Älskade Bo, vad är det för fel???

Jaha. Så har katten gått och gjort sig illa. Det började med att han kom in för en vecka sen och haltade tydligt. Jag kollade igenom honom och såg inget konstigt. Avvaktade till dan efter och då var det bättre så jag släppte ut honom. På kvällen kom han in igen och var mycket värre och jag tänkte att det var dax att åka till veterinären morgonen därpå. Så dan innan midsommar sitter jag med katt och unge i väntrummet på akuttid och väntar i nästan 1 1/2 timme. sååååå härligt med en 1 1/2 årig Melwin som drar och rycker i allt, vill kuta in i alla korridorer. Suck, jag hade ett halvt kylskåp med mig i skötväskan. Tur att man har en unge som går att muta med käk! Veterinären hittade inte ett enda jävla fel och skickade hem Bo med en smärtstillande spruta. Matte blev 1550:- fattigare. Igår tyckte jag att det var 10 gånger värre igen. Bo gick två vingliga steg sen ramlade han ihop eller la sig ner. Så jag drog till Drop In mottagningen i Vinsta...med unge, kylskåp och katthelvete under armen. Vi fick nr 7 i kön, fast jag var där 15 min innan det öppnade. Det tog 1h 40 min för 5 nummer. Gamla kärringar och sina små bjäbbiga, vindtyriga, feta hundar med proppfulla analsäckar eller nåt. Tobbe fick komma och avlösa mig så jag kunde skynda mig hem för att massera min kund kl 20.00. Tur att det fanns en liten kur med Thaimat precis vid mottagningen så vi alla tre fick käk, annars vete gudarna vad som hade hänt. 3 Homosapiens från familjen Ahlqvist/Lindqvist med lågt blodsocker...watch out!!! Iallafall. Det fanns inga jääääävla fel på katthelvetet så idag, mitt på dan kl 14, min leeeeediga dag så ska vi till mottagningen igen för att röntga och ta prover. Gårdagen kostade 700:- Semester pengarna äts sakta men säkert upp för vem vet när man får tillbaka från Agria. I September säkert.

Midsommar

Igår var en härlig dag! Vi var hos Staffan och Nettan i Vallentuna
för att fira midsommar med folket! Vi åkte skrinda efter bilen ner till Issjön och
Melwin njöt av färden med blåsten i sitt lilla fjuniga hår. Där käkade vi sillunch och
vissa badade för det var varmt i vattnet. Solen gassade och det var så mysigt!
Todd hade fixat en genialisk tipspromenad och jag lärde Jeff vika vassbåtar.

Lasset fullt!

Fjun fjun i vinden!

Tänk att en liten luden växt kan göra en människa så lycklig!

Tomas Di Leva (Jossan)och Doodod filosoferar.

Det kryllade av hundar och Homosapiens på den lilla klippan.

Eftersom dan var så härlig så dansade vi loss lite..

Vi glömde solhatten i vagnen hemma, så
ett par simbrallor blev perfekt på skallen.


Gott älskling???

När vi kommit tillbaks till huset så hade vi 5-kamp som mitt lag
vann, yeeeeaaaaah!!! Vi bröt mot traditionerna lite och hade en stor TexMex buffe
till middag, mys mys! Melwin for omkring och lekte med alla barnen, hoppade
trampolin, spelade fotboll mm mm mm. Han var helt slut när han äntligen kom
till ro i vagnen kl 22.10.

Tack Staffan och Nettan för en härlig midsommar!

I morse vaknade jag av att Melwin ropade från sitt rum kl 07.45! SOVMORGON!!!!
Han hade skitit full blöja och kletat ner halva sig med sin lilla sörja, lakanen likaså
...suck...mjukstart. "Tittaaa" ropade han och sträckte sina stinkande bruna händer upp mot
mitt nylle...ja, titta du...men inte länge till..in i badet!
Men sen gick faktiskt Toobi upp med honom och fixade frulle så jag sov till kl 10.30!
Har inte hänt på över 1 1/2 år! Skööönt, tack min älskade älskling!

Doodod och morsan badar!


Thaiboxningsträning med Sussie!

