Kussarna Stor & Liten


Idag drog vi till woodsen i Rimbo för att hälsa på Syster Yster, Johan och lille Wilmer!
Melwin ville absolut hålla i honom, han var så stolt!
Det gick så bra tills Nöt Junior ville ha en patte i nyllet istället.

Bästa videon!


Midsommar 2011

Vi har haft en svinmysig midsommar i år! Hellen och Johan kom över till oss i torsdags kväll och sov över till fredan när vi allihopa drog ut till Munsö för att åka höskrinda och äta sillunch i det gröna vid Munsö kyrka. Efter det grillade hos Tobbes föräldrar som var i Kopparberg över helgen. Tur med vädret och Melwin fick rocka loss runt midsommarstången. Vi sov över allihopa och kom hem igår kväll. Snart är det semester! 2 veckor kvar!!!

Johan, Hellan, Toobi o Melwin på väg till midsommarstången på Munsö!

Sillunch i gröngräset, inte dumt!

Jag och Melwin dansade...eller iallafall jag, Nöten

var grinig och villa leka beeeeebis...suck..

Hellan & Johan



B & George...eller siames tvillingar??


Semester

Jag la mig på sängen med Melwin tidigare ikväll för att lugna ner hans höga tempo inför nattningen men somnade själv på magen och sov i en timme. Drömde att jag slog i huvudet 3000 ggr och vaknade upp med ett hår som stod åt alla hår och knän som var sönderhoppade, översträckta utanför sängkanten. Melwin hade kånkat upp leksaker och sin stora gossehund i sängen och for runt som en galen alien. Jag var hans hoppborg. "Mamma, kolla, lamla!" (=ramla) Han satte sig gränsle över hunden, kastade sig bakåt med en jädra kraft och föll handlöst i madrassen med sin lilla kropp, om och om igen så det smällde i fjädringen. Hälften av gångerna råkade hans mor ligga under. Det tog typ 20 min innan mina knän var fit for fight igen och jag luffsade ner till köket och gjorde fruktsallad som kvällsmål till Nöten.

Nu har jag köttat ända från Augusti förra året, med lite uppehåll för jul och påsk o sånt. Nästan ett helt år av jobb, ekorrhjul, logistik. Som alla andra. Man jobbar på och livet rullar härligt fram och jag tycker inte det är särskilt belastande, det är bara så det är, jag gillar det faktiskt som fan. Men nu, när det bara är lite mer än två veckor kvar till ledighet så orkar jag knappt hålla skallen ovanför ytan. Jag är såååå sjukt trött hela tiden så jag blir less på mig själv. Massagebänken har börjat knarra och min lilla CD spelare tappade handtaget häromdan så jag får bära den under armen med sladden dinglandes. Proffsigt. Dom e också trötta och vill vila ett par veckor innan hösten drar igång. Företagen vill brassa av sina sista datum innan ledighet och detsamma för privatkunderna. Två fullsmetade veckor, sen är det semester! Shit vad härligt det ska bli! Vi ska bara vara hemma hela sommaren förutom nån tripp till Kopparberg eller så när vädret är bra. Luuuuuugnt och skönt.....(hehehe....to be continued...) Det kommer bli en sån jävla suverän sommar, det känner jag i hela kroppen! Jag ska fylla kyl och frys med smarriga grillmyssaker, tillbehör och marinader. Just nu planerar jag för höstterminen fram till årsskiftet. Trist att sitta och skriva in jobb i December men skönt att se kalendern fyllas med jobb. Planera, planera , planera. Hoppas på ett till företag som har 18 anställda. Perfekt antal som skulle fylla upp mina veckor suveränt bra. Ska på möte på torsdag,
hoppas hoppas och håller mina tummar så dom vitnar.

Oops, den där gamla tröttheten botas knappast av att sitta framför datorn till midnatt.
God natt!

Eskilstuna Djurpark

Förväntansfulla galna ungar i bussen!

Inte ett kort blev skarpt, hahaha!

