2006-02-24 kl 14.40, då sågs vi för första gången

Idag för 5 år sen så vaknade jag lika tidigt som idag. Jag var nervös och det pirrade i hela jäkla kroppen! Jag skulle till jobbet och massera, hålla pass och sen sticka hem för att göra mig iordning. För idag skulle jag ju äntligen få träffa Tobbe för första gången! Oh shit, jag skulle kunna beskriva hela dan i detalj, vad jag hade på mig på BodyPumpen till vad Tobbe hade för skor, hahaha! Kl 14.30 hade vi bestämt att vi skulle ses . Vid Åhlens City på Drottninggatan. När jag äntligen satt på tunnelbanan så var den några minuter försenad. Fan då, jag ville vara först på plats! Kontrollfreak som jag är, hehe. Jag ville vara den som stod där och spanade efter honom och inte tvärtom! Jaja, jag skickade ett sms och sa att jag var några minuter försenad men att jag strax var på plats. Han svarade direkt att han väntade! Jag skulle velat haft en pulsklocka på mig då. Skulle ha varit nära maxpuls, hahaha! Jag gick snabbt uppför alla trappor i Åhlens City och närmade mig utgången mot Drottninggatan. Jag hann knappt sätta foten på entretröskeln innan jag såg honom i folkvimlet. Det var mycket folk den fredan, som alltid men jag såg honom direkt! Han stod och flinade med ett sånt stort smajl som lyste upp hela jäkla stan! Jag föll pladask kan jag säga. Alltså, jag snubblade inte, jag blev kär. På en gång, jag vet det! Vi kramade om varann och flinade lite dumt och försökte slappna av. Vi började gå mot Gamla stan och slutade vid St Eriks plan. 5 timmar senare och inte en endaste minut bortkastad.

Idag bor vi i ett radhus i Kälvesta. Vi har en underbar liten son tillsammans och jag älskar Tobbe lika mycket idag som för 5 år sen. Vi har verkligen haft våra duster och turer upp och ner men jag skulle inte vilja byta ut åren för nåt annat i världen. Jag hoppas att du kommer att läsa det här när du vaknar idag min älskade älskling för jag har fan inga pengar att köpa dig nåt fin som jag önskar att jag kunde, men du ska iallafall få en mysig frukost med mig och Melwin när du vaknar. Jag vill bara att du ska veta att du betyder allt för mig och jag älskar dig så jag dör.

Puss och kram på vår 5 årsdag min Tobbe!
Jag älskar dig!

Domen


Jahapp...så fick jag domen häromdan i låddan. Körde 60 km/h på 50 väg=2000 spänn i böter. Faaaaaaaaan, det är som att ta ut 2000 spänn från bankomaten och stoppa in i ett älgarsel som sen galopperar in i
fucking skogen och aldrig kommer tillbaks...typ.

Jobbe, jobbe..

Idag vaknade jag upp av att Nöten ropade "Mamma, maaaacka!" Jag hade då sovit i över 10 timmar och kände mig pigg! Tjihooo! Tobbe låg bredvid heldäckad. Stackars karl som ska vara hemma med Melwin idag medans jag jobbar.
Klockan är snart 10 och jag drar om en timme så jag har brassat av den utmanande förmiddagen med barnet iallafall. Sen somnar han kl 12 o sover i två timmar. Inte så tungt...hehehe.. Jag har inte varit ensam och haft lugn och ro en endaste gång då jag varit risig sen Melwin kom. Bara att kötta på.

Idag ska jag på föräldrasamtal kl 18 hos Lena! Det ska bli kul att höra vad hon har att säga om vår lilla Doodod! Önskar att vi hade kunnat gå både jag o Tobbe, men han e för risig fortfarande. Jag ska dessutom vicka hans boxpass ikväll kl 20. Det är sjukt roligt och jag längtar! Måste pigga på mig lite extra till kvällen!

Nä, måste sluta nu. Jag måste ha legat med en papegoja för ca 3 år sen.. "mamma, mamma, mamma, mamma, mamma, mamma, mamma, mamma, mamma, mamma, mamma, mamma, mamma, mamma, mamma, mamma, mamma, mamma, mamma, mamma, mamma, mamma, mamma, mamma, mamma, mamma, mamma, mamma, mamma,mammaaaa, maaaammaaaaa, maaaaammaaaaaa, maaaammaaaaaa, maaaaaaammmaaaaaaaaaa!!!"
"JAAAA, JAG KOMMER FÖR HELVETE!" "JAG KOMMER!"
"Fan, att man aldrig får vara ifred" väser jag mellan sammanbitna
tänder så emaljen spricker..

