Klart!

Nu så! Efter mycket knåp o pyssel så har jag lagt ut alla mina objekt på Tradera! Jag har tagit schyssta foton...mycket viktigt..och skrivit bra texter! Väntar med spänning på att buden ska komma in...har redan sett några bud faktiskt..slutdatum på söndag, måndag o tisdag, totalt 10 objekt.

Stackars Toobi jobbar fortfarande och klockan är snart 20..vilket betyder, ingen PowerStep.
Men, men jag tar igen det på lördag! =)

Jag var o köpte tyg idag ju! Hittade ett coolt armytyg i gråa nyanser, ett knall turkost kantband och ett lika knallturkost sidentyg..jag har nämligen tänkt göra små stjärnor i sidentyget och sy på det på framsidan av sufletten! Värsta coola!!! ;)
Jag ser det som vanligt framför mig, klockrent! Hmm...får se hur det blir i verkligheten..ska försöka att inte riva inredningen..

Imorgon är det Barnvagnsbio igen!!! MYSMYSMYSMYYYYYYYYYS!!!

Bildag!

Tjihoo! Idag är det äntligen min tur att ha bilen! Jag ska åka till mor min och hämta min heliga lilla kamera som jag glömde hos mormor förra veckan, har saknat den som fasen! Bara för att jag inte har haft den hemma å har jag såklart sett tusen nya uttryck i Melwins lilla nylle plus att jag behöver kameran till mitt Tradera projekt. På vägen till Vallentuna så ska jag ta och svänga förbi Tyger&Trend i Arninge, grym tyg affär som jag verkligen rekommenderar, dom har allt! Ska äntligen hitta ett tyg till sufletten, dax att börja knåpa ihop den, jag längtar! Mallen ligger ju här o dammar igen annars.

Sen är det dax för Föräldraträff på BVC igen, två veckor sen sist har gått himla snabbt. Får se om vi är två pers idag...hehehe...vill att det ska komma lite fler idag tack, känns inte så viktigt att gå annars..

Förhoppningsvis så kommer Tobbe hem i tid och inte jobbar över för då kan jag dra iväg på SatsPowerStep kl 18!
Jag håller tummarna!

Förresten! Jag fick ena Molo bodyn hemskickad igår redan! Grymt vad snabbt det gick! Den var fasen som ny och blir kanon snygg på lilla nöten till sommaren!


Fixa i dona dag..

När Melwin hade somnat sin lilla förmiddagslur så satte jag fart med att beta av en liten lista som jag gjort iordning, såna där saker som man tänkt göra i 325 år men bara skjuter upp.

  • Ringa 3 och byta abonnemang på mobilen.
  • Ringa en kund till mig och kolla dagmamma som hon rekommenderat..visade sig dock att det var fel kund, så nu har jag ingen aning om vem jag pratat med...=( Fan också..
  • Laga mina favvojeans som nötts sönder på insidan.
  • Avsluta Amnesty medlemsskap..dyrt nu när jag ska snåla..
  • Rensa min diversepärm från gamla bankpapper, telefon abonnemang, fondpapper mm.
  • Plocka fram grejer till Tradera auktioner o skriva texter om dom.

Nu är det amning som gäller, den lilla nöten har vaknat! Hej o hå lilla tå!







Blubb, blubb, blubb igen..

Melwins små Puma skor som han fått av Erika o Andreas!

Åh, vad Melwin njöt av babysimmet idag! Sist var han ju lite grinig o trött och vi missade lite övningar. Men idag så hade vi laddat upp bättre och nöten sprattlade runt för glatta livet när jag fipplade med honom hit o dit med olika grepp. Vi övade "ett, två tre nu kommer vatten" = man häller vatten över huvudet, och så övade vi på benkickar. Jag höll Melwin på rygg lutandes mot min axel och så sprattlade han med benen. Det ska tydligen vara en bra start till simmet som kommer. Tobbe stannade på land idag för att filma, ska bli kul att se sen! Nu sover han stenhårt i sin säng med Bob bredvid sig..

I veckan som kommer ska vi på Föräldraträff på tisdag, barnvagnsbio med Jessica o Vincent på onsdag och så ska vi hälsa på nykläckta sysslingen Isabelle på fredag! Det ska bli kul att träffa Cillan o hennes lilla bebbe!

Idag har jag målat ramar till min fotofondväg som jag ska lappa ihop i vardagsrummet. Jag har en jäkla massa ramar, men jag vill ha alla i svart, inte silver o guld. Köpte svart akrylfärg igår på Clas Olsson och satte igång idag att kladda lite. Ska blanda alla möjliga foton i olika storlekar och sätta ihop lite snyggt på ena väggen, hoppas det blir bra.

Igår så var vi ju bjudna på en superhärlig middag hos Erika "Pigeon" och Andreas "Dominator"!
Vi släckte ner alla ljus kl 20.30 när det var dax för Earth Hour. Det var mysigt! Lite mörkt på toan bara...

Nu sitter jag i soffan och bevakar min sista Tradera auktion. Ska ge mig nu, budade på en body med tillhörande byxor av KikKid. Såååå snyggt, men det skenade iväg för mycket i pris. Lite sport det här!

Tradera!












Jag har precis vunnit 3 auktioner på Tradera! YES!!! Jag skrev ju för ett tag sen att jag suktar efter barnkläder av mitt favorit märke Molo. En body kostar ju nästan 400  spänn, glöööm att jag betalar det! Nu har jag köpt 3 bodys i nyskick för totalt 230 spänn, inkl frakt!!! Visst är det härligt!!! Jag ska plocka ihop lite skit hemma och sälja på Tradera, min nya hobby. Då kan man säga att jag går plus minus noll, me like!

Kl 18 ska vi på middag hos Erika o Andreas. Gottgottigottgott!

Fredag

Fast jag har vart ledig sen 1:a Oktober så är fredagar så härliga! Man känner i luften när man vaknar att det är fredag!
Idag är det KickOff med jobbet som gäller kl 18. Det ska bli kul att träffa alla igen! Vi ska träffas hos Catrin i Täby. Hon o Lasse har nyss flyttat in i deras nybyggda hus, så det ska bli kul att äntligen se det! Vi har hört så mycket om alla turer hit o dit ända sen dom köpte tomten, men tiden går snabbt, nu bor dom där..=)

Innan dess ska jag o Melwin gå en rejäl promenad på minst 2 timmar så han sover gott och är pigg o glad ikväll. Hoppas jag slipper snön som ska komma in...är så jäkla trött på kylan nu, så jag vill njuta av att gå i solen! Det värmer så mycket!

I helgen kommer gänget hem från Thailand! Jag vill höra hur dom har haft det och avundas deras bränna, hahaha! Sukta lite! Nästa lördag är det "SyjunteTräff" hos mig på lördan så då får jag träffa alla brudar som var med på resan!
Hmm...just det, ska nog planera lite vad jag ska bjuda på för käk då...förrätt, varmrätt o efterrätt...

Nu ska jag käka frulle!

En liten Thailands apa från Monkey Beach...ser lite skeptisk ut...

GOOOOOD MORGON!!!

Hurtigt värre va!

Jag har ju för fasen sovit typ 2 timmar mer än igår natt!!! TJIHOOOO!!!

