Sköna söndag...

Yeah, vilken härligt crazy rubrik jag kom på idag...=/ Men det stämmer. Jag har lagt Doodod att sova, Tobbe sitter o donar vid datorn, o jag samma sak.
Ska fixa lunch snart, ladda inför BodyPumpen kl 16.
Ska läsa sista delen av boken också, "Snabba Cash", den e jäkligt bra!

Tobbe jobbar den här veckan, sen har han äntligen semester! ÄNTLIGEN!!! Vi har lite planer, blaså ska vi till Kolmården med Erika o Andreas den 30/7! Melwin 'är väl lite i minsta laget för att uppskatta djuren full ut, men jag tror ändå han kommer att ha kul! Jag längtar tills jag får visa honom aporna o delfinerna!
Direkt efter Kolmården så hade vi tänkt att dra ner till Göteborg hela gänget. Men, fasen, det ser mörkt ut med lediga hotell...=( Enligt alla sidor på nätet så är det helt fullbokat, men jag ska ändå ta o ringa runt lite imorgon. Jag tror att de flesta hotellen sparar några lediga rum till gäster som droppar in...hoppas, hoppas. Annars får vi leta efter vandrarhem eller skjuta upp resan till senare.
Sen ska vi en tur upp till Kopparberg några dagar och sen ut till mormor o morfar på Yxlan. Skönt! GRRRIIIILLAAA!

När Tobbe fyllde 30 förra året så fick han ett folkracelopp i present från Live It! Han har bokat det tillsammans med några polare söndan den 9/8 i Norrtälje, det ska bli kul att se! Han fick en Westernridning också, tror inte han har bokat den än..hehehe.  Nä, nu e det lunch som gäller!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja gör det! Då kanske Ni även är sugna på en ridtur ;D..



Kram Tessan

2009-07-20 @ 20:33:33

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag som ser)

URL/Har du en blogg?:

Skriv nåt kul!:

Trackback
RSS 2.0