Crudis Semmelfika 2012

Idag kom alla härliga vänner hit till oss och moffade en stor semmelbuffe som jag gjort iordning sen tidigt i morse. Vi ställde in fickan förra helgen när vi låg och hostade lungorna ur oss så jag har längtat som en tok! 😄😄😄

Allt möjligt smått & gott! Allt för att få mina

gäster att få beslutsångest, hehehe..

Andreas, Kalle & höggravida Lollo

Älskade lilla Wilmer!

Tjaa, så kan man också äta sin semla Kalle..

Anne mumsar på sin första skapelse, wienersemla

med vaniljkräm och hallongräde.

Mätta???

Jessica & Annika!

Annika & Molly

Melwin mumsar grädde

Hanna, Daniel & Fredrik

 


GRATTIS VIKTORIA & DANIEL!!!

Kl 04.26 föddes en liten prinsessa på Karolinska Sjukhuset! Såg precis presskonferensen med Prins Daniel från sjukhuset och jag blev faktiskt lite rörd när han själv var nära till tårar och meddelade om sin lilla nyfödda dotter. Lite roligt att det händer nåt mysigt i vårt land denna 23 Februari 2012!
✨✨✨✨✨✨✨✨

 


Morgonslurken


Det här hände i mitt liv för några veckor sen...

😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃


Tjuvstart...hehehe...


Grattis på födelsedagen Tessan & Johan!!!

......................................................................................


Vilken jävla dag...

Just det, glad o myspysig alla hjärtans dag också.. I två nätter har Melwin legat tryckt mot mig och hostat slem i min nacke/nylle och varit brännhet av feber, bölat och klagat. Stackars liten. Det är sjukt dyrt för mig att vabba men har ju så klart inget annat val, Tobbe har vart på kurs. Idag var jag bara tvungen att åka till Täby, lämna papper till revisorn och pengar för en bok till en tjej som ska sluta imorgon. Skynda skynda. Moss är totalt understimulerad, har försökt så gott jag kan att aktivera honom på tomten, gömt godis o busat, har ändå sjukt dåligt samvete över missade långpromenader..suck. Jag tar Volvon till Tobbes förråd för där stod Passaten, nyservad. Grinig, snorig unge och en uttråkad hund där bak. Satte Melwin i Passaten (hade ingen barnstoli Volvon) och åkte iväg mot Täby. Kom ca 5 km. JÄÄÄÄVLAR O HELVETE!!! HUNDFAN ÄR KVAR I VOLVON!!! Vänder om, stackars Moss viftade så glatt på svansen och hoppade in i Passaten. Hjärnblödning på G? Kom till Täby, Melwin grinade fortfarande och jag svettades, kutade in med pengarna till receptionen, hade velat gå upp till kontoren och tacka för mig, sa upp företaget igår...hann inte. Nästa stopp, ICA Stop, revisorn, kutade upp för trappen och tryckte in papprena i brevlådan. Melwin helt förstörd. Kommer hem. Däckar på soffan, Melwin kollar på LilleFot. Harmoni äntligen. Vaknar efter en timme, har tokfeber och halsen värker. INTE IGEN!!! 3:E GÅNGEN PÅ 4 VECKOR!!! Jag kollar genast kalendern och får magknip av att stanna hemma en dag till, pengarna flyyyyyger iväg. Tobbe skulle ta vabben imorgon. Käkar omelett som smakar bajskorv. Melwin grinar. Somnar sen om på soffan, Toobi kommer hem. Jag är helt borta i skallen och ute vräker snön ner. Tobbe får panik, mumlar snöjour, tar en promenad med Moss, lägger Melwin medans jag ligger som en gammal alkis med dålig andedräkt och flåsar tungt i feberyror. Så, mys mys på er, denna kärlekens dag. Med vänlig hälsning, BitterFittan.


TJIHOOOOOOOOOOO!!!!!

Jag är så jävla glad!!! Jag har köpt en symaskin till mig själv! I över 10 år har jag velat det men vart för snål, nu har IKEA börjat sälja symaskiner, för 599:-!!! 2 års garanti, håller den så håller den. Jag syr kanske 10 ggr /år, raksöm och sicksack, det duger för mig! Är såååå glad!!! Ska direkt sy gardiner till Melwins rum som legat i garderoben i över 1 år!