Igår så bestämde jag mig för att sälja min skötväska som jag köpte innan Melwin damp ner.
Det är en stoooor BabyBjörn väska med tillhörande skötbädd. jag tyckte den var så himla smart o bra med alla finesser, man kan göra om den till ryggsäck, massor med bra fack osv. Men...när jag hänger den på vagnen så är den så jävla stor så...som Jesica sa.."fan, den där pjäsen välter ju vagnen, hahaha!"
I KNOOOW!!! Värdelöst!!! Den är så stor o klumpig så jag skulle kunna stoppa in Melwin i den o skita i att ta med mig vagnen! Hahahahaha!!! Den var rätt dyr också...bra tänkt Carro..
Så, nu har jag kollat upp en ny väska som skulle va perfekt! SkipHop Duo Deluxe - Blå Kamo...hehehe...vadå nörd..(sånt här trodde jag aldrig att jag skulle bry mig så mycket om)
Den kostar 799 spänn! DYYYYRT!!! Men, jag snackade med Jessica, hon har en likadan och rekommenderar den. Hon hade köpt sin på PippiLotta i Åkersberga, (en Outlet butik) för 500 spänn! Om jag säljer min andra för 400 spänn så blir det en godkänd affär! Det gillar vi! Så, vi åkte dit, hon o jag o våra nötter igår..tror ni att den färgen som jag ska ha fanns inne...NOOOOOOOOO! Fan då...när jag väl har bestämt mig för att ha nåt, då ska det jävlarimig gå snabbt! NUUUU!!!
Tjejen i affären sa att hon skulle ringa mig idag för att meddela om den fanns på lagret, vilket hon trodde. Så nu sitter jag här, 3 timmar före dom ens öppnat och glor på telefonen. =) Nej då Carro, du har inget annat för dig idag...
Om den finns så kan jag åka med Jessica idag och hämta den för hon ska ändå dit för att byta ett regnställ som inte va nåt bra. Jag frågade om Tobbe skulle ha bilen idag, och det skulle han. " Vad fan, brinner det eller? Vi kan väl hämta väskan i helgen?" NONONONONOOOOOOOOOOOOO!!! INTE VÄNTA!!!! Dom har bara öppet på vardagar o jag kan inte vänta 4 HELA DAGAR!!! Tänk om han skulle ha hittat ett härligt spel till datorn o jag skulle säga samma sak...han skulle mörda mig med blicken! Hahahah! Nu är jag mammaledig och har blivit en sån där nörd som alla suckar åt..pimpar vagnen, latar land o rike efter en väska som är "mysig", snackar barn jäääämt, böjer mig ner i vagnen på tunnelbanan och säger "HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!" och ler dumt med hela nyllet så mungiporna spricker...så låt mig längta efter min väska nu älskling! ;)



Nu ska jag o nöten gå en promenad med Emma! Det är Lollos (Lollo= Tobbes moster) Golden som vi passar idag! Hon e supermysig och ligger och snarkar vid mina fötter..skönt med en hund som inte vill gå ut kl 6 på morgonen, utan gärna sover till 10..


VÅFFELDAGEN!



Först vill jag gratulera Carin på hennes födelsedag! GRATTIS FASTER!!! Vi ses på fredag, det ska bli så mysigt!

Ikväll blir det garanterat våfflor till middag, yummi! Jag tycker väl knappast att våfflor är mat, snarare en dessert. Så jag tänkte googla runt lite och kolla efter nyttiga tillbehör! Nåt som jag blev bjuden på hos Hellan en gång var våfflor med gräddfil och löjrom på! Det var såå jäkla gott! Keso och färska bär är också nice,..men det går ju inte att sticka under stolen med att grädde och sylt är helt klart överlägset, hehehe.

I natt så har min älskade lilla nöt väckt mig varannan timme...suck o stön o gääääsp.. Jag har legat tyst och försökt vänta ut honom för att se om han somnar om, men nope, inte då. När jag har lyft upp honom från spjälsängen så har han vart så jäkla hungrig så han har både kudde och Bob dinglandes från munnen (Bob är hans snuttefilt med ett tigerhuvud fastsydd på) Jag får draaa ut dom ur hans mun och genast trycka in bröstet..då suger han så hårt så det känns som om mina inälvorna ska dras ut ur bröstvårtan! Omöjligt att somna då...och skulle jag mot all förmodan somna så drömmer jag genast att jag har klämt vårtan i en dörr eller nåt, hahahaha, sköööönt!

Dagens planer är att gå en långpromenad i solen. Jag ska gå förbi en liten tygaffär som jag har sett bakom centrum. Måste ju hitta nåt härligt tufft tyg till sufletten jag ska sy! Vagnen kommer att bli sååå cool...eh...hoppas jag.

Sen måste jag ringa en kund till mig som tipsat om en dagmamma i Blackeberg som hon känner som ska va heeeeelt otroligt bra! Hoppas hon går att få tag i. När Melwin är 6 månader så träder hans Förskole/Dagmamme kö i kraft. Tills dess så måste vi ha gjort 5 val. Ska ta och gå igenom min lilla lista som jag har gjort iordning och ringa runt för att besöka alla alternativ. Om det blir Förkola så är jag lite inne på att ta ett Ur & Skur Dagis, tycker det verkar så himla bra att dom får vara ute mycket och slippa vara inne o bara smitta varandra med alla sjukdomar som härjar.

Nu ska jag kolla recept! Bye bye!


 

Jag vill till Thailand!!!

Jag drömde i natt att jag var i Thailand med brudarna.. Det var tokvarmt, himlen var blå ,palmerna svajade och sanden var kritvit. Äntligen var vi utom lands allihopa, som vi har längtat efter så många år! Alla var ute och solade och badade utom jag...jag virrade runt och letade desperat efter solkräm!!! Jag sprang in i alla små affärer jag kunde hitta och kände paniken växa för varje minut som gick! Jag kommer aldrig ut i solen!!! KATASTROF!!! Hahahaha!!! När jag väl kom till hotellet med den förbannade solkrämen i handen så stötte jag på alla i gänget fullt igång med att packa väskorna! Det var dax att åka hem och jag min idiot hade missat hela resan för att jag var rädd för att bränna mig!!! HAHAHAHAHAHA, jävla idiot!!! M O R A L T A N T! ! ! TYPISKT MIG!!!
Anledningen till den här drömmen är nog att Annika, Johan, Anne, Micke, Camilla o Nicke åkte till Thailand tillsammans förra onsdagen och kommer hem på lördag! JAG ÄR SÅÅÅ AVUNDSJUK SÅ JAG DÖÖÖR!!! Fan vad kul det hade varit att åka med dom!!! Jag skrev ett sms till Annika igår och frågade hur dom hade det. Hon svarade att dom hade det kanon, lite regn nån dag men att det var jättevarmt och att dom var röda som kräftor! Hellre röd som en hummer än grågrön som
Goloum..;) Men å andra sidan så har vi våran min lilla solstråle här hemma som värmer mer än 1000 Thailands solar med sitt härliga leende!!! Älskade lilla unge!!!

Freedom Beach, Thailand 2007

Idag var Jessica o Vincent här för att testa BabySats för första gången! Vincent verkade gilla att vara med, han låg nöjt hela passet och vevade med sina knutna nävar som lilla stålmannen, hahaha, sötis! Vi ick hem till mig efter passet för att käka Blomkålssoppa med nybakat hälsobröd, mums, mums. och trot eller ej..vi åt inget onyttigt idag!!! Amazing!!! Vi har bestämt oss för att bli lite nyttigare på våra träffar och floffa på när det är dax för barnvagnsbio, varannan onsdag..hehehe... Det håller inte att dela på en morotskaka varje gång vi ses... Fasen, ungarna skiter ju bakelser snart!

