Skinande badrum


Fasen, i natt har Melwin sovit oroligt igen...suck. Han kan inte vara min son som inte gillar värmen! Hehehe... Vi startade den här dagen med att ta ett bad han o jag. Det är så kul att se honom få små glädjeryck när han står i det djupa vattnet och slår med armarna så vattnet skvätter hej vilt i hela badrummet! SÖÖÖÖÖÖT! Efter badet så somnade han gott som en liten griskulting och jag skulle tömma badkaret....det var bara det att vattnet inte ville ner i golvbrunnen för jag antar att mitt hår sitter o kläggar igen skiten, faaaan! Jag som skulle passa på o sova lite eftersom natten var sömnfattig. Jaja, bara att sätta igång o rensa avloppet då. Jag stod i bikini och slet och svor i 20 min för att få loss ena kantan på badkaret som hade åkt snett och fastnat. Svetten rann överallt! Till slut så gav jag faktiskt upp och ställde mig på knä för att försöka nå brunnen och fiska upp långa geggiga tofsar av slemmigt hår och alger eller vad fasen det är för nåt, blää.
Så, nu kl 11.30 är jag klar med en storstädning av hela badrummet och sitter o käkar brunch typ...Nu är jag för pigg för att sova och Nöten har redan sovit i nästan 3 timmar så han vaknar nog snart. då drar vi till Babyland för att köpa soltröja...om jag orkar...annars blir det en promenad ner till Malteshomsbadet igen, det var så skönt igår när vi var där.
Jaha, nu vaknade han bara för det...

Välkomna hem från Thailand!


Imorse kl 06.50 så landade Jossan o Johan på Arlanda! Jag o Doodod stod och väntade ivrigt med kameran i högsta hugg, måste ju fota ringarna! Dom var smällbruna och hade haft en superhärlig semester och bott på ett GRYYYYYYMT bra hotell. Såg fotona i bilen o det såg jäkligt härligt ut! Vi drog direkt och hälsade på Smirre o Jack i Vallentuna. Melwin var riktigt intresserad av hästarna. Det var en stor Nordsvensk i hagen också som hette Olle, sååå härlig häst! Han var 24 år gammal och stod där med sin enorma kropp och genomsnälla ögon och tittade på oss. När vi kollat att hästanra mådde bra så drog vi hem till oss så Jossan o Johan kunde få träffa sina små GryningsUlster som dom hade längtat efter. Nu är det kattfritt här hemma, vilket Melwin nog tycker är tråkigt. Nu ska vi ta en promenad ner till vattnet och lägga oss och sova i skuggan, jag o Doodod!

Välkomna hem till varma Sverige älskade syster med fästman!

Härliga värme!!! Stanna för alltid!!!


Åh, hoppas det förblir varmt i flera veckor till! Livet blir så lätt och härligt! Igår var vi o kollade på båtrace hos Camilla o Nicke i Älmnäs tex. Vi grillade hamburgare och solade på bryggan, det var så nice! Folk kom med sina båtar och la till spontant, alla är så glada!

Nu sover Nöten och jag vädrar ur lägenheten, den kokar när solen ligger på hela dagarna. Ior sitter på balkongen och njuter av den friska luften. Imorgon ska jag hämta Jossan o Johan från Arlanda! Det ska bli så himla kul att höra allt från deras resa...som blev en förlovningsresa..=) =) =) Jag sms:ade med Johan igår som sa att han höll på att längta ihjäl sig efter sina små djur. Jag sa till honom att njuta för helvete, hahaha, katterna träffar han ju varje dag sen ju! Jossan längtade efter hästarna. Jag blev likadan förut när jag hade katter och reste bort.

Tobbe jobbar ute på Munsö idag och jag ska försöka komma på vart jag ska ta vägen i värmen. Drar nog ner till Kaananbadet med Melwin!


Filmkväll md Ben&Jerry!

Jag drog till paddlarklubben idag med Andreas, Pelle, Lollo o deras lilla 7 dagar gamla Sixten, såååå söt!
Jag hade lite beslutsångest i morse, vart skulle jag ta vägen idag när solen skiner? Orkade inte åka nåt längre bort..orkade inte gå världens promenad heller. Så ringde Andreas o frågade om jag ville komma ner o sola o grilla, YES!

