Pust

Jag har börjat lägga Mlwin med ny metod på kvällarna. Han är van vid att vi läser bok, myser och sen somnar tillsammans i hans säng. Ibland tar lägningen 20 min...ibland 70 min. För mig iallafall. För Tobbe går det snabbt, inget tjaft o krångel. Senaste tiden har nämligen Melliwidelli börjat natta mig. Jag säger god natt, jag somnar av trötthet bredvid honom och vaknar av att han sitter upp och smeker mig på kinden och över håret och säger "m m" och pussar mig på munnen "jag älskar dig mamma" Alltså, det är ju så sjukt gulligt så man dör, men det funkar inte. Jag jobbar ofta kvällar och kunderna kommer först kl 20. Då måste han ha somnat. Så, från o med i måndags så säger vi godnatt, jag sitter på hans sängkant och kliar honom på ryggen i några minuter och sen går. Det blev kaos första kvällen med skrik och olycka, men ikväll gick det kanoners! Han skulle precis somna när det ringde på dörren. Pling plong. Vad faan nu då? Jag kastar mig nerför trappan, Melwin vaknar och utanför står min stammiskund och ler. "Hej!" Shit, jag har totalt glömt bort...trodde jag var ledig ikväll! "Oj, jag har tagit fel på dag, men kom in för fasen!" säger jag och hör Melwin stortjuta i sitt rum. "Ska bara lägga Melwin, det går snabbt!" Mmm, hoppas jag. Är bestämd vid hans säng och säger godnatt och går. Han ropar nån minut, sen blir det tyst. Fan, han somnade! 15 minuter går, sen är det nån liten filur som försiktigt försöker trycka ner handtaget på dörren till massagerummet. "Melwin, gå o lägg dig! NU!" säger jag irriterat. Och, tror eller ej så vänder han om på studs, går till sitt rum och lägger sig o somnar! Jag masserade vidare 20 min till med världens största öron, tog betalt och kikade sen in i hans rum. Där låg han på magen och sov djupt med rumpan i vädret som han brukar.
Min lilla lilla korv på jorden så duktig!
Jag älskar dig!


En härlig dag på landet!

Idag drog jag o Melwin ut till Rimbo för att hälsa på Jossan, Johan, Chillie, hästarna o alla hönor!


Lilla dvärghönan Sara


Dom större modellerna var fortfaranade lite skraja och vingliga efter ett liv i bur.


Dvärgtuppen Helge blev nervös när nya inkräktare kom in i hans hönsgård!


Melwin hjälpte till att bära in hö i hönshuset.


Melliwidelli o Syster Yster!


Jack fick följa med till huset. Han bara rymmer hela dagarna
så ett koppel i trädet blev lösningen.



Korvgrillning!


Melwin körde fyrhjuling till stallet!


YEAH! Coooling!


Lite fel proportioner kanske..

Tack min älskade syster och Johan för en härlig dag hos er!

JACK!


VILL DU LÅNA MIG PÅ DITT BARNKALAS?


Hej!

Jack heter jag och jag vill gärna komma och hjälpa till om du ska ha kalas någon gång. Jag är jätteduktig på att dra vagn och jag låter dig och dina kompisar köra mig några varv runt kvarteret där du bor. Tänk att få hålla i tömmarna och styra en RIKTIG häst va?! Eller så kan Ni få rida en liten tur, eller bara pyssla

och kela om ni vill det.

Som du ser är jag ganska liten och väääldigt söt.. . och jag håller på och lär mig några konster också som jag kan visa upp för dig och dina kompisar.

Min arbetsdag ser alltså ut på följande sätt: Jag och min matte kommer hem till din trädgård. Ni får rida en liten tur var, köra vagn eller bara pyssla med mig. Morötter gillar jag väldigt mycket bara så du vet hi hi…

Om Ni väljer att köra vagn får du och dina kompisar, 2-3 stycken i taget, sitta i vagnen och turas om att styra. Min matte är med hela tiden och leder och ser till att jag inte hittar på något bus. Om du tycker att det här låter som en kanonide’ så är det bara att be dina föräldrar att skicka en bokningsförfrågan till min mattes mail eller ringa på hennes mobil. Det kostar 1000kr inkl.moms.

Hoppas vi ses!!!        

KRAM  JACK

Pssst.. Min mattes företag innehar F-skattesedel…

Sprid gärna detta till vänner och bekanta. Jack hjälper även till på t.ex. vårstädningar i ditt bostadsområde. Tar då 50kr/tur.