Familjen Annorlunda...


Sitter o kollar på Familjen Annorlunda..oh my good...Jag ska aldrig mer klaga på att det är krävande med EN unge, hahaha! Jag fattar inte hur dom får det att gå ihop! Ena familjen har 10 barn!!! Idag skulle dom åka och shoppa kläder...jag får panik när jag ser hur alla ungar river o sliter i kläder, nagellack och jackor, alla vill ha sitt.. Snacka om att ens hjärna får tillämpa simultankapaciteten till max!
Jag tänker på barn nr två...både jag o Tobbe vill ju självklart ha ett syskon till Melwin..Vad är en bra åldersskillnad??? Sånt kan man ju inte planera..men om man kunde välja så tror jag att 3 års åldersskillnad skulle vara bra! Jag vill känna mig stark i kroppen först, att den har återhämtat sig helt. Jag läste iof att det tar ca 7 år innan kroppen, speciellt skelettet är helt som innan graviditeten. Hehehe..sjukt.. Jag har alltför många kunder som har alla möjliga krämpor i kroppen efter för täta graviditeter. Sen vore det himla bra att hinna jobba upp en bra inkomst igen. Försäkringskassan ser ju till att man sitter i en jävla rävsax där..kommer inte rikigt ihåg, men jag har för mig att  man måste vara gravid igen senast 14 månader efter första barnet är fött, annars förlorar man sin SGI som man har idag..oftast så kanske man inte sätter igång o jobbar heltid direkt..kul att endast få 80% av en liten piss deltidslön när man e mammaledig nästa gång...suck..Man kan ju inte skaffa ungar i en viss takt bara för att fucking Försäkringskassan sätter upp sjuka regler..

Jag tror at t den lilla nöten börjar känna av sina tänder! Han gnager o suger helt galet på allt som kommer i hans väg, o han biter hårt i mina fingrar när han får chansen, hahaha! Han dreglar som en tok också..hör väl till att han börjar "snacka" också..

Nu ska jag stretcha igenom min möra kropp. Har gått 2 1/2 timme i snabbt tempo idag på dan och avslutade kvällen med ett BodyPump pass på SATS. Det gick kanonbra! Har hunnit ifatt vissa muskelgrupper redan! Axlar är jag lika stark i..inte så konstigt nät jag kånkar o fixar med den lilla nöten hela dagarna. Svagast är jag i utfalls låten..suck..kör med lätta, lätta vikter och skakar som en gammal gnu..eh..dom skakar va..hehehe..
Nu ska jag bli smidig som en gasell istället! 

Brudhelg in the RialaWoods!!!

Åh, fasen vad härligt!!! Igår drog jag, Jossan, Mickan och Charlotte ut till Riala där Emelie bor. Dax för brudträff innan Mickan lämnar Svedala för studier i Berlin! Hon åker om 3 veckor...nice!
Emelie hade tänt grillen och vi serverades grillad fläskfile och grönsaksspett, åååh så gott, sommarkänsla!
Choklad och persiko/mango glass till efterrätt...hehehe...vi...eller jag rättare sagt...hehehe...nästan slickade bunkarna...svull, svull..
Melwin var självklart med och var på gott humör hela helgen, sötungen! Jag hade lagt ut mitt täcke på golvet bredvid bordet där vi satt, så han låg där sög på tummen tills han slutligen slocknade sött medans vi tjattrade på och asgarvade högljutt till kl 03..ja, ska man prompt med på helig brudträff, då får man stå ut med hög ljudvolym...;) Han verkade verkligen gilla att vara med! Bra där, mammas kille..tur att han inte fattar ett dugg vad vi snackar om..eh...kom på en sak.. jag har hört att barn lär sig 3000 nya ord i veckan från att dom föds...jag vill fasen inte höra helgens ord komma från hans mun vid ett års ålder..B/

Eftersom det blev så jäkla lite sömn inatt...den lilla nöten vaknar ju likt förbannat kl 5.30...jääääsp...så kändes det som att det blev lite dåligt laddat till Babysimmet i eftermiddags...Melwin tyckte det ar så kul att vara med brudarna så han sov inte en sekund mer än nödvändigt...vilket resulterade i att han endast sov en timme från kl 6 i morse tills vi hoppade i poolen..inte bra. Vi skulle hälla vatten över deras huvuden idag för att förberade dom inför det kommande dyket, men vi hoppade över det, Cashew var lite grinig o allmänt trött så vi tillbringade tiden idag med att hålla honom under ytan i 30 min, då blev han tyst. Näääääää, hahaha...skämta bara....(kul Carro, jättekul) Nä, vi övade ryggreppet som vi fick lära oss förra gången, en hand under rumpan och den andra stödjande i bakhuvudet, öronen under vattenytan. Melwin blev lugn och tyckte det var mysigt = inte läge att utmana ödet och börja vräka vatten över ungen..;) Vi får öva hemma i duschen till nästa söndag. Nu har vi lärt oss att vi ska hålla oss hemma kommande söndagar så Melwin är mätt o utvilad till simmet!

Sitter o kollar på WipeOut...det är fan sjukt hur alla kroppar flyger o far över dom groteskt stora monster banorna i plast o gummi med vatten forsande överallt, sååå jäkla kul att se...hahaha!!! Jag skulle lätt vara med i programmet om jag blev tillfrågad, LÄTT!!! JAG SKULLE KÖTTA MIG IGENOM ALLA BANOR OCH KASTA MIG FRÅN HINDER TILL HINDER...jag kan iallafall se det för mitt inre.. en väldigt härlig syn! Stark, smidig som en gasell, snabb som vinden, OÖVERVINNLIG!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH....yeah right...det enda som är sant är att jag gärna skulle testa banorna...ensam...utan kameror...i en heltäckande slimmande dräkt. Eller just det, det sänds ju i Argentina! Då kanske jag skulle kunna hinna ändra hudfärg från mintgrön till iallafall röd = hellre det...




Längre dygn tack!

Idag är det så mycket saker som jag vill göra!!! En dampdag helt enkelt! Igår kom vi hem från mormors födelsedagsfirande vid 22 tiden..somnade direkt och har sovit bra hela natten..eller, ja, Melwin har vaknat som vanligt vid 02 och 05, men mellan amningsrycken så har det varit en bra natt. Därav min onormala energi idag!
Jag har hjälpt mormor att baka baguetter och kladdkakor till hennes öppna hus på lördag, så jag blev sugen på att fortsätta med att göra egen musli! Jag gjorde det förra veckan och den gick åt på typ 3 dagar..suck...måste göra en jätteladdning. När Melwin sov sin förmiddagslur så tog jag tag i att tvätta fönsterna som jag har velat i 2 månader, fasen, vi har ju knappt sett ut! Så jag hann med dom i köket och sovrummet...då upptäckte jag att en list på sovrumsfönstret var skev och bucklig efter att vi dragit igen fönstret hårt hela vintern..dax att ta fram hammaren och banka till den, fix!