                                       

Tobbe kom ner efter jobbet och sen skulle grabbarna fortsätta med grabbkväll hos
Andreas alias Dominator.
Jag o Nöten drog o hyrde 3 filmer o köpte en fet Ben&Jerry Halfbaked...hehehe...det stundar filmkväll efter att Melwin somnat..niiiice! Jag hyrde "Benjamin Buttons otroliga liv", "Changelina" och "Tvivel". Det är drama som gäller för det sållar Tobbe jämt bort när vi kollar tillsammans. Nä, nu smälter glassen, ska mysa ner mig i soffan nu. Imorgon är det klipptid, fotbollscup o båtracefest som gäller!

Rest in Peace Michael Jackson



Popkungen är död men kommer alltid att leva kvar med sin musik!

Jag älskar hans låtar! Jag tror fasen inte jag nånsin har hört nån Michael Jackson låt som jag inte tycker är bra! Åh, det är ett sånt sorgligt människoöde...hela hans liv. Jag är helt säker på att Michael Jackson har berört alla människor med sin musik och sin dans...En människa som gjorde folk lyckliga men som själv kanske inte var så lycklig.. Jag ska lyssna lite på hans musik idag, jag tror inte att det finns nån artist som kan jämföras med honom i musikgenialitet.


Min favoritlåt...fan nu börjar jag böla...den e så fin!

Ett dopp i poolen!












Brända skinkor till middag?



Åhhh! Dagen har varit såååå härlig!!!
Jag, Nöten, Annika, Jessica o Professorn drog till en mysig liten strand vid Älmnäs. Vi låg där på våra filtar och mös i solen! Eller nja...låg och låg, vi for väl lite hit o dit för att dra in dom små i skuggan under parasollet...gräset och stenarna var väldigt intressant att pilla med o stoppa i munnen.




Melwin "Nöten" Ahlqvist


Vincent "Professorn" Brunell

När jag kom till bilen för att åka därifrån så så jag att mina skinkor var illröda av solen! HAHAHAHAHAHA, det såg fan inte klokt ut! Jag hade smort in hela kroppen men tydligen slarvat lite här o där...shit vad solen tar!

Imorgon ska jag till ITH o hälsa på medans Nöten är hos pappa o Tessan. Hoppas på ett dopp i poolen när jag kommer dit sen!

God natt!

Är så jävla förbannad..

Åker till mamma o Micke med Doodod för att dom ska passa honom medans jag drar till Gym&Sim för att hålla boxpass som jag längtat efter. Lite pyssel sådär och ett jävla åkande hit o dit.. iallafall...jag kommer till gymmet en kvart innan passet ska börja o hejar glatt i receptionen. "Åh vad kul att se dig Carro! Vad ska du hålla för pass?" "Box kl åtta!" säger jag. "Aha, du är efterlängtad, lycka till!" Jag stöter på Rickard som jag ska vicka för, han kommer in, ombytt till träningskläder. "Vad fasen gör du här?" frågar jag. Han svarar att han ska va med på mitt pass...vad faan, jag är ju här o ställer upp för att Rickard är sjukskriven...o så ska han vara med på passet??? Då kan han ju lika gärna hålla det själv...Jag blir lite irreterad. Går o kollar in i salen för att se om det är tomt så jag kan förbereda musiken. Då ser jag 20 pers boxandes för fulla muggar! Jag fattar ingenting o går ut i receptionen igen för att fråga vad det är för pass som pågår? "Eh, jag tror det är nåt muskelpass" Jaha, då kanske dom kör lite boxning på slutet som final eller nåt tänker jag o går dit o glor igen. jag ser sååå många deltagare som jag känner igen och som jag vet aldrig skulle missa ett enda boxpass och fattar då att det är nåt som är knas. Jaja, skit samma...Rickard hade glömt bort att do har ändrat tiden på schemat o Gustav, chefen har glömt bort att kolla vem som står som ordinarie instruktör...Faan, jag blir så jävla besviken!!! Dels för att jag alltid laddar som en galning inför mina pass för det är så kul och dels för att jag ändå har åkt tidigt hemifrån och lämnat Doodod hos mamma...som iof är superglad för att få ha hand om honom =)

Så nu har jag precis kommit hem...kl 22.00...och ska käka nåt. Pricken på I:t är att det fortfarande inte går att ladda upp bilder på dn jävla bloggen...nu e jag suuuuur.

