Mitt målarprojekt

Nu är hon färdig och jag blev för en gångs skull nöjd! Och fasen vad kul det är att måla, det ska jag göra mer!


OMÖJLIGT!!!

Jag vet inte om det är min amningshjärna för hur jag än försöker så förlorar jag mot Melwin i Memory! Det här är 5:e gången på raken som han tokspöar mig! Han är heeeelt överlägsen!


"Varjedagdrink"

Tips från syster.
En kopp varmt vatten med pressad citron och en tesked riven ingefära i.

Ska rena kroppen och göra huden härlig!

I need it! Ska testa varje morgon i 3 månader för att se om det blir nån skillnad!


En missbrukares sista sil.

Nu får det faaaan vara nog. Jag har aldrig varit så sockerberoende som nu. Det behöver liksom inte vara godis, jag kommer på mig själv med att rota i köksskåpen på kvällen när båda barnen somnat och mumsar i mig 3 nävar russin! Sött, sött, sött. Jag hatar att vara beroende.
Vi var på middag hos Tobbes föräldrar igår och då började vi diskutera detta, jag och Ywonne. Hon sa att hon var sockroholic hon också. Vi gjorde då en deal som vi tog i hand på.

Godisförbud fram till Midsommarafton!

Detta innebär: Inte äta godis, bullar, kakor, glass och dylikt. Även undvika vete och mjölkprodukter så gott det går.

Undantag: vid kalas och middagar. Då får vi käka, men bara litegrann.

Mål: att bli kvitt mitt sockerberoende såklart!

Belöning: jag ska tänka ut nåt härligt att belöna mig själv med, typ nån present eller nåt att göra med familjen i sommar. Ywonne gav som förslag att vi kunde åka till Legoland! Det lät härligt tycker jag!


Milou 4 månader!

Tänk vad vi älskar dig, vår lilla böngrodd!


Nu sitter jag i egen stol!


Första jobbdagen!

Tjihoooooo!! Igår susade jag iväg för att premiär massera på företag igen! Toobi var hemma med Milou och det hade gått jättebra hela dan med buss med Melwin till Kyrkis på morgonen, ge flaska med ersättning och sovtid och allt! Såååååå jävla skönt att veta att det fungerar!


Tack älskade unge!

Idag fick jag ett litet gult paket av Melwin! Han var ivrig när vi åkte bussen hem från Pernilla och ville att jag skulle öppna paketet hemma.
Det var ett jättefint halsband som han gjort på Kyrkis! Älskade älskade Melwin!


2013

Nytt år, ny start. Så känns det mer än någonsin. Jag behöver verkligen göra en massa förändringar och det är dax nu.
Målet? Att efter ett år vara lite mognare, mer harmonisk och uppskatta mitt liv mer än jag gör idag. Nu känns det lite som att livet slinker genom fingrarna. Åren går fort och jag vill LEVA MER varje dag på nåt sätt! Jag vill gå igenom dagarna, vardag som helg med en gladare inställning! Jag vill bli ännu lyckligare. Lätt va!?
Nyckelordet är, antar jag, mindfulness.
 
2012 kändes rätt tungt och grått. Jag var gravid, visst, superhärligt att bli med barn och ut kom en underbar jädra unge som vi älskar så vi spricker, men graviditeten gjorde mig deppig, arg och hormonell på ett negativt sätt. Och man är ju fasen gravid i nästan ett år!
Sommaren kom aldrig, den var också grå, kall och bristen på sol gjorde inte mitt humör bättre direkt. Tight ekonomi under mammaledigheten då jag än en gång blev tokblåst på mina massageföretag av underbara f-ttan Lena. Jag har känt mig trött, lättretlig och fått tusen utbrott som har resulterat i att hela familjen går på nålar.
 
2013. Nu är Milou snart 4 månader och det känns som att rutinerna börjar falla på plats. Jag är så jävla överlycklig över att ha två barn! Jag är tvåbarnsmamma! Fantastiskt härligt! Bara en sån sak.
Jag börjar jobba lite smått igen och mina pass på SATS sätter fart vilket resulterar i att vår ekonomi kommer bli stabilare och jag ska starta igång mitt företag med ett helt nytt tänk.
Ett mognare tänk, det blir finfint.
 
Jag är peppad till tusen att verkligen göra förändringar i mitt liv och jag har gjort upp en plan.
 
Istället för att brassa igång med ett A4 med en massa nyårslöften som ska startas nu i Januari så ska jag välja ut 12 viktiga saker som jag vill förändra och portionera ut dom under året, månad för månad. Mina uppdrag kommer att tillkännages här på bloggen varje månadsstart så att det verkligen "finns på print" så jag inte bangar för det här är på blodigaste allvar. Det finns en bok som handlar om just detta, ska kolla upp vad den hette och köpa den.
 
Så, här kommer årets första månads mission:
 
Januari:
 
HARMONI. INTE FÅ ETT ENDA UTBROTT
Istället, lämna kaoset och andas tills pulsen sänks, tänka igenom situationen och återgå med större kontroll och handlingskraft. Hålla igen på hårda ord och knipa käft tills jag lugnat ner mig.
 
Wish me good luck!
 
 
 

R.I.P Eroz

Vi älskar dig


Första fighten

Milou frågade oss igår om hon kunde dra på fest i stan med sina polare. Vi sa nej för vi tycker hon är för ung. Det blev världens tjafs och hon skrek och gapade som en tonåring i flera timmar. Det slutade med att hon drog ändå och smällde igen dörren efter sig. Jävla unge.

Jag fick iallafall ett mms senare där hon meddelade att hon kommit fram.


RSS 2.0