Jag känner mig snuvad

..på min heliga 45 min break denna eftermiddag. Milou brukar sova en timme på förmiddan och typ 45 min på eftermiddan. Men inte idag inte. Istället är hon grinig och sur och hänger runt min hals som en schimpansbebbe och jag kutar hit och dit och fixar och donar med allt och blir mer och mer frustrerad för att jag inte kan fixa och dona med det jag verkligen vill!

Ikväll är det styrelsemöte hemma hos oss och jag är ansvarig för lekplatsen som just nu är i full färd med att renoveras. Jag skulle ha behövt slipa rutchkanan, gungkatten, beställt förvaringslåda, oljat in borden och bänkarna..suck, jag hade sett fram emot min bebbebreak idag. Nope, jag bakar istället...som en jävla blådåre! Ett skönt sätt att få ur sig frustration, även om jag har Milou vid mig hela tiden. Jag finner liksom ett lugn när jag står där i kaoset och det börjar dofta gott från ugnen. Och hon verkar finna sin lilla plats också. Hon drar ut lådor och sorterar bestick, slevar och mått så dom hon vill ha det. Bra bra, barnet myser och jag med.

Jag bakar wienerbröd med mandelmassa och äppelmos, mockarullar med chokladtopping och havrekakor med choklad. Japp.

Nu kommer folket om en timme. Hej hopp...

Glad unge sjunger på sista refrängen..

 

 


PREMIÄR HELA SVERIGE BAKAR!

Iiiiiiiiiiiiiiiiiih!!!!
Den 12/9 kl 21.00 på 7:an smäller det!
Då jävlar är det dax för det jag väntat på med skräckblandad förtjusning!


Och så lämnade han Ängsullsvägen

Idag flyttar George till Värmdö. Han mår inte bra hos med allt stoj och ungar som far omkring hela tiden.

Hoppas du får ett jättehärligt liv nu George, världens snällaste katt!
Vi älskar dig!


Trigger Point Grid

Nu har jag äntligen köpt den!
En liten genialisk rulle som man kan massera hela kroppen med. SATS har en klass med denna rulle som heter just "Trigger Point"
Nu ska även jag få massage!
Trevligt!


Ikväll är jag otrogen...


Och så cyklade han...

 ...så stolt!
 Och Noonon har fullt upp med sitt.

 

 

 


Grymt bra film!


Titta han cyklar!

Imorgon cyklar han fasen själv, äntligen! Melwin har varit så envis och inte velat öva utan stödhjul men efter två dagars hojande så tog han sig iväg på egen hand idag med sin mor flåsandes i nacken, böjd som en räka. Det blir bra träning att kuta efter!


Kopparberg

Efter några dagars lugn och ro i Kopparberg så är vi på hemmaplan igen. Jag gillar att komma hem och packa upp allt, tvätta igenom skitiga kläder och handdukar. Några dagars ledighet till innan vardagen är här igen. Det känns bra. Lite skönt med rutiner igen, ordning och reda, hur jäkla tråkigt det än låter. Melwin längtar till Pernilla och jag vill köra igång mina pass på SATS igen, längtar som en tok!


Jag är i extas!

Jag har fått tipset om en blonderingsspray som ska funka bra på utväxten! Min hårfärg blir mörkare och mörkare för varje år och utväxten nu var på typ 3 cm och Mörk Råtta AB. Har inte tid att åka och göra slingor nu mitt i semestertid så jag köpte sprayen och rockade loss. Man sprayar utväxten i nytvättat blött hår, borstar igenom och fönar varmt tills det är torrt. Upprepa mellan 3-10 ggr och utväxten är ett minne blott. Äsch tänkte jag. Jag har för mörk utväxt men ta mig tusan, det funkar gryyyymt bra! Jag har sprayat 4 gånger på 10 dagar nu och jag kör nog bara en gång till, sen är det helt ljust igen! Tjihoooooo för kemikalier!!!

129:- på Kicks!


Legoland & Liseberg

Nu sitter vi i bilen efter några härliga dagars tripp till Danmark och en natt i Göteborg. Vädret har varit helt sjukt bra hela tiden och alla är glada och nöjda med alla små äventyr vi har varit med om.

Melwin har varit eld och lågor och kutat runt som en blådåre överallt. Munnen har gått i ett och har han tagit en paus med snackandet så har han växlat över till att vissla. Kanske inte så konstigt med tanke på att han har längtat sen i början på April då vi bokade resan.

Milou har hållit god min och charmat alla. Bäst var nog alla långa korridorer i hotellet i Danmark. Dom var klädda med nålfiltsmattor och var toksköna att krypa rally på. Hon kröp till och från restaurangen varje morgon och kväll, genom korridorer, in i hissar, upp för trappor. Hon mös så hon tjöt av lycka hela vägen. Lilla Noonon.

Tack älskade Ywonne och Kjelle för en superhärlig resa! Världens bästa farmor och farfar!


RSS 2.0