Du vet att jag älskar dig min älskade lilla Dossido, jag bara önskar att du var född utan stämband ibland. Bara ibland. Får man önska sånt? Är jag hemsk nu? Äh...


Jag kräks..

..kl 04.20. Efter att ha mått illa sen 21 och legat och vridit mig hit och dit i sängen med en mage som är stor, uppblåst och stenhård och mullrar upproriskt. "Vi vill ut!" Jag rusar ner till lilla toaletten och det rinner saliv längs med kinderna. Jag var så sjukt pissnödig också så jag kände att jag inte kunde hålla tätt utan pissade en skvätt vid varje kräkning, rakt ner på badrumsmattan. Mys mys. Fan, att spy är bland det absolut vidrigaste som finns. Jag kommer ihåg senast jag spydde. Det var för 11 år sen när jag jobbade på H&M och knappt hann av bussen och in i lägenheten i Norrgården. Blääääää... Melwin har ju varit risig i magen ett par dagar och ätit som en fågelunge sen i lördags. I natt när jag o Tobbe for fram o tillbaka till toan så piggade han på sig och ville för första gången äta mackor. Alltså, när man mår så jäääävla dåligt att man inte kan sova en sekund så ska man ner till köket en gång i timmen för att bre fler Falu rågrut, det är inte kul. Efter ett par omgångar så gjorde jag iordning en buffe av mat som han kunde slafsa med i säöngen. Tobbe mådde så jävla dåligt när Melwin började knapra så han tog sin kudde och täcke och gick och lag sig i källaren. Där sov han gott till kl 11 då jag faktiskt ringde honom på mobilen och sa att han fick ta över. Jag hade bara sovit två timmar och Melwin satt i sängen omringad av bananskal, klossar, halvätna mandariner och Falu rågrut som lämnade flottiga märken i lakanet. Han hade då varit vaken sen kl 05 och var piggare än på flera dagar. Tobbe tog över och jag somnade äntligen och sov tungt i 3 timmar tills det ringde på mobilen. Det var Tessan från SATS som sa att det var problem att få vikarie till mitt Pilates pass ikväll. Kunde jag maila henne ett upplägg så kunde hon ta det. Jahapp, I`ll do so. Jag hade sms:at SATS tidigt på morgonen plus ett företag som jag inte vart på sen i November. Fan, nästan 4000 spänn åt helvete. Vad ska man göra? Boka om till en annan dag och hoppas på att pengarna rullar in innan den 15/3 då min härliga restskatt ska vara inne, panik, panik.

Nu ska jag gå o lägga mig. Måste jobba imorgon, finns inget annat alternativ, kan inte förlora mer pengar. Ibland hatar jag att ha eget företag. Men det ska nog gå bra.
God natt!

Må bra känsla i hela kroppen min! Tack Hanna!

Kom precis hem från en helt underbar eftermiddag/kväll med Hanna! Mia Skärlinger showen var såååå jääävla suverän!!! Hon är bara så skön! Hon kom in på scenen iförd endast en liten bikini från när hon var 20 bast och drev med sin kropp som bar spår efter graviditeter. Hon snackade om allt från dagens skeva ideal som vi desperat försöker leva upp till, hela tiden med glimten i ögat och små roliga ljudeffekter så vi alla vred oss av skratt i stolarna till att i nästa sekund imitera en porrfilmsscen och det sjuka i det. Äh, det går inte att återge känslan, det var bara så underbart att sitta där och känna sig lycklig i hela kroppen! Jag är så glad att vi bokade i tid för det var knökfullt i hela Cirkus.  Alla 1600 pers stod upp efter showen och klappade händerna och tjoade! Nästan så jag blev lite rörd och ville absolut inte att det skulle var slut. Lööööv Mia Skäringer!!!

Dyngkåt & hur helig som helst!

Mia Skärniger here we come!

ÄNTLIGEN!!! Idag kl 15 så bänkar vi oss, jag o Hanna, på Cirkus. Vi bokade biljetterna för flera månader sen och nu är det dax! Jag har längtat såååååå sjukt mycket! Showen är 2.5 timmar lång och jag är helt säker på att vi kommer att njuta varenda sekund! Sen blir det lite tapas på Caliente!

Kan söndagen bli bättre?


