Trött som en gammal kakadua...

Klockan är 22.00 och vi kom precis hem från ett besök hos Jossan i nya lägenheten i Hägernäs! Den var jättehärligt planerad och min kära syster har verkligen slitit med tapetsering och målning. Kommer bli kanon!

Helgen har bara schvishat förbi i en jäkla fart. I fredags var jag hos Hellan ju och scrapbookade. Thaimat och kladdkaka och en massa härligt snack tills klockan blev 02.30..oops, dags att åka hem.. Vaknade likförbannat 06, Nöten pigg o glad...gäsp..jaja, jag kan sova i graven.

Kräftskiva i lördags hos Johan o Lina (Dom som gifte sig för två veckor sen) Mys, mys till klockan 03...GÄÄÄÄSP igen! Melwin var med mig på festen och vaknade i deras sovrum kl 02..jag tänkte att jag håller honom vaken ett tag nu så han sover längre på morgonen! Bra ide! Brudarna flockades kring Melwin som charmade alla. "Åh, är han vaken, varför säger du inget, vi vill ju mysa med honom ju!" Packade in oss i bilen kl 03, då ringde Tobbe som vart på Garbo med SATS gänget...Karl hade gått från Solna till Vällingby...eh...normalt??? Jag plockade upp honom och så for vi hem. Innan vi la oss...klockan 03.30 så mumlade Tobbe samtidigt som han fes och rapade...typ..att kl 07 kommer hans moster Lollo med Emma...vi hade lovat att vara hundvakt. "SKÄMTAR DU!!!!????" Vad i helvete, jag som har lagt upp en plan att iallafall få sova till kl 08!!! Jaha, där rök min "sovmorgon" Upp o hoppa om 3 timmar igen...Fyyyy helvete...när klockan var 06.55 så vaknade jag av mig själv...fattar inte vad det är för fel på mig...inställd klocka numera. Det kändes som jag vart o festat på en 36 timmars jävla Finlandsbåt nonstop!

Idag har jag jobbat i Solna på Coda. Gick kanonbra.
Sov gott inatt...men nu...ojojoj...säger bara en sak...KUDDE, KUDDE, KUDDE!!!

GOOOOOOD NATT!

Vilken härlig dag!!!


Ja, det har verkligen varit en bra dag idag! Melwin har varit en solstråle hela dan, krypit runt och pratat och donat med sitt viktiga medans jag har städat ur köksskåpen och tvättat...låter jäkla trist, men jag gillar att sortera o fixa när jag har gott om tid och det blir snyggt o rent efter. En tillfredsställelse sprider sig liksom i kroppen, hahaha! Tobbe har precis kommit hem och däckat på soffan ett tag medans jag käkar sen lunch...oops, glömde visst bort att mata mig själv idag, inte bra. Om en timma ska jag dra in till stan för att hämta Hellan, sen drar vi till henne och scrapbookar heeeela kvällen, UTAN BARN! Tjihooo, jag har längtat tills ikväll hela veckan...jag har visst råkat hinna med att baka en kladdkaka också...med krossad Marabou scheizernöt i...hehehehe. Jag säger bara en sak. Kvällen bådar gott. See you!

Pilates



Kom precis hem från jobbet. Det var dax för mitt andra Pilatespass för den här terminen och det kändes så jäkla bra! Deltagarna var såååå nöjda och glada efter passet. "Vad kul att du är tillbaka!" Rooooligt! När passet var slut var min förkylning som bortblåst! Hmm, jag har känt så förut efter Pilatespassen, tror det beror på att man djupandas i 60 min utan break...bra för alla gamla igensnorade flimmerhår eller nåt...hahaha!


Stannar hemma idag.

Idag skulle jag o Nöten ha åkt till Vallentuna för att träffa Nettis och hennes lilla Kim från gymmet. Vi har sagt att vi ska träffas länge nu och idag var det time. Men i natt när jag var uppe och ammade Nöten så var min hals som en gammal taggtråd, faan då.. Så, vi stannar hemma idag och bara tar det lugnt. Kanske drar och handlar lite tvättmedel bara...kanske...eller så bara slappar jag o läser en bok när Melwin sover.

VARNING FÖR SVININFLUENSAN!!!


En dag på stan!

Ja, vi drog in till stan idag, jag, Melwin, Jessica o Vincent!
Vi parkerade nära Odenplan o höll oss omkring där.
Här är lite bilder från dagen!

Thaikäk, nötterna fick smaka ris..

...o gurka..

Ett litet genialt besök på Glasshuset satt finfint!

