Vintertid

Jaha, så var Halloween över då? Fasen, missade totalt. Trodde det var nästa helg..jag antar att firandet inte har rotat sig i Svedala än. Eller iallafall inte på Ängsullsvägen 90.

Idag har vi varit på IKEA. Vi var ensamma, jätteskönt! Bara att ta sin lilla vagn o kasse och strosa i lugn o ro. Yea right. Vi o ca 1 miljon svenssons var där och buffades bland allt plåtter. Melwin vaknade till o från hela nattan och vaknade sen för dan tidigt som vanligt. "Åh vad skönt, på söndag får man sovmorgon en timme när vi ställer om klockan!" Jaså! Vart fan tog den vägen? Han var inte på sitt bästa humör på det gigantiska varuhuset. Min stubin brann som en hel majbrasa. Swisch, swich, sprak, sprak. Höll den ändå imponerande bra tycker jag! Aja, vi hade ett mission på IKEA, att köpa en säng till Doodod. Äntligen är "apa i bur" tiden över och det är dax att få en riktig säng att mysa i. Tanken är ju inte enbart för Melwins skull om jag ska vara helt ärlig..hehe. Vi längtar efter att han ska kunna gå upp på morgonen själv, utan att vi ska behöva bära upp honom och utan att han ska behöva ropa sig hes i 15 min tills vi vaknat. Nu kan han börja sin dag nääääär han vill (nej, nej, nej, han kommer absolut inte vilja krypa upp i vår säng då....han kommer att leka tyst o lugnt i sin lilla vrå till vi vaknar kl 10....HAHAHAHAHAHA!)

Ikväll kl 18 så ska jag köra ett boxpass som deltagare! Det var månader sen och jag har längtat lika länge! 90 min pass dock....ingen mjukstsrt direkt. Kanske bäst att kolla med färdtjänsten redan nu om man kan få ta med sig massagebänk o bag på turen....o ta ett stopp vid dagmamman också.

Efter jobbet kommer dom o fixar spis o ugn! ÄNTLIGEN! Det blev våfflor till lunch idag igen...med riven potatis i o lingonsylt...kändes iallafall lite nyttigare. Trött på microgröt o feta sallad. Men det har varit bra! Jag har ett så jäkla stort sug efter att laga mat nu, det var läääääänge sen ska ni veta.
Så inget ont som inte hat nåt gott i sig som man säger.

Skitdag...

Ibland blir dagarna inte som man tänkt sig. Inte denna iallafall. Den börjar med en förmiddag fylld av bråk o stress för att man aldrig får sova ut. Melliwidelli vaknade 04.40, pigg o glad o for omkring i sängen tillsammans med katterna som blev glada över sällskapet. 04.40!!! DET ÄR FAAN INTE ENS MORGON, DET ÄR NATT!!! En frukost med kort stubin. Spis o ugn som inte fungerar. Flingor o fil i hela köket. I bilen på väg till Lena så somnade han..inte så konstigt. Tryckte på ungen alla lager kläder och skickade ut honom till dom andra i parken. Härligt uppvaknande från en varm go bil. Kom till SATS i god tid och hann mingla runt bland alla glada deltagare. Frid o fröjd i livet. Ska starta passet och upptäcker en fet spricka i skivan, shit, 30 sek till start. Kutar ut till personalrummet där det alltid ska finnas reserv skivor. Får inte upp dörren. Kutar till receptionen och får en nyckel. "Åh, den där dörren har krånglat länge." JA MEN FIXA DÖRRJÄVELN DÅ!!! ..skriker jag inombords men ler som alltid. Fumlar med nyckelhelvetet och får bara inte upp dörren. Kutar tillbaka till receptionen och känner hur svetten lackar. 30 pers står o väntar o undrar vad faan jag håller på med. Får hjälp med dörren som slår upp o dundrar in i skåpet, pang! Ingen skiva i CDcaset. Nähä. "Jag ska se om vi har nån skiva i receptionen" Jag kutar in i salen och slår på micken. "Heeeej allihopa! Vi väntar på en fräsch skiva, hehe, tekniken är härlig." "Vi sätter igång om nån minut bara!" ....gör vi? Hur faan då? Det hela slutar med att dom inte hittar en enda skiva på hela jävla SATS så jag får rota fram en gammal BodyPump skiva och försöka komma ihåg hela koreografin ändå. Min hjärna kokar. Med ett leende. "Är ni redo, nu kör vi!!!" Passet gick jäkligt bra ändå faktiskt, med viss improvisation, men det var nog inte en jävel som märkte.