I morse lämnade jag Melwin hos mamma för att jobba i Solna. Sista Solnamåndagen innan semestern! Nice! Efter jobbet så åkte jag till IKEA för att köpa lite småskrot till massagerummet, hyllor, kruka, örngott mm. Senm åkte jag hem ensam för första gången sen Melwin föddes! Det kändes såååå jäkla konstigt att bara gå från garaget ensam! Jag fick nästan känslan av att jag glömt min älskade lilla köttkorv nånstans! Tobbe var hemma från jobbet och vi käkade middag...ensamma...konstigt. Anledningen till att jag inte hämtade honom efter jobbet var för att Sussie, härliga Sussie från Thaiboxningstiden hörde av sig och frågade om jag ville hänga med och träna med henne som på gamla goda tiden. Jag svarade självklart ja så idag kl 18.00 så stod vi på plats i den avancerade gruppen...inte riktigt meningen om man säger så. Fan, jag har ju inte tränat boxning på fleeeeera år! Shit, hur skulle det gå? Äh, vi bestämde oss för att kötta på så gott vi kunde och det gjorde vi fasen också! Jag har totalt glömt (förträng´dt) hur in i helvetes jävla jobbigt det är med Thaiboxningsträning!!! Oh my god, bara efter uppvärmningen så var vi rejält mjölksyrade och helt blöta av svett, lovely. Vi skulle hoppa på stället med höga knän och invänta kommandon såsom "30 situps!",hoppa, hoppa, hoppa "15 armhävningar med klapp!" "45 sek raka, snabba slag!" osv....i 15 min....suck. Vi fortsatte med mitts träning, sparkar och hårda knän i 4 ronder var och slag och sparkar på säck för att sen avsluta passet som vi började...hoppa, hoppa... Min kropp lydde mig knappt sista kvarten. Så jäkla skön känsla!!! Åh, vad jag har saknat den här träningen!!! Fasen, BodyPump, spinning, Step, box & kick stick o brinn!!! Summa kardemumma= blåsor under båda fötterna, blåmärken på armar och ben och rygg, vrickad stortå och fotled..öm i nacken efter brottningen..Nu ska jag bara ta en dusch...om jag orkar få upp armarna till skallen, lödder, lödder..gääääääääääääääääääääääääsp...älskar Thaiboxning...

Lördag!

Igår blev mitt massagerum klart! Nu ska bara massagebänken hämtas imorgon och lite hyllor upp. Det blir sååååå fint!

I eftermiddag ska jag o Melwin till farsan och kka middag och mysa med familjen, det kommer bli kanon! Jossan kommer också och hon har hämtat sin lilla Chili nu! En omplaceringshund som vi är grymt nyfikna på!

Tobbe rdog till Västerås kl 07 i morse för att hjälpa sin kusin att flytta till Tyresö. Kul... Hoppas dom blir klara i tid så han kan komma och käka middag med oss.

Nu ska jag o Nöten dra på oss lite mer kläder, inte varmt ute idag inte. Vi ska göra Ängsullsvägen osäker. På med bävernylonoverallen..hehehe..
Hoppas det blir bra väder idag när Viktoria och Daniel gifter sig! Jag tycker det ör härligt med lite kärlek i stan! Fram för mer kärlek till folket!

Men faan, kan han inte klippa av sig backslicken???

SEMESTER, VILL HAAAAAAAA!!!

Kaos i morse som vanligt. Skulle skjutsa Nöten till Tobbes moster Lollo. Packa, packa, matlådor, ombyteskläder, mellanmål, blöjor, bla, bla, bla. Hann precis i tid till Solna för att massera folket. Jag vill ha semester nu!!!
Vi ska nämligen åka till Frankrike! TJIHOOOOOOOOOOOOO!!! Hellans kille Johan, hans föräldrar har ett hus mellen Nice och Cannes! Med pooooooool, utonhuskööööök, myyyyyyyyyyys! Jag längtar så jag dör! Vi hade ju liksom bara tänkt att ta det lugnt i sommar. Vara hemma och fixa och pilla på huset. Men vi kunde bara inte tacka nej när dom frågade om vi ville hänga på och bara betala för flyget! Sen köper vi mat där och käkar hemma vid pooooolen, GRIIIILLLLLLAAAAA!!! Me like! V31 drar vi! Nu ska vi bara hålla tummarna för att vi hittar billigt flygbiljetter,
Nöten åker ju gratis.

Nu e arbetsrummet klart! Jag är så jävla nöjd med hur det blev med en randiga väggen och allt! Måste hitta knallturkosa panelgardiner nu..och fönsterbrädor, måste ha. Så jag brassade loss med nästa projekt, mitt massagerum. Vill få allt klart helt enkelt, vill inte renovera i evighet. Köpte färg igår och beställde tapeter som kom idag, ska hämta dom imorgon. Målningen är klar, listerna uppe, hann till o med persiennen som jag köpte för ett bra pris på Jysk! Om drygt en vecka har jag min första bokning så då måste det vara tiptop!

