Hos barnmorskan

Var på koll hos barnmorskan igår. Jag är i v.25 nu. Hon mätte magen för första gången, den är något större än med Melwin. Järnvärdet var bättre nu och hjärtslagen låg på 145. Det är så mysigt att lyssna på hjärtslagen medans den tumlar runt där inne i sin lilla kokong! Jag blir rörd varje gång! Kan ändå inte låta bli att ha dåligt samvete över denna lilla "2:a" Den får inte alls samma fokus och kärlek som Melwin fick. Med Melwin skrev jag dagbok flera ggr i veckan och kände mig så glad och harmonisk! Nu...hinner inte...orkar inte. Har inte samma energi den här gången, får aldrig vila ordentligt. Saknar engagemang från Tobbes sida också...som faan. Verkar inte vara så intressant helt enkelt.. Men karlhelveten funkar väl så...suck. Dom hajjar grejen när man ligger vidöppen i förlossningssalen och krystvärkarna startar..."Öh, jaha, öh, jahaaa...hur mår du älskling?"

Blir lite ledsen i hjärtat..eller inte lite...väldigt väldigt mycket faktiskt...😔

Var på Osteopat behandling idag! Jag sa att korsbenet kändes knasigt och hugger lite då och då plus att min energinivå är låg och att jag känner mig nästan lite deppig. Efter 60 min behandling var jag såååå tung och trött och hon lämnade mig att bara vila en stund på bänken. Hela kroppen kändes som en helhet igen och det värkte inte nånstans, så jävla underbar känsla! Bebbe hade mer plats igen och vaknade till liv! Korsbenet var komprimerat och ligamenten ansträngda, mina bihålor var tighta och hon sa att det hörde ihop så vi får se om min sega förkylning släpper. Hon sa också att det verkligen inte var nåt mysterium att jag känner som jag känner i humöret när bäckenet inte funkar som det ska utan ligger och drar och sliter i resten av kroppen. Vad skulle jag göra utan Osteopatin???

Nu ska jag sova sött och vakna, förhoppningsvis med lite mer energi! ...och snorfri...hehehe...vi får väl se!


Mors dag

Efter utställningen åkte vi till Jossan för lite lunch, rester sen festen igår, mums mums! Mamma, Micke, John och Madeleine kom också dit, med Melwin så klart! Jag köpte ett par coola Foppisar i Mors Dag present till mamma. Vita med blommor på, dom var faktiskt fina!

Just det! Jag är också mamma ju! Men det var inget värt att fira tydligen.. Jag ser alltid till att Melwin vet om att pappa har en speciell dag när man kramas lite extra och ger nåt litet paket sådär. Jag hade lätt nöjt mig med en kram från min familj. Det kanske kommer nästa år...

 


Stockholm Dog Show

Kanonväder, iallafall för oss människor... Sol och varmt! Hundarna hade nog föredragit lite svalare temp men dagen ute på Vallentuna flygfält var ganska snabbt slut. Sophie var där med några av sina hundar, bla Moss syster Tessan och mamma Tilde. Även Malin och Tyra kom, roligt! Moss skötte sig bra i ringen, lite gläfs på den andra hanhunden till en början, men det la sig sen. Så, två hundar var vi i ringen, sen blev det avelsklass och gruppklass.

Omdöme:
"Ngt under idealstorlek men maskulin nog. Önskar starkare pigment i munnen. Ännu ej färdigutvecklad i fronten. Önskar lite bättre benstomme i bakstället. Väl hög svansföring och väl borstig svans. Ej tillräckligt samlad och distinkt i sina linjer"

Domare: Göran Bodegård

Tjaa, det sämsta omdömet vi fått hittills, men vi fick ändå "Very Good". I Avel och Grupp fick vi HP, kul!

Vi ska vara med på en inofficiell Rottweiler utställning i Södertälje i Juni. Sen blir det paus på utställningsfronten ett tag. Då e det dax för bebbe att kläckas i September.

Hela flocken samlad!

 


Jossans 30-års fest!

En massa folk, både släkt och vänner strömmade in från kl 14 och framåt. Supergod buffé och vackert väder trots lite blåst. Mamma tog med sig Melwin när dom åkte på kvällen så jag och Tobbe kunde stanna lite till, mys mys

Presentöppning!

Linn, Todd & Melwin

Melwins nya syssling Alva, 1v gammal!

 


Årets första mjukglass!


MIN ÄLSKADE SYSTERS DAG IDAG!!!

30 år idag! Jag älskar dig!!!


Rabarber premiär!


Mysdag med Helli & Joey!

I helgen sov Johan och Helliböver hos oss och mös hela helgen! Lördagen var ju helt suverän, solig och varm, så vi packade ihop picknick och åkte ner till Kaanan. Det tog 40 min att tända engångsgrillen, som vanligt, men skam den som ger sig!


Helvetes jävla bilköer...

Jag undrar en sak... Varför i helvete byggs det och asfalteras det mitt i måndagsrusning??? När det är eftermiddag, kväll eller helg, då är det minsannninte dn enda jävla asfalts/byggubbe ute och jobbar! Fan, det tar mig 55 min att åka 1,2 mil på måndagar... Fuck... Planera planera planera era jävla uppdrag som alla andra jävlar gör. Dessutom står dom ju bara där och kliar sig i skrevet och bolmar cigg i ångorna...


Så här blev det!


Ett i mission i min smak!

PhotoPearls! Imorgon ska jag och Melwin till Panduro för att köpa mer pärlor. En del färger tog slut när jag nästan var helt klar. So, to be continued!


Varje dag!


RSS 2.0