Kommer hem. Vad äter man om inte spis o ugn fungerar? Hatar att laga i micron. Strålning, cancer, strålning, cancer. Köper feta o avokado o rör ihop en sallad, god som fan. Härligt! Dan börjar reda upp sig! Ringer service snubbarna för att dom ska komma och laga spis o ugn. Klockan är 14.03. "Hej o välkomna till...bla bla bla..våra öppettider är mellan 07 och 14, välkommen åter. "FUCK YOU, JOBBAR ALDRIG FOLK???" Jaha, ett till dygn utan ett fungerande kök. Var iallafall duktig och förlängde Melwins tid hos Lena idag till kl 16 så jag hinner andas i lugn o ro ett tag, samla energi. Nu kan det bara bli bättre. Ikväll blir det våfflor till middag.

Kunde inte bli bättre!

Den här dagen alltså! Ledig, ledig! Vi började med att rulla 30 chokladbollar, eller inte Melwin såklart, han satt naken i diskhon och diskade...hela världen typ. Blött i hela Vällingby. Dock det bästa sättet för mig att få vara ostörd och dona i huset..hehehe. Kl 9 drog vi till Beijer och knådade en golfarmbåge i 15 min, personalen fick mumsa chokladbollar. Sen hämtade vi upp Anne och satte fart mot Camilla och Bobo i Älmnäs! Vi gick en långpromenad i det härliga höstvädret, handlade grejer till Annikas underbara kalkonsallad, mums fillibabba. Jessica kunde bara hänga med på promenaden för Vincent var förkyld o hemma från dagis. Men vi fick träffas en stund iallafall! Bra braaaaa! Sen, dagens höjdpunkt! Bada i Camillas pool! Melwin var tokig och hoppade från kanten, hopp, hopp, hopp, hopp....40 min senare...hopp, hopp. Hans små läppar blev blåa och han skakade som ett litet löv men ville absolut inte sluta. Jag hann ta ett par minuters simning i JetStreamen, tungt som fasen, bra träning! Sen somnade Melwin gott i bilen på vägen hem. Tänk om livet kunde ha fler såna här dagar! Vad bra det skulle va!

Nu ska vi läsa lite saga i hans rum, hälsa på fiskarna och natta godnatt så mamma får lugn o ro framför Greys Anatomy. Ska göra klart Melwins kalasinbjudningar också, så håll utkik i brevlådan!

Dinnertime!

Snart kommer Hanna o Peter på middag! Peter ska fixa vår värmepump innan. Kanoners kanoners!
Det blir kycklingfile i ugn fylld med soltorkade tomater, vitlök och feta plus klyftpotatis och Guacamole till, yummy!


Hur nice ser inte detta ut?

Imorgon, då jäklar!
BRUNCH MED BRUDARNA PÅ NORDIC LIGHT HOTELL!!!
Jag, Annika, Jessica, Anne o Camilla!
Hmm...kan det bli bättre???

En annan suverän låt


Äntligen helg igen!

Tung vecka. Typ 25 timmars massage, avslutade på Beijer med 11 pers..pust. När jag äntligen fick ett break så hade jag glömt melliset hemma! Faaaaan också, hur ska jag orka i tre timmar till? Men när jag äntligan var klar så hämtade jag Melwin i rasande fart (pumpade pyspunkan i ena framdäcket också..) och drog till centrum där Annika o Molly, Anne, Jessica o Vincent o Ossian väntade för att käka lunch tillsammans! Myyyyyyys mys så jag dör! Worth waiting for!

Nu är vi hemma igen och det blev pizza till middag för Toobi o Melliwidelli. Jag är fortfarande mätt efter min gigantiska kyckling med Cashew.

Ska skriva några fakturor, kolla hur dom nya fiskarna mår som vi köpte idag och sen väntar en påse Karamellkungen! Hej o hå!

En av världens bästa röster


Knåd på SATS!