VARFÖR KAN MAN INTE LÄGGA IN BILDER NUFÖRTIDEN???

Nån som vet vad faan det är för fel på blogg.se...eller är det skit bakom spakarna???

FÖRLOVNING


GRATTIS ÄLSKADE SYSTER & JOHAN TILL ER FÖRLOVNING!!!


Midsommar i Sälen!


I torsdags kl 15 så satte vi oss i bilen, jag, Toobi, Nöten, Erika & Andreas. Mot Sälen! Vi stannade i Hummelsta för att köpa godis. Käkade middag på en Grekisk restaurang i Ludvika, mums. Vi var framme vid 21.30.


Jag vaknade upp till en regnig grå midsommar med 7 graders värme...jag hade dessutom haft feber hela natten och var tjock som faan i halsen...kul...har inte varit risig sen innan graviditeten...Vi var iallafall hurtiga och åkte till ett riktigt klassiskt midsommarfirande med dans o stångresning.


Melwin var inlindad i tjock filt och undrade vad alla jävlar gjorde omkringfarandes runt stången. Han fick syn på en liten tjej på typ 2 år med rosa galonbyxor som han inte kunde slita blicken ifrån, hahaha, ska det börjas redan nu???


"Sillunch" kl 18.30 för att vissa idioter skulle se på fotboll o inte ville hjälpa till...suck..Inte faan hyr man stugor i Sälen 20 pers för att sen sitta o glo på en värdelös fotbollsmatch mitt i allt?  Okej om det hade varit landslaget o VM final eller nåt...
Jag hastade i mig lite sill med en grinig Melwin på ena axeln som inte hade inte sovit på hela dan. Jag hade feber o gick o la mig kl 19.30. Väcktes efter att äntligen ha fått Nöten att somna efter 2 timmars lugnande då dörren öppnas o...ja...jag kan bara säga att kommande två timmar innefattade släpande av däckad karl, spy svabbande, mattvätt...tjihooooo!!!

Dan efter kände jag mig bättre o vi spelade kubb i regnet o snålblåsten. Vi grillade korv under tak och hade en jäkla rolig kväll! ROOOOOLIGT!


Igår städade vi alla stugor ock åkte hemåt kl 12. Trots allt så var det en rolig helg och kul att träffa allt folk!



Idag sov jag o Nöten ut lite extra och ska bara ta det lugnt hela dan för att bli friska!





Melwin 7 månader!


Idag fyller Melwin 7 månader! Han har börjat stå på alla fyra och gunga fram o tillbaka med hela kroppen...snart är friden slut när han drar iväg krypandes och röjer, hehehe.

Ikväll drar vi till Sälen! Jag är i full gång sen tidigt i morse med att tvätta kläder, packa, städa..(hatar att komma hem och städa det första man gör) Vi har fått låna Ywonnes bil, en stor Volvo Cross Country -08. Sååå skön att åka i och eftersom Erika o Andreas åker med oss så behövde vi så mycket utrymme som möjligt. Barnvagn, packning, mat mm mmska få plats.
Jag skulle egentligen ha dragit iväg och kört Body Pump nu på förmiddag..hmm...har inte riktigt bestämt mig för om jag ska orka stressa iväg eller stanna hemma och ta det lugnt och packa. Lutar åt att stanna hemma faktiskt...trot eller ej..Tar igen det nästa vecka. 

Jag försökte sätta in en bild på en midsommarstång, men det var tydligen nåt fel på sidan...suck. Kan inte lägga in en endaste liten bild idag..Jag har hört att Midsommarstången representerar en Frejs (fruktbarhetens gud) penis??? Hahaha, så jäkla kul att man dansar runt en stor snopp och sjunger Små grodorna! Men, det är en myt. Ska inte ha nåt med det att göra alls lästa jag. Midsommarstången kom till Sverige på tidigt 1900 tal från Tyskland och kan se ut på huuuur många olika sätt som helst. Nu ska jag dansa soldansen....

