VÄLKOMMEN UT LILLA BOBO!!!

Idag födde Camilla Bobo på BB Stockholm! ÄNTLIGEN KOM HAN UT!!!
Ser fram emot att höra alla detaljer Camilla...hehehe...allt från värkar, slemproppar, hemorrojder mm mm.

STOOOOORT GRATTIS TILL LILLA FAMILJEN!!!

Torsdag


Stewie Wonders son....fast albino..

Vi sitter och käkar en god frukost och längtar tills klockan blir 10. Då drar jag o Nöten till Nacka för att hälsa på Cillan (min kusin) och hennes lilla Isabelle! Roligt! Nu är ju Isabelle äldre och har börjat krypa och ställa sig upp mot saker så Melwin kommer nog tycka att det är lite roligare att vara med henne nu.

Igår brassade jag av den andra dagen på mitt 100Pushup och 200Situps program. Jag hade träningsvärk efter i måndags men det gick bra ändå, pust och stön. Jag har skrivit ut "körschemat" från datorn så jag har det bredvid mig hela tiden, det är mycket mer peppande då. För det är fasiken en utmaning! Men redan efter två dagar så känns det som om kroppen har vant sig vid själva rörelsen för det gick mycket smidigare och blev kändes "renare" igår.

Nu ska jag sanera lite i köket, sätta på mig nyllet och kolla igenom mitt hår. Jag blev ju klippt av grannen igår! Jag är jättenöjd, men en dm åkte av för det var så sjukt slitet, buhuhuhuuuuu! Det växer ut....lite ovant bara..

Lyx!

Idag har jag o Melwin varit ute på tomten sen 07.30 i morse!
Mysigt att bara vara ut och ha det kul tillsammans.
Grannen Mia kom förbi och hon frågade om jag inte ville komma över
ikväll och få en klippning! Tjihooooo!!! JA, JA, JAAAAA!!!
Vilken vardagslyx! Jag klippte mig i December sist, hehehe, kanske dax igen då?

Sen snackade jag med en annan granne som vill ha privatlektioner i Pilates
en gång i veckan! Kul! Vi ska försöka träna på tisdagar eller onsdagar medans
Melwin sover sin förmiddags lur. Så kan det gå en vanlig dag på Ängsullsvägen!

Nu ska jag hoppa in i duschen innan klippningen, Nöten käkar blåbär.

Tisdag kväll = Crudi´s Myskväll!

Dagen har varit grym! Bra alltså! Jag o Melwin gick ut på tomten och donade kl 8.30. Lite kallt i luften, men man såg att det skulle klarna upp. Vi rensade ogräs och gick promenad runt i området..Doodod bestämde vägen. Det blev en låååååång promenad på över en timme, runt runt, hit o dit, upp i rutshkanan, titta på alla myror i Vällingby, en liten larv hittade vi också...som han råkade mosa när han skulle resa sig upp och vinka hej då till den...stackarn.
Sen kutade jag en runda med vagnen och Melwin somnade som en stock. Jag var ute en halvtimme och stannade till på ICA för att hämta ut ett Ellos paket. Då råkade dom sälja nya Marabou kakan till extrapris. "Passionsfrukt och Chili" Åh, tänkte jag, jag köper den och njuter av den i solen på verandan när Melwin sover två timmar till! Myyyyyysigt! Jag kom precis hem då Melwin vaknade....fuck. Jag lyckades få honom att somna om i sin säng, men bara i ca 38 sekunder innan jag hörde ett gigantiskt brak i baken på honom. MEN VAD I SJÄLVASTE!!! Upp, byta blöja, tvärkört att få honom att somna om. Jaha, där försvann min heliga mysstund. Vi gick ner och ut på verandan igen. Jag öppnade mitt Ellos paket och Melwin fick nya GoBoken som han satt o bläddrade i medans jag hetsåt min Marabou bakom Ellosplasten. Så fort han såg åt mitt håll så log jag lite fint med hela jävla käften full av choklad, så mycket så den där lilla snoppen bak i gommen liksom trängdes ner i svaljet.. Hann ju knappt känna smaken innan den var slut...njutning....no.