Hej o hå vad jag tog i idag på Body Pumpen! Pust o stänk! Det var mycket folk och ett grymt bra drag, såååå jävla roligt! Skulle så gärna vilja gå Master Trainer kursen i BP så jag får en högra licens, skulle vara kul...men den kostar över 3000 spänn o det betalar inte SATS. Ska fan spara så jag kan gå i vår!

Nu e jag iallafall hemma och käkar havregrynsgröt med lingonsylt till lunch.
Jag tröttnar aldrig, hehe.Om en halvtimme ska jag dra till SATS och massera fram till 21. Det är nämligen medlemskväll där idag så jag ska knåda 9 st 30 min, pang, pang, pang. Matlådan e packad och jag har gott om tid för en gångs skull. Melwin är hos Lena och Tobbe hämtar honom med lastbilen idag, det gillar han, tut, tuuuuut!

En dag hos morfar!


(bild kopierad från Tessans blogg)

Idag var Melwin hos morfar o bonusmormor i Vallentuna! Han fick hjälpa till att kratta löv och mocka hästskit i stallet. Jävla barnarbete...;) Innan vi åkte hem så fick Köttkorven rida några minuter på Rosse! Han var så jäkla nöjd och belåten! Han satt där hur stadigt som helst och log nöjt med ett avslappnat grepp i tyglarna. Hahaha, såg så härligt ut! Han vinkade coolt till Tessan som stod på tomten och ropade. Söööööööt!
Jag fortsatte att massera en kund nu ikväll och jag hörde hur Tobbe gjorde iordning en trött liten varelse som somnade på en minut i sin säng, slut efter dagens äventyr på landet!

Man blir som man umgås...


En härlig höstdag!

Idag var vi sega när vi klev upp. Vaknade som vanligt för tidigt och Melwin gav oss helkroppsmassage med vassa armbågar, knän men även lite vassa papper och pennor i nyllet. Vi käkade frulle och sen gick jag o la mig igen och sov 3 timmar! Såååå skönt! När jag kom ner så hade Melwin precis somnat och Tobbe med, på soffan. Jag käkade en lätt lunch och satte mig sen i solen på verandan med fleecetröja och solbrillor för att läsa. Jag satt där i nästan två timmar, sen drog familjen igång igen. Mellis time och sen ut i parken för att bygga sandslott och leka med katterna som for omkring i sanden och jagade pinnar! Sen tog vi tag i tomten, krattade, rensade rabatter och var riktigt flitiga i flera timmar. Nästa lördag är det städdag i området så det var lite bra att ha våran tomt klar inför vintern.

Nu är klockan snart 20 och vi har precis käkat en kanongod middag. Kycklingfile i ugn med parmesan och soltorkade tomater plus klyftpotatis, myyyyyyyyys!




Världens bästa present!


I onsdags så fick jag ett sms från Hellan. Hon skrev" Kolla din mail! Du har fått en present!" Vad kul tänkte jag och såg fram emot nån lite hoppande gubbe på skärmen som vinkade eller nåt. Men...JAG FICK ETT PRESENTKORT PÅ 80 MIN HOT STONE MASSAGE!!! Hon tyckte att det var min tur att bli ompysslad, och hon har så jävla rätt, hahaha! Åååååh vad jag längtar! Jag höll på att smälla av av glädje!!!

Tack så jättemycket älskade vän!
Du är bäst!

Till City

Morgonen började med åskmoln på himlen (iallafall över Ängsullsvägen 90) så jag drog till Grimsta spåret kl 9 för att kötta runt 5:an. Länge sen jag sprang där men det gick hyffsat. Lite tufft att andas så kall luft bara, inte van!

