Ingen mobil...

Jag hoppas på att min mobil hoppar igång idag. Har varit utan den i 2 dagar nu...fan o helvete. Världens krångel när vi inte har nån hemtelefon heller. Bara så ni vet så kan jag inte svara på samtal eller sms ...eller Wordfued...hehehe... Skulle haft föredrag om stretching idag men var tvungen att ställa in i morse. Satt till 24 igår kväll och fnulade, gick och la mig med feberfrossa och har sovit dåligt hela natten, svettas och frusit om vartannat. 4000:- åt helvete...Ibland vill jag bara vara anställd.... Igår kväll var vi hos Jessica & Co och planerade vår efterlängtade Säfsen resa som går av stapeln på söndag! Tjihoooo vad härligt det kommer bli! Farsan hjälper till att valla mina längdskidor och så hyr vi utförsskidor på plats. Melwin och Vincent ska på Snögubbens skidskola och jag hoppas dom kommer tycka det är roligt! Idag ska jag förbereda lite hemma, baka kladdkaka, lasange som ska packas med, göra matlista och packlista...äääääälskar listor...hehehe.

Tänk om det här var min utsikt varje gång jag jobbar!

Idag har jag extrajobbat hos en kund ute på Rindö! Sååååå sånt fantastiskt vackert ställe! Moss hängde med och for runt i snön medans jag stod i strandhuset och masserade med en öppen spis bredvid mig och vågorna kluckandes under bryggan. Snön yrde utanför och där stod jag inne i värmen och bara njöt! Vilken underbar dag!


Jag ska fan bli katt i nästa liv


Vilken dag!

Jag jobbade dubbla företag igår, blev lite knasigt då det ena företaget glömt att dom hade utbildning idag. Så jag blev helt ledig idag! Tjihoooo! Hade två privatkunder inbokade men dom avbokade båda två pga sjuka barn. Har varit och klättertränat med Moss nu på morgonen och snart ska jag på behandling hos Caroline Pillinger, längtar så jag dööööör!!! Ikväll ska jag ta ett fotbad och laga extra god middag, kanske en potatisgratäng?

MOT ALLA ODDS

En realityserie som alla borde se. Så kanske vi kan hålla käften istället för att klaga på våra starka friska kroppar.


"Man måste fösöka mamma"

 

 


GRSTTIS PÅ DIN 20-ÅRS DAG LINN!!!

Ha en underbar dag så ses vi på söndag!


Pysseldax med Doodod

Självklart var Dinosaurier temat.


Till min älskade vän

Jag tänker på dig extra mycket denna sorgens dag då du förlorade din mor. Jag kan inte föreställa mig hur det känns men jag vill att du ska veta att jag finns här när du än behöver det. Jag skickar en kram så varm så varm och längtar tills jag får hålla om dig på riktigt. Vi ses snart älskade vän, hälsa din familj från min.


Dagens hälsomiddag!

 

Broccoli och ärtsoppa med rostade pumpakärnor. Yummy!

P.s Var så sjukt sockersugen idag så jag hade lust att stoppa i mig Tobbes gamla torra Dextrosol som låg i handskfacket.

Men jag red ut stormen, yes, yes, yes! D.s


NU HAR JAG DET!!!

Nu har jag fått inspiration! Jag ska börja teckna på en tavla! Med blyerts och stompf o hela kittet! Precis som förr!!! Tjihoooooo!!! Fan, måste till Clas Olsson imorgon i köpa ett A3 block! Shit, nu kliar det i hela kroppen! Jag ska göra nån typ av figur..en kvinna..en alien/fe/troll...nåt sånt... Måste kolla mitt gamla material...har jag kvar mina blyertspennor? To be continued!


Låren Hill

Fan, jag var lite pirrig igår inför vårtermins starten på SATS. Body Pump kl 17.30 o spinning kl 18.30. Jag blev klar med spinningkoreografin typ en timme innan, puh, hade värsta ide torkan! Men det gick kanonbra! Deltagarna var glada i hågen i tjoade härligt! Idag...lår, rumpa, tja, varför inte hela kroppen?

Mööööööööör var namnet.