Hej då tills på söndag!

Nu är dom i Thailand dom små svinen...

Åhhhhhhh!!!!!! Jag vill också!!!!! Igår skjutsade jag Johan o Jossan till Arlanda kl 13! Planet lyfte kl 14.30 mot värmen...suck...är inte alla avundsjuk!
Jag får låna deras bil nu när dom är borta, såååå himla bra! Fri som fågeln!

Igår kväll drog jag ut till Granberga i Vallentuna där Gunilla Orre bor! Jag har ett massage företag via hennes företag Fungera Mera Friskvård. det var som en liten Fungera Mera träff där vi käkade gott och babblade om allt möjligt tills klockan var 23.30 o jag var tvungen att dra. Det var kul att träffa gänget igen. Melwin var med och sov i sin vagn i hallen.

Dagens plan är att åka till Täby för Yogaträff nu kl 10. Hoppas vädret håller i sig. Sen ska vi hem jag o Nöten för att packa tills imorgon då vi drar upp till Sälen! ROOOOOOOOOOOLIGT!!!! Ska försöka hinna med en löparrunda också...

Ior & Loa!

Ikväll så kom två dunbollster och besökte oss! Två medlemmar ur familjen GryningsUllster! Johan o Jossan åker till Thailand imorgon så vi ska vara kattvakter tills dom kommer hem. Den vildaste i familjen...Neo...(som hoppade från ett fönster för två år sen o bröt båda bakbenen och fick gå med ställning i flera veckor...o lärde sig inte ett skit av det utan är precis lika galen som alltid) är hos en av Johans polare. Puh...;) Ior & Loa är såååå lugna så dom nästan blir tråkiga. Ja ska borsta dom varje dag så dom får en mysstund och trivs här. Dom är ju vana att gå ut annars så dom lär ju bli lite rastlösa...

Har precis kollat klart på sista avsnittet av Cityakuten. Jag vet egentligen inte varför men jag blev så jäkla tagen av det idag! Det handlade bla om Dr Carter som öppnat ett stort sjukhem med olika avdelningar. I öppningstalet på invigningen så berättade han att han döpt sjukhuset efter sin döda son...buhuhu...kommer ihåg det avsnittet...o så börjar jag böla. Sen var det en gammal dam med MS som låg för döden...då började jag att tänka på min älskade farmor som dog i November...jag gick ut i köket o snöt ut en dl snor...Tobbe kollade på mig med osäker frågande min.. Jag vet inte, men ibland så blir jag bara så jävla blödig och börjar tänka djupa tankar om livet...hahahaha...that´s me..in a fucking nutshell..

Så nu har jag fått ett ryck igen (kan få det då o då) och lovar mig själv att vara glad hela veckan för att jag har det så jävla bra!!! Jag är frisk och stark, jag har Tobbe som jag älskar så jag dör, tillsammans har vi en liten son som jag inte ens kan beskriva med ord hur mycket han betyder för mig, omöjligt! Nu börjar jag böla igen....fucking hormones..fräsa snor, fräsa snor..tömma skallen.. Vad faaaaaaaaan klagar man på??? Tänk om nån i familjen skulle bli allvarligt sjuk eller nåt....Nej, nu ska jag börja uppskatta saker o ting lite mer o inte förstora små skitproblem. Ja, ja, jag har sagt så här förut och så faller man tillbaka efter ett tag igen. Men det är väl bättre att få ett sånt här ryck då o då än inte alls!

Nu ska jag gå o lägga mig. Ska kolla en extra gång på Melwin när han sover sött i sin säng...o ge Tobbe en lååååååång lååååååång kram innan jag somnar!!!



Nu kan alla sluta klaga på att det är så jävla torrt iallafall..


