Juver

Nu har jag fått kläm på det! Mina morgnar alltså! Det går som tåget! Jag rör mig som en maskin runt i huset, varje moment testat om och om igen i olika följd hit och dit för att hitta den smidigaste lösningen. Allas kläder ligger framlagda sen kvällen innan, frukosten är förberedd, jag vet exakt när jag måste amma för att sen hinna bre mackor och duscha själv med två armar. Jag myser! Melwin har lärt sig att klä på sig alla lager kläder, t o m stoppa ner byxorna i strumporna och på med galonisar så allt sitter bra. Inte ett klädbråk på över en vecka nu!

Idag hade jag tänkt försöka hinna med så mycket som möjligt hemma. Milou sover alltid länge i vagnen på förmiddan när jag lämnat Melwin. Så jag bokade in en timmes massage idag. Ja...inte faan sov böngrodden då inte. Hon vaknade redan på Kyrkis och grymtade i vagnen hela vägen hem, klarvaken. Jag ammade mitt i ett radhusområde i hopp om att hon skulle få ro och somna om så jag kunde massera i fred. Näpp.

Dagen artade dig så att jag masserade 60 min men ammade 20 av dom. Jag putsade fyra fönster och skrapade stänkt färg från ommålningen i somras, ammandes. Jag hetstinade en skruttig påse med tomatsoppa och slevade i mig som en bullimiker. Milou var vaken heeeeeeeela dan. Hon hade väl nån fas eller nåt för det enda som dög var en vårtgård tätt intill nyllet eller direkt i munnen. Hon ville vara nära, då var hon nöjd. Jag var till sist frustrerad över brist på min egna tid, min härliga dag då jag skulle fixa då mycket, mina bröst kändes som skinnpåsar med en liten stenhård bröstkörtel i mitten, totalt utsugna och flämtande efter paus.

Osså tjoff så blev klockan 14.30, dax att hämta storebror. Hade vi inte haft hund så hade jag stannat hemma 20 min till men nu trycket jag på Milou overallen, nästan kastar ner henne i vagnen, hon skriker argt för att det plötsligt är en fet dunjacka mellan henne och tuttarna. Jag tar fart med vagnen och dunsar hårt ner den för veranda trappen. Arg så jag kokar. Får dåligt samvete och tittar ner i vagnen...ungen somnade. Jahapp.


Kommentarer

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag som ser)

URL/Har du en blogg?:

Skriv nåt kul!:

Trackback
RSS 2.0