Baddjävulen Melliwidelli!

Igår hann jag inte med att blogga, katastrooooof! ;) Vi var ju på Adams dop på dan, det var jättefint! Han var å duktig i kyrkan och tittade runt omkring sig o undrade vad fasen han gjorde där, efter ett tag så började han att gäspa, hahaha! Glömde min kamera på fikat efteråt, jävla klantidiot..
Sen drog vi direkt vidare hem för att hämta upp Tobbe innan middagen hos Pelle o Lollo. Det var suveränt god mat och en massa annat gottis, det är det jämt när Lollo rockar loss i köket. Vi kom hem vid 01 efter att ha lämnat Erika hos sig. Innan vi lämnat Erika så blev vi stoppade av polisen för att det var en stor brand i Vinsta industriområde! Tobbe har ju sin lastbil där så vi blev lite oroliga och körde runt på baksidan så Tobbe kunde kolla läget. Det var ingen fara, men ett par poliser sa att det var explosionsrisk..hmmm... inte bra...speciellt inte mtp att det bor en gubbe i husvagn på området. Det gör ju inte saken bättre att han är lite glad i spriten så han kanske skulle ligga däckad i sitt bo. Tobbe underrättade polisen så dom skulle kolla upp läget. I morse så hörde vi att det hade brunnit i en av bilverkstäderna och i lagret bredvid. Det var fortfarande avspärrat idag.

Babysim idag! Den lilla nöten plaskade o guppade omkring som bara den! Hahaha, han såg så skön ut när han låg på mage över våra händer och guppade med rumpan så mycket så vattnet skvätte i halva poolen o den blåa lilla blöjan kämpade för att hålla sig kvar, hahaha...lilla Doodod! Idag skulle vi öva på första steget i självräddning. Man skulle stå med ryggen mot väggen och sätta barnet på ena knät. Sen ska man stoppa in tummarna i barnets händer så dom håller ett fast grepp. Tanken är sen att man ska få barnet att stå på ens mage och hålla balansen med böjda armar. Framöver så ska dom koppla ihop att släppa taget betyder att man hamnar under vattnet, hålla hårt fast i tummarna betyder att man håller sig ovanför ytan. När dom fattar det ska man byta ut så att dom håller i en pinne som flyter istället. Dert gick bra, förrutom att nöten hoppade upp med båda fötterna mot halsen på en och studsade hit o dit...hmm...damp var det ja..


Kommentarer

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag som ser)

URL/Har du en blogg?:

Skriv nåt kul!:

Trackback
RSS 2.0