Frukt o lekstund i Vasaparken.

Thaimat o 3 liter glass var tydligen inte tillräckligt mättande..."morsa äter barn"...

Nöten på äventyr..."hmm...kan man kanske klättra upp?"

Professorn tittar lugnt på och mumsar banan medans Nöten bestiger berg..

NEJ! Morsan hann först upp! Äh, skit i det, jag har ju hittat ett löv!



Skynda, skynda!

Räkninarna är precis betalda och Nöten o jag käkar frukost. Vi ska dra till Jessica o Vincent så snart som möjligt! Vi ska hitta på nåt extra mysigt idag, kanske käka en god lunch nånstans..hmm...undrar vart bara...orkar man åka in till stan?

Bye bye!

Snoooooooooooooooor!

Igår var vi på Munsö en heldag för långpromenad, fika och middag! Vädret var kanon och vi njöt hela dan! Mys mys mys!

När vi hade käkat middag så började Nötens näsa att rinna galet och förkylning var ett faktum. Shit, jag som ska jobba första dan på Coda Nordic idag...suck. Imorse var läget oförändrat, snor, snor, snooooor. Men en jäkla pigg o glad unge så det kanske inte blir värre? Tobbe beslöt sig för att vara hemma så jag kunde dra iväg, thank good. Jag skrev ut en karta på Eniro, jag hittar så dåligt i Solna. Precis när jag kommi fram så ringde Stina, min kontaktperson på Coda. Hon hade vänt hem igen för att trafiken var hemsk och tunnelbanan inte funkade som den skulle. De första tre personerna på massagelistan var hemma med sjuka ungar (fiiiiint, när dagis skolor har börjat igen) Så, det var bara för mig att vända hem igen och så bokade vi in att jag skulle komma nästa måndag istället, det blir faktiskt himla bra, nu hittar jag ju dit också!

Tobbe satt o kollade på film o mös hemma medans Melwin sov gott. Jag satte igång med lunch och Tobbe drog iväg senare för att jobba. Ja, så ser den här dan ut. Nu målar jag naglarna och leker med Dodod i soffan...bra kombination...jag börjar få in snitsen...hehehe. Imorgon ska vi träffa Jessica o Vincent förhoppningsvis, hoppas Melwin är bra då!

Nu längtar jag tills ikväll när Melwin har somnat så jag kan kolla på P.S I love You! En film som jag har hört så många snacka om nu, så nu jag har hyrt den. MYYYYYYYYYYYYS! Det enda som fattas då är en härlig burk Ben & Jerrys, men NONONO, inte idag inte...väntar till helgen.

Shit vad det regnar!

Jag gick upp kl 06 i morse..gäsp.. Somnade som en stock kl 21.30 i fåtöljen framför friidrotten igår, hahaha, så jag är hyffsat utvilad!
Idag ska jag till Centrum en sväng för att se om jag kan hitta lite prylar till kvällens 25 års fest hos Erika. Temat är "Fjortis, Sunes sommar"...hmm...jag tänker på USA-sockor, sprayad snedlugg och permanentat hår i en hemmasydd toffs, scrunchie! En stor skjorta eller T-shirt till...vart fasen ska jag få tag på allt det??? Jag som hade typ 10 par USA-sockor i alla färger och FitForFight skor med neonsnören. Vi får se vad jag hittar för nåt.

Dags för dagens jävla äckel: Silvio Berlusconi

Nu har karln gjort en valfilm med nakna kvinnor som trippar omkring och sjunger "Vi älskar dig, Presidenten" Nä, fy faan, gubbsjuka äckel. Vart är världen på väg...suck. Att man inte tröttnar på tuttar och rumpor, dom finns ju överallt! Fan, bara man ställer sig i kassan på COOP och tar en titt på tidningsstället så bombarderas man av halvnakna tjejer som ler mot kameran med en jävla klubba i munnen...(jag överdriver inte alls) Jag tänker bara om samhället hade vart tvärtom liksom...om det hade varit män som stod i underkläder överallt och sålde produkter med sina kroppar...(jaja, det finns såna reklamer, After Shave, kalsonger...typ 0.1% av all reklam) om det var män som opererade sina kroppar för att duga i samhället...om det var män som fick 3000 kronor mindre i månadslön fast han har samma jobb som kvinnorna...om det var män som  blev våldtagna på stan bara för att han var full och tog tunnelbanan ensam efter krogen...om det var män som fick cancermediciner som inte funkade för att dom var framtagna och forskade för kvinnor... om det fanns en enda Amerikansk komedi som handlade om fyra nördiga, yberfula, lönnfeta kvinnor som blev ihop med modellkillar.
Tänk om kvinnor blev "charmiga och fick pondus" när dom gick upp 40 kg i vikt! Den världen vill jag leva i! Hahahahaha!
Kommer ni ihåg Fredrik Ljungbergs kalsong reklam för Calvin Klein? Dom tog ner affischerna...för det var män som skrev in och klagade på att det gav en skev självbild av mannens kropp. HAHAHAHAHA!!!
Eller Julia Roberts, när hon satt i en karavan och vinkade till publiken med en liten hårtoft i armhålan, det stod om det i 3 månader, i Aftonbladet, Expressen, SE&HÖR mm mm.  HERREGUD, HON HADE INTE RAKAT ARMHÅLAN!!!