Regn, regn, regn...o så tar vi lite regn...FYYYYYYYYY!!! Jag har varit trött hela helgen! Jag gäspar varje minut... Känner bara för att ligga i soffan med ett tjockt lager duntäcke runt mig. Men, men, idag har vi iallafall varit hos mamma o Micke för att fira Madeleine och Jossan! Vi fikade på en massa gottis så magen står åt alla håll o gaserna luktar kärlek...yeah...
Måste få i mig nån slags mat...suck...trååååkigt.

Veckans To Do: styrketräning, promenad, Yogaträff, grillning i Vallentuna hos Gunilla, Body Pump, tvättid, baka baguetter, ringa till dagis för besök och sist men inte minst Midsommarafton i Sälen! ROOOOOOLIGT!!! Hoppas det blir 30 grader varmt och långbord ute i det fria, HAHAHAHAHA!!! Det vore ju nån slags sensation i så fall..fan vad positiv jag låter..hehehe.

Nu sitter jag och kollar på "Paradiset" medans Tobbe sitter och spelar CS...eller nåt annat typ av krigsspel...mogna karl på 30+...=)

Minikladdisar



Nu har jag bakat små minikladdkakor till Jossans födelsedags firande hos farsan ikväll! Det är så suveränt att baka dom i små knäckformar, så får man liksom en liten härlig munsbit bara...så kan man ju ta några stycken  hehehe.

Idag kl 11 så var jag o Nöten uppe på SATS igen och jag körde ett Steppass. Det var en tjej som vickade passet och jag kände igen henne från när jag gick Kostrådgivningskursen på S.A.F.E. Hon är sååå bra och bara spritter av energi!
Jag, Erika och Annso som också körde höll med om att mjölksyran i låren var fördubblad mot vad det brukar! Sköööönt!

Jag snackade med en tjej i receptionen som häll bodyPumpen i torsdags. jag sa att hon kunde ringa mig om dom behövda akutvick på lunchklasserna! Hon blev jätteglad och sa att dom var jätteintresserade! Får se om dom ringer...

Nu ska jag ta upp Melwin som har snurrat runt totalt i Babysittern...



SOLEN...vart är du???

Yes! Äntligen så har jag tagit tag i att skriva ut texter till Melwins bok! Jag skriver lite om vad som händer varje månad och klistrar in i boken tillsammans med foton...o jag har fasen redan glömt alla steg...bra där. men nu har jag suttit i två timmar..thank good att Nöten sov länge..och kollat på kort och tittat i kalendern så nu ska det bara skrivas ut på fint papper och pysslas in i albumet. Hellan kommer kanske över ikväll för att scrapbooka lite, hoppas, hoppas.

jag längtar tills nästa vecka då vi drar upp till Sälen med erika och Andreas!!! Åh, det ska bli så mysigt att vara där över Midsommar! Hoppas på soooool!

Nu ska jag gå o dansa lite soldans eller nåt. Faan vad jag hatar det här vädret! Nu har ju snart hela Juni gått o ingen sol!

PREMIÄRPASS PÅ GYM & SIM!!!

          
Lille Doodod börjar ta för sig i livet...av både hår och öron..

Tjihooooooo!!! Äntligen så har jag fått köra boxning igen! Fasen vad kul det var! Jag lämnade Nöten hos mamma kl 17.30, for sen iväg till gymmet och kände mig faktiskt lite nervös, hahaha! Jag hade satt ihop ett pass nån timme innan bara, medans Melwin ålade runt på verdagsrumsgolvet och pockade på uppmärksamhet. Lite stressigt, men det blev bra o många av deltagarna sa att jag var efterlängtad, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih!!!!! ROOOOOOOLIGT!!!
Melwin hade haft det jätteroligt hos mormor. Han lekte med leksaker som alla vi kids har lekt med, jag kände igen nästan allihopa! =) Han hade fått smaka potatis med smör, som han glatt gluffsat i gig. efter dt var det gröt o tropisk fruktpure på menyn...nu lär han sova länge o gott.

