Buhuhu...vaccination på sin 3 månaders dag...kul..


Melwins 3 månadersdag startade kl 05.40...då var Melwin sååå pigg o glad o sjöng så det ekade i sovrummet...vem fasen kan fortsätta sova då? Vi sjöng o lekte till kl 07, då gick vi upp o käkade frukost o städade lite snabbt.
 Annika , Jessica o lille Vincent kom kl 10! Vi tog en promenad i solen och avslutade med lunch i centrum...hehehe...kyckling med Cashewnötter...otippat va! Jessica hade bakat en supergod kladdkaka som vi mumsade i oss när vi kom hem till mig eftre lunchen...hehehe...plus mina chokladbollar o te, yeah! Sen blev det lite bråttom iväg till BVC, åh jag hade kunnat sitta o snacka o mysa med brudarna hur länge som helst...=) Nope, nu skulle vi iväg o vaccineras...kul...

Ojojoj...lilla gubben min....det var inte nådigt så mycket som Melwin skrek efter sin första spruta! Han blev så svettis så det rann bakom öronen och luften fullkomligt gick ur honom...stackars lilla Cashew..när han äntlige lugnade sig vid bröstet så var det dax för den andra sprutan i det andra låret...suck...Jag har faktiskt aaaaldrig sett honom så jäkla arg/ledsen/frustrerad/rädd...ja, hela känsloregistret kom fram...det skar i mitt hjärta att se honom sån! Men det var bara att behålla lugnet och tjoa o trösta som om allt var som vanligt...mmm..pokerface..
När allt var klart så fick vi sitta ifred o amma o mysa lite i lugn o ro, då tog det inte lång tid innan jag fick ett litet sårbart leende igen...åh min älskling!!! Vi gick hem o la oss i sängen o mös länge länge.


Jessica! Tack härliga du för idag, myysigt!!! Hoppas vi kan ses nästa vecka!
Här har du receptet på Parmesanchipsen som är så jäkla goda:

  • Smält 50 g smör & pressa i 2 vitlöksklyftor.
  • Skär Pitabröden i trekanter pch dra isär ovan o underdelen fån varandra. Lägg dom på en plåt med den skrovliga sidan upp. 
  • Pensla bröden med vitlökssmöret.
  • Strö över Permesanost.
  • In i mitten av ugnen i 200 grader till dom är knapriga o gyllenbruna!

MUUUUMS!!!

Nu kom Tobbe hem så nu ska vi mysa hela lilla familjen!



Kommentarer
Postat av: Jessica & Vincent

Wow Wow Wow var verkligen tvungen att sympati äta en till chokladboll med Lucas och Tomas och mår nu illa igen härligt härligt. Här hemma var mungiporna till örsnibbarna när de såg vad som var i påsen. Tack för en jätte härlig dag (även om mitt bäcken absolut inte instämmer)det blir repris nästa vecka. Efter regn kommer sol eller vad var det vi sa kraaaammm

2009-02-18 @ 22:33:40
Postat av: Jan-Åke Jönsson

Snälla, vaccinera inte ditt barn eller dig själv. Det är en gigantisk myt att de är säkra och att de förhindrar sjukdomar.



Avsätt tid till att se följande videos:



"Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda"; Dr. David Ayoub:

http://video.google.com/videoplay?docid=6890106663412840646&q=david+ayoub&ei=D06OSNaQKom-igKmp5DUCA



"Vaccinations - The Hidden Truth" (the first 60 min):

http://video.google.com/videoplay?docid=-4032071156806560888&q=vaccinaton+the+hidden+truth&ei=SFOOSOXnE4mgjQKXtJixAw'



Skaffa följande bok:



"Raising a Vaccine Free Child":

result" rel="nofollow">http://www.bokus.com/b/9781418450175.html?pt=searchresult



Hälsningar,



Jan-Åke

2009-03-05 @ 15:23:33

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag som ser)

URL/Har du en blogg?:

Skriv nåt kul!:

Trackback
RSS 2.0