I onsdags när vi var på barnvagnsbion så träffade vi en tjej som hade en jättehärlig sufflett på sin Bugaboo vagn! Jag frågade vart hon hade köpt den och hon sa att hon hade sytt den själv, oh my good! Nu måste jag pröva det också! Jag slet av toppen när jag kom hem o försökte lägga ut den på golvet för att rita ut ett mönster att sy efter, tror det blev bra! Nu ska jag bara hitta ett coolt tyg som passar till vagnen..kanske ett med flames eller nåt, hehehe...
när jag berättade det för min älskade Toobi så log han bara och skakade på huvudet...han känner mig och vet att när jag får för mig nåt och är mitt uppe i pysslandet så bör det gå väldigt bra och smidigt, annars ligger inredningen risigt till...mitt temperament är inte nådigt ibland...en hemsk egenskap...jobbar på det...;)

Nu ropar den lilla nöten ilsket, jag e såååå tråkig som bara sitter här och hammrar på tangenterna...."jag kommer!"

GRATTIS MORMOR 75 ÅR!!!

Mormor Ingegerd 75 år!

Ja må hon leva, ja må hon leva! Vi har nyss kommit hem från Täby där mormor o morfar bor. Hela familjen var samlad för att fira mormors födelsedag! Vi blev bjudna på en supergod middag, skaldjurspate med räkor o god sås till förrätt, fläskfile i ugn med sås o potatisgratäng o sallad till varmrätt! Yummi!!! Efterrätt...muums...prinsesstårta med blåbär i och kladdkaka med grädde! Kan det bli bättre??? Känner mig nu gravid igen och fick genast flashbacks...uppblåst sprängfylld mage o ytlig andning...

Idag var det första gången som vi var samlade allihopa från GravidYogan!!! Vi var hos Tina och gick promenad, käkade gott och babblade på som vanligt, såå kul! Maria hade kameran med och vi la alla bebbar på mage i en rad och fotade...ser verkligen fram emot att få se korten! Dom såg så gulliga ut med sina stora huvuden, hahaha!

Nej, nu måste jag fasen gå och lägga mig. Jag började dagen 05.15 i morse...suck..var tvungen att skjutsa Toobi till Munsö kl 06 om jag skulle kunna ta bilen till Täby sen..=/  Jääääsp! Måste ju vara hyffsat utvilad till brudhelgen i Riala! Iiiiiiiiiiii!!!!!!!

God natt!

Melwin 4 månader & Cillan & Lasse fick en dotter!!!

Du är det bästa som hänt oss!

Jaha, så har det gått fyra hela månader sen vår lilla nöt föddes! Det blir bara bättre o bättre! Älskade lilla Melwin!

Cillan fick en dotter i natt! Tjihoooo, efter 20 timmar så kom hon ut med klocka. Jag väntar spänt på att få höra mer från henne men hon måste få återhämta sig och komma hem i lugn o ro först...bara jag som e såååå ivrig att få höra alla detaljer! GRATTIS CILLAN & LASSE!!!

Kom precis hem från Vällingby C. Jag o Jessica har varit på barnvagnsbio...oh my good vad mycket folk det var! Tur att vi kom i tid för sen var heeela foaljen proppad med småfolk i sina vagnar! Det  var jättemysigt! Visst, det var lite livat med en del som skrek o tjoade men numera så stör jag mig inte ett dugg på sånt, hahaha, hör väl till när man e morsa! Eftersom det är barnbidrag först på fredag så snålade vi in på lösgodiset...hehehe...Jessica hade bakat Chokladbollar, en hel ask! Tjihooo, NICE!!! Vi satt där i dunklet o floffade i oss sådär lite i smyg..lite pinsamt att lätt trycka i sig 3 gigantiska bollar  på raken som vi gör hemma..hahahaha!!!



Galna morsor på bio!

Heja heja Cillan!!!

Just i detta ögonblick ligger Cillan o kläcker sin lilla bebis!!! GO CILLAN, GO CILLAN!!! Hon ringde mig i morse vid nio tiden, då hade vattnet gått kl 06.30..lite grönfärgat=bebbe har bajsat i fostervattnet. Dom åkte in och fick lite hjälp på traven med ballong.. Åh, när hon ringde så hörde jag hjärtljuden i bakgrunden! Jag kommer ihåg när jag själv låg där, hahaha, känns som 3000 år sen förrutom idag när jag pratade med Cillan. Lite känsla av skräckblandad förtjusning! Hmm...
Jag väntar med spänning med mobilen bredvid mig!

Dagens BVC Föräldraträff var trevlig. Vi var 4 pers idag, JIPPIE!!! =/ En ny tjej kom idag med sin lilla 2 månaders dotter...suck...jag blir så jävla trött på folk ibland...Men märkte direkt att hon var en nipprig o nervös person..hon lät aldrig ungen vara ifred o ta det lugnt..dottern började gnälla lite o FJONG så sköt hon upp som ett skott från stolen o började vagga o gunga den stackars lilla bebben hej vilt fram o tillbaka "vad är det gumman, vad är det som är fel?" Hon drog fram tutten o började amma medans hennes fot studsade i golvet så hela ungen guppade i knät...eftersom barnet inte tystnade på 3 sekunder så la hon ner henne i babygymmet där hon lugnade sig efter ett tag..så pep hon till en gång o FJONG, upp igen, "vad är det som är feeeeel gumman"...stackars barn...SÄTT DIG NER O TA DET LUGNT!!! Till o med barnmorskan Ulla kollade lite irreterat på henne...

Tjihooo! Imorgon fyller Melwin 4 månader och det är äntligen dax för barnvagnsbio med Jessica o Vincent! Kl 11 börjar filmen, men vi ska ses lite tidigare för att gå promenad så nötterna somnar i sina vagnar...hehehe....så vi kan käka vårt lösgodis i lugn o ro..hehehe.

Nä, nu måste jag duscha...kom hem från PowerStepen för 3 timmar sen men fick häcken full direkt med Melwin som var hungrig o skulle nattas..sen var det fyllning av den gamla säcken som gällde...eh...käka alltså..Usch vad jag är äcklig..med flottigt hår o fuktiga träningskläder sitter jag här med min suveräna hållning i soffan..hello shower, here I come!

November Rain



Idag är det två år sen som Rainy dog...min lillasyster Linns älskade häst..
Faan o helvete vad livet kan kasta skit i nyllet på en..
Jag kan inte säga att jag kände Rainy nåt bra alls.
Men jag vet hur mycket Linn älskade denna underbara häst och hur hon saknar henne varje dag..

Jag vill bara säga att jag tänker på dig extra denna dag älskade syster!
Allt kommer att bli bra med tiden, även om inte såret läker helt..
Jag finns här för dig, men det vet du!


Blubb, blubb, blubb..

Åh, det gick så bra på Babysimmet idag! Hehehe...långt ifrån min dröm, promise, bikinin var med..;)
Det var ca 8 bebbar i vattnet med sina föräldrar och de flesta gillade det. Vi fick lära oss två olika grepp. Bröst o rygg grepp...vad dom nu hette, handlade iallafall om att kunna hålla barnen säkert i vattnet utan att dom får vatten i sig nu i början. Melwin skickades omkring där mellan mig o Tobbe med tummen i munnen, hahaha, han såg så jäkla söt ut med sin lilla turkosa blöja o ben som trampade ivrigt i vattnet! Det var varmt o skönt, 36 grader, nice, nästan så man svettades i vattnet..Vi sjöng i början på passet o efteråt....vi får nog öva lite mer på det till nästa gång...Nu sover han gott i sin säng, lite extra trött efter dagens äventyr, lilla doodod "simmar" för första gången i sitt liv!

