GOOOOOD MORGON!!!

Hurtigt värre va!

Jag har ju för fasen sovit typ 2 timmar mer än igår natt!!! TJIHOOOO!!!

Igår så bestämde jag mig för att sälja min skötväska som jag köpte innan Melwin damp ner.
Det är en stoooor BabyBjörn väska med tillhörande skötbädd. jag tyckte den var så himla smart o bra med alla finesser, man kan göra om den till ryggsäck, massor med bra fack osv. Men...när jag hänger den på vagnen så är den så jävla stor så...som Jesica sa.."fan, den där pjäsen välter ju vagnen, hahaha!"
I KNOOOW!!! Värdelöst!!! Den är så stor o klumpig så jag skulle kunna stoppa in Melwin i den o skita i att ta med mig vagnen! Hahahahaha!!! Den var rätt dyr också...bra tänkt Carro..
Så, nu har jag kollat upp en ny väska som skulle va perfekt! SkipHop Duo Deluxe - Blå Kamo...hehehe...vadå nörd..(sånt här trodde jag aldrig att jag skulle bry mig så mycket om)
Den kostar 799 spänn! DYYYYRT!!! Men, jag snackade med Jessica, hon har en likadan och rekommenderar den. Hon hade köpt sin på PippiLotta i Åkersberga, (en Outlet butik) för 500 spänn! Om jag säljer min andra för 400 spänn så blir det en godkänd affär! Det gillar vi! Så, vi åkte dit, hon o jag o våra nötter igår..tror ni att den färgen som jag ska ha fanns inne...NOOOOOOOOO! Fan då...när jag väl har bestämt mig för att ha nåt, då ska det jävlarimig gå snabbt! NUUUU!!!
Tjejen i affären sa att hon skulle ringa mig idag för att meddela om den fanns på lagret, vilket hon trodde. Så nu sitter jag här, 3 timmar före dom ens öppnat och glor på telefonen. =) Nej då Carro, du har inget annat för dig idag...
Om den finns så kan jag åka med Jessica idag och hämta den för hon ska ändå dit för att byta ett regnställ som inte va nåt bra. Jag frågade om Tobbe skulle ha bilen idag, och det skulle han. " Vad fan, brinner det eller? Vi kan väl hämta väskan i helgen?" NONONONONOOOOOOOOOOOOO!!! INTE VÄNTA!!!! Dom har bara öppet på vardagar o jag kan inte vänta 4 HELA DAGAR!!! Tänk om han skulle ha hittat ett härligt spel till datorn o jag skulle säga samma sak...han skulle mörda mig med blicken! Hahahah! Nu är jag mammaledig och har blivit en sån där nörd som alla suckar åt..pimpar vagnen, latar land o rike efter en väska som är "mysig", snackar barn jäääämt, böjer mig ner i vagnen på tunnelbanan och säger "HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!" och ler dumt med hela nyllet så mungiporna spricker...så låt mig längta efter min väska nu älskling! ;)



Nu ska jag o nöten gå en promenad med Emma! Det är Lollos (Lollo= Tobbes moster) Golden som vi passar idag! Hon e supermysig och ligger och snarkar vid mina fötter..skönt med en hund som inte vill gå ut kl 6 på morgonen, utan gärna sover till 10..


Kommentarer
Postat av: Tessan

Ha ha, du är fortfarande som ett barn VILL HA, NUUUU! Jag bor ju rätt nära, ring mig så kan ju jag åka dit och hämta den åt dig. Tar med den till Carin imorgon då, om du kan vänta tills dess vill säga...



Kram Tessan

2009-03-26 @ 13:24:33
URL: http://lillatessi.blogg.se/

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag som ser)

URL/Har du en blogg?:

Skriv nåt kul!:

Trackback
RSS 2.0