Josefine Ahlqvist (kontakta syrran Carro för mer info)


Saknad

Nu har rörisen varit här och tagit bort handfat, toalett och, till Bos stora sorg, bide´n. Varje morgon när jag går upp för att slå morgondrillen så fullkomligt slirar han in i badrummet, hoppar upp i bide´n och dricker kallt, färskt vatten i minst 5 min. Det är hans heliga morgonrutin! Igår när han hörde att jag var på väg upp så tog han fart mot det heliga vattenhålet och så tvärnitade han i mörkret och jamade till. "Vad faan är min bidè???" Jag fortsatte nerför trappan till lilla toaletten och han for snabbt efter och fann snabbt en ny lösning. Han hoppade utan tvekan upp i det lilla handfaten, glodde på mig med förväntan i blicken. "Men så sätt på vattnet då!" Så! Fix!


Lilla Bo. Ordning i livet igen?


Spansk Afton



På lördag är det vår tur i vår lilla GrannTrio att ha middag. Vi måste välja ett land. Den som har middagen lagar varmrätt, fixar frågesport och grannarna tar med förrätt och efterrätt. Vi har valt Spanien. God mat, TAPAS! Tjihoooo, en massa gottis har jag Googlat fram och Spotify listan innehåller numera en Spansk spellista som ska gå medans vi äter gott och skålar i Sangria. Mys mys på Ängsullsvägen! Ska förbereda så mycket jag bara kan i morgon. Handla allt, göra röror och marinera kött.

Meny:
Kall Gazpacho i små glas
Heta vitlöksräkor
Manchegosallad
Tortillaomelett
Spanska köttbullar i sås
Champinjoner i vitlök
Marinerade oliver
Vitt bröd med Aioli
Klyftpotatis
Parmesangratinerade paprikor
Guacamole
Ost & böntortilla
Banderillas-kyckling o Choritzospett

Vad tycks?


"MAMMA! JA EEEELSKA DIIIII!"

Andra morgonen som jag vaknade av dessa härliga ord från Melwins rum!
Man bara smälter i hela kroppen, underbara lilla unge med sitt stora hjärta. 
Kan det bli en bättre dag då?

VÅR!

Så drog vi iallafall och badade igår kl 9. Vi tänkte att vi skulle vara ute i god tid och få en lugn förmiddag på Vilundabadet. Men det var simtävingar för 12-åringar så vi fick den sista parkeringsplatsen. Äventyrsdelen var dock rätt lugn och vi badade runt, åkte rutchkana med Melwin och klättrade på väggen i full fart. Han stormtrivdes och Frankrike bad minnena satt kvar. "Ett, två, tre" hopp från kanten.

Kollade på Sherlock Holms igår kväll. Den var riktigt bra, men sen däckade jag direkt efteråt. Hade tänkt att kuta en runda idag nu när foten är bättre. Stukade den ju för två veckor sen. Men nu känner jag mig snorig och halsen värker på morgnarna, skit också. Jag går nog ut o tvättar fönstrena istället. Tog fram två utestolar igår! Satt och käkade lunch i solen i bara T-shirt, såååå jävla skönt! Planterade två krukor med påskliljor och nu fan är det vår, det ska bli 10 grader varmt i veckan! Tjihoooooo, det finns hopp om livet!!!

Nu ska jag ringa älskade syster Yster i Rimbo och höra hur det går med hönsen.

Familjemyshelg

Den här helgen har vi bestämt oss för att inte boka in nånting alls. Vi ska bara vara, vår lilla familj. Vi behöver det efter den här förbannade helvetes jävla skit vintern med all plogning och jour och fullsmetade kalendrar. Imorgon så ska vi åka till Vilundabadet med Melwin och bada järnet, det ska bli riktigt härligt!
Det var länge sen vi var o badade!

Jag tackade nej till en härlig tjejmiddag ikväll...familjetid AB. Men nu sitter karlfan ändå framför sin helvetesdator och garvar i hörlurarna med sina småkompisar från gymnasier i Norrland så jag kunde ju ha dragit iväg ändå, han hade ändå inte märkt att huset var tomt. Familjelycka? Kiss my as. Varför gillar vuxna män att leka krig? Vi sitter och ryser till bilder från nyheterna och förfäras över krigsdrabbade människors öde. 10 min senare så hör jag karln sitta och tjuta som ett barn av lycka när han skjutit skallen av nån gammal grek bakom ett gammalt hörn och han sitter framåtlutad mot skärmen och ögonen lyser av extas. "Bombside, bombside, GO GO GO, your motherfucker!"
Ska lägga ut han på blocket. "Säljes pga bristande intresse."