PANIIIIIIK!!!!

Vi kom precis i tid till Baby simmet och alla andra föräldrar verkade jätte trevliga. Vi gick in i omkädningsrummet och det var 5 min kvar tills det startade. FAAAN DÅ!!! Jag har glömt mina badkläder!!! Oh my good vad klantigt!!! Nu är allt förstört! Jag kände paniken växa och jag såg alla andra föräldrar stirra på mig o himla med ögonen..  "Ta det lugnt" sa en av mammorna. " Jag lånade en bikini från lådan vid solariet, kolla där du också!" Härligt, jag pustade ut och skyndade dit. Herregud, klockan tickar o vi har bara 30 tid i bassängen! Jag virrade bort igenom en lång korridor och klev in i en stor aula med starka solarielysrör i taket. Det låg människor huller om buller på små britsar i det blå skenet. Då upptäcker jag.. Shit! JAG ÄR NAKEN!!! Måste skynda mig att hitta en bikini som passar, jäkligt snabbt!!! Jag tittar på klockan på väggen och ser att det endast är 15 min kvar av simtiden! Jag hittar en stor kartong i ett hörn av rummet och börjar genast riva omkring bland gamla solkiga begagnade badkläder och hittar en överdel som jag ganast prövar. Den är sååå mycket för stor och det sticker ut gamla gummisnoddar från byglarna och knäppet! Jag knyter några knutar bak i ryggen för att minska omfånget på den gigantiska BH:n och ser sen att jag har satt den bak o fram!!! Jag kastar en blick i en spegel längre bort och ser mig själv stå där panikslagen och blåblek med tuttarna hängandes fritt över den knutiga BH kanten! Jag börjar gråta och vänder på överdelen, hittar ett par gråa, urtvättade trosor och kutar tillbaks till bassängen. Jag svettas när jag kommer fram och ser till min förtvivlan Tobbe sitta ensam kvar med Melwin vid polkanten.."Det är för sent älskling, vart faan har du hållt hus???"

Hahaha! Det första jag gjorde när jag vaknade i morse efter min störda dröm var att ta fram en bikini som fantastiskt nog passade o la den mitt på sängen så jag inte skulle glömma den! Hahaha, kontrollfreak...

Nu ska jag o Melwin gå till Coop o köpa Liberos nya simblöjor!. Återkommer med en förhoppningsvis bättre rapport ikväll efter Babysimmet, hehehe...


Liam & Melwin!

Ywonne, Liam, Melwin o Kjelle!

Idag när jag kom hem från SATS så var Ywonne o Kjelle här med kusinen Liam! Han o Melwin har ju aldrig träffat varandra, så det var kul att det äntligen blev av. Melwin är för liten för att bry sig men Liam spanade nyfiket in sin kusse och försökte dra av honom hans strumpor, hahaha, så sött! Liam fyller ett år den 13 April så han ligger en bra bit före Melwin..känns så konstigt att se ett större barn, hur han tar för sig, reser sig upp..händer som griper direkt o vant. Man är ju så van att umgås och stirra på den lilla nöten hela dagarna så man nästan blir förblindad..=)
Vi tog en långpromenad allihopa så småfolket fick en sovstund i sina vagnar. Vi gick ner längs med vattnet, det var jäkligt slaskigt och djupa vattenpölar=extra träning med vagnen framför sig. Jag känner mig helt mör i benen efter gårdagens PowerStep o dagens Step, ska bli nice att åka iväg och käka middag sen!


Liam & Melwin!

Tjihooo, vårtecken!!!

Jag o Melwin har precis kommit hem från en långpromenad med Annso o Adam. Det sprack upp till klarblå himmel efter bara en halvtimme, såå himla härligt! Fåglarna kvittrade, vi såg stora ludna videung längs med vägen och så anlade dom asfalt på ett ställe så det luktade tjära! Hahaha, jag älskade den lukten av nylagd asfalt när jag var liten, ett vår tecken det med! Det går åt rätt håll nu! Jag trodde det var kallare ute så jag gjorde fel i mitt klädval, fleecetröja med vindjacka och väst på det, pust o stön, varmt så det rann längs med ryggen efter bara 10 min. Skalade av ett lager o knölade ner vindjackan i varukorgen. Nice!

Eftersom tiden går så snabbt numera så kan jag säga att jag snart ska till SATS...(kl 17.00)...=)...Dax för SatsPowerStep igen. Tobbe blev ledig idag så han drog till gymmet nu medans jag var borta, hehe, det gäller att tajma ihop våra träningstider eftersom båda vill iväg. Men det funkar bra som vi gör nu, att jag kör fredag kväll o lördag förmiddag, kanon!

Igår kväll fick jag en sån där härlig stund för mig själv igen. Jag ammade Melwin kl 19 o han somnade som en stock sen i sin säng efter 5 min. Bra, bra. Sen tog jag fram filar, aceton o nagellack o körde en omgång både Pedikyr o manikyr, mys, mys, mys! Måste ju ha snygga fötter till på söndag när vi ska på Babysim! Hehehe...som att nån enda jävel skulle bry sig om mina fötter, NO! Men jag gör det...Tobbe bara suckar o himlar med ögonen när jag tar fram mina grejer och tycker jag e töntig...hahaha! Ska han säga som sitter framför datorn i sin lilla bunker som luktar instängd fis med neddragna persienner...o leker krig och ropar "GO, GO, GO, BOMBSIDE, BOMBSIDE!" och ögonen lyser som på ett litet barn på julafton! När han kommer ut därifrån så kisar han mot ljuset så han ser ut som en sån där liten "Vandrande Penis" som finns på SkansenAkvariet, ni vet såna där små råttor som är nakna o blinda o springer omkring o rotar i sina små plaströr med spån. Hahaha, dom kallas faktiskt för Vandrande Penisar, HAHAHAHA!!! Grymt fula djur! Tänk att vakna upp en morgon av en konstig lukt o se en sån där liten ful varelse stå på huvudkudden med sin avidriga små tänder o tomma ögonhålor, HJÄÄÄÄLP!!!!

"Vandrande Penis" på SkansenAkvariet

Kvällen är som standard numera, Let´s Dance o lite popcorn eller chokladbollar...efter mitt heliga pass o middag...hmm..undrar vad vi ska göra för mat ikväll då?

Imorgon ska vi till Tessan o pappa för att käka middag o kolla på Melodifestivalen! Det blir mysigt! Linn är ju EMD fan så jag tror vi sitter klistrade allihopa..=) Gärna för mig! Bara jag får lösgodis så...hahaha!

Nu måste jag käka lunch innan jag ser ut som ett gammalt russin...eller iallafall känner mig som ett..


Coola barnkläder...VILL HAAAAAA!!!