Längtar tills imorgon då jag får sätta händerna i tapetklistret.
Åh, det kommer att bli så fiiiiint!

9 färgburkar, 300 m maskeringstejt och ett jävla tålamod senare.
(lägg märke till att den vita färgen är högblank, hehe, fiiiint)

Luuuuugn måndag!

Harmoni på Ängsullsvägen 90! Jag tog ledigt idag, eller rättare sagt, jag flyttade på ett företag från idag till på torsdag. Madeleine är sjuk så Melwin kunde inte vara hios mormor idag plus att dom skulle ha långlunch på företaget så min dag där hade blivit knas. Jaja, gjorde inget direkt! Jag och Melwin har precis tagit en lång mysfrukost och snart ska vi upp i hans rum och kolla i böcker som han älskar.
När han somnat så ska jag slipa det sista i massagerumet så jag kan börja grundmåla där, vore nica att ha allt sånt klart till semestern. Jag har min första bokning hemma om exakt två veckor så då måste rummet vara klart!
Ska åka o kolla på tapeter nån dag också, roligt!

Lollo & Pelles 30-tals fest med 80-tals tema!

Värdparet! Såååå schyssta outfits! Hahahaha!

Flash & Crudi!

Kalle, Andreas, Janne o Toobi!

Vasaloppet nästa...eh...

Slemmiga Göran (Johan..hahaha)

Gryyyyymt dansgolv!

Toooooobi!

"I wanna rock!"

Lotta i skön dress.

Vilket hett par!

Hehehehe...

Som sagt...sköna outfits.

"Call on meeeee, call me!

Sjukt snygga brudar på festen!

Per Gessle var också med.

Äkta 80-tal! HAHAHAHA!!!

Observera Vasaloppsmannen i bakgrunden..

Torsk på Tallin

Ja...vad ska man säga...

 

Festan var såååå jävla rolig! Alla hade verkligen satsat på sina outfits och stämningen var på topp från start! Vi kom i säng kl 04.30. Klockan rigde kl 10, dax att dra o jobba. Nu har jag precis avslutat en liten påse Karamellkungen och ska gå o lägga mig. God natt!

 

 


VÄLKOMMEN UT OSSIAN!!!

Och så äntligen kom han ut, den lilla korven!
Jessica skickade ett sms idag, 4 cm öppen o på BB!
Tjihooooooooooo, nu är han här! GRATTIS ÄLSKADE VÄNNEN!!!

Nu ska jag o Toobi snart dra iväg på 30-års fest med 80-tals tema!
ROOOOOOOOOOOLIGT!!!GrannMia har fixat mitt hår och min outfit sitter
som ett smäck! Doodod åkte till Täby med Jossan nu.
Foton utlovas imorgon, hehehe...

Ränder, ränder...o så lite ränder...

Jag målar min fondvägg i arbetsrummet. Har hållt på såååå många timmar. Maskera, rita ut, mätta tejp, måla, torka, måla ett varv till, maskera när det torkat..suck..jag kommer aldrig att göra om den här väggen. ;)
Men det blir grymt snyggt! Igår hann jag med två timmar innan vi drog iväg till morfar o jobb. Vi hade ätit frulle kl 06 och jag chansade på att det skulle kunna gå att fixa i en timme med Nöten bredvid mig. Det blev två timmar! Tjihoooo! Hämta russin, byta blöja, måla, sjunga sånger, ha tejpkrig, allt för att hålla honom harmonisk!

Idag ska vi till Carina o Martin i Åkersberga, sen till Vallentuna för att fira Madde, sen boxpass på Gym&Sim kl 18. Fullsmockad dag som vanligt.
Längtar som faan till semestern.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MADELEINE!!!

Jag älskar dig lilla lillasyster! Vi ses ikväll!


Emil i Lönneberga


Grillfest hos grannarna!


