Valborgsmiddag

Så här blir det när energin tagit slut för dagen... HavreFras, mackor med leverpastej och gurka, juice, ost, yoghurt...tjaa, det är ju trots allt jävligt gott. Melwin: "Åååååh, mamma, vilken fest! Jag älskar deeeeej! Mmmmmmm, vad gott!"


Hemma igen!

Utställningen gick bra! Vi fick inget Excellent (röd)omdöme men Very Good(blå)! 4 hanhundar i Moss klass (av 9 st) fick Excellent och gick vidare. Jag och Moss fick gå in i ringen igen men åkte ut, fattade ingenting, men men. Han skötte sig fint i ringen och sprang på bra! Första gången som vi är så många hanhundar tillsammans i ringen.
Omdömet:

"Reslig hane 1 år. Vackert huvud, mellanbruna ögon, utvecklad tuggmuskulatur. Välansatta öron, lagom halslängd. Behöver bli kraftfullare i benstommen. Ngt kort bröstkorg, behöver utveckla vinklarna bak. Bra päls och lyster, bra tanfärg. Trevligt temperament. Behöver stabilisera rörelserna."

Det var skitkul att träffa Malin, Tyra, Åsa och Brumma! Det var såå länge sen! 

Nästa utställning blir i Vallentuna i slutet på Maj. Vi har också anmält oss till en nybörjarkurs i Rallylydnad som startar nästa måndag! Rooooooligt!!! Jag och Moss behöver en nytändning nu!

 

Melwin for runt och lattjade för fullt

Bra bilder det blev va...

Ska köpa en systemkamera...

Brumma och Åsa!

Malin och Tyra!

Husse och Mossis.


Västerås imorgon!

Uppladdning inför Västerås!
Imorgon tuffar bilen iväg kl 7.30! Jag, Toobi, Melwin och Moss ska på officiell utställning i Västerås! Det ska bli så jäkla roligt att träffa Tyra, Malin, Brumma och Åsa! Äntligen! Jag har packat ihop vårt lilla kit och skulle just gå och lägga mig när jag kom på att jag inte kommer i mina brallor längre... Rotade runt i garderoben och valde ett par mammajeans och en ljus tröja som går över magen. Får duga. Moss kommer att få en sån härlig dag imorgon! Hångla med Tyra, yummy!


Kurs! Tjihoooooo!!!

Ojojojoj. Min skalle rabblar fortfarande latinska termer... Jag har varit på kurs idag! Så jävla roligt! Bäcken och ländryggsproblematik! Columna Vertebralis, Os Ilium, Ligamentum Linguinale....skulle behöva renskriva alla mina kladdiga anteckningar efter dan så jag får allt på plats, lite sorterar i skallen liksom. Får ta det imorgon om jag hinner. Har fått så mycket bra verktyg och ny testmetodik idag så jag bara längtar efter att få en värkande ländrygg på bänken! Var ett tag sen jag kände så! Jag älskar mitt jobb!!!


En massa små massörer!

Igår åkte jag och Melwin ut till Stenhamra för att Vincent och Melwin skulle få lattja loss. Både jag och Jessica hade haft en tuff dag så det var sjukt härligt att snacka av oss och mysa. Jag tog med mig massagebänken för Jessica hade ont i nacken. Hon fick sin behandling och vips så var alla kids där som flugor kring en bajskorv! "Jall osså ha massage!"


Välkommen ut Stig!

Syster yster har några hönor på tomten. Två av dom är så sugna på bebisar så dom ligger o ruvar vecka ut vecka in. Förgäves. Problemet är att det inte finns nån tupp ju! Så, Jossan köpte Ekologiska ägg från ICA i hopp om att nåt av dom skulle vara befruktade. Och! Idag föddes lille Stig! Namnet kommer från så klart från ICA Stig! Hoppas det kommer fler...Ulf, Roger och Kajsa..


Moss fyller 1 år idag!!!

 

Vi älskar dig!

Ett besök hos sin favorit Eroz! Där fick han skick i örat.

Födelsetårta: komage och kycklinghalsar toppat med oxkött!

Slurp, 23 sekunder senare...slut!

 


Grattis på födelsedagen mamma!!!


Kusinerna!

Idag har Melwin varit hos Jossan, Johan och Wilmer hela dan! Han ska sova över där och så ses vi hos mamma som fyller år imorgon! Det hela var min älskade systers ide! Hon ringde mig igår och ville hjälpa till så hon tog både barn och hund! Kändes konstigt att komma hem från jobbet idag och käka i lugn och ro, tyst, ingen tid att passa...vardagslyx. Tack min älskade syster för att du är som du är!

Jag älskar dig!

 


Vår älskade lilla bebis

Vi var på Ultraljud idag! Allt såg bra ut och beräknad förlossning är den 16:e september! Nu känns det verkligt! Äntligen!


Melwin vs Crudi

Citronbullar!


Jag ska aldrig...

..kolla väderprognosen igen...I HELA MITT FUCKING JÄVLA LIIIIIIIIV!!! Hatar vårt klimat. Fuck.

Jag och Tobbe sa igår till varann att vi skulle ta det lugnt idag. Sova ut och inte stressa. Kl 9 ringde Vägverket och 20 min senare for Tobbe ut genom dörren för att ploga E18, med havregrynsgröt dinglandes i skäggstubben. Fyyyyy faaaaan.

Melwin vaknade kl 06.30, go o glad kexchoklad. Jag glodde lite halvblind på tv och lekte med Melwins dinosaurier. "Mamma, jag e tröööött" sa han efter ett tag. Jag fick en liten chock och kollade hans panna. Lite feber hade dykt upp och han somnade om i vår säng. Nu är klockan 11.30 och han sover tungt fortfarande. Utan att ha käkat frulle! Inte likt honom...bra att han sover så får febern göra nytta.