Jag får såna här raseriryck ibland, för vi lever då faan inte i ett jämnställt samhälle, vad folk än säger. Vi har kommit långt men vi har en jävla lång resa kvar. Jag har ju min chans nu...när jag har kläckt en son....hahahaha...lilla Nöten, om du bara visste vad som komma skall! Här ska läras att lagas mat, tvätta, städa, inte ta saker o ting för givet här hemma. Glööööm att jag kommer att tvätta dina kläder när du är 25 och flyttat hemifrån! Bara så du vet min älskade lilla unge.

Nu ska jag ta en dusch och ta hand om mig själv lite extra med en ansiktsmask och fila fötterna, inte för nån annan, endast för min egen skull.

Ha en härlig helg!

Mvh hälsningar Bitterfittan


"Tänk om en kvinna hade gjort så här...ojojoj..."








VÄLKOMMEN TILL VÄRLDEN LOVA!



Äntligen har hon kommit, lilla Lova! Hon föddes i natt kl 00.00!
Efterlängtade lilla unge!
GRATTIS HANNA & DANIEL!!!


HÅLLER STARKA TUMMAR FÖR HANNA!!!

Fick ett sms från Hanna som ska in till Danderyd nu för igångsättning på BB!!!
Oh my good, jag blir typ nervös...

LYCKA TILL GUMMAN! ANDAS, HÅLL DIG UPPRÄTT OCH SLAPPNA AV I BÄCKENBOTTEN SOM EN GAMMAL LÖVBIFF!!!
Jag tänker på dig och längtar efter att äntligen få träffa lilla Peachie!!!


Fasen också, nu har han hittat klädskåpet...



Idag har jag jobbat på Spectrogon. Melwin var hos morfar o "grandma in plastic". Så fort vi klev ur bilen så hade Melwin fullt upp med att hålla koll på galna hundar, hästar som gnäggar runt knuten och katter som svischar förbi!
Han sover sååå gott nu hemma i sin säng.

Imorgon ska vi till BVC för mätning o vägning. Får se om Nöten har fettat på sig lite.
Nu ska jag va duktig o gå o lägga mig i tid. Faan, klockan är ju redan 22.15...suck...

Melwin 9 månader idag!




Idag kom Annika o Jessica till oss för att tillsammans åka till Babyproffsen o Babyland i Barkarby. Dax för Annika att beställa vagn...hihihi...ja, det är en jäkla djungel, tänk vad jag gjorde research innan vi köpte vår Bugaboo.
När vi hade vart på Babyproffsen en bra stund så började Nöten bli otålig och visa frustrerad hunger.Han tröttnade snabbt på sina majskrokar o plommon. Jaja, vi ska strax käka, ta det lugnt! Som om han skulle förstå det.. Vi tog en snabb repa på Babyland också, jag retade mig som vanligt på en av deras förbannat sura och griniga säljare...förlåt för att vi STÖÖÖR i ditt jobb..Vi hade samma säljare när vi väntade Melwin o ville ha hjälp med demonstrationer av vagnar. Surkärring, byt jobb. Jaja, vi bestämde oss för att käka avokadosallad på en pizzeria i närheten. Melwin tjöt som en stucken gris i bilen, jag hörde inte ett skit av vad Annika o Jessica snackade om där i framsätet. Stackars Doodod som var så hungrig. Jag skyndade mig in och slog mig ner på en stol o börjde amma honom. Vid såna här tillfällen är jag glad att amningen fortfarande är igång. Själv så svullade jag i mig salladen fort. Man tar ju sallad för att skita i pizza och sånt onyttigt...sen så trycker man i sig ett pizzabröd stort som månen istället...bra där. Min mage kajkade ur fullständigt o  toan var mer än välkommen när vi var hemma igen, nice. Nä, jag måste skärpa till mig med maten igen. Jag har slarvat för länge med både gluten o mjölkprodukter.Det är en risig vana att käka mackor i all hast när jag fixar käk till Nöten. Magen säger no thanks, no more please. Jag känner att vristerna börjar svullna upp på kvällarna igen, det var länge sen jag kände så och är ett välbekant tecken på att skärpning är på sin plats. 