Kom hem, duschade, käkade frukost med en harmonisk familj. Sen var planen att dra till stan för att ta en långpromenad! Vi har snackat om det i typ ett år...minst. Så vi såg alla tre fram emot dagen! Vi åkte pendeln in tar bara 10 min från oss, perfekt. Väl inne i smeten bland alla homosapiens slitandes och dragandes i allt o alla så började Nöten bli trött och grinig. Han vaknade kl 04.45 i morse..suck. Men, han väääägrade somna i vagnen och skrek sina stämband hesa i typ en timme. Då hade vi mött upp Jossan som var i stan för att köpa dojor, mys mys. Tobbe tog en runda med vagnen medans vi letade efter nåt schysst ställe att käka på. Till slut så somnade ungen äntligen så vi kunde äta, men hela dan kändes förstörd av all stress och skit så Tobbe drog hem med Melwin (som vaknade efter 30 min sömn och började strula på nytt) Jag o Jossan strosade vidare en halvtimme till, sen drog vi också hem åt varsitt håll. Jahapp, det var den mysiga dan på stan det. Jag köpte iallafall en plånbok som jag trånat efter i över ett halvår så nu sittar jag med lite Nachos chips vid köksbordet och bökar o stuvar runt med min nya älskling. ...plånboken alltså..hehe.. Melwin somnade nyss och nu e det myskväll med Tobbe som gäller, hoppas det börjar nån bra film eller nåt!


Välkommen till Crudi!

Hjärnskrynklare

Just det! Har börjat gå hos en PsykoTerapeut också. För att ta itu med min förbannade jävla -itt ilska. Har velat gå iväg i flera år och äntligen fått tummen ur röven. Har varit där 3 gånger nu. Men han pratar om sig själv i 50 min av 60 så det känns inte så härligt att betala 1000 spänn för den timmen. Måste byta.

Jaha. Ett nytt försök till att ta mig i kragen med bloggen. En liten sammanfattning över senaste tiden..

................................................................................................................

Fotomodell för en kväll!



Igår kväll så drog jag, Ylva o Emelie i till en fotostudio i stan! Vi hade en massa träningskläder med oss, plus redskap, Pilatesmattor, hantlar mm. Martin, Hellans ex, jobbar ju på Menyse.se. Nu ska dom starta en kost/hälsa/tränings hemsida! Vi är modellerna! Det var sjukt roligt! Vi plåtade allt från oss sittandes med vindruvor i händerna, morötter i munnen, yogapositioner mm mm. Det ska bli kul att se bilderna för Martin är en sån sjuuuuuukt duktig fotograf!

Fan brudar vad snygga vi var!


Gamla bilder som  jag ritat till Menyse...hahaha! Kul!

Massage på SÖS

Det har varit friskvårdsvecka på Södersjukhuset i veckan och jag blev tillfrågad om jag hade lust att knåda folket onsdag o fredag, javisst! Jag fick stå i ett rum högst upp i huset med den vackraste utsikten ever över hela stan!
Inte ofta jag får ett sånt fint rum..hehe..kommer ihåg när jag knådade på en restaurang i Solna för många år sen. Jag stod i "köttkällaren" med stora kebabrullar stående på golvet runt omkring mig. Efter det har inte en endaste liten kebabcell äntrat min mun. Bläääääääää för kebab!!!

Vansinnesutbrott varje morgon...

Melwins favorit ord...NEEEEEEEEEEEEEEEJ!!! "Vill du ha frukost? " Nej." Näha. "Ska vi gå ut till parken?" "Nej." Nähä. "Ska vi rita?" "Nej." Nähä...suck. "Vill du ha glass?" "Nej....jaaaaaaaaaaaaaaaa!" "HA! I KNEEEEEW IT!!!"
Igår när vi kom till Lena (dagmamman)så garvade hon och frågade om han var till salu idag? Mmm....mumlade jag bara och garvade. Sjuuuukt billigt! Gaaaaa, blir tokig!

Crudi nästa vecka typ...sliten...men med jympadojorna på..hahaha!
Har säkert börjat röka också...

Pilateskurs på Zenit


Förra helgen var jag borta på kurs. BTB Pilates. (Be The Best Pilates) Tja, varför inte.
Jag har ju en helt annan Pilatesbakgrund än det som SATS kör men ville bara få ett hum om hur dom tänker. Kursen var sjukt intensiv och riktigt utmanande! Mycket "lämna den trygga zonen" övningar. Stå på scenen och presentera Pilates, visa övningar, allt inför en av Sveriges bästa Pilates lärare, gulp. Men det gick fan bra! Så nu e jag The Best Pilates teacher ever...yeah..

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKADE SNYGGNYLLE!!! (efterskott)


Du e grym din gamla härlighet!!! Löööööv you!!!

RSS 2.0