Whitney Houston död


Fredagsmys hem från dagmamman!

 

Doodod, Toobi o Moss.

 


Årets första semla

köpte jag nyss på vägen hem från Konsum. Jag o Toobi slafsade i oss lunchen och tog en varsin semla som slank in på 2 minuter. Det är emot mina principer att köpa färdig semla, bakar ju alltid själv. Den var god och brödet färskt. Tog en titt på innehållsförteckningen och får bara vatten på min lilla kvarn. Om jag hade bakat denna ljuvliga skapelse så hade jag använt ca 10 ingredienser totalt. Jäst, smör, mjölk, socker, kardemumma, salt, mjöl, grädde, mandel, florsocker. På min lilla lådda från Europabagarn räknade jag till 39 ingredienser. Det är ju för fan inte klokt! 29 extra ingredienser bestod av olika enzymer, aromer, stabiliseringsmedel, konserveringsmedel mm mm mm mm. Det läskiga är att vi har ingen jävla aning om vad dessa kemikalier gör med våra kroppar på lång sikt. Än så länge ger dom bara eksemer, hormonstörningar, astma, allergier, koncentrationssvårigheter och cancer. Men det kan man alltid skylla på en massa andra saker såsom avgaser, stress, utsläpp och annat så det tar man inte så allvarligt. Äh, kosten, den har Livsmedelsverket granskat så fint så. Ja, dom ligger bara ca 20 år efter övriga Europa på näringslära och provtagning på våra jordar. Nä, nu får jag snart hjärnblödning. Nästa söndag är det dax för Crudis stora Semmelfika! Då kommer inte Europabagarn över tröskeln, då e det Crudis egna bakverk som står på menyn, så det så!

 


Så kan det gå..

..när den lille pojken skulle hjälpa till o röra i hundgröten som stått i puttrat på spisen i 2 timmar. Brännblåsa AB.

 


Grattis på födelsedagen MollyMus!

 

Kan livet bli bättre???

Sitta i mammas knä, finger i naveln, o chokladboll i munnen!

Du är härlig du lilla unge! <3

 


Ibland sker det härligheter

Tack min älskade för dom fina blommorna! Jag älskar dig!!!


Säfsen 2012

I Söndags tuffade två fullsmockade bilar iväg från Vällingby till Säfsen! Den ena bilen innehäll Fam Brunell, Jessica, Tomas, Lucas, Vincent och Ossian. Den andra innehöll oss tre plus två Rottweiler, Moss och Eroz, vilken jävla syn när vi kom fram och öppnade dörrarna. I 4 dagar var vi tillsammans och mös allihopa i snön. Måste göra om det nästa år igen!

Kidsen tar för sig av Tomas mumsiga kycklinggryta!

Första kvällen i stugan!

Inget fel på denna lilla mans matlust..

Även Ossian fick skidor, söööööt!

Vincent diggar sina pjäxor, Mr Lårben.

En annan liten man som inte var lika förtjust i sin utrustning..

Det enda som var kul med skidskola var samlingen när man fick sjunga..

..o träffa självaste Filurius i egen hör person!

Äh, du o jag flyttar till sol o värme istället min älskling..

Finfint litet nylle som kraschade lite smått i pulkabacken.

Men en liten pannkaksfrossa på det gör susen för allas humör!

Sen fick vi morsor en kväll i backen, without kids!

Mys mys, ända tills Jessica "Snyggnyllet" la en pizza i diket pga

åksjuka...vad faan, sååå fort åkte vi väl inte? ;)

Mina älskade korvar!

Tur att vi hade stjärtlappar med oss, för det var desto roligare!

Lucas, Vincent och Melliwidelli lattjade för fullt hela kvällarna

medans "dom vuxna" inväntade första gäspningen så svullbordet

kunde dukas...hehehe...mums, mums...

Sista frullen! "Ja vill inte åka hem ti Ängsullsvagen nitti!"

Sista dagen i backen...13 minusgrader och korvgrillning i hyddan.

Barnen skrek och strejkade om vartannat, jag tog fram min

efterlängtade kladdkaka som vi delade efter maten.

Du ser lite smått hysterisk ut älskade vän! Hur kommer det sig? Hahahaha!

Myyyyysigt med barn!

 


 


RSS 2.0