Söndag 10 Maj



Idag var siata gången på sista Baby simmet. Melwin fick pröva på att dyka för första gången i sitt lilla liv! Det gick jättebra! Han blev lite förvånad o svalde lite vatten o hostade till, men var glad hela tiden! Man häller vatten över huvudet "ett, två, tre, nu kommer vatten" och så drar man dom en bit under vattnet mot sig i en liten båge precis när dom börjar blinka för vattnet som kommer i ansiktet. Mycket beröm och glada nyllen när barnet kommer upp till ytan igen! SÖÖÖÖÖÖT!

Igår var vi hos Hellan o Johan på middag. Det var såklart super mysigt och jättegod mat! Dom var barnvakt åt Edwin, Johans syrras barn som är 1 år och fyra månader. Jäklar vilken rulle det var på honom...kul att se vad vi har att vänta...hehehe...ska passa på att njuta av lugnet före stormen..;) Han var nyfiken och ville pilla och peta på Nöten är han låg på golvet och tittade förundrat på Edwin. Hahaha, dom såg så söta ut!

Den här veckan ska vi få "GravidYogagänget" hem till oss på onsdag! Det ska bli kul! Hoppas det blir kanon väder så vi kan ta en promenad längs med vattnet. 
På torsdag ska vi på 6 månadersläkarkoll på BVC. Undrar om Nöten har lagt på sig mer nu när han käkar mer gröt o pureer? Ska bli kul att se!

Och så hoppas ju både jag o Melliwidelli på att få träffa Jessica o "Professorn" nån dag i veckan, det vore ju pricken över i:t!

Hej o håååååå!

Kommentarer

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag som ser)

URL/Har du en blogg?:

Skriv nåt kul!:

Trackback
RSS 2.0