Jaha, så var onsdagen slut då..dagarna bara skenar iväg.. Jessica o Vincent var här hela dan idag o mös med oss! Det är så kul att se dom små nötterna tillsammans. Inte för att dom har glädje av varann än, men medans Melwin sitter i sin Babysitter och suger på sina små händer för fullt så dregletr droppar så ligger Vincent i gymmet o pysslar med sitt i sin lilla värld, totalt koncentrerade på varsitt håll! Hahaha, så lunt! Och så börjar nån av dom böka o skruva på sig, jaha, fram med patten, 10 min senare nästas tur, osv, hela dan..=)
Vi satt en stund o kollade in olika sighter med babykläder. shit, vilka gulliga o coola kläder det finns att beställa! Men det är inte klokt vad dyrt det kan vara också...500 spänn för en liten body som dom kan ha i en månad...Man skulle kunna lägga hur mycket pengar som helst på dom små liven...om mammapenningen hade vart fyrdubbel kanske...I wish! Det finns bla ett klädmärke som heter Molo. Finns lite här o där på lite dyrare butiker. Jag har spanat in en sån cool helbody där...åh...den e såååå jäkla härlig! Den är typ neongrön o blå botten med en massa foten på dalmartinervalpar överallt huller om buller, VILL HAAAA!!! Kostar 375 spänn...finns en modell med Dinoraurier och en annan med tuggummimaskiner på också, hahaha, så läckra tryck! Kan inte H&m komma med lite frächa barnkläder!?Jag tänkte råna en bank imorgon..oops, kanske jag inte ska skriva på bloggen, smart.. nu kommer alla Vällingbys banker skaffa extra säkerhet imorgon när Crudi kommer där smygandes med chockröd barnvagn o rånarluva..HAHAHA, vilken syn!!!

Längtar tills imorgon då jag ska kötta järnet på BabySats! Jag ska hoppa o skutta, slita o dra så jag svettas ihjäl!!! Så träningssugen är jag!!! Iiiiiiiiiiii!!!!!!!
                                                                                         

Vad fasen, snö igen?!


Igår när jag o Erika var ute på vår kvällspromenad så sa vi att det var så härligt att gå på bar mark utan att halka omkring med gamla klickande pensionärsbroddar...hehehe, iallafall jag..;) "Nu får det antingen snöa rejält eller bli vår på riktigt" Jaja, jag vet det bara är Mars...men jag läääängtar till VÅREN!!!! Jag vill att gatorna ska sopas och björkarna ska slå ut o jag o Melwin går promenader i morgonsolen med fåglar kvittrande runt omkring oss, jag har bruna, slanka ben och solblekt hår som liksom glänser som guld i solens sken...HAHAHAHAHA...morgon promenader kan vi ju gå iallafall...

Idag var det första föräldraträffen på BVC. Vi skulle ha vart 7 pers, men det var bara jag, Annso o en tjej som hette Lisa som dök upp. Det var kul att sitta o snacka! Ulla, barnmorskan ville att vi skulle diskutare förlossningen lite grann, första tiden hemma, amningen mm, mm..nästa gång ska vi snacka lite mer om mat o hur vi ska introdusera det för småttingarna, det börjar ju närma sig! Jag längtar tills jag kan skrapa av lite av en banan o ge Melwin..hahaha, vet inte varför jag tänker på den där bananen hela tiden, men jag har till o med köpt en speciell sked, den dagen till ära, hahaha! Dom klarar sig ju helt på bröstmjölk i ett år, sen behövs järn o sånt extra. Jag skulle vilja amma minst i 6 månader iallafall, om det inte sinar innan..
Men smakportioner kan han ju egentligen börja med nu, eller från 4 månader...nästa vecka!

Jag har snott ihop en liten härlig morotskaka till imorgon för då kommer Jessica o Vincent hit, jipppie! Mysmysmys!
Jag provsmakade lite nyss medans jag kollar på "Christine" på femman, så jäkla bra, looove her!

Hej hopp!



Varm choklad o ostmackor...vardagslyx när Cashew somnat!

           
                                                      Yeah, cool kille!

Jag sitter framför TV:n och doppar ostmackor i varm choklad, muuuums! Det är så härligt att få en stund för sig själv när Melwin har somnat för natten. Tobbe har sitt måndags boxpass på SATS o kommer hem vid 22.
Erika ringde tidigare ikväll o kollade om jag o Melwin hade lust att gå en långpromenad, så vi kom hem för en timme sen. Jag tänkte att det skulle va perfekt om han hade sin pyjamas under overallen så han bara kunde skalas av, ammas o läggas i sängen när vi kom hem o så blev det, nice planering!
Det är så jäkla segt att bara ta sig ut ibland, speciellt när det har blivit mörkt ute, då vill jag bara mysa i sängen med Cashew innan han somnar för att sen sätta mig framför datorn eller med mitt album projekt. Idag skrek han som en galning, ville inte klämmas på overall o mössa igen..vi var nämligen i Vallentuna idag på dan för att täffa Jenny o Karin från Gym&Sim med deras bebbar! Tobbe jobbade ute på Munsö så jag åkte kommunalt...suck 90 min om allt flyter med tunnelbana o bussar. Men, men, det var härligt att träffa tjejerna o snacka skit ett tag! Det känns lite konstigt att vi alla har barn nu o snackar ENDAST om dom..hahaha...förut trängdes vi i omklädninhsrummet på gymmet mellan alla pass som vi hade!
Jag fick höra att Jessica från gymmet fick sin son i lördags! Hon har legat inlagd en månad för att hålla kvar bebben som ville ut för tidigt..nu kom han iallafall i v.32...hoppas för allt i världen att allt gick bra...Jag väntar med att höra av mig...

Imorgon är det första föräldraträffen på BVC! Hoppas det är lite skönt folk som kommer, annars skiter jag i att gå nästa vecka..jag vet ju iof att Annso o Adam kommer, det e bra!

Förresten! Erika gjorde sin tatuering i lördags! Hon skulle bara in o boka tid då dom hade fått en avbokning så det var bara att hoppa upp i stolen....bzzzzzz....bzzzzzz...hehehe. Det var en ryss som gjorde den, han hade lite svårt att förstå vad Erika menade när hon hade åsikter om hur han gjorde den...hon ville ju ha den exakt så som jag hade gjort den...men det såg ut som att den blev bra iallafall, den e ju lite svullen o röd fortfarande, när det lagt sig o skorporna e borta så ser vi det slutliga resultatet!

                                    

Stora Mossen

Om en halvtimme ska jag, Toobi o Melwin dra till Stora Mossen o kolla på när Toobi spelar fotbollsmatch! Jag preparerat med underställ o tjocka strumpor, vi kommer ju att stå ute i kylan i typ 3 timmar, minst. Hoppas på att den lilla nöten ska sova hela tiden i vagnen för efter matchen ska vi ut till Munsö för att hälsa på Ywonne o Kjelle! Härligt!

Fasen vad helgerna går fort! Det gör iof veckorna också.. I fredags var Erika o Andreas här på middag...eller rättare sagt, när jag o Erika kom hem efter Powerstepen så var det tända ljus o härlig middag på g! Grabbarna grus var sååå härliga som överraskade oss! Lövbiff, potatis o grönsaker i ugn o marängswiss till efterrätt!
Igår körde jag Stepen igen, fasen vad jag kände mig stark! Behövde knappt pausa för att dricka en enda gång! hahaha, jag har hört av en del att man får en sån kick när man ammar! Grymt!

Nä, nu måste jag klä på Cashew!

90 min bussfärd..