USAIN BOLT WR 100 M 9.58!!!


Johan & Linas bröllop!

Åh, det var ett så jäkla härligt bröllop igår i Köping! Ceremonin hölls i Linas föräldrars trädgård. En myig ombonad trädgård med gamla äppelträd och fågeldammar. Prästen var helhäftig och bjöd verkligen på sig själv! Han pratade mycket utan att bli ett dugg tråkig. Johan & Lina var så snygga när dom stod där nervösa framför alla gäster. Vädret var kanon och det kunde inte ha blivit bättre! efter vigseln så gick vi ner till småbåtshamnen där festlokalen låg. drt bjöds på en härlig buffe med potatisgrstänger, kött o en massa goda tillbehör. Bröllopstårtan hade jag kunnat ta fler omgångar av...hehehe...man måste ju bete sig. Vi dansade och hade jäkligt kul hela natten tills vio däckade på hotellet kl 04. 08.00 ringde klockan, dax för frukostbuffe! GOTT!
Melwin bodde hos mamma och Micke över natten. Allt gick jättebra och natten , som jag oroade mig för, gick bra! Första gången Nöten sov borta! Han hade vaknat kl 01 för att somna om snabbt utan käk. Sen vaknade han igen kl 04.30, då fick han välling, tror eller ej! Mamma gav sig inte utan la honom bredvid sig i sängen och försökte gång på gång gr honom flaskan, som han till sist accepterade motvilligt. Vad fasen ska man göra när pattarna är i Köping, svettiga på ett dansgolv???

Nu ska jag kolla på 100 meters finalen och sen stupa i säng illa kvickt! Ska sitta i bilen kl 06.30 imorgon för att lämna Nöten hos farsan, sen massage på Carmeda.

(p.s När jag tog upp kameran efter vigseln så tog betteriet slut....fuck shit! Har aldrig hänt, klantiga mig...Erika ska maila lite kort från helgen så jag kan lägga in dom på bloggen i veckan. )

Förberedelser inför bröllopet

Doodod sover och jag är i full gång med att packa och stryka kläder inför imorgon då vi drar till Köping på bröllop! Det ska bli så himla kul! Vi startar med att åka till Vallentuna för att lämna Melwin och så ska Jossan fixa nåt snyggt med mitt hår. Härligt att va lite snygg i barret för en gångs skull, annars blir det bara en toffs som vanligt! Nu sitter jag i köket med nymålade tånaglar och så har jag testsminkat mig...hahaha..seriöst värre! Men då spar jag tid imorgon när jag står där o rotar i sminket o spottar o svär.

Jamen visst blev det tjejmiddag i onsdags förresten! Jajamensan! Annika, Anna, Camilla, Caroline och jag...o Nöten förstås, med bomull i öronen...;) Jessica kunde tyvärr inte komma, hon besökte en polare på Åland.

Nu ska jag, husmor som jag är, fixa iordning lite lunch till oss alla tre, Tobbe kommer hem en snabbis från jobbet.

En kväll med brudarna?

Idag ska jag träffa Annika som har semester den här veckan! Tjihooooooo! Om vi har tur så kanske vi kan få ihop lite brudar till myskväll idag också...hope so! Det är på tiden...

Först ska jag kuta en runda med vagnen och packa iordning alla måltider till Melwin...hehehe...det var lättare att bara amma.. Nu käkar han riktigt bra och mumsar och njuter av allt han stoppar i sig. Vilket också resulterar i att han bara vaknar en gång tidigt på morgonen, YES!

Nu kryper han också med hyffsad fart! Men oftast så lessnar han för att det inte går tillräckligt fort och lägger sig ner på mage och hasar sig fram med en jäkla fart, hahaha, lilla gubben, det ser så kul ut! Favoritsysselsättningen är att stå upp emot sin gigantiska gossedjurstiger som är 4 ggr så stor som Nöten. Där står han och juckar med blöjrumpan och dansar med stampande fötter. Så kan han stå i en kvart tills dom små låren tröttnar och han lägger sig över tigern och biter i hans öron.


Till och med citron går ner...med vissa grimaser.