Jag glider runt här hemma, lite halvlåst. Moss fick gå ut på baksidan..lagom nöjd. Nu ska jag laga några trasiga mammajeans. Fick en jättelåda mammakläder av Jossan förra veckan. Låddan har gjort turné i över 4 år nu bland säkert 10 pers och deras svällande kroppar. Men nu när lådan kom tillbaka till mig igen så spyr jag på alltihop. Slitet och fult. Nopprigt och sprucket i sömmarna. Ska göra vad jag kan med min lilla IKEA maskin. Får köpa nytt sen. Mörkblått, svart, benvitt, rutigt, kärringstyle. Usch vad trista mammakläder det säljs. kanske ska byta karriär? Designa mammakläder som man faktiskt känner sig snygg i! Dom bästa mammaplaggen som jag haft har inte ens varit mammakläder. Långa linnen i knallfärger från GinaTricot, snygga tunikor från H&M med löst tyg över maggen, kanoooooners!

Gårdagens underbara vårtecken...


Jävla byracka!

Idag var jag o Moss på promenad. Vi gick över en äng nära oss då en liten svart typ terrier fram kutandes till oss. Jag sa åt honom att vända bort från oss och tog bara för givet att ägaren var i skogen intill. Jag o Moss knatade vidare och kom tillbaks till samma äng ca 45 min senare. Då dök hunden upp igen! Denna gång kopplad av en tjej som var ute med sin hund. "Är det din hund?" frågade hon. "Nej" svarade jag och berättade att jag stött ihop med den tidigare. Den hade halsband men ingen adress. Vi diskuterade vad vi skulle göra och beslutade att den fick hänge med mig o Moss hem och sen dra till Polisen.
På vägen hem gick vi förbi Konsum butiken nära oss. Den lilla ettriga hunden skulle absolut in så jag gick dit och frågade om nån kände igen honom. "Vi ringde Polisen för 20 min sen men dom har inte tid att komma hit och vi kunde inte fånga in honom"
Summa kardemumma. Vi drog hem. Jag åkte till Polisen med hunden. Ägaren hade efterlyst honom, jag åkte dit och lämnade Herman, som byrackan hette. Han hade rymt på morgonen och var 1 år gammal. Ägaren ville ge mig en hundring men det kändes bara löjligt. Moss och Herman gillade varann och möjliggjorde att jag kunde få med mig hunden hem. Nu ska jag hämta Melwin.


Böld AB

Jag har tagit bort födelsemärken lite här och där sen jag var typ 12 år. När jag väntade Melwin så började vissa av dom växa mer! Speciellt en...mycket väl placerad precis innanför bikinilinjen. Jaaaaadå. Från att ha varit ca 4 mm i diameter och helt platt till att bli stort som ett jävla smultron och stå upp lika mycket. Jävligt sexigt. Nu. När jag är befruktad igen. Nu känner jag hur den "lilla" jäveln växer sig lite större för varje dag som går. Den får små utväxter och ömmar och kliar. Snart får jag köpa en stl större trosor och brösttejp för att hålla in den. Kommer se ut som att jag har en penis på sniskan snart. Så, jag drog ur min gigantiska tummen ur röven och ringde Sophiahemmet. Var där igår. Bölden och jag. Jag är inte särskilt pryd av mig men fan..jag låg där på rygg på britsen med både byxor och trosor neddragna..osså lite schysst kirurgbelysning på det så min bruna knöggliga böld lös upp hela rummet. "Du kan få en liten pappersbit på här så du slipper ligga helt näck" sa Bo, kirurgen. Sköterskan garvade och frågade om jag ville ha en "brasillian" på en gång. Dom var faktiskt jäkligt härliga båda två och vi hade det skitkul den lilla stunden jag var där. Snipp, snapp, knips, klipp och sy, klart! "Just i det här området kan det blöda rätt så mycket så sätt dig här i 10 min och håll press på området innan du går härifrån" sa sköterskan och flinade. "Du behöver inte sitta i väntrummet och hålla dig mellan benen som om du var kissnödig" fortsatte hon. Vi garvade båda två och jag gick ut till bilen, fan, vi har ju automat ju! Så grymt skönt att det är gjort!!!


Påskbuffe med Hellan & Johan!

Eftersom våra mysiga Yxlan planer gick åt h-vete så kände jag att vi måste bjuda över nån som kunde käka lite påskmat med oss. Hellan och Johan kom i måndags och moffade gott! Mysigt! Jag hade gjort Wasabilaxrullar, inlagd sill, senapssill, potatis, minipizzasnurror, blomkålssoppa, kycklingspett, räkpaj, brytbröd, ägghalvor med räkor och löjrom, oliver, hemmagjord skagenröra, köttbullar, prinskorv, sallad med avokade och mango och lite påskmust på det! Efterrätt, mangosemifreddo med hallon. Det är så jävla kul att rocka loss i köket! Jag kastade ut Melwin, Tobbe att gå ut med Moss i skogen, läääääänge så jag kunde kötta järnet utan att bli störd, hehe.

 


............................................


Påskpyssel med Kalle & Stina!


Beercan Chicken

På fredag ska jag testa ett spännande recept! Nytt för mig iallafall. Man tar en halvdrucken öl på burk, fyller på med en massa kryddor, ställer ölburken i mitten av en glödbädd, gnider in kryddor i och på en hel kyckling, sätter kycklingen på burken, 60 min under lock och världens saftigaste kyckling kan serveras! Blir det bra så bloggar jag in receptet! To be continued!


Liam & Wilmers kalas!

Kusinernas kalas idag! Liam fyller 4 år och Wilmer fyller 2!


RSS 2.0