Annars så har den här dagen varit himla härlig! Melwin sov bra i natt o vaknade först kl 05...me like. Vi mös och lekte länge innan vi gick upp och gjorde gröt. Vi drog till SATS kl 11 för att vara med på BodyPumpen kl 11.30. Melwin hade det roligt på barnpassningen, jag lämnade honom i en gåstol och hämtade honom 60 min senare i samma stol, o han var sååå nöjd o glad så, hahaha! Det var tre andra mammor på passet som hade sina barn inlämnade...vad hemskt det lät "inlämnade"...jaja, dom blev hämtade flera gånger av personalen för att deras små nötter inte var nöjda.

Imorgon ska vi ta en långpromenad i solens sken...hehehe...hoppas, hoppas, hoppas!

GRATTIS MADELEINE 11 ÅR!!!



Lilla syster Yster! Happy Birthday to you!!!
Vi ses på söndag då vi ska fira dig!




Gå ur Svenska Kyrkan..


Ja, det har jag gjort idag! Fick ett ryck..ett ryck som jag har tänkt på i flera år nu. Med tanke på Melwins Namngivning så fick jag tummen ur och gjorde slag i saken. Jag Googlade "Gå ur svenska Kyrkan" och så kom jag direkt till en sida där man bara skickade ett sms och så får man blanketter hemskickade efter 2-3 arbetsdagar! Suveränt lätt! Kostar 100 spänn.

Kan man gifta sig i kyrkan ändå? Ja, det kan man, om en av oss är med i kyrkan. Annars är det upp till prästen som viger vad han eller hon säger. Känns lite som dubbelmoral bara...jag skulle gärna både gifta mig o få begravning via Humanisterna...

Kan man begravas via kyrkan? Ja, alla har rätt till att begravas som betalar skatt. Det är ändå en avgift som man ej kan styra över. Jag vill spridas för vinden tror jag..så slipper folk hålla på o sköta en gammal sten som annars mossas igen.

Svenska kulturarvet? Många är med i kyrkan för att man vill fortsätta stödja det svenska kulturarvet, gamla byggnader osv. Men staten betalar ca 450 miljoner kronor varje år till det, dras från skatten oavsett om man betalar kyrkoavgift eller inte.

Jag kommer att spara ca 40.000 kr fram till pension nu! Tjihooo! Det kan jag lägga på roligare saker tänkte jag...
Men det är inte den enda anledningen såklart. Jag har alltid känt mig skeptisk inför vad kyrkan står för. Så förlegat. Man behandlar människor olika. De flesta krig är pga olika religioner och extrema förgreningar. Jag tror inte på ett enda ord i bibeln. Jag ser det som en fin saga. Guds 10 budord är ju bara hur logiska som helst, vad hände med vanligt sunt förnuft? Jag tycker att folk borde få leva och ha vilka åsikter dom vill och inte styras över nån gammal dammig bok som nån skrev för 3 miljarder år sen. Jag har full respekt för att människor är religiösa, absolut. Kyrkan har hjälpt många människor ur kriser. Men det passar inte mig...hahaha...som ska vrida o vända o analysera allt...=)

Moraltanten har öppnat käften igen...hej o hå, nu ska jag o Nöten till Gym&Sim o hälsa på!

Gåstol...en hit!

Tobbe är på SATS o håller sitt boxpass. Jag målar naglarna chockrosa o myser med Oboysmet...hehehe... Dagen har varit bra! Vi började, jag o Nöten med ett besök på ett dagis i Råcksta...inte så värst imponerande...men dom hade en grymt stor o härlig gård att lattja på. Sen gick vi upp till SATS, Nöten lämnades in på barnpassningen och jag styrketränade en timme. Han e så söt när han är där. Jag brukar sätta honom i en liten gåstol med en massa mysiga knappar o pluppar som han kan trycka o rycka i, och så spelar den musik ibland. Hahaha, när jag var klar efter en timme så satt han fortfarande i stolen och var såååå nöjd o glad så! Personalen gillar honom redan..lilla Doodod.

En härlig dag på stan...bland glada Danskar..