Telefonlistan avklarad

Puh, jag tror fasen jag har suttit i telefon i 2 timmar idag och bara babblat med alla massageföretag och lagt upp planer för hösten. Äntligen lite klarhet! Tobbe hoppar på sin första lediga måndag den 31:a Aug. Jag börjar jobba några strödagar innan dess men får hjälp av mamma o pappa med Melwin, härliga dom, vad hade jag annars gjort! Nu är det dax att få in lite pengar i kassan igen! Tjihooooooo! ....som jag genast ska lägga undan till restskatten....=/

Idag ska jag gå o lägga mig tidigt. Jag ska till mamma o lämna Melwin kl 08 för att sen dra till ett företag i Solna där jag ska massera. Lite vick. Det ska bli kul! Måste komma igång nu och få upp styrkan i händer o underarmar igen.

God natt!

Jaha, då var semestern slut då..

Imorgon börjar Tobbe jobba igen..suck..trååååkigt. Två veckor går snabbt. Idag kom vi hem från en helg på Yxlan! Det var så härligt och somrigt att bara sitte och mysa vid vattnet, ligga och läsa i gräset och käka grillat med färskpotatis till middag! Tobbe åkte hem igår kväll redan för att dra på Roadrace idag med polarna. Jag o Melwin stannade kvar på landet med mormor, morfar, mamma, Micke, John o Madeleine. Morbror Tomas, Lotta och Alexander var också där. Fullt hus med andra ord. Precis som det ska vara på sommaren! När Tobbe kom idag på eftermiddan så hade jag fan ångest att behöva åka därifrån och hem till vardan..hehehe. Imorgon så har jag 13 000 samtal att ringa...tråkiga samtal till alla massage företag som jag drar igång fr o m slutet på Augusti. Jag måste dubbelchecka at allt är ok med scheman och sånt. Man kan inte lita på att alla samtal och mail med info jag skickat förut fortfarande gäller. Det har jag lärt mig för länge sen, måste dubbelkolla...

Veckand To Do:
  • Träffa Annika o Jessica! ...ett gammalt måste...abstinens!
  • till Grönan med mamma o Madeleine!
  • pyssla ihop kollaget av möhippa, förhoppningsvis scrapbookingkväll med Hellan!
  • kolla in frisyrer till bröllopet...fan, jag måste hitta på nåt kul med mitt barr...ser alltid likadan ut..
  • köpa resesäng till Melwin inför helgen då han ska sova borta för första gången
  • Lördag=bröllop i Köping!
Lite bilder från Doodods första semester!

Melwin badar i farsans pool!

Ro, ro liten båt.

Kopparberg!

Nyvaken i hammocken!

Kräftskiva hoa Erika o Andreas!

Doodod och farsan på väg ner till vattnet på Yxlan.

Plask, plask i 18 gradigt vatten..

Men le då unge! Det är sommar o sol! ;)


Kolmården

Igår drog vi till Kolmården md Erika och Andreas! Jag har inte varit där sen jag var typ två äpplen hög, så det var riktigt kul att komma dit och titta på alla fantastiska djur! Undrar vem som njöt mest, Melwin eller jag...hehehe.

Efter 2 timmars bilfärd så var klockan 10 och grindarna öppnades!


Vad fasen är det där för varelser???
När Nöten väl fattade vad vi gjorde där så kunde han inte slita
blicken från alla konstiga djur i alla dess former, färger och storlekar!



Död, gigantiska råttor utfodrades när vi gick förbi tigerdalen.
Lite vatten till maten.



Delfinshowen var grym! Synd bara att kameran inte hann med...


Schysst sovställning!


Lilla familjen.


Enzos bonuslillebror, Echo! Ligger och myser å mammas mage i skuggan.


Savannen...alla möjliga härliga djur.


Kamelerna mumsade på vid kanten där vi stod.


Roooooooooligt!!! Hela dan är ett stort äventyr som man
inte får missa en endaste sekund av!



Innan vi lämnade parken för Safarin så laddade vi md en nätt
liten Tivolivglass...svullen mage ...inte alls...



Dags för safari! Bäst att hålla i sig hårt i det som passar bäst
för små händer...låsknappen.



Sååå häftigt att se girafferna stövla omkring med nyfikna ögon runt alla bilar
 i karavanen, sniff, sniff.
Melwin var förstummad!

Bamse traskade omkring, oberörd av allas blickar.


Jag tror vi hade en väldans tur som fick se lejonen på så nära håll! Mäktigt!


Djurens konung låg på en stor sten precis bredvid väen och solade.


RSS 2.0