Tack ni härliga brudar! <3

Mysdag på Mörbybadet med brudarna idag! Surprise surprise var cupcakes med hallonkesella och fruktsallad som Jessica och Annika hade fixat för att fira min och Annes födelsedagar! Vi fick en varsin ansiktsbehandling också!!! My goooood vad grymt! Jag älskar er brudar! Vad skulle vi göra utan varandra!


Det närmar sig!


Mitt sommarmission...

...att framkalla foton från 2007 fram till idag och sortera in i fotoalbum! Har hunnit fram till 2009 nu. Har ett album med bara brudarna i också, mys mys, alla små tripper och middagar vi haft genom åren! Det här ska vara klart innan kläckning, det blir bra det!


Helsinki landet

Nu är vi hemma igen. Trötta, helnöjda efter en supermysig liten 40 timmars kryssning till Helsingfors för ett besök på SeaLife med Melwin! Han har varit eld och lågor hela kryssningen och farit omkring i bollhav, korridorer, trappor, kollat Djungelboken show, käkat buffe, gått på TaxFree, åkt på tivoli, kollat på hajar och käkat klubbor! Såååååå jäkla härligt har vi haft det, vår lilla familj!

Vi hade kanoooonväder hela helgen!

Att sova i överslafen var spännande! Upp och ner för stegen!

Det bästa på hela resan verkade det som...fucking bollhav...suck.

Åka lite båge var coolt!

I Muminlandet fanns det en massa härliga prylar att leka med.

"Ja vill köpa klubba!" YES!

Vi hade fönster i hytten.

SeaLife

En massa coola firrar och snäckor mm.

Åsså fick man borsta fram dinosaurieskelett. Succe? Japp!

Öronmaneter

In i tunneln under hajarna!

En liten pojke med stora ögon.

Sööööt!

Smart affärside, utanför entren till SeaLife var det ett jätte Tivoli!

Kunde man ju inte bara passera.

Helikopter med farsan!

Far och son köpte svindyra åkband för en timmes åkning...för attraktioner med 120 cm längdgräns som minimum, hahaha, lite miss, men men, Melwin njöt!

Solen gassade och det kunde inte varit bättre! Tuuuur!

En sockervadd lika stor som kroppen.

En jääääääkligt trött liten varelse släpade sig uppför stegen när vi var

tillbaks på båten. Sov två timmar, vaken till 23 sen. Då stängde bollhavet.

Ja, äta bör man annars dör man.

Faan vad vi har ätit...ändå dör man.

Vi hann med en ansiktsmålning innan vi klev av båten i Stockholm.

Piratpojken.

 

Nu jobbar Tobbe en vecka till, sen har vi riktig semester tillsammans, längtar!

 

 

 


KLART!

10 burkar bidde det!


Blåbärsleverans!

Ywonne kom precis förbi med 10 l blåbär direkt från Kopparberg! Så ikväll blir det storkok blåbärssylt AB! 😊


Försäkringskassan...suck..

Idag får jag min premiärutbetalning från FK. Några dagar föräldrapenning och några dagar graviditetspenning. Tror ni att det kom som det skulle? Nope. Nu har jag iallafall snackar med dom och det fanns fortfarande frågetecken ang min inkomst. Som jag redan pratat med dom om ca 7-8 ggr. Allt ska vara fix för länge sedan. Jag ringde tom för 2 veckor sedan och frågade om dom hade allt dom behövde. Han jag snackade med då skrattade lite och sa att allt var lugnt. Happ, det var det? Summa kardemumma, jag får alla pengar antingen nu på fredag eller måndag, skööööööönt!!!


I Björklunds Hage

Nära oss ligger en 4H gård med stor lekplats och härligheter för kids i alla åldrar. Djuren var på sommarbete och det duggade lite, men vad fan ska man göra annars. Vi hade en rolig stund! Moss hittade en sjukt stor människobajskorv som smakade Karamellkungen också så han behöver ingen lunch idag. Med andra ord, alla nöjda och belåtna!

 

 

 

 

 


Fler i familjen!

Vi har fått tillökning i vår familj! Vårt akvarium började krångla för några veckor sen. Belysningen la av och doppvärmaren likaså. Jag har velat köpa större akvarium lääääänge men det är så förbannat dyrt! Kollade iallafall Blocket i förrgår och svarade på en annons om ett 110 l akvarium (nu har vi 60 l) med fiskar, pump, doppvärmare, ja allt för 450:-! Jag ringde och åkte och hämtade det i Fruängen. Tjihoooo!!! Tyvärr så klarade sig inte den stora Scalaren och mina två räkor. Känsligt att byta miljö, även om vi tog det försiktigt och använde vårt gamla akvarievatten som invänjning osv. Nu har akvariet "satt sig" och det ser jättefint ut!