Men nu så! Now it´s my turn! Toobi spelar innebandy med grabbarna, Nöten sover sött och jag sitter på sängen, kollar Desperate Housewifes, inpackning i håret och nymålade tånaglar. Det är vår nu så jag ansträngde mig lite extra och kluttade dit lite blommor på stortårna, SPRING IS HERE!!! Hann baka lite härligt bröd till Melwin innan middan så jag tjuvsmakade lite av det också....yummy. Life is good! Snart börjar Cougar Town = bäst.



www.hundredpushups.com

Idag börjar mitt träningsprogram med målet att göra
100 armhävningar i rad om 4 veckor!
Fick ide`n från en kund och gick in på hemsidan som beskrev hur man skulle lägga
upp det. ROLIGT!!!Nu jäklar! Man börjar med att göra ett test hur många man klarar
i rad med perfekt teknik och blicken fram...jag klarade bara 15....suck.
Förut var mitt rekord 70 när jag tränade Thaiboxningen. Så jag vet att jag klarar
det, ska ge mig fasen på att klara det!!! Jag fick hoppa in på
vecka 3 efter mitt test så nu är det armhävningar som gäller varje måndag,
onsdag och fredag kväll. Man kan köra situps också med målet att klara 200 st i rad,
jag brassar på med det också..
Vem hakar på utmaningen???



Anna Ankas mor funnen

 

 

 


Ilsken/sprudlande glad???

Idag har jag haft en härlig dag till att börja med, sen brakade mitt humör loss igen och jag kände för att köra ner två grillbestick i vardera lår på mig själv och liksom rota runt så alla muskelbukar brister och kaskad väller upp genom skinnet....eh....normalt att känna så??? Sen sätter jag mig i bilen, suckar och stönar av att behöva växla om i humöret och ställa mig på en scen och sprudla träningsglädje till folk som har betalat för det när jag gärna skulle fortsätta vara sur ett jävla bra tag till. Fuck. Men, sen när jag väl står där och ser alla härliga deltagare så smälter min is och jag bara känner hur dom ger mig så sjuuuuukt mycket positiv energi så jag får gåshud och älskar scenen! Är det inte konstigt? Sen sätter jag mig i bilen igen för att åka hem och så kommer jag ihåg att jag var fly förbannad bara två timmat före....då blir det en krock så där. Blir påmind av en negativ känsla samtidigt som det bubblar av glädje i bröstet. Jaja, Crudi, Crudi..vad ska man säga..

Sex and the City 2

Om 34 dagar smäller det! Vem hakar på??? Jag bokar biljetterna snaaaaart!


Shoppa, shoppa!

Idag drog jag som bestämt till Magasin 5 i Frihamnen för att kolla utförsäljningen på Bruka Design. Jag kom dit kl 13 och gick bara raka vägen in, lätt att hitta parkering och lugnt oh skönt i lokalen, niiice. Jag hittade lite bra prylar, det var ganska urplockat men jag är ändå supernöjd med mina inköp! Köpte ett stoooort härligt blått fat, kökshanddukar, små skålar i olika storlekar, decilitermått med cool design, en bricka som matchade fatet, 6 djupa tallrikar (tjihoooo!) o lite mer smått o gott.

Jag o Melwin kom hem efter en lång dags jobb, städa tomten hos mamma, besök i Stinsen (för att köpa ansiktsfärg..ska ju måla små kids i nyllet imorgon på Balance4You´s 5-års jubileum) Vi dök in i köket och jag utfodrade Nöten med lite risgrynsgröt medans jag i full rulle gjorde iordning middag till mig o Toobi, jag vände mig om när jag hörde Melwin tjuta glatt...I`ll say no more...lilla älsklingen...fram med kameran...






Bruka Design

Jag fick tips av Lollo att Bruka Design startar sin årliga utförsäljning idag i Frihamnern kl 12. Måste tydligen bara ses, tooookbra priser! Jag har letat efter djupa tallrikar i över ett år nu och inte hittat några som är så härliga som jag vill så jag såg min chans och drog dit med Nöten i högsta hugg. Jag var dr prick kl 12 och såg en vallfärd avv människor gå mot Magasin 5...o shit, får ingen psrkering! Oh shit vad mycket folk!!! Åkte tillbaka typ 2 km, hittade en liten tight uta längs med en väg, tryckte ner en sovande Melwin i vagnen och joggade tillbaka, ställde mig i en 200 m lång kö och frös fingrarna av mig. När kön hade rört sig typ 3 meter på 25 minuter (tur att det var tak över) så började folk vända och suckade att jag kunde glömma att komma in där med barnvagn. "Du kommer inte att kunna röra dig" Jag gav inte upp, hade jag väl kommit hit så ska jag tamejfan komma in också. Men efter ca 30 sekunder så insåg jag att det var kört. Jag vände uppgivet om och gick min kos mot bilen igen, genomfrusen och besviken. Hade jag vetat att det skulle vara så här mycket folk så hade jag varit här innan öppning och köat då istället...med bävernylonoverall och en termos med varm choklad....tumvantar...och ett vindskydd också för säkerhets skull.