Igår lånade vi Jossans o Johans bil för att jag o Tobbe skulle iväg på varsit håll o Jossan skulle med mig o Doodod till Tessan o pappas fest. Puh..ett jäkla rännande o farande hit o dit. Iallafall...vi lämnade tillbaka bilen i förmiddags och sedan åkte jag, Toobi o Melwin till stan och tog en långpromenad och käkade lunch! Det var sol och fint väder men för jäkla kallt i luften. Jag var lite för optimistisk i mitt klädval, jeanskjol o T-shirt. Men jag hade faktiskt tagit med mig ett par jeans och tröja o lagt under vagnen så jag bytte snabbt om innan vi drog.
Det var rätt mycket folk i stan, det är så kul att bara gå runt o glo på alla nyllen o klädstilar. Vi mötte en del väldigt glada Danskar också...hmm...undrar varför dom såg så jävla nöjda ut då...GRRRRRRRRRRRR....jävla värdelös match igår...långa bollar på Bent är härligt...o så skiter vi i att passa varandra utan att skjuta 300 meter... Inte för att jag är nån expert direkt, men vem som helst kunde se att det var katastrof!!! PIIIIINSAMT!!! Att förlora mot ett Danmark som hade en massa skadade spelare på bänken, på hemmaplan och dessutom på vår Nationaldag!!! Jaja, jag tycker det såg ut som det har sett ut dom senaste gångerna jag har lidit mig igenom en Sveriga match...


Du gamla du fria..


SVERIGES NATIONALDAG!

Det verkar som att det faktiskt ska firas lite i lilla Sverige i år! Treeeevligt! När jag gick i Hammarbacken, i 8:an så slutade vi att sjunga nationalsången...man kan ju tas för att vara rasist annars. En kille i min klass som kom från Iran frågade varfö vi inte firade och sjöng på vår Nationaldag? Är ni inte stolta över ert land??? Suck...Vi är nog det enda jäkla landet i världen som inte firar sin dag. Vi får aldrig vara stolta över Sverige..förrutom när vi åker utomlands, då jävlar åker Sverigetröjorna och kepsarna på! Vi skryter om Björn Borg och ABBA..är det inte konstigt? Sen så fort vi landar på Arlanda igen så kniper vi käft och börjar klaga o gnälla. Fram för mer patriotism! Hahaha!

Idag ska vi på fest hos farsan o Tessan! Nationaldag/100-år/ Sverige/Danmark/pool fest!

Nu ska jag till SATS o köra Step, äntligen!
Erika kommer om en kvart o då drar vi. Hon var barnvakt åt Melwin igår kväll när jag o Toobi drog o käkade i stan. Det gick jättebra! Dom lekte o mös o Melwin somnade med endast lite lite knorr.

Nej, nu måste jag fasen dra!

FREDAG!!!

Jag längtar tills ikväll! Kl 19 så ska jag o Toobi in till stan och käka middag medans Erika passar Melwin! Åhh, det ska bli så härligt att bara sitta i lugn och ro och prata som vuxna människor! Underbara Erika som puttade på oss och sa att nu får ni fasen dra iväg och ta hand om er själva...hahaha..hon har helt rätt.

Tills dess har jag tvättstugan nu på förmiddan och så ska jag träffa Lena i Roslags Näsby kl 13 för att snacka om höstens jobb.

Nu ska jag ta en dusch i lugn o ro medans lilla Nöten sover en stund...kanske hinner med att måla om tånaglarna också...hehehe.



p.s Kollar ut från vårt vardagsrumsfönster. Bergslagsplan ligger precis utanför..mitt i rondellen sitter det ca 30 studenter uppklädda för sin stora dag...hahaha...rolig tradition att fira sin champagnefrukost i mitten av en jävla rondell..hmm.. d.s

Så jävla bra låt!

Här kommer ett test på Youtube inlägg...har inte lyckats förut...men nu kanske..älskar den här låten..


Salvador Dali

Jag blev sugen på att börja måla igen! Min favoritkonstnär är helt klart Salvador Dali. Om jag skulle vart riktigt rik så skulle jag ha en äkta tavla av honom. Hmm...jag tror jag har en tom duk i nåt hörn i skrubben..jag kanske ska börja skissa lite! Bara göra en krazy tavla med sjukt motiv, bara för att det är såååå kul!
To be continued..



Höstplanering, ombyggnad, mammapenning..


