sig med mottagarens DNA).

Inte att undra på att vi har en epidemi av autism, beteendestörningar och läs- och skrivsvårigheter. Andra sjukdomar som drabbar vaccinerade och har ökat lavinartat i takt med ökad vaccinering inkluderar cancer, astma, allergi, plötslig spädbarnsdöd och multipel skleros. Vaccintillverkare erkänner helt öppet i sin produktinformation att sådana sjukdomar uppstår efter vaccinering (men förnekar allt samband naturligtvis – precis som tobaksindustrin gjorde på sin tid med sina produkter). Och nu ska tredje världens barn bli vaccinerade och få samma sjukdomar. Redan nu ökar de katastrofalt.
Sedan USA lyckades sälja sina vacciner till kineserna, till exempel, har antalet autistiska barn i Kina ökat från noll till 1,8 miljoner. Men nu har USA medgett att vacciner kan orsaka autism och Hannah Poling (och många andra barn) kommer att få ersättning för sina skador. Snart kommer även föräldrar till vaccinskadade barn i många andra länder (inklusive Sverige) att kräva ersättning för skadorna. Det blir en mycket dyr nota…

När min son skadades var det mycket svårare att få information om hur värdelösa och farliga vaccinerna är, men nu har nästan alla tillgång till Internet. Det finns ingen ursäkt längre. Det är oerhört viktigt att utbilda sig innan vaccineringsfrågan blir aktuell för dig och ditt barn. Se efter före. Det är inte roligt att ha ett vaccinskadat barn, tro mig.

Men vad säger man till BVC-personalen? Tja … när det gäller BVC är mitt råd helt enkelt att inte gå dit. BVC-personalen är mycket ivrig att vaccinera. Det ingår i indoktrineringen … ursäkta – utbildningen. Men personerna som håller sprutorna i högsta hugg kommer aldrig att erkänna att de har skadat (eller dödat) ditt barn. Själv tvivlar jag på att de verkligen tror på vacciner och sin egen propaganda: för några år sedan i British Medical Journal utmanade jag läkare och vaccinförespråkare att låta sig vaccineras av undertecknad med barnvaccinerna – med dosen justerad efter kroppsvikten. Hittills har ingen i hela världen – inte ens Sveriges BVC-personal – vågat ta sin egen medicin, märkligt nog. Är de kloka nog att inte riskera sina egna liv, är du klok nog att inte riskera ditt barns.

Åderlåtning är numera ett minne blott. Med din hjälp kan även vaccinationerna förpassas till historiens soptunna. Vaccinering är inget annat än bluff, båg och kvacksalveri – och en mångmiljardindustri … än så länge.

Text: Alan Rees


Boandet har startat.

Listan är skriven. På vad jag vill hinna med innan bebbepös kommer. Måla Melwins små stolar, rensa garderoben, framkalla foton och sätta in i album mm mm. Idag har jag lagat min traditionella (kan man kalla nåt traditionellt om man bara gjort det en gång förut?) gigantiska "mammaledigchiliconcarne"! En stor, mustig, supernyttig gryta som jag fryser in i portionspåsar. Perfekt att tina mitt i all amning och bara slänga på en macka, till en sallad, potatis eller pasta. Gjorde en sån när jag väntade Melwin och det var så grymt! Favorit i repris!


Body Worlds

Idag åkte jag och Toobi till Tom Tits i Södertälje med Ylva, Andreas, Lina, Johan och lille August! Vi hade kikat ut en cool utställning med riktiga kroppar. Människor som donerat sina kroppar åt konst och utbildning. Jag som är anatomi nörd var eld och lågor och älskade att titta på alla kroppar i olika ställningar och aktiviteter. Meningen med utställningen är att få folk att tänka mer förebyggande gällandes sin hälsa och man fick se många olika organ tex lungor på rökare/icke rökare, levern på en alkoholist och en frisk lever, knäleder med artros och friska leder, höftproteser, hjärnor, foster i olika veckors utveckling mm. Utställningen håller på till November. Måste ses!


Skansen!

Farmor Ywonne ringde i morse och kollade om vi skulle köra Skansen idag istället för Eskilstuna. "Ja vad härligt!" ropade Melwin och vi for iväg. Kanonbra väder, inte för varmt, inte för kallt. Vi såg alla djuren och hann även med några karusellåk innan hemfärd till Moss. Kusinerna, Liam, Wilmer och Lennox var också med och dom största grabbarna for omkring som tokiga hela tiden. Även farfar Kjelle och farbror Fredrik var med. Zzzzzzzz i bilen på väg hem sen. Vilken härlig dag!

Nu ska jag lägga Köttkorven och Toobi drog tillbaks in till stan med Andreas för att dricka bärs och kolla på Midnattsloppet på Söder. Jag ska, om jag orkar, poppa popcorn och kolla film i min ensamhet. Underbart! Eller så däckar jag i soffan, lika trött som mitt barn.


.............................................


Nyklippt!

Puh... Jag lyckades! Melwin blev snaggad i örat sist vi var hos frisören så så fort han ser en klippmaskin så skriker han och flyr fältet. Med en glass som muta och en yberpedagogisk mor och far vid sin sida så fick jag till slut klippa honom i din önskade "fotbollsfrisyr" som han kallar det. Fiiiiiin!!! Han är såååå stolt!


Lek & Bus!

Shit pommes frites vilken härlig dag Melliwidelli får idag! Eftersom vi har målat och vart tråkiga dom senaste dagarna kom Tobbe på att vi skulle åka till Lek & Bus i Infra City så Köttkorven fick leka av sig rejält. Succé var namnet!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/841118/images/2012/pic_5021195dddf2b314bb000064.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/841118/images/2012/pic_5021195f9606ee0e6200005c.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/841118/images/2012/pic_5021197bddf2b32508000010.jpg" class="image">


Äntligen ett snyggt hus!

Nu har vi köttat igång! Projekt måla hus sommaren 2012 satte fart i fredags! Toobi stod på stegen hela dan igår och rockade loss med penseln. Jag tog boden och allt vid verandan. Idag tvättades baksidan men målningen avvaktade vi med i väntan på regnet...som inte kom förens på kvällen. Hoppas på bra väder imorgon!

MålarBob!

Skulle smörjd lite solkräm på dom där vaderna älskling?

 

 


Vart tog alla riskorn vägen???

Min favvoglass, Tip Top! Men, dom senaste gångerna jag köpt den så har den varit flintis som en gammal man med polerad skalle. Inte bra! Ska fan maila GB och klaga ;)


RSS 2.0