Mot Äntligen Hemma mässan!






Idag har Jossan o Johan o Chilli varit här o fikat! Mys mys!
Innan dess var vi ute en sväng o åkte pulka o klättrade i träd.. Melwin såg hur George for upp o ner som en liten apa och ville göra samma sak. Nu ska jag väcka Melwin och så ska vi dra till Kista på mässa med Hellan o Johan! Kuuuuul!

Doodod´s nya frilla!

 

Igår åkte vi till Kista för att få en klipptid på en av salongerna på nya Kids Court. Där får man sitta i en liten racerbil och kolla på film när man klipps...inte jag alltså, kidsen..hehe.

Självklart var det fullbokat så vi tog en vanlig salong och Melwin strejkade direkt. Killen som klippte svettades och klippse så snabbt så jag var glad att åka därefrån med öron på ungen. Jag bad honom klippa lite rockigt och behålla lite längd uppe på skallen...och vips så var allt kort. Jaja, vad fan kan man begära när Melwin bara satt och ville spruta ner hela deras salong med vatten sprutan. Jag mutade med att vi skulle käka glass efteråt, då gick det lite bättre. Ser ut som en helt annan unge nu tycker jag! Så stor! Min älskade lilla kille!


Sjuttonde Fabruari 2011

Dom flesta dagar så känner jag mig som världens bästa mamma. Vi har så jädra mysigt jag o Melwin. Vi pratar om allt möjligt, lagar mat, pysslar och myser tillsammans. Min stubin är oändlig och inget kan rubba mig.
Idag är inte en sån dag.. Idag tycker jag synd om Melwin som har en sån grinig, sur, less jävla morsa.. Jag kände i hela kroppen så fort jag vaknade i morse att det inte skulle bli en bra start. Jag försökte tänka om men det gick inte att vända. Den här morgonen skulle jag för första gången denna vecka ta det lugnt och kliva upp lite senare än vanligt och jag har längtat. (även om Nöten vaknar kl 05..senast..) Men Tobbe hade också en dålig start med diabeteskänningar så det stod härliga till. Jag gick upp på toa för att slå en drill och känner hur det stinker kattbajs i hela huset. För trött för att bry mig då. (vi har bytt kattmat en kortis till Willys kattmat för att kassan tröt o Hill´s är så jäävla dyrt. Vilket betyder att  båda katterna både spyr o skiter rännskita och verkar allmänt slöa och glåmiga.. ska köpa bra foder idag.) Tobbe fick panik när han vaknade och klagade på att det blev så stressigt att ta hand om skiten när han var sen till jobbet. Jag bara låg undertäcket och suckade. Fan, han bara kliver upp i sin egna lilla värld VARJE morgon och behöver bara bry sig om att tömma tarmen, fylla magsäcken, dra på sig skitiga truckerkläder och pysa iväg. Vad fan ska man säga...välkommen till min värld med en 40 meter lång To Do lista varje morgon.
Jaja, upp o ge Melwin en macka för det hann inte Tobbe. Jag var arg och frustrerad minst sagt. "Akta på dig jävla unge innanjag skickar ut dig i snön!" väste jag mellan sammanbitna tänder. Melwin tittade på mig med stora bruna ögon och sa " Mamma, lessen aaaarrg!" "Ja, idag är mamma arg, men det blir snbart bra igen, flytta på dig nu." Men..vad i helvete är det som rinner på baksida lår? Jahaaaaaa! Bara lite svettningar från skinkorna så här på Ägglossningens Dag. Finfint som snus. Armhålorna osade också under morgonrocken.  Jag for omkring och gav upp hoppet om att återvända till sängen och gick ner till källaren för att starta en maskin tvätt...med taxöronen hängandes och slängandes mot bröstkorgen som gamla slitna ICA kasssar från Lilleputtarnas land. Fy faaaaaaan. Duscha för att få stopp på svettningarna och sen kändes det bättre. En halv portion gröt och en ostmacka. Melwin käkar så sjukt mycket så två vuxenportioner räcker inte till så han får alltid min halva tallrik också. Lilla tarmen.

Nu har jag käkat lunchi lugn o ro, ringt runt och försökt ragga nya massageföretag...inte kul. "Hej, Caroline Ahlqvist heter jag!" Bläää...mn jag måste ju få in mer pengar i företaget.

Nu ska jag till Infra City o knåda folket! Det blir bra det.