Som jag skrev i förrgår så har jag fått värsta fixarlusten hemma! Jag har satt upp tavlor i hallen ock köket och städat o rensat i alla skåp. Det blir såååå fint så! När vi flyttade hit så satte jag upp en jättehärlig tapet som fondvägg i köket. Sen dess ha den varit alldeles tom bara för att jag inte har bestämt mig för vad jag ska pryda den med! Så kom Rusta reklam i posten igår med ett suveränt erbjudande som jag genast fastnade för. Tavellister i ek för 29 spänn! Visst, jag har tröttnat  på ek för länge sen, men eftersom bänkskivorna och bord o stolar är i det träslaget så får hyllorna bli detsamma...det blir nog skitsnyggt! Så, hur ska jag ta mig till Rusta i Barkarby då? Jo, Carro, man tar bussen. Jag kollade upp på sl.se hur o när bussarna gick, klädde på mig o Melwin o gick upp till Centrum. Vi missade bussen med en minut, den var jääkligt punktlig, det brukar dom ju inte vara...men det går väl för fasen inte att bli sur på att bussen går som den ska..hahaha, det var jag som var klantig..suck. Väntade i 30 min på nästa buss och klev på. Man åker ju gratis med barnvagn, det är bra! Jag visste att det skulle ta ca 25 min att komma fram, så när klockan hade passerat det så blev jag misstänksam, vad fan nu då! Det visade sig att bussjäveln bara gick till Barkarby Station o sen vidare till Kista C! Grrrrr!!! Så, jag åkte med bussen hela turen tillbaka  till Barkarby Station där jag sedan tydligen skulle byta buss enligt chauffören...suck...jag e så klantig...och så ska man stå där på bussen och hålla minen, fast man kokar som en gammal hummer inuti..jag fipplade lite i varukorgen under vagnen för att dölja mitt humör...hehehe.  Som tur var gick den rätta bussen redan efter 10 min så jag kom rätt till slut, pust! 90 min tog resan! Bra där Carro!!! Men, jag fick mina hyllor, skam den som ger sig, vilket var himla nära.
Så imorgon är det hylluppsättning som gäller! Finfint!
 
Ikväll kommer Jossan o Johan på middag! Har inte planerat vad vi ska käka ännu...jag får tänka ut det när jag kör PowerStepen, hahaha, yeah right!

Nu måste jag sätta fart! Melwin har sparkat på min arm i 30 min nu, lätt att skriva då...måste tanka honom proppfull innan jag lämnar över honom till Toobi så han håller sig lugn o fin tills jag kommer hem igen!

VÄRLDENS GLADASTE UNGE!!!


Uppe med tuppen!


Syster Yster o Melwin

Imorgon ska vi träffa Jessica o Vincent! Jag hoppades på att få ta bilen så vi kunde åka till henne den här gången, men imorse sa Toobi att han ska jobba ute på Munsö imorgon....suck. Så jag sms:ade Jessica kl 7 imorse för att kolla om vi kan ses idag istället då bilen står hemma! Vi får se hur det blir, annars får hon åka till oss igen imorgon, stackarn.

Jag pratade med Ingela från jobbet i veckan. Jag avsäger mig Pilates starten nästa vecka som var planerad, Melwin vägrar ju fortfarande att ta flaska...lte svårt att vara borta 4 timmar en kväll då.. Planen var att jag skulle vicka två pass nästa torsdag för att veckan efter börja hålla två egna pass på onsdagar. Men, men, jag får bara avvakta lite till, det måste ju ändå ske på den lilla nötnes villkor.

Förhoppningsvis så kommer det att bli brudhelg hos Emelie i Riala den 21 Mars!!! Jag fick ett mail igår och hoppas på att alla kan komma, Hellan, Jossan, Mickan, Charlotte o Emelie såklart! MYYYYYYSIGT!!!

Nu ska jag käka frukost o ladda för passet på SATS kl 10!

Ytterspåret 1 hos Katarina

Kl 15 kom vi hem från GravidYoga träffen! Den här gången var vi hos Katarina i Täby. Många var sjuka så det var bara jag, Katarine o Ia, men det var självklart lika härligt ändå! Vi gick på långpromenad o kämpade med vagnarna på de isiga gångvägarna. Sen blev vi bjudna på en kanongod linssoppa, åh den var sååå god! Innan jag o Melwi åkte hem så svängde vi förbi Babylad för att köpa en spegel till bilen. Eftersom han sitter i baksätet så är det lite svårt att hålla koll. O stackars Melwin slipper inte undan mitt nylle ens i bilen nu när spegeln är på plats..hehehe.

När man besöker folk som har det fint hemma o bra smak så blir jag alltid så sugen att fixa o dona hemma! Katarina är väldigt intresserad av inredning och det syntes verkligen, det var såå jäkla snyggt överallt! Det finns s¨å mycket jag skulle vilja göra här hemma, men nu är ekonomin så begränsad så jag får dona o pilla med det som redan finns, som tavlor som jag tänkt sätta upp i två år tex...ikväll åker dom upp! En grej som är typisk mig...så fort vi kom hem ställde jag ner Melwin som sov i bilstolen, på hallgolvet, knäppte upp hans overall o störtade in i köket o började plantera om en Pelargon som stod i köksfönstret till en annan snyggare kruka....hahahaha, vadå störd! Jag hade inte ens tagit av mig jackan! Sen fortsatte jag...(gäller att passa på innan nöten vaknar) att städa bort onödigt skit på köksbänken, fylla på olivolja i den snygga svarta karaffen, torka av bakom spisen...mm.mm.mm.mm, jag kan fortsätta så tills hela lägnheten är fixad! Suck...damp heter det tror jag.. Sen vaknade Melwin o jag tog av mig jackan o käkade gröt till middag...så!

Ikväll kommer Erika förbi för att kolla på en tatuering som jag har ritat åt henne! Hon vill ha ett öga på höger utsida av vristen! Snyyyygt! Hoppas hon blir nöjd med min design bara...=/

Nu är nöten tankad o jag ska följa med Toobi till gymmet för att visa upp honom...alltå, inte Tobbe, honom träffar dom ofta ;), men Melwin har dom tjatat på att få se! Sen vill jag hem o fortsätta pyssla! Måste borra lite hål i hallväggen o köket till tavlorna! Åh, jag längtar!!!

Upptäcksfärd

Melwin sover sin förhoppningsvis långa tupplur o jag värmer på lite soppa till lunch. Vi har precis kommit hem från en rejäl långpromenad. Jag ställde in BabySats idag, det verkade som att Melwin skulle bli förkyld när han vaknade i morse, nös som en galning o tjock i näsan...(bra där Carro, ser ut som en förkylning det ja)... bäst att ta det säkra före det osäkra så vi stannade hemma. Jag spyr på att bara vara hemma vissa dagar, som idag. Måste bara ut o gå o få lite syre! Ibland får jag för mig att gå nånstans där jag aldrig gått förut, det finns ju så många mysiga områden man kan gå i o kolla på hus tex. Jag började att gå mot Hässelby och uppför sopptippsbacken, som e typ en kilometer uppför, pust o stön..Jag har alltid vikt av halvvägs innan toppen annars o vart nyfiken vart man kommer om man fortsätter upp...jaja, jag fattar att man kommer till toppen..hehe... När jag äntligen kommit upp o hade fan maxpuls så slutar bara asfalten tvärt...vad faaaaaaan! Jag är så jävla envis så jag rotade fram mina isbroddar o drog ner vagnen nedför "stupet" på andra sidan i en ganska djupa , tunga snön, allt för att inte bara vända o gå den lätta vägen ner igen=trååååkigt. Jag trodde att Melwin skulle vara hjärnskadad när vi äntligen var nere igen, stackars unge, men han sov djupt o sött som aldrig förr...eh...det kanske är ett teckan på hjärnskada...=0
Jag fortsatte mot Kälvesta o sen till Nälsta osv genom små områden o oplogade gångvägar.  Vi var ute drygt 1 1/2 timme, kändes härligt i kroppen! Jag tror inte Melwin är förkyld, kanske bara var en enorm storbobba som satt fast i morse, nu  andas han som vanligt...braaaa.