Väl hemma så kom Annika och lilla Molly över och fikade! Mys mys i livet! Jag hade bakat kanelbullar på morgonen som låg o väntade på oss, muuuums. Blev inspirerad av farsan som bakade bullar med Melwin igår.

Lite senare så kom Anne över ock så, ännu mysigare! Hon kom direkt från ett ställe som hade utförsäljning idag...Bruka Design hette det visst. Gryyyymt bra priser och såååå härliga saker. Hehehe, hon hade hittat en del härligheter så jag bestämde mig för att pröva lyckan imorgon istället. JAG SKA IN!!!

Skulle vilja ha en ny brevlåda..o lite skålar...

PoleDance

Även om jag tiden går snabbt och jag inte hänger med så hann jag iallafall
klämma in en härlig kväll med brudarna från Gym&Sim i lördags!
Vi startade med ett 60 min pass PoleDance på Östermalm.
Hahaha, sjuuuuukt roligt! Vi bara fnittrade åt tanken först och innan passet så gick vi omkring i omklädningrummet och drog obekvämt i våra små hotpants.
Men det var så jäkla roligt! Först så värmde vi upp en snabbis och
"bekantade oss med stången" hehehe....kändes hur konstigt som helst.
Men efter ett tag så blev vi varma i kläderna....eh...dom små vi nu hade
på oss..hehe, och vi köttade loss grymt bra! Det var ett riktigt styrke prov att
hänga och dingla där i luften och snurra hit och dit med begynnande blåmärken
på insida lår, men jag tyckte faktiskt att vi såg riktigt sexiga ut efter ett tag och
vi rullade höfterna och kastade håret, hahahaha!
Jag ska absolut testa igen och då drar jag med mig mina
brudar, hör ni det! Prepare yourself!
Efter det så blev det middag på Patricia och sen dansade vi till 02.30, då drog
jag hem, sååååå nöjd och glad över den lyckade kvällen.
Jag behövde verkligen kötta loss på dansgolvet och efter den
uppvärmningen med stången så var det inget som hindrade oss gymbrudar!
Vi ägde dansgolvet!
Jag somnade kl 03.20...vaknade fter 2 1/2 timme av Melwins ljuva
stämma....bara att gå upp och se glad ut men det var såååå värt det!

Hjälp, jag hänger inte med!!!


Suck, tiden går så snabbt! Dom senaste veckorna har jag bara känt mig helt lost!
Upp tidigt, packa skötväska, packa massageväska, packa träningsbag,
packa massagebänk, ringa och boka företag, formulera kontrakt, laga mat,
ge mat, diska, tvätta, städa, rensa kattlådan, (plocka kattbajs från golvet då Bo
inte bahagar skita i lådan om det råkar vara en liten klutt piss där, kattkräk)
handla mat, planera pass, hålla pass, vicka pass, ringa idiotsamtal med alla
möjliga olika företag som bara krånglar....när jag äntligen sätter mig ner och bara
glor apatiskt framför mig så har jag en katt på vardera knä och en unge i nyllet.
Det är fullt ös varje dag och jag flänger hit o dit med Nöten i baksätet. Förra veckan
körde jag upp en tank på 800 spänn på 5 dagar..
Älskar mitt liv men efterlyser lite mer lugn och harmoni i livet,
längtar till sommaren som en tok.
Jag har fått två nya företag nu, ett som startar i höst och ett annat som har
utökat sina dagar i månaden, kanooooon, jag e grym!!! Nu är jag fullbokad
och det känns sååååå jävla bra!!! Jag kan äntligen andas ut på den fronten!

Tobbe har satt igång att träna idag och jag lyckades lägga Melwin i tid
idag så nu sitter jag och lyssnar på Spotify och käkar chips doppade i
tjock O´boy smet...sjukt gott...ett litet tillbaka steg i sockerträsket dock,
men fuck it, jag förtjänar det!

GRATTIS HANNA, DANIEL & LOVA PÅ ER STORA DAG!!!



Vad vackra ni är alla tre! Hoppas ni får en riktigt härlig bröllopskväll
och att Lova njutar av alla som kom på hennes dop!