Och så har hon äntligen kommit! Den enda varelsen i huset som jag säkert vet är en brud! Hon lägger rom när hon trivs bra! Hon ska heta MaryLou. För om vi får en dotter i september så kommer Tobbe ändå inte gå med på det namnet, suck. Vår nya MaryLou är skitcool. Hon är nästan tam och tittar på mig när jag kommer nära glaset. Söt!


Kussarna i Norrtälje!

Jag, Melwin, Jossan, Wilmer, mamma och Madeleine åkte till Norrtälje idag. Det var minst 10 år sen jag var där sist! Jag fyndade lite prylar på loppis, bl.a. pärlor till Melwins pärlplattor, en glasvas, en vit kruka, en tillbringare i glas som jag ska måla och snäckor till akvariet. Melwin fick en rockig t-shirt av mormor som han önskat sig.


Premiär för Kaanan badet!


Crudi's Bageri AB

Jag fick ett gigantiskt bakryck igår och drog iväg för att köpa ingredienser till mitt kommande storbak. I morse satte jag igång.

Leila´s filmjölkslimpor, surdegsbröd & hurtbullar!


Vi for till Yxlan!

Jag, Melwin och Moss drog iväg kl 9 i morse till Yxlan där min mormor och morfar har hus! Vädret är kanon, klockan är 15 och vi har precis kommit upp från stranden. Melwin for omkring och kastade sten i vattnet och Moss simmade efter pinnar. Härligt! Sommar! Nu ska vi fika på verandan! Vi åker hem på lördag. :)

 

Doodod i båten!

Hund & barn vid vattnet

Shrek

Mina och Jossans gamla badleksaker!

Och morfars gamla spel från 30-talet var en hit!


Jag är nykär!

I "C/o Hannah & Amandas" podcast! Jag längtar efter min egna stund när jag får lyssna på dom här sköna härliga bönorna och jag sitter och gråter och asgarvar av lycka i varje avsnitt! Jag blir helt enkelt så jävla lycklig när jag lyssnar på dom! Jag känner igen mig i varje ord! Myyyyyyyys myyyyyyys myyyyyyys så ända in i helvete säger jag bara!!!


Middag hos Brunells igår!

Tack ni alla härliga för att ni finns!


Att vara gravid

Jag är gravid för andra gången i mitt liv. Det är ju ganska oundvikligt att inte jämföra min andra graviditet med min första med Melwin. Det blir ju liksom så. Med Melwin så var jag lycklig och harmonisk och kände en sån enorm kärlek till detta lilla liv som växte i min kropp. Jag var starkt hormonpåverkad så klart (jag är ju yberkändlig för hormoner) och grät mycket, men mest av lycka och kärlek. Hade några svackor då och då men över lag så mådde jag så himla bra. Kroppen samarbetade och jag tränade på gymmet och körde pass nästan till slutet. Jag upplevde att min kropp var gjord för att vara gravid!

 

Nu, den här gången.. Jag har varit gravid i över 7 månader och har väl varit så där "förstagångsgravidglad" typ 2 veckor totalt. Resten av tiden har jag varit ledsen, deppig, uppgiven..så arg så jag har förstört saker i vårt hem. Slagit sönder saker och betett mig så illa mot min familj så jag går omkring med konstant dåligt samvete. Jaja, skit i det. Hormonerna flödar och strömmar genom min kropp som ett gammalt Niagarafall. Helt normalt. Men eftersom jag jämför med första graviditeten så kan jag inte låta bli att känna mig besviken. Jag ville ju va så där härlig igen, strålande och myyyyyysig! Om jag sitter för länge så hugger det i symfysen och SI leden på höger sida skriker till ibland. Det tar lite för lång tid att resa mig till ståendes och jag blir lika arg varje gång.

 

I morse så ville Melwin ha en macka i sängen så jag klev upp och slog en drill på toan innan jag gick ner i köket för att steka ägg till våra äggmackor. Jag satte mig på toan och pissa o sket. Torkade mig och kände min lilla kompis i röven. Herr Hemoroid har nämligen kommit tillbaka. Han kom till mitt liv under förlossningen med Melwin. Han sa adjö efter några veckor och har tydligen saknat min kropp sen dess för nu har han tagit sitt pick och pack och lagt sig till rätta i min anal utan en tanke på att försvinna förens bebis är ute. Myyyyyyyyyyyysigt. "Här bor jag så bra så" Klev av från toan och ser blöta fotavtryck på det svarta klinkersgolvet. Finfin fotsvett. Happ. Tog på mig morgonrocken och hade bara bh under. Magen pressar isär tygen så jag knyter skärpet under pattarna och låter det glipa från magens topp och fortsatt ner. Började garva när jag såg mig själv i spegeln i hallen. Fyyy faan vad jag ser ut. Gav Melwin sin macka men han ville äta i köket så vi satte oss ner på varsin stol och började tugga i oss våra härliga äggmackor. Så rättar jag till mig på stolen och känner hur en pust av könslukt slår emot mitt nylle som en ljummen vind av yoghurt. Jag stannar till mitt i en tugga och tänker att jag faktiskt aldrig känt mig själv lukta så här! Så här starkt! Jag har så sjukt mycket flytningar så det är som ett helt jävla släktträd av sniglar har flyttat in i mitt underliv, grannar med Herr Hemo! "Vad är det mamma?" frågar Melwin. "Nä, jag bara tuggade på ett frö från mackan" hör jag mig själv säga. "Ok" svarar han och fortsätter äta.

