Varm choklad o ostmackor...vardagslyx när Cashew somnat!

           
                                                      Yeah, cool kille!

Jag sitter framför TV:n och doppar ostmackor i varm choklad, muuuums! Det är så härligt att få en stund för sig själv när Melwin har somnat för natten. Tobbe har sitt måndags boxpass på SATS o kommer hem vid 22.
Erika ringde tidigare ikväll o kollade om jag o Melwin hade lust att gå en långpromenad, så vi kom hem för en timme sen. Jag tänkte att det skulle va perfekt om han hade sin pyjamas under overallen så han bara kunde skalas av, ammas o läggas i sängen när vi kom hem o så blev det, nice planering!
Det är så jäkla segt att bara ta sig ut ibland, speciellt när det har blivit mörkt ute, då vill jag bara mysa i sängen med Cashew innan han somnar för att sen sätta mig framför datorn eller med mitt album projekt. Idag skrek han som en galning, ville inte klämmas på overall o mössa igen..vi var nämligen i Vallentuna idag på dan för att täffa Jenny o Karin från Gym&Sim med deras bebbar! Tobbe jobbade ute på Munsö så jag åkte kommunalt...suck 90 min om allt flyter med tunnelbana o bussar. Men, men, det var härligt att träffa tjejerna o snacka skit ett tag! Det känns lite konstigt att vi alla har barn nu o snackar ENDAST om dom..hahaha...förut trängdes vi i omklädninhsrummet på gymmet mellan alla pass som vi hade!
Jag fick höra att Jessica från gymmet fick sin son i lördags! Hon har legat inlagd en månad för att hålla kvar bebben som ville ut för tidigt..nu kom han iallafall i v.32...hoppas för allt i världen att allt gick bra...Jag väntar med att höra av mig...

Imorgon är det första föräldraträffen på BVC! Hoppas det är lite skönt folk som kommer, annars skiter jag i att gå nästa vecka..jag vet ju iof att Annso o Adam kommer, det e bra!

Förresten! Erika gjorde sin tatuering i lördags! Hon skulle bara in o boka tid då dom hade fått en avbokning så det var bara att hoppa upp i stolen....bzzzzzz....bzzzzzz...hehehe. Det var en ryss som gjorde den, han hade lite svårt att förstå vad Erika menade när hon hade åsikter om hur han gjorde den...hon ville ju ha den exakt så som jag hade gjort den...men det såg ut som att den blev bra iallafall, den e ju lite svullen o röd fortfarande, när det lagt sig o skorporna e borta så ser vi det slutliga resultatet!

                                    

Kommentarer
Postat av: Jessica & Vincent

Visst är liven underbara när de sover och vakna självklart njöt också av en ostmacka igår vilket sammanträffande ska bli härligt att få en dos av ert skratt imorgon looking forward to your suprise :-)

2009-03-10 @ 15:48:19

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag som ser)

URL/Har du en blogg?:

Skriv nåt kul!:

Trackback
RSS 2.0