Osteopat behandling

Igår var jag äntligen på behandling hos Caroline Pillinger, Osteopaten på jobbet. Har inte varit hos henne sen jag väntade Melwin. Hon är såååå sjuuuukt otroligt duktig på kroppen så det är inte sant! Jag har ju känt lite små varningar i länden sen några veckor tillbaka och ville kolla upp det innan det brakar loss ordentligt. Hon hittade en massa skrot lite här o där. Bla så var ligamenten kring livmodern fortfarande tok spända efter förlossningen så det liksom drog ner hela kittet och låg i näst intill kramp. Det medför att hela ryggraden har ett drag neråt bäckenet och det i sin tur påverkar hypofysen..hmm...intressant. Hon frågade om jag känt mig "hormonstinn" efter graviditeten. HAHAHAHA!!! JAAAA!!! Jag är ju så jävla arg jämt innan mens så jag spyr på hela världen! Har aldrig känt så tydligt förut så jag har faktiskt tänkt att kolla upp det hos en gynekolog eller nåt. Heeeelt otroligt! Enligt henne så kunde jag antingen känna mig väldigt instabil i humöret några dagar efter behandlingen för att sen känna mig mycket mer harmonisk, eller gå direkt till harmoni. Det började med att jag inte kunde hålla emot när jag skulle gå därifrån så jag började tokböla på bänken! Hahaha, sjuuuukt! Hon sa att det bara var att släppa ut det så jag gjorde det och häll på att skämmas ihjäl. När jag satt i bilen igen för att hämta Melwin så satte det igång igen! Vad fasen! Jag satt o bölade som aldrig förr så jag riktigt hulkade! På med solbrillor och mot Vallentuna. Efter bara 5 minuters gråtflod så bara var det bra igen och jag kände inte alls för att gråta igen...fattar ingenting. Det var tydligen nåt som skulle ut! En annan intressant grej hon sa var att mitt "flöde" i kroppen var jättebra men att hon, när hon rotade lite mer på djupet, kände en ganska stark frustration, en irritation i kroppen. Med flöde så menar hon hela kroppens vitalitet, blodcirkulation, lymfcirkulation och spinalvätska. Ja, det kändes som att hon bara satte fingret på precis allt som jag kännt senaste tiden. Jag bara kom in , sa hej, la mig på bänken. Var tyst i en timme medans hon behandlade och det här var vad hon hittade. I löööööv you Caroline! Du e grym!

Idag har jag träningsvärk i hela svanken och en molande mensvärk som
släppte efter några timmar. Coolt.
Jag rekommenderar verkligen ALLA att gå till henne på behandling!

Susanne Sundför

Jag har suttit med gåshud i typ 13 minuter nu....har

lyssnat på den här låten om o om igen!

En av dom bästa rösterna jag hört i hela mitt liv.

 


Söndag...söndag...

Jag har fått en massa avbokningar idag och ska bara till jobbet kl 14
för att knåda en kund....segt. Sen e det pass som vanligt på Gym&Sim, det
är alltid lika kul att komma dit så det längtar jag till!
Men Balance4You..tja..jag tror jag säger upp mitt kontrakt där till sommaren...
inte värt att komma dit längre. Helgerna förstörs och jag har tröttnat, är
alltid där ensam och har inget eget rum..vi får se hur jag gör.
Till hösten är det iallafall definitivt färdig jobbat med söndagar!
Det är så säkert såååå.

Veckan som kommer är fullsmetad. Knåda i Solna imorgon, Pilates på kvällen.
Ska nämligen vicka ett Pilates pass på SATS på onsdag så jag måste
bara kolla hur jag ska kolla upp det. Tisdag, behandling hos Caroline Pillinger,
Osteopaten på B4Y, ÄNTLIGEN!!! Simma med Madeleine på eftermiddan och
styrketräna med Ylva på kvällen. Onsdag, Pilates på SATS. Torsdag, Jobba i
Täby på dan, boxning på kvällen. Fredag, Jobba på AlbaNova, kuta
på eftermiddan. Ja, veckan kommer att susa förbi som vanligt.
Men det blir en himla härlig vecka, längtar tills den sätter igång!

Igår hade vi middag hr hemma. Hellan o Johan, Andreas o Ylva
kom förbi, mys, mys! Vi gick och la oss kl 03.30...suck, lite seg idag.
Nöten lika pigg som vanligt, men lite snorig dock.

Hej o hå allihopa!

In och rösta på min pyjamas design!!!