Dagens projekt är att åka o storhandla....gud så kul...men det är faktiskt härligt när man kommer hem o fyller kyl o frys o skafferi. Så kan man bara välja o vraka vad man ska laga till middag sen, mys mys! Imorse när jag skulle titta vad som behövdes fylla på i frysen så kärvade lådorna så mycket så jag drog ut dom allihopa o kollade bakom dom...det såg ut som istiden! Kom på att jag tror fasen inte jag har frostat av frysen en enda gång sen vi flyttade hit! Drygt 2 år sen..hrm..bra där..Jag ska fråga Tobbe om han har gjort det....vänta.....HAHAHAHAHAHA, den var bra!!!

Kl 17 börjar den härliga tvättiden.. Trodde vi hade tvättid i söndags kväll, hade varit så perfekt, men då när jag kom ner o glodde dumt på listan så inte fan stod mitt namn där iallafall...jag hade helt enkelt glömt bort att skriva dit det...bra där igen! Så nu har vi väl typ 8 jävla maskiner att köra ikväll, loooovely! Får inte glömma att köpa tvättmedel...=/

Dagens viktigaste projekt är att måla naglarna! Jag skämtar inte, det är heeeligt! Hur jävla ful, glåmig, blåblek, ådrig, otränad o överskottsmaghudig jag än må vara så ska jag fasen ha snygga naglar iallafall! It`s a must!
Undrar vilken färg jag ska ta idag.....hahaha, mysmysmys!

Nu ska jag gå och reda ut min BelgianBlue tova som har bildats i min nacke efter promenaden...när man går promenader som man inte känner till...alltså, det klart jag är medveten om att jag är ute o går..hehe...men när man går på nya ställen, så vrider man ju på huvudet fram o tillbaks heeela tiden för att orientera sig, lite fuktig, svettig hud på det...simsallabim så har man en tova stor som Grönland där bak....nice...borste borste here I come!

Några av mina bästa vänner

Min första bok


Jag håller på att pyssla ihop en "Min Första Bok" åt Melwin! Jag kollade först runt i affärerna och tyckte att alla såg så tråkiga ut som var färdigtryckta. Jag som gillar att klippa o klistra köpte ett litet svart fotoalbum o lite ScrapBooking prylar o satte igång! Det är skitkul! Lite svårt att veta hur jag ska lägga upp det bara...man kan ju skriva hur mycket som helst, mina första steg, min första lock, min första tand, vad jag åt för första gången mm mm mm mm. Så jag tänkte dela upp det i månader upp till ett år. Vi får se hur det blir! Var o käkade lunch med Emelie idag i Solna C! Det var jättemysigt, men tiden gick för snabbt o hon var tvungen att dra tillbaks till jobbet. då passade jag på att gå in på Panduro o köpa en ScrapBooking "samlare" En slags nessesär för penslar, pennor, klistermärken o sånt, mysmysmys! Jag älskar såna prylar! =) =) =)
Jag undrar om man är lika noga  om man skulle få ett till barn...hehehehe...

Åh, jag o Emelie snackade om att dra ihop en brudhelg ute hos henne i Riala nu i Mars! Mickan ska ju dra till Berlin o plugga tyska från April så vi måste bara ses allihopa innan!!!
Vi snackade även om en annan grej..hmm...triathlontävling i Augusti...HMMMM!!!
750 m simning, 2 mil cykel o 5 km löpning..sträckorna var för sig är ju inga problem med lite träning herregud...men att göra dom efter varandra...hmmmm igen... För några år sen när jag var i riktigt bra form så körde jag en liten sån triathlon för skojs skull som Korpen anordnade i Vallentuna. Det var när jag var instruktör där. Loppet var 200m simning, 1 mil cykel blandadterräng o 3 km löpning, jag var snabb i vattnet o på cykeln o låg i täten, men när jag klev av cykeln för att börja kuta...FY FAAAAN!!!! Benen lydde inte alls! Fast det handlade om så korta sträckor så var det grymt jobbigt att köra dom efter varann! Men jag e himla sugen på att sätta igång o ha ett bra mål i sikte...ska kolla på nätet hur många som var med förra året...jag vill u inte komma sist...1 timme bakom en massa elitfolk...hehehe. Loppet sker på Lidingö, i Augusti som sagt, cyklingen i deras spår, ojojoj, tungt i benen, löpningen likaså..jag har hört om deras backar, inget skämt...men å andra sidag har jag gott om tid att träna...hmm...
Jag ska nog i såna fall börja kuta riktigt riktigt korta sträckor så jag får bra självförtroende o sakta bygga upp en bra form...

Igår var jag o Melwin i stallet en sväng med Jossan, Tessan o Jeff! Jeff skulle pröva att sitta lite på Jack, shettisen som inte är inriden än. Det gick jättebra o dom gillade varandra på en gång! Längtar tills Melwin kan rida på Jack...om några år...=)

Jack, Smirre o Jossan där bakom..


Nu ska jag fortsätta med mitt lilla bok projekt!

Vasaloppet


Jag sitter i soffan o kollar på Vasloppet! Tänker tillbaks på förra året när jag var med på Tjejklassiker satsningen med brudarna...gjorde illa ryggen samma dag som vi skulle åka upp..så bilen gick utan mig...buhuhuhuh!!! Jag kommer ihåg att jag vaknade på lördagsmorgonen och kämpade mig ut till soffan i vadagsrummet när jag fick ett MMS från starten där brudarna stod o laddade...jag grät för att jag var så jävla arg för att jag inte kunde vara där med dem!!! Vi hade inte kunnat träna skidor mer än två-tre gånger men annars var formen kanon..suck..jag tror att jag hade lagt ca 6000 spänn på utrustning...hahaha, nu står skidorna hos farsan o hånler mot mig när jag inte kan låta bli att kika in i boden.. Jaja, jag kanske får ett ryck nångång framöver o gör en ny satsning...

Från det ena till det andra. Idag ska vi ut till Munsö och gå långpromenad med Ywonne i solen! Det ska bli härligt! Igår körde jag o Erika äntligen vårt efterlängtade Steppass tillsammans, och jag känner mig lite stel i lår o rumpa, så en promenad på det gör susen! Jag blev förvånad igår när jag orkade köra på i ett bra tempo hela passet så svetten skvätte på väggarna..hehehe!

Veckan som kommer blir härlig! Imorgon ska jag till Solna C och käka lunch med Emelie, tisdag o torsdag BabySats, onsdag GravidYoga träff i Täby och fredag ska jag testa SatsPowerStep! Lovely!!!

Hej hopp!


Just det...tvättid idag kl 16...KUUUUL! lilla Cashew brukar hänga med mig dit om han inte sover, då sitter han där o ler i sin lilla bilstol!



RSS 2.0