Hej!

Så var jag tillbaks då!

Kom precis hem från BodyPump kvartalen. Njaa, inget kanonprogram
direkt...fan då. Men, men, såhar det känts förut och så blir låtarna
skitbra efter att man pluggat in dom.

Jag sa upp mig från Gym&Sim igår, buhuhuhuuuuuu....snyft. Ja, det är fan sorgligt som bara den! Men jag känner att efter den här jäkla hösten, vintern och våren då jag har fart hit o dit som en blind gammal råtta med slitet hår så är min energi lite slut. Melwin Ser bara mig packa väskor och kuta till garaget..hehe...nä..inte riktigt så, men inte långt ifrån. Jag vill inte att han ska bli smittad av min stress. Så hösten betyder HARMONI för Crudi! Jag kommer att knåda på företag 3-4 dagar i veckan och hålla pass på SATS en kväll i veckan, that´s it! Rena semestern! Men jag vet att jag kommer att sakna BodyPumpen och Boxen för jäkla mycket, det är ju så sjukt roligt! Så mitt mål är att komma in på SATS schema med en fast klass BP iallafall i veckan. Ska nog inte bli några problem.

Igår sa Tobbe "Jaha grabbar, njut av sista kvällen som män!" Han syftade på Bo & George som idag kl 9.00 fick sina små bollar kapade. Stackarna, mandomen kastad i en gammal soptunna. Eller? Fan...kastar man alla testiklar i soporna bara så där??? Det måste ju bli en rejäl hög varje dag, så fullbokat som dom hade! Jag ser plötsligt framför mig en stackars praoelev som kånkar på en stor svart sprängfylldsopsäck. Så brister plötsligt plasten och det bara flyger ut testiklar som studsar nedför asfalten, hahahaha! Hmm...allvarligt alltså, vart tar alla små kroppsdelar vägen? Bränner man kanske upp dom? Jaja...det hela gick iallafall väldigt bra och personalen hade tydligen blivit lite kära i våra små dunbolster. Dom hade ritat små hjärtan på deras operationsband runt halsen, såååå gulligt!

Nu är arbetsrummet nästan klart! bara att måla fondväggen randig i härliga färger. Jag längtar tills jag har färgburkarna i min ägo. Tills dess tager man vad man haver och börjar brassa av massagerummet! Slet bort listerna igår och spacklade ojämnheter och pillade bort lös tapet. Rooooligt!
Hmm...undrar fortfarande hur jag ska inreda det. Förslag nån?

Imorgon ska jag o Doodod sitta i bilen senast kl 06.30. Gillar inte varannan fredag...


Kommer ni ihåg den här reklamfilmen?
Hur kom jag att tänka på den? Hehehe...


Kommentarer

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag som ser)

URL/Har du en blogg?:

Skriv nåt kul!:

Trackback
RSS 2.0