Check

Frukost med Melwin.
Köra Melwin till Lena.
Städa akvariet.
Massera 60 min.
Spinning 45 min.
Core 30 min.
Tvätta bilen.
Käka lunch.
Massera 45 min.
Tvätta och vika tvätt.
Hämta Melwin.
Laga middag.
Hålla Pilates.
Kolla på TV.
Sova.


Grattis på era födelsedagar Tessan o Johan!!!

Hoppas ni får en tokhärlig dag båda två!

Alla Hjärtans Dag


Tänk att man måste ha en dag i kalendern för att vi ska visa varandra kärlek.. Jaja, det är väl lite mysigt ändå. Jag gjorde iordning en äppelpaj med vaniljsås efter middag innan jag drog iväg till SATS. Lite svårt med tiden en måndag. Masserade till kl 21.15 och då vaknade Melwin upp och kom nerför trappen, fasen då. Jag som skulle ge Tobbe en fotvårdsbehandling ikväll! Självklart så somnade jag som en gammal stock när jag nattade om honom, suck. Vaknade av att Tobbe ruskade om mig. Får ta igen kvällen på fredag eller nåt.


Härliga helg!

Snart drar jag o Tobbe till stan för att mysa med Johan o Hellan! Middag hos dom och en massa tjatter o övernattning, loooovely!
Melwin är hos farmor o farfar hela helgen för imorgon ska vi till Idrottahögskolan på SATS Inspirationsdag! Kl 8 är det uppställning o sen kör vi pass o föreläsningar. Middag på kvällen i Frihamnen och hotellvistelse på Scandic! Hääääääärligt!!!
Nu måste vi dra! Hej o hå!

GRATTIS MOLLY MUS PÅ 1 ÅRS DAGEN!

Bild från i somras på Jessicas veranda!


Middag på stan!

Tjihoo, tjihoo, tjihooooooo! Idag ska vi in till staden, jag o karln! Länge sen vi käkade ute! Supermysig spansk restaurang. Vi ska fira vår polare Johnny som fyller år och Jossan ska vara barnvakt över natten. Jag kom precis hem från Arninge där jag mötte upp min syster yster för att överlämna barnet. Melwin var glad i hågen och vinkade för fullt när dom tuffade iväg i bilen. Min lilla skrotskrot! Han kommer få en härlig vistelse i Rimbo bland traktorer, hästar, hundar, katter o så får han åka lite fyrhjuling också, det blir bra det! Imorgon ska vi ändå ut till Rimbo för att fira Tobbes kusin Johanna som fyller 18, så då hämtar vi upp Nöten på vägen, perfekt!
Efter en lååååång härlig sovmorgon, hehehe.

Nu ska jag iväg till Kista för att köpa ett presentkort åt Johnny.
Manlig framförhållning kallas det. Tobbe har jobbat halvdagar två dar nu
och kommit hem dagtid för ovanlighetens skull, men "Oj då" "Fan, presenten ja,
jag slutar inte förens kl 18 idag, älskling, kan du fixa?"
Som en god kvinna så trollar jag till det o "fixar" det. Sen e det tomt på kontot för att
två företag är sena med sina inbetalningar. Fiiiinfint. Tobbe får bjussa på maten..




Detox

Jag har fått tillbaka min hudsvamp, piss o helvete. Små ljusa fläckar på magen och höfterna. Har haft skiten sen jag var typ 12 år, blev mer o mer, gick till hudspecialist som gav mig ett livstidsrecept på Cortisonschampo o bodylotion som jag skulle duscha med varannan dag i resten av mitt liv. Svaret " Inget att göra nåt åt, hej då." Gick till Kinesiolog. Känslig mot både mjölkprotein och veteprotein. Detoxade i 6 veckor. Inget socker, mjölk eller vete, drack en massa vidriga örter och droppar med konstigheter från nån gammal afrikansk buske. Svampen försvann efter 6 månader. Tjihoooo! Nu har jag slarvat igen, käkat dåligt sen Melwin kom..dvs, slarvat o käkat mjölk och veteskit igen. Jahapp. Har inte råd att gå till Kinesiologen igen så jag sökte upp grejorna på nätet som jag kom ihåg att jag köpte av henne då, för 3 år sen. Fick dom i förra veckan och i måndags körde jag igång. En drink med örtskiten morgon och kväll. Det är så äckligt så jag nästan spyr...o då är jag faan inte känslig. Men, men, 20 dagar ska nog räcka och sötsuget är redan borta! God natt!

 


RSS 2.0