 

Små barn små barn. Och ni pappor också för den delen. Om ni bara visste vad vi går igenom för er. Och för oss också så klart! Vi förändras i kroppen, vi blir osams med tyngdlagen, vi får krämpor, vi kämpar i nästan ett års tid med hormonpåslag och kroppssymptom. Men jag skulle inte vilja vara man. Tänk att aldrig få känna hur en människa rör sig inuti sin kropp! Att inte få känna känslan av att man är världens starkaste kvinna efter en förlossning! Att man har skapat ett liv med sin kropp! Nu har jag bestämt mig för att försöka njuta av dom sista två månaderna. Ska verkligen försöka. Jag vill nog inte ha fler barn så det betyder gravid för sista gången. Jag längtar så jääääävla mycket efter min bebis nu. Jag vill träffa den här lilla personen NUUUU! Jag längtar efter förlossningen som faan. Jag vill att det ska vara time och känna dom första tecknen på att det har startat. Var ju hos syrran igår och hon sa. "Men tänk på att inte ha för positiva tankar inför förlossningen Carro. För det gör ju faktiskt sjukt jävla ont! Och du sa sist att du inte ville göra om det igen på läääääänge" Jag vet. Men jag vill jämföra en sista gång. Jag vill känna den där känslan igen. Smärta, litet uns av panik när det precis ska ut, jag vill andas så där bra igen. Tja, vi får väl se hur det går.

 

Nu ska jag ta en riktigt härlig dusch. Packa in håret med inpackning, skrubba skinnet så det blir lent och härligt. Smörja in mig med min nya bodylotion som jag köpte på kryssningen. Osså en liten dutt Aqua Di Gio på det! Fix!


Blåbär & smultron plock!

Efter besöket hos revisorn så åkte jag, Melwin och Moss ut till moster Jossan! Melwin badade i lilla poolen med Wilmer och sen drog vi ut i skogen för att plocka blåbär. Det fanns huuuuur mycket som helst men vi gav oss efter 45 min, hem och laga middag. Johan stod med grillen färdig, gott gottigott gott! Vilken härlig start på sommarlovet!


Idag startar semestern!!!

Jag och Melwin ligger fortfarande kvar i sängen och myser och klockan är 8! Mys mys i livet! Moss har varit ute och fått frulle, vi har käkat macka i sängen och nu kollar Melwin på TV och jag ligger och lyssnar på podcast "C/o Hanna & Amanda" som jag laddat ner på luren. Så jävla majjigt! Kl 12 ska jag till revisorn och checka det sista inför mammaledigheten, sen har jag inget bokat för resten av veckan!!! TJIHOOOOOOOOOOOOO!!!


Så här...

...kommer jag se ut om 2 månader på förlossningen...HAHAHAHA!!!


Dagskryssning med Helli & Joey!


Avskedspresent...

...från Maggan och Fia på ett av företagen jag knådar på! Så härligt av dom! Tack härliga ni! Vi ses om några månader!

Kändes lite konstigt att hänga små minikläder på torksträcket. Så smått så smått!


Tack älskling för fina presenter!

Jag sa att jag absolut inte ville ha några presenter i år. Vi spar pengarna till semestern istället. En blomma från hundpromenaden blir finfint hade jag meddelat. Men Toobi kom ändå hem med paket och blommor! Två uppläggningsfat från Mateus och 7 röda rosor! Hur visste han att jag hade spanat på dom? Snackat med Hellan och Johan, sööööt! Jag älskar dig! <3


Så var man 32 då!

Fika med släkten igår. Mys mys!

Crudis tårta.

Härliga vänner och familj.

Egengjorda glasstrutar till barnen...men alla vuxna moffade i sig lika glupskt så nu har jag en och en halv prinsesstårta i kylen...

Min galna systerson Wilmer rockade loss!

Jossans hönor kom skickade med sina goda ägg!

Sorterade i färgskala så fint så.

Moss och farfar myser i skuggan.

Kakfat a la Cruuuuuudi!

Mina älskade köttkorvar!


RSS 2.0