 

Jag började jobba kl 12.30 idag så jag hann klämma in en klätteromgång med Moss i Johannelundstippen innan. Jajamensan, jag är världsmästare på att klämma in saker så fort jag får en lucka.... Jag gick dit som vanligt och orkade knappt lyfta fötterna över rötter och stenar. Fan, så ska man klättra uppför i 10 min sen... Jag hade Moss lös när vi kom fram och nu har våra klätterstigar blivit så nötta så dom syns långt från backen. Moss drog som en robot uppför den ena diagonalen. Han sänkte huvudet och började klättra. "Vad fasen Moss, vänta på mig!" ropade jag efter honom. Han kom tillbaka och vi köttade oss upp tillsammans, fan o helvete. Har aldrig flåsat så tungt som idag, nästan så jag inte orkade hålla kvar tungan i käften, vilken jävla syn det måste varit. Låren var på nån annan planet och jag ville bara bli av med skiten. Moss däremot har ett jädra flås numera och tuffar på järnet. Bäst är frisläpper på slutet. Då får han sitta kvar nere i änden på backen medans jag en gång för alla harvar upp till toppen. Sen sätter jag mig ner med en pinne i handen och ropar på honom. Det är som att släppa ett fullblod ur en startbox! Ibland ylar han lite frustrerat långt där nere och inväntar kommandot. Fort uppför går det och när han kommer fram till mig så får han busa med pinnen och kuta vidare på ängen som är bakom toppen av tippen. En lyckligare hund får man leta efter. Själv mådde jag nästan illa och slog mig på låren för att väcka dom till liv igen. " Hallåååååå, kom tillbaks till jorden igen!"

 

Ska gå i lägga mig senast kl 22 hela veckan. Först ska jag ut med hunden igen, den här gången hänger Lisa med. Mys mys!

 


Nu kom Wilmer!

Idag ska vi passa Wilmer några timmar! Mys mys! Världens goaste unge! Melwin blir lite sotis...


Nyttig müsli!

 

Nytt år, dax att bli av med sockerberoendet. Jag köpte en kanonbra bok häromveckan som jag skummar igenom nu. Massa goda recept som jag ska ta mig an i veckan som kommer! Idag blir det Müsli!

5 dl boveteflingor
1/2 dl solroskärnor
1 dl sesamfrön
1 dl cashewnötter
1 dl valnötter
1 dl mandel
1 dl hasselnötter
1 dl kokos
4 msk kanel
1/2 dl rapsolja
1 1/2 dl vatten
1 msk honung
5 torkade, osvavlade aprikoser
5 torkade fikon
1/2 dl torkade gojibär

1. Blanda alla torra ingredienser utom den torkade frukten.

2. Blanda olja, vatten och honung.

3. Rör ihop dom båda skålarna.

4. Rosta i 175 grader mitt i ugnen fördelat på långpanna på bakplåtspapper i 30 min. Rör om då och då.

5. Låt svalna och klipp sen ner all den torkade frukten.

Förvara i vacker burk!

Mmmmm, det luktar kanel i hela huset!

p.s Visste ni att kanel sänker blodsockret, lindrar halsbränna, sura uppstötningar, magkurr och gaser? Dessutom är den en helt suuuuuverän antioxidant! d.s

 

 


Månadens röst


Skit i löften, sätt upp mål istället!

Så sa jag till mig själv på nyårsafton för det är alltid kul med
nån lite sporre! Löften bryter jag på en sekund för att jävlas
med mig själv, håller aldrig. Mål låter inte lika hårt!
Lyckas man med sina mål så blir det en härlig bonus!


Så nu publicerar jag detta så jag lättare "når mina mååååål" under året.

1. Dricka mer vatten på dagarna.

2. Godisförbud fram till påsk. (med undantag för vår Säfsen resa den 30/1 till 2/2...hehehe...) Jag får äta socker om jag blir bortbjuden, men bara lite. Alltså, med lite menar jag så som en normal person äter...varför blev den här punkten så lång??? Svettas redan...

3. Köpa in en laser till mitt företag...39.000:-...puh...

4. Gå o lägga mig tidigare på vardagskvällarna.

5. Mer spontana middagar med vänner.

6. Lägga fram Melwins kläder och packa min massageväska o så kvällen innan jag jobbar.

7. Laga vegetarisk mat minst en gång i veckan, det måste bli ett slut med all detta förbannade köttsvulleri, stackars djur. (Ska åka o köpa mat till Moss imorgon...4 kg kycklingvingar, 4 kg kycklinghalsar, 4 kg kalkonhalsar, 5 kg märgben, lever, hjärtan och viltblock...HAHAHAHAHAHAHAHA!!!)


FAN VAD BRA DET LÅTER!!!
VILKET SJUKT BRA ÅR DET KOMMER ATT BLIIIII!!!!

..................................

 

 


RSS 2.0