Hahaha! Jag har designat en pyjamas på Liberos hemsida! In o rösta nu!!!
Blubb Blubb!!!

1. www.libero.se
2. Designtävling.
3. Skriv in Carro1980

Hej då!

Härliga vårdag!!!

Idag har jag och Melwin varit ute och fixat på framsidan! Vi har tagit bort
gammal mossa mellan plattorna och rensat rabatterna. All snö är borta och jag har
längtat efter att få sätta händerna i jorden! Hahaha, värsta husmoran!
Nötens favoritsysselsättning är numera att gå långpromenader i området.
Han kan gå kilometer efter kilometer tills hans små lår inte orkar bära
den lilla kroppen mer. Idag skulle han smita iväg längs med husraddorna och jag
ropade efter honom att komma tillbaka. Han la på ett extra kol och pinnade på i
världens fart medans jag hörde hans ekende skratt studsa mellan husväggarna,
hahaha, han ser så skön ut i sina små jumpadojor! Men så blev det tvärnit och han
stöp i backen och slog i nyllet i asfalten...skrapsår på näsan och bula i pannan.
Han var fasen grinig halva eftermiddan efter det så han kanske fick huvudvärk.
Min stackars lilla Doodod!

Jag har precis kommit hem från SATS. Har kört DansStep!
Grymt kul men det gäller att ha tungan rätt i mun så man inte åker därifrån
med stukade fotleder för fort går det!

Nu har jag beställt stövlar också, tjiho, tjiho. Var inte lätt att få tag på kan jag säga.
Slut överallt. Ringde till slut tillverkaren efter att ha kollat en massa olika modeller,
men det var slut även där. Så nu har jag beställt en storlek större...stl 41...
hmm...kan funka...hoppas hoppas.

Visst e den cool!

Coola gummistövlar!

Till Nöten

Till mig!

VILL HAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Bo & George

Dom är bara för härliga när dom sover..hehe..


Renovera nästa rum..

Nu har jag äntligen satt igång med att renovera arbetsrummet på övervåningen!
Det har stått halvrivet i över två månader, men nu så är det på G.


Riva tapeter....bredspackla....SLIIIIIIIPA!!! Min hjärna är fylld med slipdamm..

Jag tror det blev riktigt jämnt och fint! Ska gå över allt

och småspackla..måla i veckan kanske?




GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MICKE!!!

Jag är en dålig människa...suck.

Först glömde jag att ringa mormor när hon fyllde år i Mars, sen glömde jag

ringa morfar när han fyllde år i förrgår och idag har jag glömt att ringa

Micke på hans födelsedag. Fuck! Dååååligt Carro!!!

Eller...jag ringde faktiskt, när jag var på Tax Free idag.

Men jag ringde för att kolla med mamma vilken parfym hon ville beställa till sig.

Micke svarade med jag glömda likförbannat att gratta på hans dag.

JAG E SÅÅÅÅÅ BRAAAAA!!! Nu e det för sent för att ringa..

 

Idag kom jag och min älskling hem från kryssningen iallafall! Det var såååå

jäkla härligt att bara vara jag o Tobbe i 24 timmar! Vi kom ombord och tog en drink

före maten, satt o snackade vid baren och spanade in roliga människor, för såna

finns det överallt, riktiga original! Vi käkade god mat, gick o la oss kl 03 efter att ha

varit på discot...som inte var världens höjdare kanske, men vi hade kul iallafall.

Frulle kl 9, gott, gott. TaxFree, köpte en parfym, äntligen, för jag har bara en liten

snutt kvar. Ralph Lauren "Ralph" köpte jag, den e god den.

 

Melwin hade såklart skött sig utmärkt hos farmor och farfar och var glad att se oss

utanför terminalen kl 16. Så var vi hemma igen och imorgon drar vi ut till Yxlan!

 

Skulle ta med mig en påsktårta som jag lovat mormor. Först så blev kladdkake

bottnen misslyckad så jag var tvungen att göra om den, sen skar sig

mjölkchoklad moussen så den blev simmig och grynig, trots att jag hade följt

receptet slaviskt. Sen stelnade inte citrongellyn som skulle vara på tårtan.

Den åkte i soporna innan min stubin brann av och exploderade i hela

Vällingby. Det var bara inte meningen att det skulle bli nån tårta att ta med.

Lite Taxfree godis och faktiskt lite hembakat godis får hänga med ut till ön imorgon.

Jag längtar!


RSS 2.0