Aporna var bäst som alltid.

Susukater...tror jag dom hette..

Efter lunchen rockade kidsen loss i backen som vi satt i!

Första gången Nöten åkte karusell och tekoppar!

"Fortare mamma, fortare!"

Trötta efter en intensiv dag, ingen villa le mot fotografen..






Eskilstuna Zoo

Huset är alldeles tyst och jag kan stå för mig själv i köket och förbereda dagens matsäck och fika. Klockan är 05.50 och Tobbe o Melliwidelli sover. Jag vaknade tidigt av ett billarm som vägrade ge sig. Lika bra att gå ner och duscha i fred innan allt drar igång. Kl 8 ska vi träffas allihopa, dagmammor, föräldrar och barn. Vi ska åka gemensam buss till Eskilstuna Djurpark! Vi har längtat sen i februari och nu är det dax. Melwin vill se aporna säger han. Det ska han få, mys mys! Pastasallad, mackor, juice, chokladrutor och hallonrutor hänger med. Hoppas det inte börjar regna bara!

Emil i Lönneberga

Idag har det varit Astrid Lindgren Festival med alla dagmammorna!

Såååå mysigt att sitta på picknick filtar i gröngräset och mumsa jordgubbstårta!

Melwin var given figur, Emil i Lönneberga såklart.

Jag hittade två urtvättade örngott igår kväll och hastade ihop en tröja och ett

par byxor som fick duga. Lånade symaskin av grannen.

 


10 års jubileum!

Idag var det exakt 10 år sen jag gick ut Axelsons!
Tjihooooo, fan vad jag e bra!!!
10 år som Massageterapeut och egen företagare!
Jag ger mig själv en kram.

Kanske firar lite med en feting Ben & Jerry Halfbaked senare idag..hehe.

Min systerson, Melwins kusin

Kan man bli sötare?

Somnade en stund när vi hälsade på.

Nyblivna, möra föräldrar!

Världens stoltaste moster!

 


DET BLEV EN POJKE!!!


Klockan 01.51 föddes min lilla systerson på BB Stockholm!
50 cm lång och 3450g.

JAG ÄR SÅ JÄVLA STOLT SÅ JAG SMÄLTER!!!

Idag ska vi hälsa på! Längtar!!!


Hemoflocken på G!

Idag är dagen som jag längtat efter i över två månader! Annika, Jessica och Camilla kommer och grillar, dricker vin, sover över, käkar brunch och myser ett helt dygn! TJIHOOOOOOOOOO!!!
Melwin o Tobbe sover på Munsö och jag får vara ensam och fixa iordning och dra och handla med brudarna på dan...trodde jag ja. Tobbe jobbade tydligen till 16 idag och jag stannar hemma med Melwin som är tokig, badar  i lilla poolen, gungar i parken, åker sparkcykel, leker med katterna på gräset mm mm mm mm ....suck. Jättehärliga, jaja, jag vet, men jag hade längtat såååååå länge efter en dag ensam och sen hänga med och handla med tjejerna. Jobb går först...antar jag. Nä, nu får jag sluta hänga fetläpp. Brudarna kommer när dom fixat allt till kvällen och då får vi mysa utan att bli avbrutna och äta i luuuuugn och ro i värmen. Härligt blir det till sist! Nu ropar Nöten och vill ha mig med i poolen, japp, mamma kommer! Jävligt mysigt iallafall, han e ju en sån gladskit! Han visste ju inte att jag skulle ha ensamdag, min lilla älskling. Ut o njuta av solen!!!


Vår härliga brunch i värmen!

Äntligen!!!

Jossan ringde kl 07 i morse. Vattnet sipprar och värkarna är regelbundna! Tjihooooooo!!!
Jag fick en gåshudattack och började böla, hahaha, fan, vi har ju väntat o väntat och nu
äntligen är det dax! Väntar spänt hela dan på fler besked.
Lycka till min syster som jag älskar så jag dör!

RSS 2.0