Mvh Bitterfittan.

Cooooolt!



Uleåborgsföretaget Valkee lanserade i våras sin produkt för att mota vinter­depression: hörlurar med ljus. Att ljuset går via öronen hänger ihop med att det är vissa regioner i hjärnan som behöver det starka vita ljuset för att det ska motverka depression. Och tillverkaren menar att det faktiskt är effektivare att låta ljuset gå via örongången och det tunna skallbenet än via ögonen.
Forskare vid Uleåborgs universitet har i kliniska studier visat att hos nio av tio allvarligt deprimerade patienter lindrades symtomen, såsom trötthet och utmattning, efter fyra veckors daglig användning av ljushörlurarna.
Apparaten som påminner om en MP3-spelare laddas med en separat laddare eller via USB-porten på en dator. Med följer ett program (än så länge för PC, men en Mac-version är på kommande) som gör det möjligt att justera tid och intensitet på ljussessionen. Rekommendationen är att behandling görs en gång i dygnet i 8–12 minuter.

Hörlurar med ljus
Från: Finländska Valkee.
Pris: 185 euro.
Annat: Finns att köpa på apotek och i företagets nätbutik: www.valkee.com.

Sund, välmående, frisk, hälsa..

Sitter och fnular på en logga till mitt företag. Har fnulat i 10 år nu... Vill beställa nya visitkort och trycka upp schysta T-shirts. Ser framför mig mitt företagsnamn med en siluett av en kropp på sidan. Så jag satte mig vid datorn och googlade lite bilder. Sökte på hälsa, harmoni, kroppar, stark kropp, sund, välbefinnande osv för att få en bild framför mig. Så dök dessa upp...

 

 

 

 

Vad tycks? Är dessa kroppar nåt jag kan inspireras av till min logga kanske?

Sund, välbalanserad, stark, frisk kropp? Fyyyyy faaaaaaaan.


Betongbrudarna på middag!

Meny

Hallon Daquiri med minipizza snurror

Fisksoppa med saffran och räkor

Chokladpaj med Hallonglass

 

Emelie, Charlotte, Hellan, Jossan o Mickan!

Fan vad snygga ni e!

Lööööv you Mickan!

Systrarna Yster!

Frulle med Hellan som sov över o Melwin som lät mamma sova 3.5 timmar..

Man måste tvätta händerna efter frukost.


Semmelfika! (stavas det med två m?)

Många härliga vänner kom på vår spontanbjudning! Myyysigt!

Wienersemlor

Chokladsemlor

Grädden e bäst!

Allt är bäst!

Speciellt när man får göra sin egna semla


Ny dagmammma...

Melwin har det så jäkla bra hos Lena! Alla kids trivs, dom är ute mycket, hittar på mycket roliga saker jämt! Så var jag på enskilt föräldrasamtal förra veckan och hon meddelar att hon ska flytta. Suck... Faan då! Typiskt mig, som vanligt så blev jag så jädra känslosam och började böla lite smått och kved "Jamen, han trivs ju så bra hos dig, såklart vi hänger med!" (hade precis fått mens också...skyller på det..) Eh...vart ska du flytta nånstans förresten? Traneberg. Alltså, Traneberg ligger inte alls långt bort egentligen, men, det kan ta en timme minst att komma dit genom Brommaplan med alla bilköer och så. Det funkar inte. Ska vi ha Melwin korta dagar för att vi ska få vara tillsammans så mycket som möjligt och så ska vi sitta i bilköer två timmar minst varje dag? Nope nope nope. Jahapp, då ska man börja göra research igen då och hitta nån ny bra dagmamma tänkte jag. Flytten ska ju inte ske förens i höst, men tiden går fort och det har blivit populärt med dagmammor igen så det gäller att ligga på! Så i fredags när jag jobbat klart i stan så ringde vår dagmammegranne Mia. "Jag hörde att Lena ska flytta!" "Min kollega Pernilla har en plats från den 22:a Augusti!" "Skynda dig och ring för det är fler som är intresserade då ett dagis i närheten stänger igen!" Så idag har jag och Melwin varit där och hälsat på! Melwin känner Pernilla och hennes små kottar ganska bra för dom träffas ofta, såååå suveränt! Pernilla gillar Melwin jättemycket och tyckte också att det var en kanonlösning att få honom  gruppen efter semestern! TJIHOOOOOOOOOOO VILKEN TUR VI HAR! Jag fick bokstavligen släpa hem Melwin därifrån idag efter två timmars lägga pussel, dans och skoj! Känns såååå jäkla skönt!

RSS 2.0