Jag skulle precis packa ihop oss och dra iväg till SATS för att styrketräna nu på förmiddan när Nöten somnade i sängen. Typiskt. =/ Ja ja, får vänta tills han har vaknat upp igen. Måste ändå upp till centrum för att testa bikini på Stadium..kul...NOT.

Mötet på jobbet igår var väldigt intressant! Dom ska typ riva alla väggar och göra om hela stället! Det kommer bli sååå himla bra!!! Dom har tagit över grannens lokaler och alla behandlingsrum ska byggas i den änden. Sen blir det ett stort PilatesGym, det andra i Stockholm, tjihoooo! Och en större Pilates sal för gruppträningen. Jag ska träffa Lena imorgon (hon som hyr hela min verksamhet) och bestämma hur hösten ska se ut. Snackade med Tobbe igår och vi ska försöka få så han kan vara ledig varje måndag i höst. Vore sååå jäkla grymt bra! Jag håller tummarna för att det går vägen för då kan jag jobba en till två dagar i veckan och dra ner på mammapenningen så den räcker längre!
Hoppas, hoppas, hoppas..

Nu ska jag passa på o läsa lite trot eller ej. =) Vårt nattliga Boothcamp har ju startat igen..försöker få Nöten att sova fram till 03..går faktiskt jättebra, han somnar om snabbt numera utan tutte. Men det blir ju ingen smmanhängande sömn för mig..ett par nätter till så. Han fick sin första tand i söndags så han verkar lugnare på nätterna nu!

Hej o hå!

Jamen det gick ju så bra!

Kl 07 åkte jag o Doodod hemifrån till morfar som skulle vara barnvakt medans jag åkte till ITH. Jag var klar vad 11.30 och åkte direkt till Gökbacken för att hämta Melwin. När jag öppnade dörren så ligger han på en filt o leker nöjt med en liten traktor och tittar upp förvånat som "vad fasen gör du här, jag har fullt upp"  Han hade käkat gröt, sovit i vagnen på långpromenad o myst med Mindy o Moa! (hundarna) Såå himla härligt att allt gick så bra! Men det är sjukt vad jag längtade efter min lilla Nöt fast vi bara var ifrån varann så kort tid...

Imorgon är det möte på jobbet. Det är utbyggnad på gång och vi ska få se ritningarna. Ska bli kul att träffa alla igen! Ska även träffa Lena o bestämma hur vi ska lägga upp hösten med företagen o massagerummet.

Nu ska jag kolla på Desperate Housewifes! Mys mys!

p.s Gjorde lite pure till Nöten idag Får det lov att vara lite köttfärssås och potatis? Hehehe... d.s

Adam & Melwin på grönbete!


Adam!


& Nöten!

Ut i solen på picknick!

Vi ska strax dra iväg, jag o Nöten. Vi ska träffa Annso o Adam för en picknick i Hässelby på en liten äng med små getter o härlig natur! =) Jag har aldrig varit där men det låter hur mysigt som helst!
Håller på o rotar efter nåt att ta med o äta..det får bli skinka med sallad o potatissallad. Melwin får lite pasta med grönsaker o frukt till efterrätt.

Imorgon tar jag nya tag på ITH o knådar lite. Nöten får vara hos farfar o plasticgrandma! Hoppas det blir finfint väder för då skulle dom visst bada i poolen som är uppvärmd o skön! Såg på vädret i morse på SVT o det såg inte så jätte ljust ut för resten av veckan, men, men vi får se imorgon. Får inte glömma att packa ner Melwins swimpants!

Nu ska jag bara in en snabbis på Försäkringskassans hemsida för att skriva ut en blankett till Tobbe om avsägning av föräldrapenning. Han ska överlåta sina dagar till mig, mina tar slut nu i Juni...suck...hatar allt det där roddandet.. Kan inte låta bli att känna en liten stress inför hösten o hur det ska gå med massagen på företag o allt. Hoppas på att Tobbe kanske kan vara ledig varannan måndag så jag kan knåda på Coda i Frösundavik. Det skulle vara så skönt att ha iallafall det ordnat. Måste få in pengar. Jag ska försöka att lugna ner mig o tänka att det ordnar sig säkert...

RSS 2.0