Vi har så sjukt härliga grannar! Vi blev överbjudna på grillfest igår och det var ca 16 pers med några barn inräknat. Vi grillade och satt och snackade tills dansgolvet brakade loss av min o Toobis "Tuttdans" (numera välkänd i bekantskapskretsen) Vi fick stående ovationer och så var dansen igång. Vi satt på deras veranda på framsidan med filtar och tända lyktor, mys mys. Melwin njöt också av festen och somnade kl 23 efter att ha vandrat omkring och dansat, käkat chips och sippat på sin lilla festis, sööööötunge! 
Klockan 01.30 så kom polisen. Men vad faan, det är inte sant! "Har ni roligt?" frågade dom och flinade. Vi har fått samtal från en av grannarna om att det är för hög ljudvolym här. Larmet kom för en timme sen (med andra ord kl 00.30, en lördag, sommar, fint väder...) Poliserna bara flinade och ryckte på axlarna. Vi sänkte volymen...som faktiskt inrte hade varit särskilt hög, packade ihop alla glas och snacka och fortsatte festen inne. Vi var alla så jävla häpna över att nån faktiskt hade gjort sig besväret att ringa polisen, fan, kom över och säg till! Fegjävel..jag o Toobi tänkte sälja nu...jag ska ju ha min 30-års fest om en månad, hehehehe... Vilka tragiska jävla muppar ringer polisen??????? Grannjävlar... jag får väl skicka ut lappar innan min fest då...o förvarna.."om ni störs av hög ljuidnivå, kom över o ta en drink istället för att ringa polisen"
Summa kerdemumma så gick vi o la oss kl 05.15. Nöten vaknade kl 07.15, skööööönt med sovmorgon..suck. Jag o Toobi gjorde en deal. Han tog första passet med frulle o sånt med Melwin så jag fick sova iallafall en timme till. Nu ligger Toobi o drar sig, Melwin sover och jag packar ihop jobb prylarna, tjihoooo.....not.
Andreas o Ylva bjöd över oss på grillning idag...tja...det får bli utan mig då. Jag ska ju hålla pass för 3 pers....resten av Sverige njuter av det grymt sköna vädret och firar Nationaldagen....eh....för det är idag va? 17 Maj har man ju iallafall koll på. Skamligt...

Hej!

Så var jag tillbaks då!

Kom precis hem från BodyPump kvartalen. Njaa, inget kanonprogram
direkt...fan då. Men, men, såhar det känts förut och så blir låtarna
skitbra efter att man pluggat in dom.

Jag sa upp mig från Gym&Sim igår, buhuhuhuuuuuu....snyft. Ja, det är fan sorgligt som bara den! Men jag känner att efter den här jäkla hösten, vintern och våren då jag har fart hit o dit som en blind gammal råtta med slitet hår så är min energi lite slut. Melwin Ser bara mig packa väskor och kuta till garaget..hehe...nä..inte riktigt så, men inte långt ifrån. Jag vill inte att han ska bli smittad av min stress. Så hösten betyder HARMONI för Crudi! Jag kommer att knåda på företag 3-4 dagar i veckan och hålla pass på SATS en kväll i veckan, that´s it! Rena semestern! Men jag vet att jag kommer att sakna BodyPumpen och Boxen för jäkla mycket, det är ju så sjukt roligt! Så mitt mål är att komma in på SATS schema med en fast klass BP iallafall i veckan. Ska nog inte bli några problem.

Igår sa Tobbe "Jaha grabbar, njut av sista kvällen som män!" Han syftade på Bo & George som idag kl 9.00 fick sina små bollar kapade. Stackarna, mandomen kastad i en gammal soptunna. Eller? Fan...kastar man alla testiklar i soporna bara så där??? Det måste ju bli en rejäl hög varje dag, så fullbokat som dom hade! Jag ser plötsligt framför mig en stackars praoelev som kånkar på en stor svart sprängfylldsopsäck. Så brister plötsligt plasten och det bara flyger ut testiklar som studsar nedför asfalten, hahahaha! Hmm...allvarligt alltså, vart tar alla små kroppsdelar vägen? Bränner man kanske upp dom? Jaja...det hela gick iallafall väldigt bra och personalen hade tydligen blivit lite kära i våra små dunbolster. Dom hade ritat små hjärtan på deras operationsband runt halsen, såååå gulligt!

Nu är arbetsrummet nästan klart! bara att måla fondväggen randig i härliga färger. Jag längtar tills jag har färgburkarna i min ägo. Tills dess tager man vad man haver och börjar brassa av massagerummet! Slet bort listerna igår och spacklade ojämnheter och pillade bort lös tapet. Rooooligt!
Hmm...undrar fortfarande hur jag ska inreda det. Förslag nån?

Imorgon ska jag o Doodod sitta i bilen senast kl 06.30. Gillar inte varannan fredag...


Kommer ni ihåg den här reklamfilmen?
Hur kom jag att tänka på den? Hehehe...


RSS 2.0