God jul!

En härlig julafton, lugn och skön! Morgonen startade hemma och sen for vi till morsan i Vallentuna kl 15. Madeleine kom hem från sjukhuset i förrgår efter sin stora ryggoperation och alla kunde andas ut efter att den hade gått så bra! ❤️ 
Strumpa på morgonen
Julfrulle med tomtegröt
Gottgottigottgott!
Paketöppning
Största paketet! 
Älskade syster och Wilmer i Vallentuna
Finaste granen!
"E det du Micke som är tomten?" frågade Melwin... Är det verkligen ok att lura sina barn?
Bästa presenten tyckte Milou!


Noonon



Podrekommendation!!!

En riktigt bra pod för småbarnsföräldrar med barnmorskan och psykoterapeuten Louise Hallin! 

Mitt nya mys

2013 har varit kaosets år för mig. Mycket sjukt roliga grejer men shit...nu e jag trött. Jag har inte haft ledigt på hela året och nu vill jag ha en luuuuugn jul med noll massage och noll bok. Jag behöver ladda batterierna rejält inför 2014 känner jag för vem fasen vet vad som händer då? En sak är då så säker så klockorna stannar...det kommer ett bli mycket lugnare år än detta, hahaha!

En annan sak. En härlig sak. Jag har hittat en ny träningsrutin! Jag har pausar mina pass på SATS året ut pga tidsbrist och underhåller Body Pumpen i källaren och rotar igenom gamla skivor. Men det är inte det härliga, nono. Jag har börjat dra ut och jogga när ungarna lagt sig! Alltså, det är ju ingen revolution men jag är annars för slö för att dels kuta ute den här årstiden och dels för trött på kvällen då min ensamma heliga barnfria tid är kommen. Men om jag ska hinna träna nånting överhuvudtaget så är det typ 21.00 på kvällen som gäller. Då sätter jag på mig headsetet och lyssnar på nån härlig pod och linkar runt i alla områden hejvilt. Typ 30 min bara, ingen tidtagning, bara mysiga och möta hundägare i mörkret som plockar bajs. 3 gånger i veckan. Jag njuter. Faktiskt! När jag kommit hem och kliver upp på verandan så kör jag lite fys, mest mage och rygg, sen stretch, macka, dusch och kudde. I lööööööv it! God natt!



Vi har fått tillökning!

Idag damp det ner ett tjockt brev i låddan. Vi har fått ett fadderbarn! 
Det var några veckor sen som jag anmälde vår familj till Plan och jag har varit så nyfiken sen dess! 

Nigel Maramba
En liten kille som är född den 2 januari 2010. Han kommer från Zimbabwe.
Han bor i en liten by med sin farmor och farfar. Det tar 30 min att gå till närmsta vattenbrunn och deras hus är så enkelt det kan bli med väggar av staplade betongblock och golv av cement. 

Vi ger 269:- i månaden som går till hela hans by, öronmärkta pengar som inte kan susa iväg nån annanstans. Det känns bra. Vi får skicka brev, foton och privata gåvor också men inte för dyra saker som kan göra andra barn i byn avundsjuka, det är reglerna.

Melwin blev superglad och frågade massor om vad som stod i brevet som var på engelska. Faktum var att han och jag precis hade bråkat för jag hade gett honom ett litet försenat adventspaket innehållandes en liten gris med en tomte på ryggen i lera. Han fnyste när han öppnade paketet och sa att han tyckte den var tråkig för att det inte var en Lego Chima. Perfekt timing att trycka upp brevet i nyllet på honom och berätta om ett annat barns levnadsförhållande. "Förlåt mamma, jag ska ge Nigel en teckning från mig nu" sa han efter en stund. "Gör det Melwin, då blir han nog jätteglad!"

Imorgon ska vi skicka ett brev med foton från oss. 



1:a Advent




RSS 2.0